- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.701
Cnm b. Gun icinde azz su tuketirsem pembe gbi degilde boyle koyu sari ile kirmizimi dim o renk oluyo bol su icmem.lazim hmn enfeksiyon kapiorum.sen gene doktoruna sor cnm gecmis olsunKizlar kan hapi kullananlar idrar renginizde pembelesme oldu mu?
Bnde hic istemiyorum Cocuguma cok tv izletmk .esime diyorum sen cocukla ilgilenir resim yapr veya egitici oyunlr fln oluyor onlrla ugrastirirsin bn.is yaparim:)esim yillardr bilim cocuk dergileri alio hepsi kizimiz icinmiss:)bnm bi mat.hocam vardi kizi uc yasinda degilde ucgenleri fln ogretmisti bna diyodu sende yaprsin ilerde denesemmi diyorum :))
Maşallah cnm oğlşna sağlklıda ne guzel
maşallah kuzucuğa içimizde biri vaarrr
oyyy maşallah tosuncuğa
Teşekkürler kızlar evet çok çabuk büyücekler doğuma kadar inş.Maşallah ya büyüyorlar :)
SeLam kızlar bugün doktora gittim oğulcuğumu görmeye
Kasılmalar normalmiş. Kan aldılar bizde kan uyuşmazlığı var sonuçlara göre iğne vurulcaz.
Moralimi bozan vajinal vârislerim rahim Ağzına dağılırsa büyürse doğuma kadar normal doğum riskli oluyormuş
İnş herşey normal olur. 36. Haftadan sonra bakıcak ona göre bi karar vericez. Riskide şu eğer o şiş damarlardaN biri doğum esnasında yırtılıp patlama gibi bi durum olursa kanamanın tehlikeli olması durdurulamama riski olması. Ama normal çok büyüden doğuma kadar giderse normal doğuma engel bi durum yokmuş.
Doğum ücretinide öğrendim
Bağcılar medilife hastanesi
Sigortalı normal doğum 350 sigortasız 550
Sezeryan Sigortalı 750 sigortasız 1000
Yenidoğan Sünnet'i 350
Bu arada kilosu 1.168 gr boy 35 cm olmuş
biz şimdiden kapattık televizyonumuzu.inşallah becerebilirim.tertemiz kafasını 3 saniye de bir değişen 2 boyutlu görüntülerle doldurmaya nniyetim yok .bunu yapabilen çok kişi var etrafımda .onları ve çocuklarını görünce bende yapabilirim diye düşünüyorum.Allah sağlık versin ,hayırlısıyla alalım kucağımıza da güzel büyütürüz inşallah.Bnde hic istemiyorum Cocuguma cok tv izletmk .esime diyorum sen cocukla ilgilenir resim yapr veya egitici oyunlr fln oluyor onlrla ugrastirirsin bn.is yaparim:)esim yillardr bilim cocuk dergileri alio hepsi kizimiz icinmiss:)bnm bi mat.hocam vardi kizi uc yasinda degilde ucgenleri fln ogretmisti bna diyodu sende yaprsin ilerde denesemmi diyorum :))
Aynn cnm tek saglikkli olsunlrda insallh guzel.bi sekilde buyutruzzbiz şimdiden kapattık televizyonumuzu.inşallah becerebilirim.tertemiz kafasını 3 saniye de bir değişen 2 boyutlu görüntülerle doldurmaya nniyetim yok .bunu yapabilen çok kişi var etrafımda .onları ve çocuklarını görünce bende yapabilirim diye düşünüyorum.Allah sağlık versin ,hayırlısıyla alalım kucağımıza da güzel büyütürüz inşallah.
Cnm bence kesnlkle yap cocuga kucukken biseyler ogretmk en iyisi ben bebekken bile ing. İcn baslamk istyrm yurtdisinda yapailan arstrmalari falan okyrm bebekken nasl ing ogrtlr die dokumanlar yaptm ben denycm ins. Guzel sonuclar alrzBnde hic istemiyorum Cocuguma cok tv izletmk .esime diyorum sen cocukla ilgilenir resim yapr veya egitici oyunlr fln oluyor onlrla ugrastirirsin bn.is yaparim:)esim yillardr bilim cocuk dergileri alio hepsi kizimiz icinmiss:)bnm bi mat.hocam vardi kizi uc yasinda degilde ucgenleri fln ogretmisti bna diyodu sende yaprsin ilerde denesemmi diyorum :))
Cnm gunydn :) aminnn inss. Ama bugun esimle kayinvalide gunumz :) uyanmasini beklyrm kahvaltya davetlyzGünaydın hamişler , göbek kardeşler ,güzel annişler . hepimize mutlu mutlu pazarlar.hepimize sağlıklı ve çok eğlenceli bir gün olsun inşalah.
Cnm tv gercekten zararli cikolatada cocuklarn gerizekali olmasina neden olyrms icindeki bir etken maddeye gore
Insallh cnm zaten anne karninda dinlior matematuk yazik sogumaz insallh :))Cnm bence kesnlkle yap cocuga kucukken biseyler ogretmk en iyisi ben bebekken bile ing. İcn baslamk istyrm yurtdisinda yapailan arstrmalari falan okyrm bebekken nasl ing ogrtlr die dokumanlar yaptm ben denycm ins. Guzel sonuclar alrz
Ne guzell:)biximde babamiz kahvalti hazrlicak bakalim bekliorumm :))Cnm gunydn :) aminnn inss. Ama bugun esimle kayinvalide gunumz :) uyanmasini beklyrm kahvaltya davetlyz
Gunydn cnm :) uyuyamyrm yaw saat 9 da uyanyrm ne varsa sanki :) sonra cok aglrm uykuu die :)Günaydın kızlar bir pazar Sabahı daha erken kalkanlar ne çok ilerde uyuyamıcaz zaten bugunleride değerlendiremiyormuyuz ne ?herkese hayırlı günler
Yok cnm eglenceli yonlryle oyun gibi ogretrsn bence sogmzInsallh cnm zaten anne karninda dinlior matematuk yazik sogumaz insallh :))
Ohhh ne guzel cnm afyt olsn simdiden mutlu mutlu kahvaltilra :) beklemelerdeyzz biz oglsmla babamz uyuyr :) cocuk olsn basinda aglatcm :))Ne guzell:)biximde babamiz kahvalti hazrlicak bakalim bekliorumm :))
Aynn bnde oyle soyluyorum :))biz tam tersiz esimle o gec yatar gec kslkr bn erknciyim hep.artik oda erknci olcak.mecburr:))Ohhh ne guzel cnm afyt olsn simdiden mutlu mutlu kahvaltilra :) beklemelerdeyzz biz oglsmla babamz uyuyr :) cocuk olsn basinda aglatcm :))
ama derken :) eğlenceli olmaz mı diyosun . keşke bizide kahvaltıya çağırsa birileri .bayılırım kalabalık sofralara . afiyet olsun size .ordada eğlenmeye ,tadını çıkarmaya bak. :)Cnm gunydn :) aminnn inss. Ama bugun esimle kayinvalide gunumz :) uyanmasini beklyrm kahvaltya davetlyz
Sen me guzel dokuzda kalkiyosun bnm en gec kalkmam sekiz bigun 7.30 ayaktaydim ama erkn yatiyorum belki o dengelerr:))bide kizisumm tekme atsa doktrdan geldik.kustu sanki :)Gunydn cnm :) uyuyamyrm yaw saat 9 da uyanyrm ne varsa sanki :) sonra cok aglrm uykuu die :)
bizde de durum aynı .ben nedense 7 de ayaktayım .bekliyorum bakalım kaçta kalkacak.sonrada değişmez bence bu uykucularAynn bnde oyle soyluyorum :))biz tam tersiz esimle o gec yatar gec kslkr bn erknciyim hep.artik oda erknci olcak.mecburr:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?