2015 Temmuz Anneleri

Paşaya maşallah . İğne ne zaman yapılıyor doğumdan sonra mıydı .inşallah büyümez varis iyi düşünelim iyi olsun en kötü sezeryan olur rabbim daha büyük sorunlardan korusun . Doğum fiyatları uygunmuş bende bir daha ki gittiğimde öğreniyim

Masaallh size Rabbim ins kucagimiza aldigimiz zamanlarida gostersin bendede vajinal varis var canim yazmistim biliyosun ilk gebeligimdede vardi mutlaka varis corabi kullan bende kullaniyorum ins duzenli kullanican doktorum bu sartlarda engel degil ama giymen lazim tedbirimizi alalim diyor bide smdi giy doguma yakin cok sicklarda iyi olursa cikaririz dedi bakalim benimde cok canim sikilmisti bu arada dogum ucretleri cok iyi

Canım inşallah doğuma kadar geçer Allah yardımcın olsun.Geçmese de bi de 2 normalden sonra sezeryanı tatmış olursun eksik kalma sağ salim hayırla sağlıkla gelsinler de inşallah ..önemli olan o değil mi?

Kizlar kan hapi kullananlar idrar renginizde pembelesme oldu mu?

sen insanları takma boşver.kendine bak. maşallah iyiyse bebeğin gerisi önemli değil.ama şu çukur meselesi garip ya .hiç duymadım selülit olmasın kız :)
Iki gundr zaten.pek hareketde hissetmiom zaten zar zor hissediom. Yok canim diz kapagindan asagiya duz sekilde ggelior snra biraz icine cokmus snr tekrar eski hali ezilmis gbi duruyo bnada garip geldi.

maşallah kuzuya ,büyüyorlar yavaş yavaş. sevindim iyiymiş. iyi düşün ,dua et arkadaşım bişey olmaz Allahın izniyle,sıkıntısız doğuruversin inşallah .fiyatlarda iyiymiş .:)

Iki gundr zaten.pek hareketde hissetmiom zaten zar zor hissediom. Yok canim diz kapagindan asagiya duz sekilde ggelior snra biraz icine cokmus snr tekrar eski hali ezilmis gbi duruyo bnada garip geldi.
günaydın, hareketleri zor hissediyorum diyodun zaten , o normal .senin bebeişin keyfi yerinde ,çok rahat yeri demekki onun .kendini yormak istemiyor herhalde annesi.bişey olmaz endişelenme .bacağınıda gittiğnde sorarsın doktora ,Allah şifa versin.

Kizlar kan hapi kullananlar idrar renginizde pembelesme oldu mu?
Bence dr una bi danış canım bi de hapı prospektusunde öyle bi etki yazıyor mu bi bak derim..dışkıyi koyulastiriyor da bunu yeni duydum..bol bol su iç o her daim ilaç hamilelikte

Çocuklara 3 yaş öncesinde televizyon seyrettirilmesinin çocuklar üzerindeki etkileri:

1- Çocukların konuşma becerisini olumsuz etkiliyor.

2- İletişim kurma yeteneğini zayıflatıp, asosyalleştiriyor.

3- Dikkat dağınıklığına neden oluyor, odaklanmayı bozuyor.

4- Bu çocukların kelime dağarcığını daraltıyor.

5- Beyin nöronlarını ve nöronların bağlantılarını öldürüyor.

6- Çocuklarda aktif öğrenmeyi olumsuz etkiliyor; yani konuşma, yazma ve düşünmeyi olumsuz etkiliyor...

dikkat edelim annişler

Sagol cnm sali gunu gidicm insallh sorabilirim .bebek iyi olsunda dayncazz skntilaraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…