2015 Temmuz Anneleri

Bizde amnemlerdeyiz annecim kahvalyi hazirliyor bense geceyi iyi geciremedim artik eskisi gibi rahat uyuyamiyorum amuda kalkip uyuyacam artik kafayi yidim :)
Aa neden uyuyamyrsn ki cnm gobek fazla mi buyudu ya benm sanki 3 aylkms gibi karnm rahat edyrm suan hic sornm yok allah'a sukur

Dediğin gibi, bebekler süt oluyor terliyor, az olursa onlar için makine çalışacak aslında tasarruflu ve pratik olmaz,ama biraz bol olursa, toplu yıkanır,diye de düşünüyorum .ben yeğenlerimden arklarından hatırlıyorm da ciddin bir günde biz gibi tüm gün aynı şeyi giymiyorlar ki günde kaç kez değişiliyır elbiseleri , ucuz ucuz al yıka giydir .

Aynen cnm sana katlyrm bende oyle dusnyrm gecen face grubunu okudm biri dioki sukadr kilo aldm ne olr pskljmi bozck yormlar yazmyn cikms biride demski oo cok.kilo almssm dogumn cok zor olur bukadr.kilo alnr mi falan nekadr dengeszce okdm onlari kesnlkle yazmam oraya nekadr kirici ve dengeszce biz burda sanki tanyrz artk birbirimizi uzun zaman oldu yazyr bencede bursai daha guzel

Geçmiş olsun canım, inş geçer...

Aa neden uyuyamyrsn ki cnm gobek fazla mi buyudu ya benm sanki 3 aylkms gibi karnm rahat edyrm suan hic sornm yok allah'a sukur
Yok cok fazla cikmadi hatta 6 ayimiz bitecek ona gore cok az cikti diyebilirim ama belirli tabiki gobisim :) saga onunce kafasiyla baski yapiyor sola donunce ayaklariyla vuruyor sirtustu yatinca horultularim basliyor boyle :)

Yok cok fazla cikmadi hatta 6 ayimiz bitecek ona gore cok az cikti diyebilirim ama belirli tabiki gobisim :) saga onunce kafasiyla baski yapiyor sola donunce ayaklariyla vuruyor sirtustu yatinca horultularim basliyor boyle :)
Canm yastklarla desteklesene ozamn sorun olmaz iyice buydu bebislermz :))

kızlar selam gögsümün altındaa muhteşem bi agrı var beni sıkıştırıyor gibi napçam bilmiyorum salı kontrollüm var geçmiyooo

kızlar selam gögsümün altındaa muhteşem bi agrı var beni sıkıştırıyor gibi napçam bilmiyorum salı kontrollüm var geçmiyooo
Benimde yaklasik gecen aydan beri o agrim var doktorum midenden olabilir bebek daha kucuk baski yapmaz demisti gaviscon verdi arkama yaslanarak oturuyorum canim yaniyo resmen az egileyim ozellikle aksamlri ilk gebeligimde sonlarda olmustu o zaman normal ayaklarini vs dayiyo baski oluyo sende soyle canm mtlaka

dayanamıyorum artık işteyimde oturamıyorum salı günü gelsin die dua ediyorum.

çok haklısın cnm tulum rahat olur kesinlikle en başta ağustos ta kısa kol bn giydiremem çok minik olur bzm buralarda aşırı sıcak olmaz battaniye mecbur lazım gibi gelio..

bnde bir yaş da böle kısa kollu şeyleri ancak giyeceğini düşünüyorum cnm iç anadoluda yeni doğmuş bebek ilk aylarda giyemez bzm burda..

Kizlar alisveris listelerinizde neler var? Ben de olusturmak istiyorum bi liste.

ben ilk doğumu ağustos ta yapmış bi anne olarak kullandıklarımı yazabilirim
kendime :3 takım ev pijama günlük duş alınacağından (biri sabahlıklı 3 lü takım, ikisi en ince pamuklu alt üst üst düğmeli tabiki)
bebek için 2-3 hastane çıkış takım battaniyeli olanlardan
3takımda alt üst yada tulum
6-7 çıtçıt kısa kol atlet
3-5 çorap

Kizlar okiedog marka cantalra bakmanizi tavsiye ederim ic bolmeleri cok guzel ve cok kaliteli

lullaby çanta almıştım ilk oğlumda hastaneye giderken içini doldurdum, sonrada il dışına giderken kullandım, kısa mesafe evden çıkışlarda kullanmak için büyük oluyo bna göre, bide chicconun setini alabilirsiniz çanta hediyeli olan, çantası çok kullanışlı

Kızlar belki çok yanlıştır da ben, istiyorum bir an evvel vaktinde doğsun hiç tadını çıkaramıyorum belki de, diyorum bir terslik sıkıntı erken doğum, karında kalp durması falan Allah korusun olcak diye çok korkuyorum ama çok isterim kafam rahat olsun. Bşrde bazılarının cidden gözü çok pis, fazla kalabalığa da girmek istemiyorkm. Geçen biri diyor ne güzel erken yaşta anne oluyorsun ,çok da rahat geçiyor senin ben 9 ay serumalarla geçirdim gebeliğimi, bu arada kadının 2 çocuğu var. Ben neler çekmişimim, dedim abla şükür sende sağlıklı çocukların var.benim bu süreçte başıma gelmeyen kalmadı , Şimdi de çok rahat değilim, bırak bir şeye iyi oşsun bulantım olmasın.hem herkesin var çocuğu, kiminin bakışlar yılan gibidir ya, kötü kalplileri sevmiyrm,gerçi zararı kendisine kalbi kadar yaşıyor, eşi bunu bırakıp gitti,adamda takık, ruh hastası bu kadın falan diyordu da,bir daha rastlamam inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…