2015 Temmuz Anneleri

çerik süpermiş, aklımda bulunsun. hacı şakirin granül sabununu da tavsiye ediyorlardı sanki
valla ben de yaklaşık 1 aydır araştırdım ve bunda karar kıldım. siparişim gelmedi henüz gelince tecrübelerimi paylaşırım sizinle.bebeğin eşyalarını yavaştan yıkıyım diyorum.haziran ramazan olacak

maşallah bebişine canım burada ki ağırlığa bakma sen ulturasondan ulturasona bile değişiyor

MRB CNM BİRAZ İYİ OLMANA SEVNDM DİKKAT ET TATLM DEDĞİN GİBİ ÇOK FENA BU HASTALK

evet canım gerçekten çok zor bir piskoloji ama bebklerimiz yavrularımız yanımızda olduğu sürece allah herşeyin bir kolaylığını veriyor yeterki allaha sığın herşeyi ondan iste oluyor allah cemi cümlesinin içleri sırada bizlerin yar ve yardımcısı olsun inşallah

aminn canım aminn kızımı 2 yaşına kadar emzirdim daha da emmek isterdi izin verseydim hala aklı orda çünkü 6 yaşına girecek
hahahahah benim kızımda 2009 mart doğumlu aynı yaşdalar.. hahahhaa bende emzirsem kızım ha la emerdi ayı senin kız gibi aklı fıkrı ha la orada bazen anne azıcık emıyyımmı diyor özelliklede gördüğü zaman gözleri canavar gibi açılıyor ah bi emsem bakışı atıyor çok komik

AYY CNM NE OLUR NE OLMAZ BULUNDRMAK LAZM HAKLSN BİRDE SON ANLARA BIRAKNCA NE ZAMN NE OLCGI BELLI DEĞİL İŞTE. BİDE CNM SEN NORMAL DOĞM YAPMŞTN DİMİ İŞARET GELYR DİOLR YA ONDAN SONRA HEMEN SANCIAR SIKLAŞYR MU BİDE BAZEN ÖNCEDEN SU GELEBLYR DİMİ OZMN HEMENHASTANEYE GİTMEK Mİ GEREKYRR HANİ HASTANEYE GİTMDN DUŞ OLAYI FALAN OLCK YA ONDN SORYRM CNM

Arkadaşlar bebeklerinizin hareketleri nasıl benimki çok fena hareketli sert hareketler yapıyor hele ben ayakta ve hareketliysem ona da bişey oluyor sert sert hareket ediyor,arabaya binince emniyet kemerini takıyorum nasıl ittiriyor kemeri rahatsız oluyor galiba.kollarımı bağlamışsam rahatsız oluyor nasıl tekmeliyor:))Gece uykumdan uyanıyorum hareketleriyle :)

haklısınız bende şimdiden biberon almak taraftarı değilim .ancak bebeğin çok su kaybı yaşaması durumunda tabiki mama verilir.rahat olmalı anneler .sütün gelmesi için değişik yollar denemeli.bol su .iyi beslenme ,dinlenme ve psikoloji önemli. inşallah hepimizin bol bol sütü gelir hemen.

Bizim kızlar aynı demek ki uzun bir zaman göğsümü tutarak uyudu yoksa uyumuyordu anne çok güzel kokuyor mis gibi diyor.Şimdi de hesap yapıyor kardeşim emmesin ben emeyim diye.Napacaz meme bağımlısı kızları biz böyle

kesinlike katılıyorum. karbonhidrat ve şekerden uzak durun. kilo almanız çok yavaşlayacak. ben 3 kilo aldım, ki yine de tamamen uzak durmamama rağmen. tamamen uzak kalsaydım herhalde 1 kilo anca alırdım, o da bebeğin kendisi ve suyu plasentası olurdu herhalde

emzirme sanatı diye bir kitap okuyorum. 7 yaşına kadar emzirmenin normal olduğu yazıyor
ben bunalırım çocuktan ya, sürekli yapışık gezmekten

CNM PEMBİŞ OLAN ÇOPK TATLI GÜLE GÜLE KULLAN AMA BENM OĞLM OLCK :) ŞU SİYAH OLAN NERDE SATLYR ?

çok teşekkürler canım

siyah olanın aslında bir çok rengi var ben n11 ve gittigidiyor gibi siterlerde gördüm, başka yerler de satıyordur ama. Trg Polo markası

http://www.n11.com/trg-polo-yeni-sezon-anne-bebek-sirt-cantasi-P32651601

bi de eski sezon olanı var ama biberonluğu yok onun sanırım.

http://www.n11.com/trg-polo-anne-bebek-sirt-cantasi-P38315519

ben pembeyi coco mammanın sitesinden aldım, başka rengi de var ama o da biraz pembe içeriyor.

http://cocomamma.com/index.php?route=product/product&path=61&product_id=50

canım ben birgün önce gittim doğumdan nste içn o zaman açılmama baktı 3 cm açılmıştı zaten doktor baktıktan sonra nışan geldi ertesi günde ben yıkandım temizlendim gene hazırlığımı yaptım beklemedeydim birden yorgunluk halsizlik oldu bende ikindi vakti felandi suyum geldi wc den çıkamıyorum sancım felan hiç olmadı ama su gelince hastaneye gittik nöbetci doktor vardı o baktı 4 cm olmuş dedi ama sancım yok hatta orada görenler o kadar enerjik görmüşlerki nasıl doğumamı geldi h,ç doğum yapacak gibi durmuyor dediler..
neyse beni hazırladılar odada yürüyüş yapıyorum saat 9 oldu ha la sancı yok sadece cok susadım ama vermediler 9 dan sonrada suni sanci verdiler sonra başladı sancılarım saat gece 3.20 geçe kızımı doğurdum.. benden asıl sancılar sunı verdikten sonra oldu zaen doğumhanyeye gidince 5 dakika içinde doğum oluyor

ney 7 yaş mı zaten kızım doyamadı 2 yaşına kadar zaten bir de bana çok yapışık bir çocuk o zaman ne olurdu bilemem kafayı yerdim galiba

TABİİ CNM SAĞLK ÖNMLİ OLAN EMZİRİNCE GDYR DİORLR BELKİ ÖYLE BİLE GİDER BİR ÇOĞU

hahahahah evet ya aynılar benim kızda öyle diyordu çok komikler bakalım kardeşler emmeye başlayınca napıcaklar çıldırırlar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…