- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.721
Cok hodşslsr canm gulegule kullanın
çok güzel canım güle güle kullanın inşallah
Minik prensin mobilyaları hayırlı olsun çok güzel iyi günlerde kullansın
Cok tatli hayirli gunlerde kullanin ins
gule gule kullanin canim cok guzel cok begendim..
güle güle kullanın ,çok tatlılar.ne zevkli o minik kıyafetlerle uğraşmak ya.sağlıkla kullanırsınız inşallah
Günaydın hamişler , göbek kardeşler ,güzel annişler . hepimize mutlu mutlu pazarlar.hepimize sağlıklı ve çok eğlenceli bir gün olsun inşalah.
hanginizin babası uyuyor :)))Ohhh ne guzel cnm afyt olsn simdiden mutlu mutlu kahvaltilra :) beklemelerdeyzz biz oglsmla babamz uyuyr :) cocuk olsn basinda aglatcm :))
teşekkür ederim bi bakayım resimleri paylaşırsan çok sevinirimCanım o tarz tam takım ürünler çilekte var. Konsept oda yapıyolar. Herşeyi içinde. Bende oradan aldım. Yarın gelecek. Paylaşırım sizinle. Benim tavsiyem üstünde büyük hayvan desenleri olandan alma. Gece uyanınca korkabilir
açamadım ki link denhttp://www.hepsiburada.com/m/stylo-turtle-anne-bebek-sirt-cantasi-p-AILESTYTURT-FME
Kizlar canta nasl sizce hem uygun fiyat hem guzel gibi dimi
teşekkür ederim kızlar bu sitelerden haberim yoktu hepsine bakıcam inşallah bulurum bendecanım ben deno kids den aldım internetten. herşeyi var tam takım. bide funna baby ve kidboo var onlarında herşeyi tam takım. n11.com a bak ordada satılıyo bu markalar. hem hepsini bir arada bulabiliyosun hemde fiyatlar diğer sitelere göre daha uygun.
Cnm aslnda benm esim erken kalkyrda gec gelyr isten buaralar ondn boyle galiba kiyamurmda yahu ama cocuk okunca imkani yok kiycm :)))Aynn bnde oyle soyluyorum :))biz tam tersiz esimle o gec yatar gec kslkr bn erknciyim hep.artik oda erknci olcak.mecburr:))
Yok cnm bedevaya ugrasmadn kahvalti :))) tskr cnm gel beraber olsnama derken :) eğlenceli olmaz mı diyosun . keşke bizide kahvaltıya çağırsa birileri .bayılırım kalabalık sofralara . afiyet olsun size .ordada eğlenmeye ,tadını çıkarmaya bak. :)
Hahaha :))) uyanin tum babalarrrhanginizin babası uyuyor :)))
Aa cnm tlfndn gryrm sen pcden mi mobil seysidir kesin ondn acmadi dur fotosunu atymda fikir ver bana :)açamadım ki link den
Paylastim canm. 3368. Sayfadateşekkür ederim bi bakayım resimleri paylaşırsan çok sevinirim
Bizim baba da uyuyorHahaha :))) uyanin tum babalarrr
Artik dedim pazarlari kahvalti senin oda sagolsun tmm dedi o yuzden. Pazar gunu 9.30 _10.00da fln.kalkiyo.6 gun bn hazrliom bi gun.o hazrladin.demii:))bizde de durum aynı .ben nedense 7 de ayaktayım .bekliyorum bakalım kaçta kalkacak.sonrada değişmez bence bu uykucular
Valla biz kiymadikca yiprancaz en iyisi kiyalim gitsinn :))Cnm aslnda benm esim erken kalkyrda gec gelyr isten buaralar ondn boyle galiba kiyamurmda yahu ama cocuk okunca imkani yok kiycm :)))
Ben beğendim canım kullanışlı duruyor özellikle füme olan dikkatimi çekti. Bende normalde kullandığım Sırt çantamı kullanıcam epey bölmesi var işimi görmezse alırım diyorum yenihttp://www.hepsiburada.com/m/stylo-turtle-anne-bebek-sirt-cantasi-p-AILESTYTURT-FME
Ben bunlara bayiliyorum, buldukca aliyirumEki Görüntüle 1481217
http://www.hepsiburada.com/m/stylo-turtle-anne-bebek-sirt-cantasi-p-AILESTYTURT-FME
Bizde amnemlerdeyiz annecim kahvalyi hazirliyor bense geceyi iyi geciremedim artik eskisi gibi rahat uyuyamiyorum amuda kalkip uyuyacam artik kafayi yidim :)Cnm gunydn :) aminnn inss. Ama bugun esimle kayinvalide gunumz :) uyanmasini beklyrm kahvaltya davetlyz
Matematikten sogunur mu ya matematik candir heyecandir :) :)Insallh cnm zaten anne karninda dinlior matematuk yazik sogumaz insallh :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?