2015 Temmuz Anneleri

Cok hodşslsr canm gulegule kullanın

çok güzel canım güle güle kullanın inşallah

Minik prensin mobilyaları hayırlı olsun çok güzel iyi günlerde kullansın

Cok tatli hayirli gunlerde kullanin ins

gule gule kullanin canim cok guzel cok begendim..

güle güle kullanın ,çok tatlılar.ne zevkli o minik kıyafetlerle uğraşmak ya.sağlıkla kullanırsınız inşallah

Sagolun teyzeleri cok tesekkur ettik hepinize. Insallah saglikla kullanir

teşekkür ederim bi bakayım resimleri paylaşırsan çok sevinirim

teşekkür ederim kızlar bu sitelerden haberim yoktu hepsine bakıcam inşallah bulurum bende

ama derken :) eğlenceli olmaz mı diyosun . keşke bizide kahvaltıya çağırsa birileri .bayılırım kalabalık sofralara . afiyet olsun size .ordada eğlenmeye ,tadını çıkarmaya bak. :)
Yok cnm bedevaya ugrasmadn kahvalti :))) tskr cnm gel beraber olsn

Ben bunlara bayiliyorum, buldukca aliyirum Eki Görüntüle 1481217

bayılıyorum romperlara, o küçük popoları bunların içinde hayal ettikçe ısısrasımmmmmmm geliyor

sağlıkla giysin tatlı oğluşun

canım o markanın bu modeli değil de stylo grand modeli var, o modelde thermal bölüm de var biberon koymak için
thermal bölümü olan bir çanta tercih edersen daha kullanışlı olur ama fiyatları daha pahallı

Cnm gunydn :) aminnn inss. Ama bugun esimle kayinvalide gunumz :) uyanmasini beklyrm kahvaltya davetlyz
Bizde amnemlerdeyiz annecim kahvalyi hazirliyor bense geceyi iyi geciremedim artik eskisi gibi rahat uyuyamiyorum amuda kalkip uyuyacam artik kafayi yidim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…