2015 Temmuz Anneleri

25 nisan da canım kontol daha çook var...sağlık ocağına gitsem dinlerler mi ki?
bazı yerlerde varmış sağlık ocaklarında ,sizin ordakinde var mı bilmem ama dene .ama panik yapma bence ,bende ilk hamilelik olunca bazen anlamıyorum hareket ettiğini.rahat bir köşe bulup gidip oraya yatıyorlar sanki :)

Ayyyyy neler gelmiş başına Allah beterinden korusun inş. Bugün git bi Gör kızını keyfin yerine gelir herşey yolundadır umarım. Geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canım olabiliyor bazen böyle eksilikler...fiziki olarak zaten hiçbir gebe bebeğe zrar gelecek şekilde düşmezmiş...ya popo üstü elleirninin kontolünde yada öne doğru olsada yine elleriyle destekleyrek...Allahın hikmeti işte...
kardeşinede mutluluklar...

minik bir cihazla dinlemişti ebe beni...gitsem yine dinler heralde...bugün işten fırsat bulursam erken çıkıp bi uğrayım bari...
ikinci hamilelik benim de ilkinde sanki daha çok hareketliydi oğlum... bu yoksa sakin bir çocuk mu olacak diyede avutuyorum kendimi :))

Ayyyyy neler gelmiş başına Allah beterinden korusun inş. Bugün git bi Gör kızını keyfin yerine gelir herşey yolundadır umarım. Geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım. Bugün Allhın izniyle onu sağlıklı görürsem çok iyi gelecek bu kadar aksiliğin üstüne...

Çok sağolasın. Allah koruyor bebeklerimizi. Geldimi bazen üst üste geliyor. en beteri bu olsun inşallah

yattığımda özellikle de sırt üstü yattığımda biraz var hareketi onun dışında çok az... geçen haftalarda baya yoğun hissediyordum ama

bu haftalarda hareket sıklığı çok anlamlı değil canım. sen yürüken koşuştururkende kaçırıyor olabilirsin hareketleri. bende düğünde hiç hissetmedim. oturunca anladım oynuyormuş o sırada :)

günaydın canım ,bende nerde bu diye düşünmüştüm dün seni. çok üzüldüm geçmiş olsun ,insan normalden fazla ilgi beklerken bide sen düşüp yardım alamayınca ne kötü hissetmişsindir.ben okurken bile çok kötü oldum. ayrıca şu kem gözlülerden Allah korusun.felak nas ayetel kürsi oku ,üfle kendine.

Günaydın hanımlar. Nasılsınız? Hayırlı bir hafta olsun inş. Güneşli bir güne başlayınca insanın enerjisi de yüksek oluyor şükür :) Bebişleriniz nasıl?

Canım her çocuk çok farklı inan hiç 1. Bebişinle kıyaslama. Bak benim 3. Herbirinin hamileliği hareketleri birbirini tutmuyo

Günaydın hanımlar. Nasılsınız? Hayırlı bir hafta olsun inş. Güneşli bir güne başlayınca insanın enerjisi de yüksek oluyor şükür :) Bebişleriniz nasıl?
Günaydın
Aynen ya sabah uyumadım kızımı yollayıp evi toparladım. Bundan sonra bol Güneşli günler bizi bekliyor inş

evet canım insan kendisini gerçekten çok kötü hissediyor. Nazara çok inanırım ben en güzeli dualar. insanlar çok garip hamileliğim iyi geçiyor diyorsun gözleri kalıyor. ağrım sızım var diyorsun ya felaket tellallığı yapıp moralini bozuyorlar ya da seni nazlı ilan ediyorlar.ne diyeceğimi şaşırıyorum valla. benimle yüz yüze görüşenler biliyor hamile olduğumu birde siz :) nazardan korkuma facebooka filan hiç hamile resmimi koymadım.

Suyuda cok.tuketiyom.ama sick.tutayim bi kndimi. bugun gecgecsincmezse yarina
. giderim.

Hic yaptiklarini duymadim kan aliolrda.sorarim.telefonla gecmezse bgun .ya hvalr bi sick bi soguk usuttum sanrim bide hmn kapirum

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINZ ? NE VAR NE YOK HAVA KAPALI KASVETLİ VE PAZARTESİ SENDROMU BİRDE GELDM İŞE BİRİ PCDE OTRMŞ BENM SİGARA FALAN İÇMŞ MASA BERBAT HALDEYDİ SİNİRLERM BOZLDU SABAH SABAH YAHU PARÇLYCM BULSAM OTURANI

kızlar günaydın... nasılsınız???
ben bu günlerde bebeğin hareketini çok az hissetmeye başladım yaa...korkuyorum...aceba bebek büyüdü hareket alanı mı azaldı yoksa başka bişey mi var (

GÜNAYDIN CNM İYİ OLMAYA ÇALŞYRM BEN BUGÜN.CANM HERZMN BENDE DÜZENLİ HİSSEDEMYRM ÖZELLİKLE İŞİM VARSA SESLİ ORTAMDADA HİÇ HAREKET ETMYR BENM OĞLAN NEZAMN SESSİZ KALRSK OZAMN BAŞLYR :) BELKİ SENİN OGLANDA GÜRÜLTÜ SEVMYRDUR.

Gunydin kizlarr..idrarim o kdr koyuki yanma yok ama sanki ictn agri var.sabh sick tutayim dedim ama okula geldim.bol.su iceyim.insallh gecer sanrim enfeksiyon var

GÜNAYDIN CNM BOL BOL SU İÇ BİLYRSN SU İNSAN YAŞAMI İÇİN ÇOK ÖENMLİ ÖZELLİKLE HAMILELER İÇİN DAHA DA ARTYR ÖNEMİ BİRDE İDRAR KÜLTÜ YAPYRLR CNM İÇİN RAHAT ETMZSE BIRDE ONDN YAPTR ENFKSYN VAR MI YOK MU DİE

günaydın cnm neler alacaksınız bakaim:)

GÜNYDN CNM CMRTSİ BİŞEYLER BAKTIK BATTANİYE ALT AÇMA BİRTANE DAHA HASTANE CIKISI FALAN YAVAS YAVAS TAMAMLAMAYA ÇALŞYRM :)

GÜNAYDIN CNM GÜZEL DİLKELERN İÇİN SAĞOL SENDE GÜZEL GÜZEL GÜNLER GEÇN BEBEĞİNLE

CNM BENDE OĞLANA ALYRM BİŞEYLER DAHA KENDIME HİÇ BAKAMADM BİLE :) BİRGÜNLK İŞLERİ VAR AMA İNSN DÜŞÜNYR İŞTE :)
CNM ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN NAZARA GELMİŞSN SEN BİR OKUT BENCE KENDİNİ ÜZLME ELİNDE OLAN BİŞEY DEĞİLKİ RABBİM BEBEKLERİMİZİ KORYR.ÜSTÜSTE GELMİŞ HEPSİ BU MİLLETİNDE AĞZI TORBA DEĞİL NE YAZIK Kİ BÜZEMYRSN CNM ONDAN BANADA DİORL KIMI İYİ ŞEYLER KİMİ KÖTÜ ÇEŞİT ÇEŞİT İNSN VAR SEN BEBEĞİNLE İYİ OL ONLAR NE DÜŞÜNRSE DÜŞÜNSN SALLA GİTSN

Çok çok geçmiş olsunn
Nine işi gibi olacak ama nazar olabilir hamilesin falan..Düğünler zaten kalabalık olur her türlü insan var..sen güzelce duanın etmeden bi yere çıkma derim..bi de ballandıra ballandıra uluorta anlatmayalim hamileliğimizi

aynen ya ,hiç resim koymuyorum .çok oluyor banada nazar . iyiyim ,kötüyüm demiycen işte.nasılsın diyene çok şükür deyip geçicen. bu arada kardeşine mutluluklar.hayırlı olsun.

kim acaba o saygısız oturup sigara içiyor birde pis bırakıyor. Valla bi gün biri elimizde kalacak doğurana kadar :) bu arada sağol canım. o akşam babam okudu Allah kabul ederse. Nazar taşı çatlatır derler. Korkuyor insan valla. Bu arada elbiseyle fotoğraf çekildim bana atacaklar. sana yollarım hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…