2015 Temmuz Anneleri

ooo baya çıkmış aman gözünü seveyim dikkat et allah yardımcın olsun allahdan bu şeker yüklemesi denen olay var..

AMİN CNM YA BENİ KORKUTANLAR ALALH SENİ KURTARSN ZOR DOĞM FALAN DİOLR BİLMDGM BİŞEY OLDGU İÇİNDE ENDİŞLNP KORKYRM TECRBEM OLSA BİLERK GİDERM ONAN SORYRM HEP BÖYLE NORMAL DOĞM YAPANLARA İNŞ NORMAL DOPM YAPARM

çok geçmiş olsun . Allah şifa versin .normalde varmıydı ailede şekeri olan ,yoksa gebelik şekeri mi bu acaba ?

slm arkadaslar tahlıl sonuclarım cıktı ıdrarda kan cıktı ve vajinal fıtıl ıle tek kulanımlık antıbıyotık verdı doktor bu sekılde fıtıl kullanan varmı

geçmiş olsun canım nazar değmiştir kesinlikle.bende cok inanırım nazara banada cok değiyor hatta bize diyeyim eşmle bana.sürekli dua okurum bende

aynı durumdayız bende onları düşünüyorum aslında eminönüne gitmek istiyorum orada baya bişeyler varmış

Ben bu c.tesi gidiyorum eminönüne. kayınvalide annem filan. havuzluhanı söylüyorlar. size bilgi veririm artık

geçmiş olsun canım

ilk süt çok önemli dediğin gibi ama annenin sütü azsa hastanede zaten doktor kendisi mama takviyesi yaptırıyor. benim çalıştığım yer böyle ve biz bebek dostu hastaneyiz. çünkü bebek il başta yeterince beslenemzse sarılık oluyor ama emzirmeye mutlaka teşvik edilmeli. mamadan sonraki öğünde tekrar önce meme denenmeli memedeki süt bitince yetmezse yine mamaya geçilmeli ve süt normal gelmeye başlayınca mümkün mertebe sadece anne sütü ama azsa süt özellikle ilk günler mutlaka takviye yapılıyor yoksa bebeğin bilirubinleri yükseliyor

emzirme sanatı diye bir kitap okuyorum. 7 yaşına kadar emzirmenin normal olduğu yazıyor
ben bunalırım çocuktan ya, sürekli yapışık gezmekten

canım burada doktorlar 2 yaşından sonra pek anlamlı bulmadıklarını söylüyor. zaten artık o eski içeriği kalmıyor sütün. faydası olmadığı gibi çocuğun artık normal beslenmesini etkileyerek iştahsızlık yapıyor. bence 7 yaş çok fazla. ilkokula giden çocuk için psikolojik olarakta doğru olacağını düşünmüyorum.

Kııız uçmuşsun sen
Allah şifa versin canım. Çantanı felan nezaman hazırlıycan? Artık yavaştan başla sen neolur ne olmaz senin kızlar birbirini ittirmesin
Amin canım.Yavaş Yavaş hazırlıklarımızı yapıyoruz.Bebeklerde sorun yok canım şükür.Sürekli kontroldeyiz.Suları normal,gelişimleri haftalarıyla uyumlu maşaAllah.
GEÇMŞ OLSN CNM ÖNCESNDE VARMYDI SENDE ŞEKER HAMİLELKTE Mİ OLDU YOKSA KİLO ALMYLA ALAKASI VAR MI PEKİ
Hamilelikten önce bende pko görüntüsü vardı ve şekerim sınırda çıkıyordu.Şeker ilacı kullanıyordum.Hamile kalınca bıraktım o ilacı.Kilo alımım normal canım.Kiloya hatta yediğim içtiğimede bağlamadı doktor.Pko görüntüsüne,genetik faktörlere ve ikiz gebeliğe bağladı sebebini.Zaten tatlı ve abur cubur yiyen biri değilimdir ama annem ve sülalemin neredeyse tamamı şeker hastası.Doktorumda bende yüksek çıkacağını tahmin ediyorduk canım,hazırlıklıydık :)
ooo baya çıkmış aman gözünü seveyim dikkat et allah yardımcın olsun allahdan bu şeker yüklemesi denen olay var..
Aynen canım,bana şeker yüklemesinede gerek yokmuş aslında.Açlığım ve tokluğum çok yüksek çıktığı için hatta doktorum boşuna şeker yüklediler diye kızdıda,zaten belli şeker olduğu diye :) Çok sağol canım,Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun.

geçmiş olsun canım nazar değmiştir kesinlikle.bende cok inanırım nazara banada cok değiyor hatta bize diyeyim eşmle bana.sürekli dua okurum bende

sağol canım. 2 hafta öncede arkadaşım gözlerin ne güzel filan demişti akşamına arpacık çıktı. Allah hepimizi bebeişlerimizi nazarlardan korusun

sen bakma onlara canım allaha sığın inşallah istediğin gibi normal doğum yaparsın hem daha çabuk ayaklanırsın inanki ben doğum yaptım ama hiç aklıma bile getirmiyorum allah yardım edecek ha birde kur'an ı kerimde doğumu kolaylaştıran dua var onu aslında şimdiden ezberlemek lazım hoca bana vermişti ama daha başlamadım ezberlemeye onuda yazarım ben buradan hangisiyse yada bilen varsa paylaşabilir buradan isteyenler ezberler doğum anında okunuyor

çok geçmiş olsun . Allah şifa versin .normalde varmıydı ailede şekeri olan ,yoksa gebelik şekeri mi bu acaba ?
Annem şeker hastası canım ama bende şeker yoktu hamilelik öncesinde sınırda çıkıyordu,yinede önlem alıyorduk.Bu gebelik şekeri canım,doğumdan sonra düşecektir dedi doktorum.

geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun. aman dikkat et yemen içmene. çoğu kişinin doğum sonrası normale dönüyor ama ilerisi içinde haberci oluyor bu. hiç olmazsa sen ilerki hayatında risk grubunda olduğunu biliyorsun ve artık bu beslenmeni yaşam tarzın haline getirirsin

ANLADM CNM ALLAH YARDMCN OLSN

CNM YAZARSAN ÇOK SEVİNRM İNŞ ALLAH YARDM ETCK HEPMZE BURAYA AYZCZ SONRA TEK TEK HİKAYELERİMİZİ

Annem şeker hastası canım ama bende şeker yoktu hamilelik öncesinde sınırda çıkıyordu,yinede önlem alıyorduk.Bu gebelik şekeri canım,doğumdan sonra düşecektir dedi doktorum.

slm kızlarrr,cnmm geçniş olsunn..maşallah benım şekerıde geçmişssin sen:))bendede bana şeker hastası ...ınsülin ıgnesıyle kontrol altına laırlar ama yedıklerıne ltf dıkkat et,beyaz ekmek,hamur işi,pılav makarna tuketme,zaten senın bebişlerin erkenden sana ceeee deme ihtimali yuksekk ikiz oldukları için:)))))bişi kalmadı şurda zatenn az sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…