- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.781
ebebekte var şu an satışıEvet azcik tuzlu ama verdigin paraya degiyo ben alirken cok zor bulmustum satisi yoktu cok turkiyede
Kızlar bunlarda bizim aldıklarımız şifonyer yok ortadaki oyuncak dolabı var altta 2 çekmece olcak sedirli beşikte gardolapın deseninden olcak. Büyüyen beşik sığmıyor odaya bizde bunu tercih ettik
Kizlar bizim mobilyamiz geldi. Bugun hep bunlarla ugrastim ancak girebildim buraya
Aynen hiç kalabalığa girmek istemiyorum herkes bişey diyo 3. Ya milletin ağzından bikerede maşallah çıkmıyo. Bide devamlı çocuklarda kusur bulmaya çalışıyorlar. Zayıflamış mı? Hasta mı? Rengi sanki solmuşKızlar belki çok yanlıştır da ben, istiyorum bir an evvel vaktinde doğsun hiç tadını çıkaramıyorum belki de, diyorum bir terslik sıkıntı erken doğum, karında kalp durması falan Allah korusun olcak diye çok korkuyorumama çok isterim kafam rahat olsun. Bşrde bazılarının cidden gözü çok pis, fazla kalabalığa da girmek istemiyorkm. Geçen biri diyor ne güzel erken yaşta anne oluyorsun ,çok da rahat geçiyor senin ben 9 ay serumalarla geçirdim gebeliğimi, bu arada kadının 2 çocuğu var. Ben neler çekmişimim, dedim abla şükür sende sağlıklı çocukların var.benim bu süreçte başıma gelmeyen kalmadı , Şimdi de çok rahat değilim, bırak bir şeye iyi oşsun bulantım olmasın.hem herkesin var çocuğu, kiminin bakışlar yılan gibidir ya, kötü kalplileri sevmiyrm,gerçi zararı kendisine kalbi kadar yaşıyor, eşi bunu bırakıp gitti,adamda takık, ruh hastası bu kadın falan diyordu da,bir daha rastlamam inş
Ne kadar ayıp ya insan çocuklarda öyle bişey farketse bile söylemez.Sen hasassın şu an hamilesin.Ne kadar düşüncesiz insanlar..senin ne hissedeceğini düşünemyiolar mı acaba?Aynen hiç kalabalığa girmek istemiyorum herkes bişey diyo 3. Ya milletin ağzından bikerede maşallah çıkmıyo. Bide devamlı çocuklarda kusur bulmaya çalışıyorlar. Zayıflamış mı? Hasta mı? Rengi sanki solmuşçok değişik bi milletiz valla
Çok güzel görünüyo bilmiyorum iç bölmelerini ama. Biberon pratik işte öyle hemen elinin Altın'da. toz toprağın içine girmez heralde :). Illa oraya koyucan diye bişey yok ki içine sinmezse orayı kullanmazsunkızlar sizce biberonların yanda açıkta kalması sorun olur mu? ön tarafta cırtlı fermuarlı olmasından daha kullanışlı gibi geldi bu şekilde.Siz ne dersiniz bu çantaya?
http://www.hepsiburada.com/liste/pr...um.genel.pla&gclid=CKyx88ea38QCFSXHtAod5gcAsA
Ne düşünecekler inat olsun diye işte. Amaaaaan milletin herzaman konuşacak bişeyi var işte.Ne kadar ayıp ya insan çocuklarda öyle bişey farketse bile söylemez.Sen hasassın şu an hamilesin.Ne kadar düşüncesiz insanlar..senin ne hissedeceğini düşünemyiolar mı acaba?
biberon için termo kılıfı varmış içinde zaten.Gerçi çok pratik olmaz heralde kullanılır mı bilmem..Bunu alayım madem cnm fiyatı uyugun sen de beğendin madem tmm dırÇok güzel görünüyo bilmiyorum iç bölmelerini ama. Biberon pratik işte öyle hemen elinin Altın'da. toz toprağın içine girmez heralde :). Illa oraya koyucan diye bişey yok ki içine sinmezse orayı kullanmazsun
Masallah canim:)Bu arada kilosu 1.168 gr boy 35 cm olmuş
Gule gule kullanin !!!! Cok guzel olmus odaniz:)Kizlar bizim mobilyamiz geldi. Bugun hep bunlarla ugrastim ancak girebildim buraya
Canim bizde televizyon hic seyrettirmiyoruz neredeyse. Haftada bir yarim saat maksimum. O yuzden kizim kitaplari cok seviyor , varsa yoksa kitaplari:) simdiden butun sekilleri, renkleri,sayilari, alfabeyi a'dan z'ye biliyor. Daha iki yasinda. Tabiki hep kitaplarla ogrettik biz. Zor oluyor insan sikiliyor zaman gecirmek lazim ama neyseki bizim babamiz da cok ilgili hep kitap okuyorlar beraber. Birde cocugun ogrendigini gordukce nasil mutlu oluyor insan:) Televizyon acmak kolay olurdu tabiki ama etkileri kotu. Zaten buyuyunce engel olamayacagiz simdi bari erteleyebildigimiz kadar erteleyelim diyoruz. Cok guzel egitici kitaplar var onlardan almak lazim mutlaka. Cocuklarda bayiliyorBnde hic istemiyorum Cocuguma cok tv izletmk .esime diyorum sen cocukla ilgilenir resim yapr veya egitici oyunlr fln oluyor onlrla ugrastirirsin bn.is yaparim:)esim yillardr bilim cocuk dergileri alio hepsi kizimiz icinmiss:)bnm bi mat.hocam vardi kizi uc yasinda degilde ucgenleri fln ogretmisti bna diyodu sende yaprsin ilerde denesemmi diyorum :))
Maşallah ne kadar da güzel.Takdir ettim sizi gerçekten..Canim bizde televizyon hic seyrettirmiyoruz neredeyse. Haftada bir yarim saat maksimum. O yuzden kizim kitaplari cok seviyor , varsa yoksa kitaplari:) simdiden butun sekilleri, renkleri,sayilari, alfabeyi a'dan z'ye biliyor. Daha iki yasinda. Tabiki hep kitaplarla ogrettik biz. Zor oluyor insan sikiliyor zaman gecirmek lazim ama neyseki bizim babamiz da cok ilgili hep kitap okuyorlar beraber. Birde cocugun ogrendigini gordukce nasil mutlu oluyor insan:) Televizyon acmak kolay olurdu tabiki ama etkileri kotu. Zaten buyuyunce engel olamayacagiz simdi bari erteleyebildigimiz kadar erteleyelim diyoruz. Cok guzel egitici kitaplar var onlardan almak lazim mutlaka. Cocuklarda bayiliyor
Aynn canim.biz zaten.kitp okuma saat yapioruz ccuguda alistralim diyoruz . esim cok.ilgili kitaplra kndi ogrencilerinede hep hediye alir egitici oyunlr fln o bnden cok.ii bilio :). allah izin verirse kizimizida guzel sekilde yetstrmk istiyoruz.bi saglickla dogsalrdi.ama bna hep hayal gbi gelio o gunleri gorebilecekmiyim diye oyle uzak gelioki .:)Canim bizde televizyon hic seyrettirmiyoruz neredeyse. Haftada bir yarim saat maksimum. O yuzden kizim kitaplari cok seviyor , varsa yoksa kitaplari:) simdiden butun sekilleri, renkleri,sayilari, alfabeyi a'dan z'ye biliyor. Daha iki yasinda. Tabiki hep kitaplarla ogrettik biz. Zor oluyor insan sikiliyor zaman gecirmek lazim ama neyseki bizim babamiz da cok ilgili hep kitap okuyorlar beraber. Birde cocugun ogrendigini gordukce nasil mutlu oluyor insan:) Televizyon acmak kolay olurdu tabiki ama etkileri kotu. Zaten buyuyunce engel olamayacagiz simdi bari erteleyebildigimiz kadar erteleyelim diyoruz. Cok guzel egitici kitaplar var onlardan almak lazim mutlaka. Cocuklarda bayiliyor
Kendi işini fln yapıyorsun diye tahmin ettim cnm o zamn =) Sende yarı zamanlı iznine devam edersin :) Ben 7 senedir çalışıyorum, biriken yıllık izinlerimle fln yılsonuna kadar izin kullanabilicem. Bebiş 6 ayını doldurmuş olacak inşallah, tabi ben haziran başına kadar sabredebilirsem... Bebeğin o dönemlerinde 1-2 hafta bile önemli olduğundan 35. haftayı bitireyim en aızndan diyorum... Ondan sonra da yaşına kadar 1 gün süt iznim olacak işte =)
Kızlar belki çok yanlıştır da ben, istiyorum bir an evvel vaktinde doğsun hiç tadını çıkaramıyorum belki de, diyorum bir terslik sıkıntı erken doğum, karında kalp durması falan Allah korusun olcak diye çok korkuyorumama çok isterim kafam rahat olsun. Bşrde bazılarının cidden gözü çok pis, fazla kalabalığa da girmek istemiyorkm. Geçen biri diyor ne güzel erken yaşta anne oluyorsun ,çok da rahat geçiyor senin ben 9 ay serumalarla geçirdim gebeliğimi, bu arada kadının 2 çocuğu var. Ben neler çekmişimim, dedim abla şükür sende sağlıklı çocukların var.benim bu süreçte başıma gelmeyen kalmadı , Şimdi de çok rahat değilim, bırak bir şeye iyi oşsun bulantım olmasın.hem herkesin var çocuğu, kiminin bakışlar yılan gibidir ya, kötü kalplileri sevmiyrm,gerçi zararı kendisine kalbi kadar yaşıyor, eşi bunu bırakıp gitti,adamda takık, ruh hastası bu kadın falan diyordu da,bir daha rastlamam inş
Günaydın kızlar bir pazar Sabahı daha erken kalkanlar ne çok ilerde uyuyamıcaz zaten bugunleride değerlendiremiyormuyuz ne ?herkese hayırlı günler
Benim annem babam lise matematik ogretmeni cocuklugum okulda gecti. Hatta bazen bakici hastalaninva filan derse bile girdigim olurdu bayilirdim. Matematigim herzaman cok iyi oldu ve en sevdigim dersti:) umarim siInde oyle olur:):)Aynn ben cok zevk aliyorum anlatrkenn insallh cocugumda cok sewer :)
Gule gule kullanin odanizi:)Kızlar bunlarda bizim aldıklarımız şifonyer yok ortadaki oyuncak dolabı var altta 2 çekmece olcak sedirli beşikte gardolapın deseninden olcak. Büyüyen beşik sığmıyor odaya bizde bunu tercih ettik
Biberon kullanip kullanmayacagin belli degil zaten canim simdiden. Sirt cantasi konforlu olur.Cnm gordm onuda modeli pek begenmdm termal biberon koymak icin ayri satilan seylerde var onlrdn alrm birtane icine koyarm demstm bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?