- 16 Mart 2015
- 175
- 116
- 33
- 36
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.661
Yok kiz herhalde doğum hikayesiyle korkutacak son kisilerdenimdir çok güzel kolay bir doğumda kafamdakine göre. .AY kızlar doğum hikayeleriyle korkutmayın yawniiye su vermiyolar ki? insan çok mu susuyo o anda?
Yeter cnm bence evet birkac biseyde buyuk almak lazm yada dogunca bakarz kilo durumlarina goreBende netten pijama almıştım 0-3 ay o kadar ufaklar ki 3. Ayda giymesi imkansız, belki 1 ay naden öyle etiket yapıltırıyorlR anlamıyorm minnacıklar ya, ya da bana öyle geliyor artık. 3-6 Alcam 2 hastane çıkışı 10 lu yetermi ki acaba
Cnm bende ne bilym yaw bakim bebs rahat ederse giydririm etmzse giydrmem :)Ben hic giydirmedim o ic zibin denen seyden mesela:)
Cok dusukmus gercekten. Ben medicana'ya gidiyorum. Normal 2500 sezeryan 3500 dediler sigortaliSeLam kızlar bugün doktora gittim oğulcuğumu görmeye
Kasılmalar normalmiş. Kan aldılar bizde kan uyuşmazlığı var sonuçlara göre iğne vurulcaz.
Moralimi bozan vajinal vârislerim rahim Ağzına dağılırsa büyürse doğuma kadar normal doğum riskli oluyormuş
İnş herşey normal olur. 36. Haftadan sonra bakıcak ona göre bi karar vericez. Riskide şu eğer o şiş damarlardaN biri doğum esnasında yırtılıp patlama gibi bi durum olursa kanamanın tehlikeli olması durdurulamama riski olması. Ama normal çok büyüden doğuma kadar giderse normal doğuma engel bi durum yokmuş.
Doğum ücretinide öğrendim
Bağcılar medilife hastanesi
Sigortalı normal doğum 350 sigortasız 550
Sezeryan Sigortalı 750 sigortasız 1000
Yenidoğan Sünnet'i 350
Mobilyaya ba-yil-dimKizlar bizim mobilyamiz geldi. Bugun hep bunlarla ugrastim ancak girebildim buraya
Çok şeker güle güle kullanın inş canımKizlar bizim mobilyamiz geldi. Bugun hep bunlarla ugrastim ancak girebildim buraya
Seymasevde
Orada Doğum Ücretleri çok iyiymiş ya
Ben medipol mega da yapacağım gene allah izin verirse
Geçmiş olsun inşallah iyi olursun takmamaya çalış kafana
Valla bende şaşırdım hastane ocakta açıldı tertemiz. Ben kendi doktorum orda çalışmaya başladı diye gittim beğendim. Inş aksilikçıkmazsa orda doğurcamCok dusukmus gercekten. Ben medicana'ya gidiyorum. Normal 2500 sezeryan 3500 dediler sigortali
Sagol canm. Aynen bende biktim onlardan. Bu cok hosuma gitti. Bide magazalarda tshirtlerde hep yaratik resimleri yapmislar mothercarede cartersda. Onlarida hic begenmedim. Simdiden cocugun icine vahsilik katiyo gibime geldiMobilyaya ba-yil-dim
Balonlu bulutlu favorim
Araba ve deniz temasından bunaldim artık. .erkek çocuğu ya sanki başka şey yok tişörtler bile hep aynı bence
Amin canm sagolasinÇok şeker güle güle kullanın inş canım
Maşallah cnm oğlşna sağlklıda ne guzelBu arada kilosu 1.168 gr boy 35 cm olmuş
Cok hodşslsr canm gulegule kullanınKizlar bizim mobilyamiz geldi. Bugun hep bunlarla ugrastim ancak girebildim buraya
Bu arada kilosu 1.168 gr boy 35 cm olmuş
Kizlar bizim mobilyamiz geldi. Bugun hep bunlarla ugrastim ancak girebildim buraya
Canm benmkiler suanlk bukadr bugunde alrm bisyler
Bende katılmak istiyorum mümkün mü??
çok tatlı :) canımı çektirdin ya evimi değiştirmicek olsam çıkıp şimdi perde alıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?