2015 Temmuz Anneleri

Kızlar bugün tatsızım biraz karnımın sağ tarafında ağrı var sabahtan beri.Hiç ağrım olmuyodu nerdeyse canımı sıktı biraz.Dayanılmayacak bişey değil de kötü bişey olmasından korkum sanırım.Gerçi dr.um 1. ve 3. trimester da karın ağrıları olacağını söylemişti.Artık 3.e girdik inşallah yavaştan.Onunla ilgilidir umarım...

Şktisar
Benim annem babam lise matematik ogretmeni cocuklugum okulda gecti. Hatta bazen bakici hastalaninva filan derse bile girdigim olurdu bayilirdim. Matematigim herzaman cok iyi oldu ve en sevdigim dersti:) umarim siInde oyle olur:)
iktisat meZunumuydun canım?

Benim annem babam lise matematik ogretmeni cocuklugum okulda gecti. Hatta bazen bakici hastalaninva filan derse bile girdigim olurdu bayilirdim. Matematigim herzaman cok iyi oldu ve en sevdigim dersti:) umarim siInde oyle olur:)
Insallh bnde kizimi derslerime goturucem zaten anne karninda ogreniyo diyorum.esime :))

komik insanlar ya bende uzak kalmaya çalışıyorum..hemen herkes kilo almamışşsın ooo nerde bu falan bi de sıkıntı yok demi diyorlar karnım çok yok ya genelde bunu söyleyenler hamileliğinde çok kilo alan ve karnı çok büyüyenler..kv dem de geçen 6 ay bitcek diyince şok oldu nerdeee diyo içimde duruyo dedim

Tv şahsen beni bile çok izleuinve aptala çeviriyor ya, donuklaltıruyor bende sizle hayal kurdum ah ah./:
Bn hayatim boyunca izkemedigim tv yi atandiktan ve evlndikten snra izlemeye basladim yapck is yok Sknyidan.bildigin unutknlik oldu zehir gbi hafzam.vardi simdi.anilarimi bile unutuyorum bazen.

Ben de yürümeye çalışıyorum ama sancım oluyor en fazla bi saat yürüyüp eve dönüyorum

Kizlar soL.tarafim dam tele uzaniyodum sonra bi agri girdi ustune mi.geldi ayaginami.bisey oldu. bebege zarar olmamistir demi.hos doktrlar kolay kolay zarar vermezsin diyor ama.korkuyorum.dikkat etmedim ya vicdn azabi cekiorum.

Bend

e sırt çantası düşünüyorum , yengem ben alırım demişti ona söylicem sırt çantası baksın, daha spor hafif geliyor genç işi:)
Bendede canm rahat olur bizim için hem ben annemden kendı evime götürürken oğluşumu bnm için en rahatı olcak :)

Canm banada aynısını diolr nerde bu cocuk diorm evde bıraktm böyle gezyrm dengesizlik nazar etmşsn die :)) zorla laf sokturuyorlar kendılerine :)

o konuda en şanslınız benim heralde..3 yaşını doldurunca hooop benle anaokuluna gelme şansı var

bnde oğlumu yanıma almayı düşünüyorum şu an 1.5 yaşında ama kv bakıyo eşim çok erken dio, bebek doğunca yarım dönem beraber bakacak..sonrasını bi da değerlendirelim diyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…