2015 Temmuz Anneleri

Geçmiş olsun canım aman dikkat

Merhaba kızlar nasılsınız? Göğüslerde benimde bazen meme ucundan hafif döküntü oluyor beyaz renkli anneme sordum normal süt yapmak için değişime uğruyor ondan dedi ağrı sızı şişkinlik akıntı yok henüz... Çatlak durumu nasıl? Bioil kullanıyorum Şimdiye kadar birşey olmadı şükür son trimestera girdiğimizden günde 2'ye çıkardım bol su,süt tüketmeye çalışıyorum kalsiyum eksikliğinde de oluyormuş çünkü sizde durumlar ne?

Bu arada aklıma bişey takılıyo bugün benim 23 bitti 24 e başlayacağım ama 22 de daha aktif olan bebişim geçen hafta günde bir belki hissettim oda bugün yine başladı kendini hissettirmeye geçen hafta bende yoğun ve halsizdim bizim hastalığımız acaba onları da mı etkiliyo ya bugün daha iyiyim sanırım oda öyle enteresan

oyy maşallah bende şimdi kontrolden çıktım. bizde 601gr olmuşuz. banada 50gr glikoz ile şekere bakılsın dedi. bakalım vaktim olursa yarın içer baktırırım. birde tam kan sayımı ve idrar tahlili istedi.

Geçmiş olsun canım aman dikkat

sağol canım.

slm kızlar 4 gundur fecı grıp ve farenjitim bundan bır ay oncede 2 hafta grıp gezdım cok sık grıp oluyorum benım gıbı olan varmı ne yapıyorsunuz ben bırtek parol alabılıyorum ve kendı yontemlerımle tarcın zencefıl lımon elma kabugu kaynatıp bal ıle ıctım ıgrenctı ama zorladım kendımı zor bı hamılelık gecırıyorum.

kızlar geçmişi tam okuyamadım ama göğüslerde sıkıntı olan mı var? göğüs uçlarımda benimde iltihap gibi bişiler oldu...beyaz beyaz su toplanmış gibi... sütyenimi batırıyor sarı sarı akıyor bende bi dr a gitsem mi dedim ama çokda önemsemedim

kontrole gittim kızlar. çok şükür düştük sonra rahim ağzında filan açılma olmamış. keyfi yerinde kızının dedi. sol tarafımdan böbreğin ordan vuran ağrıdan bahsettim. tekmelerinden olabilir dedi. şuanlık sıkıntı yok bebekle ilgili dedi. idrar tahlili ve kan vericem zaten kontrol amaçlı. 601gr benim bebiş. burada 640 yazıyor ama 39gr dan bişey olmaz. sağlıklı olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…