2015 Temmuz Anneleri

bencede dene bakalım yaparsın inşallah bu arada yün yerine pamuk sanki daha mı iyi olur alerjik bi durum olmasın benim alerjim varda ordan aklıma geldi
yok ya yün derken yanlış oldu , .bebekler için özel iplikler var onlardan alırım .tüysüz olması lazım .buralarda zor buluyor ,

CNM VALLA BEZ GİBİ BİŞEY OLYR EMZİRME SÜTYNLERİ YOK BEN TAKAMAM DİORM İKİ MEMEYİDE ÇIKARMAM YAHU ORTAYA :) BİRİNİ ÇIKARTRM ZATEN ELBİSE ORTER DİĞERİNİ EMCEĞİ ZAMN ACARM DİORM FALAN ŞİMDİDE BEN ARKADAN EK ALDM OYLE İDARE EDYRM AMA BAKALM NEREYE KADAR BİDE SENINDE GÖĞÜS UÇLARINDA BEYAZ BEYAZ BİŞEYLER VAR MI ?

kızlar evet ya nedir o beyaz beyaz bişiler meme ucu gizleyici takıncada kabarıyo sulanıyo dediğim oydu sanki delikler tıkalı aman dedim açılır erken süt gelir diye korktum hiç dokunmuyorum korkudan

Bndeeeeeee :) :) sabah 8 bucukta kapida olcam ki yoksa erzurumlular kapis kapis

ben çarşambadan rahat rahat alacağım :) her şeyde bir tanıdık şart..sağolsun ark.ım orada çalışıyor.istediklerimi ayıracak... malı iyi de olmasa sonuçta değiştirir değiştirir kullanırız

yoo

çok ağır değil mi araba

kontrole gittik kızlar bugün bebişim 910 gr olmuş, doğuma eşim girebiliyormuş, ücret 1000-1500 arasında değişiyormuş. şeker testi yapar diye aç gittim fakat benim ve bebeğin kilosuna, suyuna bakarak gerek yok yükleme yapmayalım açlık şekerini ölçelim dedi. tahlilleri verdik sonuçları bekliyoruz. size resmimizide yolluyorum :)

Eklentiler

• IMG_3556.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 236
maşallah ,gözünüz aydın.

kızlar evet ya nedir o beyaz beyaz bişiler meme ucu gizleyici takıncada kabarıyo sulanıyo dediğim oydu sanki delikler tıkalı aman dedim açılır erken süt gelir diye korktum hiç dokunmuyorum korkudan
BENDE DOKNMYRM CNMM BENM SULANMA YOK AMA BEYAZ BEYAZ GÖRYRM ELLEMYRM :)

canım çok sevindim valla büyümüş maşallah bakalım bizim doktor ne yapacak şeker testini merak ediyorum bende bebişimi görmeme 12 gün kaldı özledim oğluşumu

MAŞALLAH MAŞALLAH CNM ŞEKERDE OLMAMASI NE GÜZEL

ben düz süngerli ve telsiz olanlarından kullanıyorum. kızlar göğüslerinizi sıkan sütyen kullanmayın süt damarkarının gelişmesini engelliyormuş.
CNM BENM GÖĞSLER ÇOK YOK DENEDM TAKAMYRM YAHU HİÇ RAHAT OLAMYRM NEDENSE ŞİMDİ BÖYLE SÖYLNCE SEN KORKTM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…