2015 Temmuz Anneleri

AY kızlar doğum hikayeleriyle korkutmayın yaw niiye su vermiyolar ki? insan çok mu susuyo o anda?
Yok kiz herhalde doğum hikayesiyle korkutacak son kisilerdenimdir çok güzel kolay bir doğumda kafamdakine göre. .
Sezaryen ihtimaline karşı su falan vermediler hastanedeyken.ben çok su içtiğim için normalde de onda zorluk çekmiştim..bu sefer bi güzel yiyip içip gideceğim inşaallah

Yeter cnm bence evet birkac biseyde buyuk almak lazm yada dogunca bakarz kilo durumlarina gore

SeLam kızlar bugün doktora gittim oğulcuğumu görmeye
Kasılmalar normalmiş. Kan aldılar bizde kan uyuşmazlığı var sonuçlara göre iğne vurulcaz.
Moralimi bozan vajinal vârislerim rahim Ağzına dağılırsa büyürse doğuma kadar normal doğum riskli oluyormuş
İnş herşey normal olur. 36. Haftadan sonra bakıcak ona göre bi karar vericez. Riskide şu eğer o şiş damarlardaN biri doğum esnasında yırtılıp patlama gibi bi durum olursa kanamanın tehlikeli olması durdurulamama riski olması. Ama normal çok büyüden doğuma kadar giderse normal doğuma engel bi durum yokmuş.
Doğum ücretinide öğrendim
Bağcılar medilife hastanesi
Sigortalı normal doğum 350 sigortasız 550
Sezeryan Sigortalı 750 sigortasız 1000
Yenidoğan Sünnet'i 350

Bim in bezi de gayet güzel kızlar aklınızda bulunsun belki yeni doğunca değil ama sonradan.. fiyat performans olarak primayi sollar bence. .ben de markalara dikkat edelim derim, gözümüzü acalimm

Seymasevde
Orada Doğum Ücretleri çok iyiymiş ya

Ben medipol mega da yapacağım gene allah izin verirse

Geçmiş olsun inşallah iyi olursun takmamaya çalış kafana

Cok dusukmus gercekten. Ben medicana'ya gidiyorum. Normal 2500 sezeryan 3500 dediler sigortali

Seymasevde
Orada Doğum Ücretleri çok iyiymiş ya

Ben medipol mega da yapacağım gene allah izin verirse

Geçmiş olsun inşallah iyi olursun takmamaya çalış kafana

Cok dusukmus gercekten. Ben medicana'ya gidiyorum. Normal 2500 sezeryan 3500 dediler sigortali
Valla bende şaşırdım hastane ocakta açıldı tertemiz. Ben kendi doktorum orda çalışmaya başladı diye gittim beğendim. Inş aksilikçıkmazsa orda doğurcam

Mobilyaya ba-yil-dim
Balonlu bulutlu favorim
Araba ve deniz temasından bunaldim artık. .erkek çocuğu ya sanki başka şey yok tişörtler bile hep aynı bence
Sagol canm. Aynen bende biktim onlardan. Bu cok hosuma gitti. Bide magazalarda tshirtlerde hep yaratik resimleri yapmislar mothercarede cartersda. Onlarida hic begenmedim. Simdiden cocugun icine vahsilik katiyo gibime geldi

Canm benmkiler suanlk bukadr bugunde alrm bisyler

Hepsi birbirinden şirin paşa iyi günlerde kullansın

Bende katılmak istiyorum mümkün mü??

Tatlım sen neden eskisi gibi yazmıyorsun önceden daha sık yazardın

çok tatlı :) canımı çektirdin ya evimi değiştirmicek olsam çıkıp şimdi perde alıcam :)

Teşekkür ederim ama çok bebek işi bende vazgeçtim o yüzden ama aynı renk yaptırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…