- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.801
canım su nası içiricez bebişe biberonla içmeyecek mi suyu mecbur.Mama vermesek bileBiberon kullanip kullanmayacagin belli degil zaten canim simdiden. Sirt cantasi konforlu olur.
Tv şahsen beni bile çok izleuinve aptala çeviriyor ya, donuklaltıruyor bende sizle hayal kurdum ah ah./:Aynn canim.biz dogsalrdi.ama bna hep hayal gbi gelio o gunleri gorebilecekmiyim diye oyle uzak gelioki .:)
iktisat meZunumuydun canım?Benim annem babam lise matematik ogretmeni cocuklugum okulda gecti. Hatta bazen bakici hastalaninva filan derse bile girdigim olurdu bayilirdim. Matematigim herzaman cok iyi oldu ve en sevdigim dersti:) umarim siInde oyle olur:)
Insallh bnde kizimi derslerime goturucem zaten anne karninda ogreniyo diyorum.esime :))Benim annem babam lise matematik ogretmeni cocuklugum okulda gecti. Hatta bazen bakici hastalaninva filan derse bile girdigim olurdu bayilirdim. Matematigim herzaman cok iyi oldu ve en sevdigim dersti:) umarim siInde oyle olur:)
o konuda en şanslınız benim heralde..3 yaşını doldurunca hooop benle anaokuluna gelme şansı varInsallh bnde kizimi derslerime goturucem zaten anne karninda ogreniyo diyorum.esime :))
Aynen hiç kalabalığa girmek istemiyorum herkes bişey diyo 3. Ya milletin ağzından bikerede maşallah çıkmıyo. Bide devamlı çocuklarda kusur bulmaya çalışıyorlar. Zayıflamış mı? Hasta mı? Rengi sanki solmuşçok değişik bi milletiz valla
Bn hayatim boyunca izkemedigim tv yi atandiktan ve evlndikten snra izlemeye basladim yapck is yok Sknyidan.bildigin unutknlik oldu zehir gbi hafzam.vardi simdi.anilarimi bile unutuyorum bazen.Tv şahsen beni bile çok izleuinve aptala çeviriyor ya, donuklaltıruyor bende sizle hayal kurdum ah ah./:
Öncedençok uyurdum bnde 12 ye kadar felan ama şimdi her haftasonu bi kahvaltı organizasyonu bi gezme tozmayla geçiriyorum bazen tekbaşıma yürüyüşler yapıyorum çok güzel vakit geçiyor :) bugunde arkadaşlarımla kahvaltı sonrası 4km yürüdük tavsiye ederim spor insanı mutlu yapıyor
Sana katlyrm cnm hic gerek yok oadr para vermeye benceçok pahalı canım ya değer mi o kadar..piyasadaki normal çantaların 3 katı nerdeyse
istanbul da çamlıca mobilyacılar çarşısından aldık canım evet ayrı satıyorlar istediğin renk model boyutta yapıyorlarÇok güzelmiş güle güle uyusun bebiş içinde :)
Ben de o cibinlikten arıyorum siz nerden aldınız beşiği ayrı satılıyor mu acaba çok hoş duruyor
istanbul da çamlıca mobilyacılar çarşısından aldık canım evet ayrı satıyorlar istediğin renk model boyutta yapıyorlar
Bendede canm rahat olur bizim için hem ben annemden kendı evime götürürken oğluşumu bnm için en rahatı olcak :)Bend
e sırt çantası düşünüyorum , yengem ben alırım demişti ona söylicem sırt çantası baksın, daha spor hafif geliyor genç işi:)
Bende öyle düşündm canm Sırt çantası rahat olur yani biberona gerek kalmaz belki bile :)Biberon kullanip kullanmayacagin belli degil zaten canim simdiden. Sirt cantasi konforlu olur.
Cnm ilk zmnlr su verilmyr zatende sonuçta içerisinde biberon yeri vardr Termal olmasada zâten su için Termal olmasına gerek yok ki :)canım su nası içiricez bebişe biberonla içmeyecek mi suyu mecbur.Mama vermesek bile
Canm banada aynısını diolr nerde bu cocuk diorm evde bıraktm böyle gezyrm dengesizlik nazar etmşsn die :)) zorla laf sokturuyorlar kendılerine :)komik insanlar ya bende uzak kalmaya çalışıyorum..hemen herkes kilo almamışşsın ooo nerde bu falan bi de sıkıntı yok demi diyorlar karnım çok yok ya genelde bunu söyleyenler hamileliğinde çok kilo alan ve karnı çok büyüyenler..kv dem de geçen 6 ay bitcek diyince şok oldu nerdeee diyo içimde duruyo dedim
evet canım ataşehir fetih mahallesinde mobilyacılar çarşısı var bebek mağazaları var hepsi imalatçıAnadolu yakasında mı orası bilemedim şimdi :)
o konuda en şanslınız benim heralde..3 yaşını doldurunca hooop benle anaokuluna gelme şansı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?