- 1 Kasım 2014
- 406
- 508
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.901
Geçmiş olsun canım aman dikkatGünaydın kızlar. kaç gündür giremedim. hastanede işler çok yoğundu. çarşamba günüde iş çıkışı kardeşimin düğününde giymek için ayakkabı almaya gittim. dönüşte aniden sol tarafıma bir ağrı girdi. böbrek mi kaburga mı anlayamadım ama nefesimi kesti resmen ağrı. birkaç adım attım yürüyemedim bi taşa oturdum. sonra yavaş yavaş yürüdükçe ağrım geçti. pat ne olduğunu anlayamadan kendimi yerde buldum. ayağım mı kaydı başım mı döndü ne oldu inanın anlayamadım. Allahtan popo üstü düşmedim dizlerimin ve ellerimin üstüne düştüm. iki kızda yanıma doğru geldi kaldıracaklar sandım. meğer arkamda kavga varmış onu izlemeye gittiler. kalktım kendi kendime. eşimi arıyorum açmıyor. sonunda açtı toplantıdayım dedi ben cevap vermeden kapattı. iyice sinirlerim bozuldu ağlaya ağlaya gittim eve. sonra eşim eve geldi dizimide mor görünce nasıl üzüldü anlatamam niye mesaj yazmadın diyor. kızımdan 1000 defa özür diledim düştüğüm için. Çok üzüldüm. Cuma c.tesi kardeşimin kına ve düğün vardı. düğünde herkes ayy sen nasıl hamilesin hiç göbek yok çok güzelleşmişsin filan dedi. kimisi yok oynama bebeğe bişey olur. herkes bi yorum yaptı.düğünde düz yolda bileğimi burktum. şuan topal gibi yürüyorum. bugün kontrolüm var. hem o ağrımı da sorarım. bende durumlar böyle. inşallah sizler iyisinizdir
kızlar nasıl sizce baby2go nun bu arabası
http://www.babymall.com.tr/2GO-8838-SYH/baby2go-volo-lx-travel-sistem-bebek-arabasi-siyah.html
canımmm iyiyiz sen nasılsın?hayırlı günler fıstık anneler nasılsınız
canım göğüslerin çok büyük sütyenin de sıkı değilse sıkıntı olmaz bence korkmaCNM BENM GÖĞSLER ÇOK YOK DENEDM TAKAMYRM YAHU HİÇ RAHAT OLAMYRM NEDENSEŞİMDİ BÖYLE SÖYLNCE SEN KORKTM
kızlarrrr merhabaaaa nasılsınızzzzzz
çok şükür iyiyiz kızlar bi sıkıntı yok sizler nasılsınız güzel bi hafta olsun inşallah bugün keyfim yerindehayırlı günler fıstık anneler nasılsınız
iyiyim hamd olsun bir kaç gündür çok yoruldum bugün dinlenme günü ilan ettim kendime :))canımmm iyiyiz sen nasılsın?
iyim canım dinlenmeye çaışıyorum :))çok şükür iyiyiz kızlar bi sıkıntı yok sizler nasılsınız güzel bi hafta olsun inşallah bugün keyfim yerinde
CNM BEN ELLEMYRM AMA SÜTYEN İÇİNDE DEĞİYR SONÇTA AMA AĞRMYR BENM ŞÜKÜRben elledim gecen gün o beysaz şeylere çok agrıdı ellemesem daha iyiydi.
MRBB CINIMMM :)) İYİDİR SEN NASILSN NE VAR NE YOKkızlarrrr merhabaaaa nasılsınızzzzzz
İYİDR GÜZEL ANNE :) SEN NASLSN ?hayırlı günler fıstık anneler nasılsınız
ben o beyaz şeyleri temizledikten sonra meme ucu bir kaç gün ağrıdı sonra geçti denemesini yaptım bundan sonra ellemem dahaCNM BEN ELLEMYRM AMA SÜTYEN İÇİNDE DEĞİYR SONÇTA AMA AĞRMYR BENM ŞÜKÜR
kontrole gittik kızlar bugün bebişim 910 gr olmuş, doğuma eşim girebiliyormuş, ücret 1000-1500 arasında değişiyormuş. şeker testi yapar diye aç gittim fakat benim ve bebeğin kilosuna, suyuna bakarak gerek yok yükleme yapmayalım açlık şekerini ölçelim dedi. tahlilleri verdik sonuçları bekliyoruz. size resmimizide yolluyorum :)
Geçmiş olsun canım aman dikkat
iyiyim tatlım kaç gündür çok yoruldum durmadan uykum geliyor bugün kendime dinlenme günü ilan ettim ama tabi birileri gelmezseİYİDR GÜZEL ANNE :) SEN NASLSN ?
HEMENCIK BAKTM TATLM :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?