- 23 Kasım 2008
- 999
- 752
- 208
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.841
bazı yerlerde varmış sağlık ocaklarında ,sizin ordakinde var mı bilmem ama dene .ama panik yapma bence ,bende ilk hamilelik olunca bazen anlamıyorum hareket ettiğini.rahat bir köşe bulup gidip oraya yatıyorlar sanki :)25 nisan da canım kontol daha çook var...sağlık ocağına gitsem dinlerler mi ki?
Ayyyyy neler gelmiş başına Allah beterinden korusun inş. Bugün git bi Gör kızını keyfin yerine gelir herşey yolundadır umarım. Geçmiş olsunGünaydın kızlar. kaç gündür giremedim. hastanede işler çok yoğundu. çarşamba günüde iş çıkışı kardeşimin düğününde giymek için ayakkabı almaya gittim. dönüşte aniden sol tarafıma bir ağrı girdi. böbrek mi kaburga mı anlayamadım ama nefesimi kesti resmen ağrı. birkaç adım attım yürüyemedim bi taşa oturdum. sonra yavaş yavaş yürüdükçe ağrım geçti. pat ne olduğunu anlayamadan kendimi yerde buldum. ayağım mı kaydı başım mı döndü ne oldu inanın anlayamadım. Allahtan popo üstü düşmedim dizlerimin ve ellerimin üstüne düştüm. iki kızda yanıma doğru geldi kaldıracaklar sandım. meğer arkamda kavga varmış onu izlemeye gittiler. kalktım kendi kendime. eşimi arıyorum açmıyor. sonunda açtı toplantıdayım dedi ben cevap vermeden kapattı. iyice sinirlerim bozuldu ağlaya ağlaya gittim eve. sonra eşim eve geldi dizimide mor görünce nasıl üzüldü anlatamam niye mesaj yazmadın diyor. kızımdan 1000 defa özür diledim düştüğüm için. Çok üzüldüm. Cuma c.tesi kardeşimin kına ve düğün vardı. düğünde herkes ayy sen nasıl hamilesin hiç göbek yok çok güzelleşmişsin filan dedi. kimisi yok oynama bebeğe bişey olur. herkes bi yorum yaptı.düğünde düz yolda bileğimi burktum. şuan topal gibi yürüyorum. bugün kontrolüm var. hem o ağrımı da sorarım. bende durumlar böyle. inşallah sizler iyisinizdir
çok geçmiş olsun canım olabiliyor bazen böyle eksilikler...fiziki olarak zaten hiçbir gebe bebeğe zrar gelecek şekilde düşmezmiş...ya popo üstü elleirninin kontolünde yada öne doğru olsada yine elleriyle destekleyrek...Allahın hikmeti işte...Günaydın kızlar. kaç gündür giremedim. hastanede işler çok yoğundu. çarşamba günüde iş çıkışı kardeşimin düğününde giymek için ayakkabı almaya gittim. dönüşte aniden sol tarafıma bir ağrı girdi. böbrek mi kaburga mı anlayamadım ama nefesimi kesti resmen ağrı. birkaç adım attım yürüyemedim bi taşa oturdum. sonra yavaş yavaş yürüdükçe ağrım geçti. pat ne olduğunu anlayamadan kendimi yerde buldum. ayağım mı kaydı başım mı döndü ne oldu inanın anlayamadım. Allahtan popo üstü düşmedim dizlerimin ve ellerimin üstüne düştüm. iki kızda yanıma doğru geldi kaldıracaklar sandım. meğer arkamda kavga varmış onu izlemeye gittiler. kalktım kendi kendime. eşimi arıyorum açmıyor. sonunda açtı toplantıdayım dedi ben cevap vermeden kapattı. iyice sinirlerim bozuldu ağlaya ağlaya gittim eve. sonra eşim eve geldi dizimide mor görünce nasıl üzüldü anlatamam niye mesaj yazmadın diyor. kızımdan 1000 defa özür diledim düştüğüm için. Çok üzüldüm. Cuma c.tesi kardeşimin kına ve düğün vardı. düğünde herkes ayy sen nasıl hamilesin hiç göbek yok çok güzelleşmişsin filan dedi. kimisi yok oynama bebeğe bişey olur. herkes bi yorum yaptı.düğünde düz yolda bileğimi burktum. şuan topal gibi yürüyorum. bugün kontrolüm var. hem o ağrımı da sorarım. bende durumlar böyle. inşallah sizler iyisinizdir
minik bir cihazla dinlemişti ebe beni...gitsem yine dinler heralde...bugün işten fırsat bulursam erken çıkıp bi uğrayım bari...bazı yerlerde varmış sağlık ocaklarında ,sizin ordakinde var mı bilmem ama dene .ama panik yapma bence ,bende ilk hamilelik olunca bazen anlamıyorum hareket ettiğini.rahat bir köşe bulup gidip oraya yatıyorlar sanki :)
Ayyyyy neler gelmiş başına Allah beterinden korusun inş. Bugün git bi Gör kızını keyfin yerine gelir herşey yolundadır umarım. Geçmiş olsun
çok geçmiş olsun canım olabiliyor bazen böyle eksilikler...fiziki olarak zaten hiçbir gebe bebeğe zrar gelecek şekilde düşmezmiş...ya popo üstü elleirninin kontolünde yada öne doğru olsada yine elleriyle destekleyrek...Allahın hikmeti işte...
kardeşinede mutluluklar...
yattığımda özellikle de sırt üstü yattığımda biraz var hareketi onun dışında çok az... geçen haftalarda baya yoğun hissediyordum ama
günaydın canım ,bende nerde bu diye düşünmüştüm dün seni. çok üzüldüm geçmiş olsun ,insan normalden fazla ilgi beklerken bide sen düşüp yardım alamayınca ne kötü hissetmişsindir.ben okurken bile çok kötü oldum. ayrıca şu kem gözlülerden Allah korusun.felak nas ayetel kürsi oku ,üfle kendine.Günaydın kızlar. kaç gündür giremedim. hastanede işler çok yoğundu. çarşamba günüde iş çıkışı kardeşimin düğününde giymek için ayakkabı almaya gittim. dönüşte aniden sol tarafıma bir ağrı girdi. böbrek mi kaburga mı anlayamadım ama nefesimi kesti resmen ağrı. birkaç adım attım yürüyemedim bi taşa oturdum. sonra yavaş yavaş yürüdükçe ağrım geçti. pat ne olduğunu anlayamadan kendimi yerde buldum. ayağım mı kaydı başım mı döndü ne oldu inanın anlayamadım. Allahtan popo üstü düşmedim dizlerimin ve ellerimin üstüne düştüm. iki kızda yanıma doğru geldi kaldıracaklar sandım. meğer arkamda kavga varmış onu izlemeye gittiler. kalktım kendi kendime. eşimi arıyorum açmıyor. sonunda açtı toplantıdayım dedi ben cevap vermeden kapattı. iyice sinirlerim bozuldu ağlaya ağlaya gittim eve. sonra eşim eve geldi dizimide mor görünce nasıl üzüldü anlatamam niye mesaj yazmadın diyor. kızımdan 1000 defa özür diledim düştüğüm için. Çok üzüldüm. Cuma c.tesi kardeşimin kına ve düğün vardı. düğünde herkes ayy sen nasıl hamilesin hiç göbek yok çok güzelleşmişsin filan dedi. kimisi yok oynama bebeğe bişey olur. herkes bi yorum yaptı.düğünde düz yolda bileğimi burktum. şuan topal gibi yürüyorum. bugün kontrolüm var. hem o ağrımı da sorarım. bende durumlar böyle. inşallah sizler iyisinizdir
:) hazırlıyor seni uykusuz gecelere. böyle alıştırmalar olmasa miniğimiz dünyaya geldiğinde daha çok zorlanırız :)
Canım her çocuk çok farklı inan hiç 1. Bebişinle kıyaslama. Bak benim 3. Herbirinin hamileliği hareketleri birbirini tutmuyominik bir cihazla dinlemişti ebe beni...gitsem yine dinler heralde...bugün işten fırsat bulursam erken çıkıp bi uğrayım bari...
ikinci hamilelik benim de ilkinde sanki daha çok hareketliydi oğlum... bu yoksa sakin bir çocuk mu olacak diyede avutuyorum kendimi :))
GünaydınGünaydın hanımlar. Nasılsınız? Hayırlı bir hafta olsun inş. Güneşli bir güne başlayınca insanın enerjisi de yüksek oluyor şükür :) Bebişleriniz nasıl?
:) maşallah uyuşunda büyüsün bebişler :)sabahda 7 de uyandım işe geldim ama paşa mışıl mışıl uyuyordur şimdi
günaydın canım ,bende nerde bu diye düşünmüştüm dün seni. çok üzüldüm geçmiş olsun ,insan normalden fazla ilgi beklerken bide sen düşüp yardım alamayınca ne kötü hissetmişsindir.ben okurken bile çok kötü oldum. ayrıca şu kem gözlülerden Allah korusun.felak nas ayetel kürsi oku ,üfle kendine.
Suyuda cok.tuketiyom.ama sick.tutayim bi kndimi. bugun gecgecsincmezse yarinaGünaydın aklına kötü bişeyler getirme. Bebekler uyumaya başlarmış belki seninki çok uykucuduroturduğun zaman yattığın zaman hareket ediyorsa sorun yok ilerki haftalarda daha belirgin hareket edicek uykundan uyandıracak. Genede şüphelendiğin bi durum varsa git bi görün için rahat etsin
Günaydın
Suyu hergün 2.5 lt tüketmeye bak. Bide sağlık Ocağına felan bi görün doktoruna gidemiyorsan
Hic yaptiklarini duymadim kan aliolrda.sorarim.telefonla gecmezse bgun .ya hvalr bi sick bi soguk usuttum sanrim bide hmn kapirumhepinize herkese günaydın . çok güzel sıcacık güneşli bi sabah içim kıpır kıpır oldu. inşallah çok güzel bi hafta geçirelim .sağlıklı ,mutlu ve bol bol tekmeli olsun . hepiniz iyi haberler alın .
yoktur bişeyi inşallah,bazen tembellik yapıyor bebişler. ne zaman doktor kontrolün
bol bol su içmeyi unutma ,hiç ihmal etme .sağlık ocağında idrar tahlili yapıyorlar mı ki ?
kızlar günaydın... nasılsınız???
ben bu günlerde bebeğin hareketini çok az hissetmeye başladım yaa...korkuyorum...aceba bebek büyüdü hareket alanı mı azaldı yoksa başka bişey mi var(
Gunydin kizlarr..idrarim o kdr koyuki yanma yok ama sanki ictn agri var.sabh sick tutayim dedim ama okula geldim.bol.su iceyim.insallh gecer sanrim enfeksiyon var
günaydın cnm neler alacaksınız bakaim:)
GÜNAYDIN CNM GÜZEL DİLKELERN İÇİN SAĞOL SENDE GÜZEL GÜZEL GÜNLER GEÇN BEBEĞİNLEhepinize herkese günaydın . çok güzel sıcacık güneşli bi sabah içim kıpır kıpır oldu. inşallah çok güzel bi hafta geçirelim .sağlıklı ,mutlu ve bol bol tekmeli olsun . hepiniz iyi haberler alın .
yoktur bişeyi inşallah,bazen tembellik yapıyor bebişler. ne zaman doktor kontrolün
bol bol su içmeyi unutma ,hiç ihmal etme .sağlık ocağında idrar tahlili yapıyorlar mı ki ?
Günaydın Kızlar mutlu son için bir hafta daha bitmiş yeni bir haftaya başladık bugün
Ben halen hiçbişey almadımNisan'ın sonunda hastane çantası için gerekli kıyafetleri ve kendi geceliklerimi alıcam. Dikicektim güya ama hiç gözüm almıyo uğraşmayı aman haziranda son ayım kabul ediyorum tahmini doğum tarihimiz 28 Haziran çünkü. Mayıs'ın sonunda temizlik şirketini çağırcam halıları yıkamaya yollarım. Ay her ay plan yapıyorum şaka gibi ya sanki daha dün hamileliğimi öğrendim bu gebeliğimde zaman HIZLA geçiyo. Güzel doğum hikayelerimizi paylaşmaya az kaldı
CNM ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN NAZARA GELMİŞSN SEN BİR OKUT BENCE KENDİNİ ÜZLME ELİNDE OLAN BİŞEY DEĞİLKİGünaydın kızlar. kaç gündür giremedim. hastanede işler çok yoğundu. çarşamba günüde iş çıkışı kardeşimin düğününde giymek için ayakkabı almaya gittim. dönüşte aniden sol tarafıma bir ağrı girdi. böbrek mi kaburga mı anlayamadım ama nefesimi kesti resmen ağrı. birkaç adım attım yürüyemedim bi taşa oturdum. sonra yavaş yavaş yürüdükçe ağrım geçti. pat ne olduğunu anlayamadan kendimi yerde buldum. ayağım mı kaydı başım mı döndü ne oldu inanın anlayamadım. Allahtan popo üstü düşmedim dizlerimin ve ellerimin üstüne düştüm. iki kızda yanıma doğru geldi kaldıracaklar sandım. meğer arkamda kavga varmış onu izlemeye gittiler. kalktım kendi kendime. eşimi arıyorum açmıyor. sonunda açtı toplantıdayım dedi ben cevap vermeden kapattı. iyice sinirlerim bozuldu ağlaya ağlaya gittim eve. sonra eşim eve geldi dizimide mor görünce nasıl üzüldü anlatamam niye mesaj yazmadın diyor. kızımdan 1000 defa özür diledim düştüğüm için. Çok üzüldüm. Cuma c.tesi kardeşimin kına ve düğün vardı. düğünde herkes ayy sen nasıl hamilesin hiç göbek yok çok güzelleşmişsin filan dedi. kimisi yok oynama bebeğe bişey olur. herkes bi yorum yaptı.düğünde düz yolda bileğimi burktum. şuan topal gibi yürüyorum. bugün kontrolüm var. hem o ağrımı da sorarım. bende durumlar böyle. inşallah sizler iyisinizdir
Çok çok geçmiş olsunnGünaydın kızlar. kaç gündür giremedim. hastanede işler çok yoğundu. çarşamba günüde iş çıkışı kardeşimin düğününde giymek için ayakkabı almaya gittim. dönüşte aniden sol tarafıma bir ağrı girdi. böbrek mi kaburga mı anlayamadım ama nefesimi kesti resmen ağrı. birkaç adım attım yürüyemedim bi taşa oturdum. sonra yavaş yavaş yürüdükçe ağrım geçti. pat ne olduğunu anlayamadan kendimi yerde buldum. ayağım mı kaydı başım mı döndü ne oldu inanın anlayamadım. Allahtan popo üstü düşmedim dizlerimin ve ellerimin üstüne düştüm. iki kızda yanıma doğru geldi kaldıracaklar sandım. meğer arkamda kavga varmış onu izlemeye gittiler. kalktım kendi kendime. eşimi arıyorum açmıyor. sonunda açtı toplantıdayım dedi ben cevap vermeden kapattı. iyice sinirlerim bozuldu ağlaya ağlaya gittim eve. sonra eşim eve geldi dizimide mor görünce nasıl üzüldü anlatamam niye mesaj yazmadın diyor. kızımdan 1000 defa özür diledim düştüğüm için. Çok üzüldüm. Cuma c.tesi kardeşimin kına ve düğün vardı. düğünde herkes ayy sen nasıl hamilesin hiç göbek yok çok güzelleşmişsin filan dedi. kimisi yok oynama bebeğe bişey olur. herkes bi yorum yaptı.düğünde düz yolda bileğimi burktum. şuan topal gibi yürüyorum. bugün kontrolüm var. hem o ağrımı da sorarım. bende durumlar böyle. inşallah sizler iyisinizdir
aynen ya ,hiç resim koymuyorum .çok oluyor banada nazar . iyiyim ,kötüyüm demiycen işte.nasılsın diyene çok şükür deyip geçicen. bu arada kardeşine mutluluklar.hayırlı olsun.evet canım insan kendisini gerçekten çok kötü hissediyor. Nazara çok inanırım ben en güzeli dualar. insanlar çok garip hamileliğim iyi geçiyor diyorsun gözleri kalıyor. ağrım sızım var diyorsun ya felaket tellallığı yapıp moralini bozuyorlar ya da seni nazlı ilan ediyorlar.ne diyeceğimi şaşırıyorum valla. benimle yüz yüze görüşenler biliyor hamile olduğumu birde siz :) nazardan korkuma facebooka filan hiç hamile resmimi koymadım.
GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINZ ? NE VAR NE YOK HAVA KAPALI KASVETLİ VE PAZARTESİ SENDROMUBİRDE GELDM İŞE BİRİ PCDE OTRMŞ BENM SİGARA FALAN İÇMŞ MASA BERBAT HALDEYDİ SİNİRLERM BOZLDU SABAH SABAH YAHU PARÇLYCM BULSAM OTURANI
CNM ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN NAZARA GELMİŞSN SEN BİR OKUT BENCE KENDİNİ ÜZLME ELİNDE OLAN BİŞEY DEĞİLKİRABBİM BEBEKLERİMİZİ KORYR.ÜSTÜSTE GELMİŞ HEPSİ BU MİLLETİNDE AĞZI TORBA DEĞİL NE YAZIK Kİ BÜZEMYRSN CNM ONDAN BANADA DİORL KIMI İYİ ŞEYLER KİMİ KÖTÜ ÇEŞİT ÇEŞİT İNSN VAR SEN BEBEĞİNLE İYİ OL ONLAR NE DÜŞÜNRSE DÜŞÜNSN SALLA GİTSN
Ben de yürümeye çalışıyorum ama sancım oluyor en fazla bi saat yürüyüp eve dönüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?