- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.761
Aa neden uyuyamyrsn ki cnm gobek fazla mi buyudu ya benm sanki 3 aylkms gibi karnm rahat edyrm suan hic sornm yok allah'a sukurBizde amnemlerdeyiz annecim kahvalyi hazirliyor bense geceyi iyi geciremedim artik eskisi gibi rahat uyuyamiyorum amuda kalkip uyuyacam artik kafayi yidim :)
Dediğin gibi, bebekler süt oluyor terliyor, az olursa onlar için makine çalışacak aslında tasarruflu ve pratik olmaz,ama biraz bol olursa, toplu yıkanır,diye de düşünüyorum .ben yeğenlerimden arklarından hatırlıyorm da ciddin bir günde biz gibi tüm gün aynı şeyi giymiyorlar ki günde kaç kez değişiliyır elbiseleri , ucuz ucuz al yıka giydir .2 hastane çıkışı aldıysan 2 tane de tek alt üst al bence yine de hem yaz sıcak olcak hemde süt damlıyo kokuyo terliyo..ben e bebekten 5 li hastane çıkışı aldım bi tane de alt üst yeni doğan almıştım 10 tl ye uygun bulursan bence al çok para vermeye gerek yok ama yedek olsun yine de diye düşünüyorum2 tane de tulum alcam daha o kadar
Cok guzelms cnm gule gule kullaninKızlar bunlarda bizim aldıklarımız şifonyer yok ortadaki oyuncak dolabı var altta 2 çekmece olcak sedirli beşikte gardolapın deseninden olcak. Büyüyen beşik sığmıyor odaya bizde bunu tercih ettik
Aynen cnm sana katlyrm bende oyle dusnyrm gecen face grubunu okudm biri dioki sukadr kilo aldm ne olr pskljmi bozck yormlar yazmyn cikms biride demski oo cok.kilo almssm dogumn cok zor olur bukadr.kilo alnr mi falan nekadr dengeszce okdm onlari kesnlkle yazmam oraya nekadr kirici ve dengeszce biz burda sanki tanyrz artk birbirimizi uzun zaman oldu yazyr bencede bursai daha guzelYok o zaman kalsın, sanal alemde iyice rahatlayıp , gevşeyip,çirkinleşenleri zaten sevmem, ben buraya bişeyler öğrenmek, kafamdaki soruları gidemek, diğer gebeler ile kendi gebeliğimi kıyaslamak için giriyorum.gerginleşmenşn ya da germenin bir anlamı yok:))burası güEl sımsıcak:)
Geçmiş olsun canım, inş geçer...SeLam kızlar bugün doktora gittim oğulcuğumu görmeye
Kasılmalar normalmiş. Kan aldılar bizde kan uyuşmazlığı var sonuçlara göre iğne vurulcaz.
Moralimi bozan vajinal vârislerim rahim Ağzına dağılırsa büyürse doğuma kadar normal doğum riskli oluyormuş
İnş herşey normal olur. 36. Haftadan sonra bakıcak ona göre bi karar vericez. Riskide şu eğer o şiş damarlardaN biri doğum esnasında yırtılıp patlama gibi bi durum olursa kanamanın tehlikeli olması durdurulamama riski olması. Ama normal çok büyüden doğuma kadar giderse normal doğuma engel bi durum yokmuş.
Doğum ücretinide öğrendim
Bağcılar medilife hastanesi
Sigortalı normal doğum 350 sigortasız 550
Sezeryan Sigortalı 750 sigortasız 1000
Yenidoğan Sünnet'i 350
Çok güzeller harika epey birlullanır mis gibiKizlar bizim mobilyamiz geldi. Bugun hep bunlarla ugrastim ancak girebildim buraya
Bende bi ara matematik dersi veriyordum arkadaslarimin cocuklarina cok zevkli oluyor ama ogretmenlik sabir isi :):)Aynn ben cok zevk aliyorum anlatrkenn insallh cocugumda cok sewer :)
Yok cok fazla cikmadi hatta 6 ayimiz bitecek ona gore cok az cikti diyebilirim ama belirli tabiki gobisim :) saga onunce kafasiyla baski yapiyor sola donunce ayaklariyla vuruyor sirtustu yatinca horultularim basliyor boyle :)Aa neden uyuyamyrsn ki cnm gobek fazla mi buyudu ya benm sanki 3 aylkms gibi karnm rahat edyrm suan hic sornm yok allah'a sukur
Canm yastklarla desteklesene ozamn sorun olmaz iyice buydu bebislermz :))Yok cok fazla cikmadi hatta 6 ayimiz bitecek ona gore cok az cikti diyebilirim ama belirli tabiki gobisim :) saga onunce kafasiyla baski yapiyor sola donunce ayaklariyla vuruyor sirtustu yatinca horultularim basliyor boyle :)
Benimde yaklasik gecen aydan beri o agrim var doktorum midenden olabilir bebek daha kucuk baski yapmaz demisti gaviscon verdi arkama yaslanarak oturuyorum canim yaniyo resmen az egileyim ozellikle aksamlri ilk gebeligimde sonlarda olmustu o zaman normal ayaklarini vs dayiyo baski oluyo sende soyle canm mtlakakızlar selam gögsümün altındaa muhteşem bi agrı var beni sıkıştırıyor gibi napçam bilmiyorum salı kontrollüm var geçmiyooo
Benimde yaklasik gecen aydan beri o agrim var doktorum midenden olabilir bebek daha kucuk baski yapmaz demisti gaviscon verdi arkama yaslanarak oturuyorum canim yaniyo resmen az egileyim ozellikle aksamlri ilk gebeligimde sonlarda olmustu o zaman normal ayaklarini vs dayiyo baski oluyo sende soyle canm mtlaka
Cok gecmis olsun canim ben aksamlari cok kotu oluyorum ki buyudukce articak bu agrilar artik iyi olsunlarda dayanicaz :)dayanamıyorum artık işteyimde oturamıyorum salı günü gelsin die dua ediyorum.
çok pahalı canım ya değer mi o kadar..piyasadaki normal çantaların 3 katı nerdeyseKizlar okiedog marka cantalra bakmanizi tavsiye ederim ic bolmeleri cok guzel ve cok kaliteli
Evet azcik tuzlu ama verdigin paraya degiyo ben alirken cok zor bulmustum satisi yoktu cok turkiyedeçok pahalı canım ya değer mi o kadar..piyasadaki normal çantaların 3 katı nerdeyse
canım yenidoğan ve 0-3 ay ayrı oluyo bazı markalarda dikkat et hepsini minnoş alma :) ben yenidoğan için 2-3 takım aldım.tulum 0-3 aylık alabilirsin 2-3 tane.Ama tulumlar çok küçük olunca kucağa fln aldığında ayaklarda geriyomuş diyo kimisi çabuk küçülüyomuş yaani böle diyenler alt üst takım daha iyi diyo ama kimisi de tulumda beli fln açılmıyo daha iyi diyo tecrübe ederek görücez sanırımbizimkiler ilk bikaçhafta uzun kol giyer 1 aylık fln olunca heralde o sıcaklarda kısa kol çıtçıtlı badi alta da patikli pantolon geçirirveririz Ayy aman bi gelsinler hayırlısıyla daa şunları giydirip,soyup sevelim ya :)
ben bunlardan hiç almadım.Çok sıcak bi yerde yaşamıyorum giydiremem diye düşündüm ilk 3 ay. e 3 aydan sonra zaten ekim kasım gelmiş olucak iyice serinler.Yanlış mı düşünüyorum ki almalı mıyım acaba?
Kizlar alisveris listelerinizde neler var? Ben de olusturmak istiyorum bi liste.
Kizlar okiedog marka cantalra bakmanizi tavsiye ederim ic bolmeleri cok guzel ve cok kaliteli
e sırt çantası düşünüyorum , yengem ben alırım demişti ona söylicem sırt çantası baksın, daha spor hafif geliyor genç işi:)http://www.hepsiburada.com/m/stylo-turtle-anne-bebek-sirt-cantasi-p-AILESTYTURT-FME
Kizlar canta nasl sizce hem uygun fiyat hem guzel gibi dimi
Kızlar belki çok yanlıştır da ben, istiyorum bir an evvel vaktinde doğsun hiç tadını çıkaramıyorum belki de, diyorum bir terslik sıkıntı erken doğum, karında kalp durması falan Allah korusun olcak diye çok korkuyorumçoooooook heyecanlanıyorum böyle düşündükçe
bir yandan günler geçmiyor, hemen gelsin bebişime kavuşacağım gün istiyorum
bir yandan da kızım sen manyak mısın, hamilelik hayattaki en özel ve güzel dönem tadını çıkar, çok ararsın sonra diyorum
ama kızımı çooooooooook özlüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?