2015 Temmuz Anneleri

Günaydın hamişler , göbek kardeşler ,güzel annişler . hepimize mutlu mutlu pazarlar.hepimize sağlıklı ve çok eğlenceli bir gün olsun inşalah.

Günaydın kızlar bir pazar Sabahı daha erken kalkanlar ne çok ilerde uyuyamıcaz zaten bugunleride değerlendiremiyormuyuz ne ?herkese hayırlı günler
günaydın kızlar

bayılıyorum romperlara, o küçük popoları bunların içinde hayal ettikçe ısısrasımmmmmmm geliyor

sağlıkla giysin tatlı oğluşun

teşekkür ederiz, tam zibidi kıyafeti gerçekten yaz sezonuyla beraber çıkmaya başladılar bende bulduklarımı topluyorum resmen Nisan annelerindende baya doğumlar başladı bir mayıs bir haziran anneleri kaldı bizden önde

çoooooook heyecanlanıyorum böyle düşündükçe
bir yandan günler geçmiyor, hemen gelsin bebişime kavuşacağım gün istiyorum
bir yandan da kızım sen manyak mısın, hamilelik hayattaki en özel ve güzel dönem tadını çıkar, çok ararsın sonra diyorum
ama kızımı çooooooooook özlüyorum

Kızlar bunlarda bizim aldıklarımız şifonyer yok ortadaki oyuncak dolabı var altta 2 çekmece olcak sedirli beşikte gardolapın deseninden olcak. Büyüyen beşik sığmıyor odaya bizde bunu tercih ettik

Eklentiler

• IMG-20150402-WA0004.webp
    23 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG-20150403-WA0002.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG-20150403-WA0001.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 105

Hepimiz aynı "manyaklıktayız" bende düşündükçe hemen temmuz gelsin diyorum amaaaa sonra durup düşünüyorum bu anları bir daha yaşayamam, kıymetini bil diyorum :) Keyifli keyifli oturuyorummmm, iznim daha çok olsaydı keşke 32. haftada hemen izne çıksaydım...

ben maalesef hiç izne çıkamıcam doğumdan sonra bile hiç bir zaman full izinli olamam
ama güzel yanı şimdiden yarı izindeymiş gibi sayılırım kafama göre takılıyorum

Kızlar bunlarda bizim aldıklarımız şifonyer yok ortadaki oyuncak dolabı var altta 2 çekmece olcak sedirli beşikte gardolapın deseninden olcak. Büyüyen beşik sığmıyor odaya bizde bunu tercih ettik
Seninkilerde cok guzelmis canm gule gule kullanin insallah

Çok güzel canım çok cici. .allah sağlıklı huzurlu günler yasatsin ..
Düz olması herseye uyum açısından elverişli oluyor. .bizimki de düz renk

Evet cnm biraz uzak kaldım bir kaç haftadır tam gaz bebişin hazırlıklarına koşturdum ondan dolayı yazamadım fazla ama takipteyim yine :))

Çook güzelmiş sağlıkla gelsin huzurla mutlulukla uyusun oynasın odasında inşallah benim seçtiğim mobilya da böyle sedir beşik 4kapılı dolap bide şifonyer ben de büyüyen tercih etmedim küçükler daha sevimli geldi şimdi bunu kullansın büyüyünce zaten değişicek diye düşündüm :)

ben maalesef hiç izne çıkamıcam doğumdan sonra bile hiç bir zaman full izinli olamam
ama güzel yanı şimdiden yarı izindeymiş gibi sayılırım kafama göre takılıyorum

Kendi işini fln yapıyorsun diye tahmin ettim cnm o zamn =) Sende yarı zamanlı iznine devam edersin :) Ben 7 senedir çalışıyorum, biriken yıllık izinlerimle fln yılsonuna kadar izin kullanabilicem. Bebiş 6 ayını doldurmuş olacak inşallah, tabi ben haziran başına kadar sabredebilirsem... Bebeğin o dönemlerinde 1-2 hafta bile önemli olduğundan 35. haftayı bitireyim en aızndan diyorum... Ondan sonra da yaşına kadar 1 gün süt iznim olacak işte =)

çok teşekkürler güzel dileklerin için inşallah hepimizinkiler güzel günlerde kullansınlar. sabırsızlanıyorum biran önce gelsin mobilyalar odayı düzenleyince nasıl olcak acaba

Ben beğendim canım kullanışlı duruyor özellikle füme olan dikkatimi çekti. Bende normalde kullandığım Sırt çantamı kullanıcam epey bölmesi var işimi görmezse alırım diyorum yeni
Cnm bende begendm ama siyah rengini :) bebk arabasinida siyah alcm cunku bendenbegendm ve uygn fiyat sirt cantasi istyrm daha kullansli

Bir suru seyden cikuyor kavgalar, burasi kadar kucuk bir grup olmuyor herkes geliyor 500 kisi filan oluyor hercesit insan var icinde iste. Saygi seviye dusuk oluyor.
Yok o zaman kalsın, sanal alemde iyice rahatlayıp , gevşeyip,çirkinleşenleri zaten sevmem, ben buraya bişeyler öğrenmek, kafamdaki soruları gidemek, diğer gebeler ile kendi gebeliğimi kıyaslamak için giriyorum.gerginleşmenşn ya da germenin bir anlamı yok:))burası güEl sımsıcak:)

Cnm gordm onuda modeli pek begenmdm termal biberon koymak icin ayri satilan seylerde var onlrdn alrm birtane icine koyarm demstm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…