- 30 Ocak 2009
- 1.172
- 439
- 323
- 45
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.641
Ben istanbuldayim temmuz ortadindan agustos sonuna kadar giydiririm gibi geliyor... birde erkek cocuk icin en sevimlisi bunlar benceben bunlardan hiç almadım.Çok sıcak bi yerde yaşamıyorum giydiremem diye düşündüm ilk 3 ay. e 3 aydan sonra zaten ekim kasım gelmiş olucak iyice serinler.Yanlış mı düşünüyorum ki almalı mıyım acaba?
evet gerçekten sevimli duruyorlar.beni de heveslendirdin bak şimdi 1 tanecik alayım bari şimdilikBen istanbuldayim temmuz ortadindan agustos sonuna kadar giydiririm gibi geliyor... birde erkek cocuk icin en sevimlisi bunlar bence
İyi yapmışsın zaten alınacak Ha erken Ha geç..kafandan silinir işteKizlar ben bugün yine aceleci davrandim, 1 paket yeni dogan bezi, yagli bez (islak Mendel yerine),sampuan, yumusatici süt,burun temizleme ventili,kulak cöpü ve kendime de gögüs pedi aldim. Biri beni frenlesin lütfen....
AyynenBen bunlara bayiliyorum, buldukca aliyirumEki Görüntüle 1481217
Uok cnm oyle sislikte bacagimda.iki gun once bisey yoktu doktrdan geldim bisey oldu .dun nobetciydim.ayakta cok.kldim bugunde ewde.cok ayakta kldim ondnmi oldu ki Bilemedim..insallh onmli bisey degildr milletin siser bnm cukur oldu ayni yer.sali gunu rapor alcam o zmn soyleyeyimarkadaşım geçmiş olsun da sen göster bacağını bi doktora.ödemin çok mu ,ondan mı oluyor ki?inşallah önemli bişey değildir.bi baksalar iyi olur ya ,için rahatlar
Ya varya iyice sinirlerim bozulmaya basladi .anlamiom surekli bi yerlerime olmdik seyler oluyo.okulda da birileri surekli.karnima bisey soyluyo. bebek nasil diyolr iyi demeye korkuyorum artik.anlmdim sekilde kime iyiyim desem bna biseyler oluyo.arkadaşım geçmiş olsun da sen göster bacağını bi doktora.ödemin çok mu ,ondan mı oluyor ki?inşallah önemli bişey değildir.bi baksalar iyi olur ya ,için rahatlar
AY kızlar doğum hikayeleriyle korkutmayın yawİyi yapmışsın zaten alınacak Ha erken Ha geç..kafandan silinir işte
Zaten Son aylar çabuk geçiyor hem de sıcağa gelecek
Tek derdim sıcakta doğum yapmak benim
İlkinde zar zor üç yudum suyu zor verdiler bunda kimseyi takmam icerimen kötüsü iserim diyorum susuzluktan iyidir
İyi yapmışsın zaten alınacak Ha erken Ha geç..kafandan silinir işte
Zaten Son aylar çabuk geçiyor hem de sıcağa gelecek
Tek derdim sıcakta doğum yapmak benim
İlkinde zar zor üç yudum suyu zor verdiler bunda kimseyi takmam icerimen kötüsü iserim diyorum susuzluktan iyidir
ben de molfix deneyeceğim ilk önce.Bugün araştırdım boykotlu olmayan bi marka olduğu için ona karar verdim.İnşallah başka beze geçmek zorunda kalmam alerji pişik vs olmaz da...Bende bir paket yenidoğan bebek bezi aldım molfix aldım arkadaşımın tavsiyesi üzerine göbek bağı oyuntulu olduğu için ilk günler o markayı deneyeceğim bnde.
bebeğin iriligindenmi olabilirmissuyumun fazla olmasını nedeni şeker yüksekliği olabilirmiş o yüzden inatla yüklenecek diyor.bebekte biraz iri dedi bakalım.inşallah sorunsuz atlatırız.evet dua edelim birbirimize
Cnm izne ayrilma tarihini ultrason sonuclarina gore mi yoksa son adet rarihine gore mi soyluyor dr ? Seninle tarihimiz ayni,son adet tarihime gore benim mayis in 12sini falan buluyor.
göbek oyuntulu bnde ilk oğlumda kullandım hoşuma gitti, göbek bağı 5.gün düştü, ilk paket bitince prima kullanmaya devam ettim önce premium care, sonra da aktif bebe..molfix biraz pişik yapıyo sonradan kısa bi süre hediye gelen paket kullanırken sıkıntı yaşadım.ben de molfix deneyeceğim ilk önce.Bugün araştırdım boykotlu olmayan bi marka olduğu için ona karar verdim.İnşallah başka beze geçmek zorunda kalmam alerji pişik vs olmaz da...
Ben de cok yoruluyorumCnm dr ikisinn ortalamasını alıyoruz aslında dedi ama bi hafta erken de versem sorun olmaz dedi. Bn 27 nisan pztesi almayı düşünüyorum okul çoook yoruyo bni..
sen insanları takma boşver.kendine bak. maşallah iyiyse bebeğin gerisi önemli değil.ama şu çukur meselesi garip ya .hiç duymadım selülit olmasın kız :)Ya varya iyice sinirlerim bozulmaya basladi .anlamiom surekli bi yerlerime olmdik seyler oluyo.okulda da birileri surekli.karnima bisey soyluyo. bebek nasil diyolr iyi demeye korkuyorum artik.anlmdim sekilde kime iyiyim desem bna biseyler oluyo.
Su bez isleri hic belli olmuyor :) bize de prima alerji yapmisti birtek molfix kullanabilmistik:)göbek oyuntulu bnde ilk oğlumda kullandım hoşuma gitti, göbek bağı 5.gün düştü, ilk paket bitince prima kullanmaya devam ettim önce premium care, sonra da aktif bebe..molfix biraz pişik yapıyo sonradan kısa bi süre hediye gelen paket kullanırken sıkıntı yaşadım.
her bebeğe göre değişebiliyomuş sanırım bu durumlar.inşallah yapmaz canım ben şahsen müslüman katillerine para kazandırmak istememgöbek oyuntulu bnde ilk oğlumda kullandım hoşuma gitti, göbek bağı 5.gün düştü, ilk paket bitince prima kullanmaya devam ettim önce premium care, sonra da aktif bebe..molfix biraz pişik yapıyo sonradan kısa bi süre hediye gelen paket kullanırken sıkıntı yaşadım.
maşallah size :)Bunuda arkadasima hediye olarak yaptim :) Eki Görüntüle 1472659
Bence de gerek yok Hale hn iyidir iyi :)
Soğanlıkta oturuyorum ben bugün de gittim doktora şeker yüklemesi sonuçlarını göstermek için o kadar kalabalıktı ki biz den önce 12 kişi fln vardı :) Bence böyle olması doktorun ne kadar iyi olduğunu gösteriyor çok bekliyoruz ama olsun :)
Sen nerde oturuyosun?
Biz
kıyafetlerini,battaniyesini yorganını fln aldık sadece
emzikti biberondu şampuandı onlar kaldı
Onları da alırız daha 3 ay var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?