- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.861
Çok çok geçmiş olsunn
Nine işi gibi olacak ama nazar olabilir hamilesin falan..Düğünler zaten kalabalık olur her türlü insan var..sen güzelce duanın etmeden bi yere çıkma derim..bi de ballandıra ballandıra uluorta anlatmayalim hamileliğimizi
aynen ya ,hiç resim koymuyorum .çok oluyor banada nazar . iyiyim ,kötüyüm demiycen işte.nasılsın diyene çok şükür deyip geçicen. bu arada kardeşine mutluluklar.hayırlı olsun.
AHH CNM CİNNET GEÇİRİP KATİL OLCM BEN BURDA :) CNM BİZDE OKUYALM SENİ HATTA DUR ANNEME DYM OKUSN ANNEMN DUASI KABUL OLYR VALLA BANA ÇOK İYİ GELYRkim acaba o saygısız oturup sigara içiyor birde pis bırakıyor. Valla bi gün biri elimizde kalacak doğurana kadar :) bu arada sağol canım. o akşam babam okudu Allah kabul ederse. Nazar taşı çatlatır derler. Korkuyor insan valla. Bu arada elbiseyle fotoğraf çekildim bana atacaklar. sana yollarım hemen :)
GNYDN CNM İYİ OLCM BEN BUGN İNŞ :) DELİ EDYRLR BENİ OĞLŞMDA SİNİRLİ BİRİ OLCK BUNLAR YÜZÜNDENGünaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat bebişlerle her zaman giremiyorum ben foruma kaçırdığım bişey yok inşallah herkes çok iyidir.
AHH CNM CİNNET GEÇİRİP KATİL OLCM BEN BURDA :) CNM BİZDE OKUYALM SENİ HATTA DUR ANNEME DYM OKUSN ANNEMN DUASI KABUL OLYR VALLA BANA ÇOK İYİ GELYRSABRSZCA BEKLYRM FOTONU :) BEN HALA ALAMDM CNM ELBİSE DÜĞÜN GELYR YAHU AZ KALDI
Allah korusun olmaz bişey iyiyiz bizde bu hafta umarım sakin bir hafta olur hepimiz için bakalım Bismillah dedik başladık haftayaGNYDN CNM İYİ OLCM BEN BUGN İNŞ :) DELİ EDYRLR BENİ OĞLŞMDA SİNİRLİ BİRİ OLCK BUNLAR YÜZÜNDENSEN NASLSN
canım yaa çok geçmiş olsun. dikkat et kendine.Günaydın kızlar. kaç gündür giremedim. hastanede işler çok yoğundu. çarşamba günüde iş çıkışı kardeşimin düğününde giymek için ayakkabı almaya gittim. dönüşte aniden sol tarafıma bir ağrı girdi. böbrek mi kaburga mı anlayamadım ama nefesimi kesti resmen ağrı. birkaç adım attım yürüyemedim bi taşa oturdum. sonra yavaş yavaş yürüdükçe ağrım geçti. pat ne olduğunu anlayamadan kendimi yerde buldum. ayağım mı kaydı başım mı döndü ne oldu inanın anlayamadım. Allahtan popo üstü düşmedim dizlerimin ve ellerimin üstüne düştüm. iki kızda yanıma doğru geldi kaldıracaklar sandım. meğer arkamda kavga varmış onu izlemeye gittiler. kalktım kendi kendime. eşimi arıyorum açmıyor. sonunda açtı toplantıdayım dedi ben cevap vermeden kapattı. iyice sinirlerim bozuldu ağlaya ağlaya gittim eve. sonra eşim eve geldi dizimide mor görünce nasıl üzüldü anlatamam niye mesaj yazmadın diyor. kızımdan 1000 defa özür diledim düştüğüm için. Çok üzüldüm. Cuma c.tesi kardeşimin kına ve düğün vardı. düğünde herkes ayy sen nasıl hamilesin hiç göbek yok çok güzelleşmişsin filan dedi. kimisi yok oynama bebeğe bişey olur. herkes bi yorum yaptı.düğünde düz yolda bileğimi burktum. şuan topal gibi yürüyorum. bugün kontrolüm var. hem o ağrımı da sorarım. bende durumlar böyle. inşallah sizler iyisinizdir
canım yaa çok geçmiş olsun. dikkat et kendine.
Ben biraz üstten fırtlatmak suretiyle devam ediyorum kendiminkileri takmaya bir iki penye aldım dandik evde takabiliyorum ama dışarda olmuyo ya meme uçları belli oluyo rezil yani silikon gizleyici de bi garip sulandırıyo falan alışamadım hayırlısı şimdilik böyle yaniGünaydın kızlar. Sutyen konusuna nasıl çare buldunuz
kesinlikle çok tatlı canım da ben beceremem ya yelek başladım haftasonu şişle o kolay geldi de bilemedim bunuEki Görüntüle 1482476
kızlar bakın ne tatlı olmuş .bende bez bebek örmek istiyorum .pek bilmem örmeyi ama deniycem :) uyku arkadaşı olur belki
AMİN CNM BEN İYİ BAŞLAMADM AMA DÜZELERİ VE İYİ GİDER UMARMAllah korusun olmaz bişey iyiyiz bizde bu hafta umarım sakin bir hafta olur hepimiz için bakalım Bismillah dedik başladık haftaya
GNYDN CNMGünaydın kızlar. Sutyen konusuna nasıl çare buldunuz
TAMM CNM ANNEMİ ARYP SÖYLYMAllah razı olsun canım. çok sevinirim valla. yandan bi resim var elimde. onu atayım öbürü gelincede onuda atarım ben sana
OY OYY ÇOK TATLILAR :) AMA BEN YAPAMAM HERHALDE ANNEME DESEM YELEK HIRKA DERKEN UĞRAŞMAZ AYOL BUNLA VER PARAYI AL DER :))Eki Görüntüle 1482476
kızlar bakın ne tatlı olmuş .bende bez bebek örmek istiyorum .pek bilmem örmeyi ama deniycem :) uyku arkadaşı olur belki
kolay gelsin ,bi zaman bende denedim pek güzel olmadı benim yelek :)) bu yelekten kolay olur ya .belli bir ölçü tutturmak zorunda olmazsın herhalde .yün bulabilirsem deniycem.Ben biraz üstten fırtlatmak suretiyle devam ediyorum kendiminkileri takmaya bir iki penye aldım dandik evde takabiliyorum ama dışarda olmuyo ya meme uçları belli oluyo rezil yani silikon gizleyici de bi garip sulandırıyo falan alışamadım hayırlısı şimdilik böyle yani
kesinlikle çok tatlı canım da ben beceremem ya yelek başladım haftasonu şişle o kolay geldi de bilemedim bunu
valla memeler başa bela benimki zaten büyüktü bide ucunu gizle yok bilmem ne yakında da süt akacak kıyafetlerle dışarda sorun olacak baya ama napalım artık mecbur çekecez :)silikon gizleyici diye bir şey mi varmışkendiminkiler çok sıkmaya başladı. Sanırım çevresi büyüdü, göğüslerim değil de. ganaj denen şeyden alacağım ama balenlileri de artık bırakmak istiyorum. ne karışık meseleymiş bu konu
bencede dene bakalım yaparsın inşallah bu arada yün yerine pamuk sanki daha mı iyi olur alerjik bi durum olmasın benim alerjim varda ordan aklıma geldikolay gelsin ,bi zaman bende denedim pek güzel olmadı benim yelek :)) bu yelekten kolay olur ya .belli bir ölçü tutturmak zorunda olmazsın herhalde .yün bulabilirsem deniycem.
bana emzirme sutyenleri tuhaf geldi. tepeden açılıyor. e tepeden açıp onu kıvırınca, kıvırdığım parça altta kalacak, bebeğin başını rahatsız etmez mi veya beni ?GNYDN CNMBEN EMZRLE SÜTYENİ KULLANAMAM SANRM ÖNDEN AÇMLI OLNLARDAN ALCM :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?