2015 Temmuz Anneleri

bnde oğlumu yanıma almayı düşünüyorum şu an 1.5 yaşında ama kv bakıyo eşim çok erken dio, bebek doğunca yarım dönem beraber bakacak..sonrasını bi da değerlendirelim diyolar..
oy maşallah kayınvalidene 2 çocuğa birden mi bakıcam .Aferin valla :)

Kizlar az evvel sekerimi olctum 161 cikti bide yarin sabah ac karnina olcecem bu 161 cok yuksek mi?

Kizlar az evvel sekerimi olctum 161 cikti bide yarin sabah ac karnina olcecem bu 161 cok yuksek mi?
Yüksek gibi geldi bana 130-140 ı sınır olarak veriyor dr lar. Seninki epey üstüne çıkmış. Şeker yüklemesi yaptırdın mı cnm? Ben 2 gün önce yaptırdım tokluk 90 çıktı açlıksa 79. Bence doktorunla görüş sende yaptır yüksek çıkmış sanki

canım su nası içiricez bebişe biberonla içmeyecek mi suyu mecbur.Mama vermesek bile
Canim bebeklere su icirilmiyor. 7-8. Ayda filan basliyorsun su icirmeye iyice kati gidaya baslayinca o da cok az. Emziren anneler ozellikle hic su icirilmiyor 7. Aya kadar. Suyuda biberonla degil su icin ayri batdaklar var ben onlarla icirdim zaten biberon filan kullanmadim.

Moralim bozuldu inan,yarin sabah da ac karnina olcturecem doktora danisacam. Seker yuklemesi yaptirmadim normalde kan tahlillerimde hep 110 un altindaydi!!! bu parmaktan olculen seker 161 cikti puffff

QUOTE="Seymasevde, post: 40329225, member: 573878"]Ne düşünecekler inat olsun diye işte. Amaaaaan milletin herzaman konuşacak bişeyi var işte.[/QUOTE]
Cok doğru her zaman bisey bulucaklar bende umursamiyorum

kızlar günaydın... nasılsınız???
ben bu günlerde bebeğin hareketini çok az hissetmeye başladım yaa...korkuyorum...aceba bebek büyüdü hareket alanı mı azaldı yoksa başka bişey mi var (

Gunydin kizlarr..idrarim o kdr koyuki yanma yok ama sanki ictn agri var.sabh sick tutayim dedim ama okula geldim.bol.su iceyim.insallh gecer sanrim enfeksiyon var

ben bu günlerde bebeğin hareketini çok az hissetmeye başladım yaa...korkuyorum...aceba bebek büyüdü hareket alanı mı azaldı yoksa başka bişey mi var (
Günaydın aklına kötü bişeyler getirme. Bebekler uyumaya başlarmış belki seninki çok uykucudur oturduğun zaman yattığın zaman hareket ediyorsa sorun yok ilerki haftalarda daha belirgin hareket edicek uykundan uyandıracak. Genede şüphelendiğin bi durum varsa git bi görün için rahat etsin

Gunydin kizlarr..idrarim o kdr koyuki yanma yok ama sanki ictn agri var.sabh sick tutayim dedim ama okula geldim.bol.su iceyim.insallh gecer sanrim enfeksiyon var
Günaydın
Suyu hergün 2.5 lt tüketmeye bak. Bide sağlık Ocağına felan bi görün doktoruna gidemiyorsan

Günaydın kızlar saat 4:30 uykum bitti sanki .. Ben ki hayatım boyunca deliksiz uyumuş insanım bu aralar böyle oluyo minnoşumda uyandı zıplayıp duruyo karnımızda acıktı durum vahim
:) hazırlıyor seni uykusuz gecelere. böyle alıştırmalar olmasa miniğimiz dünyaya geldiğinde daha çok zorlanırız :)

hepinize herkese günaydın . çok güzel sıcacık güneşli bi sabah içim kıpır kıpır oldu. inşallah çok güzel bi hafta geçirelim .sağlıklı ,mutlu ve bol bol tekmeli olsun . hepiniz iyi haberler alın .

yoktur bişeyi inşallah,bazen tembellik yapıyor bebişler. ne zaman doktor kontrolün

bol bol su içmeyi unutma ,hiç ihmal etme .sağlık ocağında idrar tahlili yapıyorlar mı ki ?

25 nisan da canım kontol daha çook var...sağlık ocağına gitsem dinlerler mi ki?

Günaydın Kızlar mutlu son için bir hafta daha bitmiş yeni bir haftaya başladık bugün
Ben halen hiçbişey almadım Nisan'ın sonunda hastane çantası için gerekli kıyafetleri ve kendi geceliklerimi alıcam. Dikicektim güya ama hiç gözüm almıyo uğraşmayı aman haziranda son ayım kabul ediyorum tahmini doğum tarihimiz 28 Haziran çünkü. Mayıs'ın sonunda temizlik şirketini çağırcam halıları yıkamaya yollarım. Ay her ay plan yapıyorum şaka gibi ya sanki daha dün hamileliğimi öğrendim bu gebeliğimde zaman HIZLA geçiyo. Güzel doğum hikayelerimizi paylaşmaya az kaldı

Günaydın kızlar. kaç gündür giremedim. hastanede işler çok yoğundu. çarşamba günüde iş çıkışı kardeşimin düğününde giymek için ayakkabı almaya gittim. dönüşte aniden sol tarafıma bir ağrı girdi. böbrek mi kaburga mı anlayamadım ama nefesimi kesti resmen ağrı. birkaç adım attım yürüyemedim bi taşa oturdum. sonra yavaş yavaş yürüdükçe ağrım geçti. pat ne olduğunu anlayamadan kendimi yerde buldum. ayağım mı kaydı başım mı döndü ne oldu inanın anlayamadım. Allahtan popo üstü düşmedim dizlerimin ve ellerimin üstüne düştüm. iki kızda yanıma doğru geldi kaldıracaklar sandım. meğer arkamda kavga varmış onu izlemeye gittiler. kalktım kendi kendime. eşimi arıyorum açmıyor. sonunda açtı toplantıdayım dedi ben cevap vermeden kapattı. iyice sinirlerim bozuldu ağlaya ağlaya gittim eve. sonra eşim eve geldi dizimide mor görünce nasıl üzüldü anlatamam niye mesaj yazmadın diyor. kızımdan 1000 defa özür diledim düştüğüm için. Çok üzüldüm. Cuma c.tesi kardeşimin kına ve düğün vardı. düğünde herkes ayy sen nasıl hamilesin hiç göbek yok çok güzelleşmişsin filan dedi. kimisi yok oynama bebeğe bişey olur. herkes bi yorum yaptı.düğünde düz yolda bileğimi burktum. şuan topal gibi yürüyorum. bugün kontrolüm var. hem o ağrımı da sorarım. bende durumlar böyle. inşallah sizler iyisinizdir

yattığımda özellikle de sırt üstü yattığımda biraz var hareketi onun dışında çok az... geçen haftalarda baya yoğun hissediyordum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…