2015 Temmuz Anneleri

Kızlar bunlarda bizim aldıklarımız şifonyer yok ortadaki oyuncak dolabı var altta 2 çekmece olcak sedirli beşikte gardolapın deseninden olcak. Büyüyen beşik sığmıyor odaya bizde bunu tercih ettik

Çok güzelmiş güle güle uyusun bebiş içinde :)
Ben de o cibinlikten arıyorum siz nerden aldınız beşiği ayrı satılıyor mu acaba çok hoş duruyor

Aynen hiç kalabalığa girmek istemiyorum herkes bişey diyo 3. Ya milletin ağzından bikerede maşallah çıkmıyo. Bide devamlı çocuklarda kusur bulmaya çalışıyorlar. Zayıflamış mı? Hasta mı? Rengi sanki solmuş çok değişik bi milletiz valla

Ne kadar ayıp ya insan çocuklarda öyle bişey farketse bile söylemez.Sen hasassın şu an hamilesin.Ne kadar düşüncesiz insanlar..senin ne hissedeceğini düşünemyiolar mı acaba?

Çok güzel görünüyo bilmiyorum iç bölmelerini ama. Biberon pratik işte öyle hemen elinin Altın'da. toz toprağın içine girmez heralde :). Illa oraya koyucan diye bişey yok ki içine sinmezse orayı kullanmazsun

Ne kadar ayıp ya insan çocuklarda öyle bişey farketse bile söylemez.Sen hasassın şu an hamilesin.Ne kadar düşüncesiz insanlar..senin ne hissedeceğini düşünemyiolar mı acaba?
Ne düşünecekler inat olsun diye işte. Amaaaaan milletin herzaman konuşacak bişeyi var işte.

biberon için termo kılıfı varmış içinde zaten.Gerçi çok pratik olmaz heralde kullanılır mı bilmem..Bunu alayım madem cnm fiyatı uyugun sen de beğendin madem tmm dır

Canim bizde televizyon hic seyrettirmiyoruz neredeyse. Haftada bir yarim saat maksimum. O yuzden kizim kitaplari cok seviyor , varsa yoksa kitaplari:) simdiden butun sekilleri, renkleri,sayilari, alfabeyi a'dan z'ye biliyor. Daha iki yasinda. Tabiki hep kitaplarla ogrettik biz. Zor oluyor insan sikiliyor zaman gecirmek lazim ama neyseki bizim babamiz da cok ilgili hep kitap okuyorlar beraber. Birde cocugun ogrendigini gordukce nasil mutlu oluyor insan:) Televizyon acmak kolay olurdu tabiki ama etkileri kotu. Zaten buyuyunce engel olamayacagiz simdi bari erteleyebildigimiz kadar erteleyelim diyoruz. Cok guzel egitici kitaplar var onlardan almak lazim mutlaka. Cocuklarda bayiliyor

Maşallah ne kadar da güzel.Takdir ettim sizi gerçekten..

Aynn canim.biz zaten.kitp okuma saat yapioruz ccuguda alistralim diyoruz . esim cok.ilgili kitaplra kndi ogrencilerinede hep hediye alir egitici oyunlr fln o bnden cok.ii bilio :). allah izin verirse kizimizida guzel sekilde yetstrmk istiyoruz.bi saglickla dogsalrdi.ama bna hep hayal gbi gelio o gunleri gorebilecekmiyim diye oyle uzak gelioki .:)

evet canım rahatlığı da var ama maalesef ben yoksam para da yok
canım ne kadar dayanırsan o kadar iyi, bebişinle daha çok vakit geçiririrsin

canım çok haklısın, insan bir an önce sağ salim kucağına almak istiyor
kötü kalpli insanlara takma kafanı, nas felak oku içinden

Sevgili kız bebek bekleyen temmuz anneleri kız bebekler için elimde iki takım hiç kullanılmamış kutusunda hastane cikislari mevcut ilgilenen anneler özelden msj yazabilir ...
hastane cikislari 10 lu settir kutusundadir mini beden markadır kumaşları ince penye dir yaz bebekleri de kış bebekleri de Güle güle kullanabilir sevgiler hepinize ....

Eklentiler

• l14YMINKSET1205PMB_1.webp
    85 KB · Görüntüleme: 98
  • l14YMINESET1206GRI_1.webp
    97,1 KB · Görüntüleme: 93
Günaydın kızlar bir pazar Sabahı daha erken kalkanlar ne çok ilerde uyuyamıcaz zaten bugunleride değerlendiremiyormuyuz ne ?herkese hayırlı günler

Öncedençok uyurdum bnde 12 ye kadar felan ama şimdi her haftasonu bi kahvaltı organizasyonu bi gezme tozmayla geçiriyorum bazen tekbaşıma yürüyüşler yapıyorum çok güzel vakit geçiyor :) bugunde arkadaşlarımla kahvaltı sonrası 4km yürüdük tavsiye ederim spor insanı mutlu yapıyor

:)Aynn ben cok zevk aliyorum anlatrkenn insallh cocugumda cok sewer :)
Benim annem babam lise matematik ogretmeni cocuklugum okulda gecti. Hatta bazen bakici hastalaninva filan derse bile girdigim olurdu bayilirdim. Matematigim herzaman cok iyi oldu ve en sevdigim dersti:) umarim siInde oyle olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…