- 25 Ocak 2015
- 1.217
- 785
- 73
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.681
SeLam kızlar bugün doktora gittim oğulcuğumu görmeye
Kasılmalar normalmiş. Kan aldılar bizde kan uyuşmazlığı var sonuçlara göre iğne vurulcaz.
Moralimi bozan vajinal vârislerim rahim Ağzına dağılırsa büyürse doğuma kadar normal doğum riskli oluyormuş
İnş herşey normal olur. 36. Haftadan sonra bakıcak ona göre bi karar vericez. Riskide şu eğer o şiş damarlardaN biri doğum esnasında yırtılıp patlama gibi bi durum olursa kanamanın tehlikeli olması durdurulamama riski olması. Ama normal çok büyüden doğuma kadar giderse normal doğuma engel bi durum yokmuş.
Doğum ücretinide öğrendim
Bağcılar medilife hastanesi
Sigortalı normal doğum 350 sigortasız 550
Sezeryan Sigortalı 750 sigortasız 1000
Yenidoğan Sünnet'i 350
Kizlar bizim mobilyamiz geldi. Bugun hep bunlarla ugrastim ancak girebildim buraya
Masaallh size Rabbim ins kucagimiza aldigimiz zamanlarida gostersinSeLam kızlar bugün doktora gittim oğulcuğumu görmeye
Kasılmalar normalmiş. Kan aldılar bizde kan uyuşmazlığı var sonuçlara göre iğne vurulcaz.
Moralimi bozan vajinal vârislerim rahim Ağzına dağılırsa büyürse doğuma kadar normal doğum riskli oluyormuş
İnş herşey normal olur. 36. Haftadan sonra bakıcak ona göre bi karar vericez. Riskide şu eğer o şiş damarlardaN biri doğum esnasında yırtılıp patlama gibi bi durum olursa kanamanın tehlikeli olması durdurulamama riski olması. Ama normal çok büyüden doğuma kadar giderse normal doğuma engel bi durum yokmuş.
Yenidoğan Sünnet'i 350
Cok tatli hayirli gunlerde kullanin insKizlar bizim mobilyamiz geldi. Bugun hep bunlarla ugrastim ancak girebildim buraya
oyyy maşallah tosuncuğaBu arada kilosu 1.168 gr boy 35 cm olmuş
Canım inşallah doğuma kadar geçer Allah yardımcın olsun.Geçmese de bi de 2 normalden sonra sezeryanı tatmış olursun eksik kalmaSeLam kızlar bugün doktora gittim oğulcuğumu görmeye
Yenidoğan Sünnet'i 350
Maşallah ya büyüyorlar :)Bu arada kilosu 1.168 gr boy 35 cm olmuş
Bende öyle bir yan etki olmadı.Günde iki tane içiyorum.Kizlar kan hapi kullananlar idrar renginizde pembelesme oldu mu?
gule gule kullanin canim cok guzel cok begendim..Kizlar bizim mobilyamiz geldi. Bugun hep bunlarla ugrastim ancak girebildim buraya
Iki gundr zaten.pek hareketde hissetmiom zaten zar zor hissediom. Yok canim diz kapagindan asagiya duz sekilde ggelior snra biraz icine cokmus snr tekrar eski hali ezilmis gbi duruyo bnada garip geldi.sen insanları takma boşver.kendine bak. maşallah iyiyse bebeğin gerisi önemli değil.ama şu çukur meselesi garip ya .hiç duymadım selülit olmasın kız :)
güle güle kullanın ,çok tatlılar.Kizlar bizim mobilyamiz geldi. Bugun hep bunlarla ugrastim ancak girebildim buraya
maşallah kuzuya ,büyüyorlar yavaş yavaş. sevindim iyiymiş. iyi düşün ,dua et arkadaşım bişey olmaz Allahın izniyle,sıkıntısız doğuruversin inşallah .fiyatlarda iyiymiş .:)SeLam kızlar bugün doktora gittim oğulcuğumu görmeye
Yenidoğan Sünnet'i 350
günaydın, hareketleri zor hissediyorum diyodun zaten , o normal .senin bebeişin keyfi yerinde ,çok rahat yeri demekki onun .kendini yormak istemiyor herhalde annesi.bişey olmaz endişelenme .bacağınıda gittiğnde sorarsın doktora ,Allah şifa versin.Iki gundr zaten.pek hareketde hissetmiom zaten zar zor hissediom. Yok canim diz kapagindan asagiya duz sekilde ggelior snra biraz icine cokmus snr tekrar eski hali ezilmis gbi duruyo bnada garip geldi.
Bence dr una bi danış canım bi de hapı prospektusunde öyle bi etki yazıyor mu bi bak derim..dışkıyi koyulastiriyor da bunu yeni duydum..bol bol su iç o her daim ilaç hamilelikteKizlar kan hapi kullananlar idrar renginizde pembelesme oldu mu?
yıllardır çeşit çeşit demir ilacı kullandım .hiç idrar rengini değiştirmedi . ilk defa duyuyorumKizlar kan hapi kullananlar idrar renginizde pembelesme oldu mu?
Sagol cnm sali gunu gidicm insallh sorabilirim .bebek iyi olsunda dayncazz skntilaraagünaydın, hareketleri zor hissediyorum diyodun zaten , o normal .senin bebeişin keyfi yerinde ,çok rahat yeri demekki onun .kendini yormak istemiyor herhalde annesi.bişey olmaz endişelenme .bacağınıda gittiğnde sorarsın doktora ,Allah şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?