- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.741
:)Aynn ben cok zevk aliyorum anlatrkenn insallh cocugumda cok sewer :)Matematikten sogunur mu ya matematik candir heyecandir :) :)
Günaydın hamişler , göbek kardeşler ,güzel annişler . hepimize mutlu mutlu pazarlar.hepimize sağlıklı ve çok eğlenceli bir gün olsun inşalah.
günaydın kızlarGünaydın kızlar bir pazar Sabahı daha erken kalkanlar ne çok ilerde uyuyamıcaz zaten bugunleride değerlendiremiyormuyuz ne ?herkese hayırlı günler
anadolu yakasında şubesi varmı bende fiyatlara bayıldımValla bende şaşırdım hastane ocakta açıldı tertemiz. Ben kendi doktorum orda çalışmaya başladı diye gittim beğendim. Inş aksilikçıkmazsa orda doğurcam
bayılıyorum romperlara, o küçük popoları bunların içinde hayal ettikçe ısısrasımmmmmmm geliyor
sağlıkla giysin tatlı oğluşun
teşekkür ederiz, tam zibidi kıyafeti gerçekten yaz sezonuyla beraber çıkmaya başladılar bende bulduklarımı topluyorum resmenNisan annelerindende baya doğumlar başladı bir mayıs bir haziran anneleri kaldı bizden önde
çoooooook heyecanlanıyorum böyle düşündükçe
bir yandan günler geçmiyor, hemen gelsin bebişime kavuşacağım gün istiyorum
bir yandan da kızım sen manyak mısın, hamilelik hayattaki en özel ve güzel dönem tadını çıkar, çok ararsın sonra diyorum
ama kızımı çooooooooook özlüyorum
Hepimiz aynı "manyaklıktayız" bende düşündükçe hemen temmuz gelsin diyorum amaaaa sonra durup düşünüyorum bu anları bir daha yaşayamam, kıymetini bil diyorum :) Keyifli keyifli oturuyorummmm, iznim daha çok olsaydı keşke 32. haftada hemen izne çıksaydım...
Seninkilerde cok guzelmis canm gule gule kullanin insallahKızlar bunlarda bizim aldıklarımız şifonyer yok ortadaki oyuncak dolabı var altta 2 çekmece olcak sedirli beşikte gardolapın deseninden olcak. Büyüyen beşik sığmıyor odaya bizde bunu tercih ettik
Çok güzel canım çok cici. .allah sağlıklı huzurlu günler yasatsin ..Kızlar bunlarda bizim aldıklarımız şifonyer yok ortadaki oyuncak dolabı var altta 2 çekmece olcak sedirli beşikte gardolapın deseninden olcak. Büyüyen beşik sığmıyor odaya bizde bunu tercih ettik
teşekkür ederim inşallah hepimiz aldıklarımızı Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsinSeninkilerde cok guzelmis canm gule gule kullanin insallah
teşekkür ederim beğenmenize sevindimÇok güzel canım çok cici. .allah sağlıklı huzurlu günler yasatsin ..
Düz olması herseye uyum açısından elverişli oluyor. .bizimki de düz renk
Hepsi birbirinden şirin paşa iyi günlerde kullansın
Tatlım sen neden eskisi gibi yazmıyorsun önceden daha sık yazardın
Teşekkür ederim ama çok bebek işi bende vazgeçtim o yüzdenama aynı renk yaptırıcam
Kızlar bunlarda bizim aldıklarımız şifonyer yok ortadaki oyuncak dolabı var altta 2 çekmece olcak sedirli beşikte gardolapın deseninden olcak. Büyüyen beşik sığmıyor odaya bizde bunu tercih ettik
ben maalesef hiç izne çıkamıcamdoğumdan sonra bile hiç bir zaman full izinli olamam
ama güzel yanı şimdiden yarı izindeymiş gibi sayılırımkafama göre takılıyorum
çok teşekkürler güzel dileklerin için inşallah hepimizinkiler güzel günlerde kullansınlar. sabırsızlanıyorum biran önce gelsin mobilyalar odayı düzenleyince nasıl olcak acabaÇook güzelmiş sağlıkla gelsin huzurla mutlulukla uyusun oynasın odasında inşallahbenim seçtiğim mobilya da böyle sedir beşik 4kapılı dolap bide şifonyer ben de büyüyen tercih etmedim küçükler daha sevimli geldi şimdi bunu kullansın büyüyünce zaten değişicek diye düşündüm :)
İns. Cnmda seni fazla yormaz :)Bizim baba da uyuyorzaten uyku tulumu benim koca insallah oğlumda babasi gibi uykucu olur :)
Cnm bende begendm ama siyah rengini :) bebk arabasinida siyah alcm cunku bendenbegendm ve uygn fiyat sirt cantasi istyrm daha kullansliBen beğendim canım kullanışlı duruyor özellikle füme olan dikkatimi çekti. Bende normalde kullandığım Sırt çantamı kullanıcam epey bölmesi var işimi görmezse alırım diyorum yeni
Yok o zaman kalsın, sanal alemde iyice rahatlayıp , gevşeyip,çirkinleşenleri zaten sevmem, ben buraya bişeyler öğrenmek, kafamdaki soruları gidemek, diğer gebeler ile kendi gebeliğimi kıyaslamak için giriyorum.gerginleşmenşn ya da germenin bir anlamı yok:))burası güEl sımsıcak:)Bir suru seyden cikuyor kavgalar, burasi kadar kucuk bir grup olmuyor herkes geliyor 500 kisi filan oluyor hercesit insan var icinde iste. Saygi seviye dusuk oluyor.
Cnm gordm onuda modeli pek begenmdm termal biberon koymak icin ayri satilan seylerde var onlrdn alrm birtane icine koyarm demstm bendebayılıyorum romperlara, o küçük popoları bunların içinde hayal ettikçe ısısrasımmmmmmm geliyor
sağlıkla giysin tatlı oğluşun
canım o markanın bu modeli değil de stylo grand modeli var, o modelde thermal bölüm de var biberon koymak için
thermal bölümü olan bir çanta tercih edersen daha kullanışlı olur ama fiyatları daha pahallı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?