2015 Temmuz Anneleri

Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat bebişlerle her zaman giremiyorum ben foruma kaçırdığım bişey yok inşallah herkes çok iyidir.

çok haklısın canım. biraz oynadım ettim. millet hiç ağarlaşmamışsın diyor. bende sürekli oturamazdım. kardeşimin en güzel günü. ablamda benim düğünümde 6 aylık hamileydi. oda hiç oturmadı oynadı. doktor bi zararı olmaz dedi. şimdi bunu bile bile oturamadım kardeşimi yalnız bırakıyormuşum gibi hissettim.

aynen ya ,hiç resim koymuyorum .çok oluyor banada nazar . iyiyim ,kötüyüm demiycen işte.nasılsın diyene çok şükür deyip geçicen. bu arada kardeşine mutluluklar.hayırlı olsun.

öyle orta yolu bulmak lazım. ben çok çabuk grip filan olurum. hastanede adım çıkmıştı nazlısın diye. bide zayıfım diye yok yemezsen böyle olur filan derlerdi. bi gün başhemşire yardımcısı sen hamile kalınca yandık biz filan demişti. aslında ben biraz onlar yine laf etmesin diye sorduklarında çok iyi geçiyor bi sıkıntım yok çok şükür filan diyorum ama bunan sonra idare eder filan diycem herkese.

AHH CNM CİNNET GEÇİRİP KATİL OLCM BEN BURDA :) CNM BİZDE OKUYALM SENİ HATTA DUR ANNEME DYM OKUSN ANNEMN DUASI KABUL OLYR VALLA BANA ÇOK İYİ GELYR SABRSZCA BEKLYRM FOTONU :) BEN HALA ALAMDM CNM ELBİSE DÜĞÜN GELYR YAHU AZ KALDI

Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat bebişlerle her zaman giremiyorum ben foruma kaçırdığım bişey yok inşallah herkes çok iyidir.
GNYDN CNM İYİ OLCM BEN BUGN İNŞ :) DELİ EDYRLR BENİ OĞLŞMDA SİNİRLİ BİRİ OLCK BUNLAR YÜZÜNDEN SEN NASLSN

Allah razı olsun canım. çok sevinirim valla. yandan bi resim var elimde. onu atayım öbürü gelincede onuda atarım ben sana

canım yaa çok geçmiş olsun. dikkat et kendine.

Günaydın kızlar. Sutyen konusuna nasıl çare buldunuz
Ben biraz üstten fırtlatmak suretiyle devam ediyorum kendiminkileri takmaya bir iki penye aldım dandik evde takabiliyorum ama dışarda olmuyo ya meme uçları belli oluyo rezil yani silikon gizleyici de bi garip sulandırıyo falan alışamadım hayırlısı şimdilik böyle yani
Eki Görüntüle 1482476
kızlar bakın ne tatlı olmuş .bende bez bebek örmek istiyorum .pek bilmem örmeyi ama deniycem :) uyku arkadaşı olur belki
kesinlikle çok tatlı canım da ben beceremem ya yelek başladım haftasonu şişle o kolay geldi de bilemedim bunu

silikon gizleyici diye bir şey mi varmış kendiminkiler çok sıkmaya başladı. Sanırım çevresi büyüdü, göğüslerim değil de. ganaj denen şeyden alacağım ama balenlileri de artık bırakmak istiyorum. ne karışık meseleymiş bu konu

kolay gelsin ,bi zaman bende denedim pek güzel olmadı benim yelek :)) bu yelekten kolay olur ya .belli bir ölçü tutturmak zorunda olmazsın herhalde .yün bulabilirsem deniycem.

valla memeler başa bela benimki zaten büyüktü bide ucunu gizle yok bilmem ne yakında da süt akacak kıyafetlerle dışarda sorun olacak baya ama napalım artık mecbur çekecez :)

kolay gelsin ,bi zaman bende denedim pek güzel olmadı benim yelek :)) bu yelekten kolay olur ya .belli bir ölçü tutturmak zorunda olmazsın herhalde .yün bulabilirsem deniycem.
bencede dene bakalım yaparsın inşallah bu arada yün yerine pamuk sanki daha mı iyi olur alerjik bi durum olmasın benim alerjim varda ordan aklıma geldi

GNYDN CNM BEN EMZRLE SÜTYENİ KULLANAMAM SANRM ÖNDEN AÇMLI OLNLARDAN ALCM :)
bana emzirme sutyenleri tuhaf geldi. tepeden açılıyor. e tepeden açıp onu kıvırınca, kıvırdığım parça altta kalacak, bebeğin başını rahatsız etmez mi veya beni ?
ortadan açılanlar bana da daha mantıklı geliyor ama onda da bir yorum okudum, açınca diğer meme de ortaya çıkıyormuş, bebek rahatsız olabiliyormuş emerken diğerinin açılmasından

kızlar örgü örebilmeniz çok güzel, keşke ben de örebilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…