2015 Temmuz Anneleri

o çok zor biliyormusun benim erkek kardeşimi annem baya bi emzirdi heryerde koca çocuk yapışıyor anne için zor bir durum

canım benimki de çılgın çılgın tepikliyor, bazen canımı bile yakıyor
bir de arabada önce kemeri tak, sonra koltuğa oturup sadece üst kısmını göğsünden geçir canım, göbek kısmına denk gelen yeri takma, ani fren durumunda bebeğe zarar verebilir. Bir de eğer kapatılıyorsa muhakkak hava yastığı ayarı kapalı konumda olsun.

hahahahah evet ya aynılar benim kızda öyle diyordu çok komikler bakalım kardeşler emmeye başlayınca napıcaklar çıldırırlar herhalde
Kesinlikle çıldırırlar şimdiden benimki kıskanmaya başladı bebeğe aldığım kıyafetleri.Anne hep Ertuğrula kıyafet alıyorsun bir kere de beni mutlu et.Bebeğe aldığımda bir kaç parça bir şey eşim haftanın 2 günü mutlaka bir şey alır ben de aynı şekilde ama yetmiyor hanımefendiye.

YA CNM MİLLET KNŞYR İŞTE ONLARA BAKSAK YAŞAYAMYCZ KISMET CNM ALCKSAK ALCZ YAPCK BİŞEY YOK BEBKLRMZ SAĞLKLI OLSNLAR GERISI BOŞ

kendilerine alınanları görmüyor bu minik hanımlar nedense hep daha fazlası olsun allah hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlarda inşallah bu zamanlarda geçer gider

CNM BENDE BAZEN COK SERT HİSSEDYRM AMA UYANDRMYR KUZUM BENİ :) YADA BEN HİSSETMYRM NEZAMN UYANSAM HAREKETLI AMA UYANK PAŞAM :) SIKIŞTRMA ANNESİİ BEBİŞİNİ RAHATSZ ETME AAA KIZAR SANA BAK TEPİKLER :))

Senin de çılgın bir bebişin var demek:)doğru diyorsun canım öyle yapayım bundan sonra zaten bunalıyorum kemeri takınca.

TŞKR EDERM CNM HEMEN BAKIP İNCELYCM HEPSİNİ SIRT CNTASI ALMAYAI KAFAYA KOYDM MODEL BEĞENMK KALDI :)

AHH CNM İNŞ BENMDE AĞRSZ OLSUN.SUNİ SANCI ÇOK AGRI YAPYRMŞ ÖYLE Mİ YAPTRMA DİENLER VARDA NEYE GÖRE YAPYRLR ACABA ONU

kendilerine alınanları görmüyor bu minik hanımlar nedense hep daha fazlası olsun allah hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlarda inşallah bu zamanlarda geçer gider
evet görmüyor küçük hanımlar daha küçükler tepkileri normal idare edeceğiz.Sağlıkları yerinde olsun hayırlı evlat olsunlar bize yeter.

CNM BENDE BAZEN COK SERT HİSSEDYRM AMA UYANDRMYR KUZUM BENİ :) YADA BEN HİSSETMYRM NEZAMN UYANSAM HAREKETLI AMA UYANK PAŞAM :) SIKIŞTRMA ANNESİİ BEBİŞİNİ RAHATSZ ETME AAA KIZAR SANA BAK TEPİKLER :))
Senin kuzun daha uysal demek ki annesi uyumana izin veriyor.Alıştım ya çok hareket etmesine akşam bir süre etmedi hareket Allah Allah ne oldu acaba dedim karnımı ovdum biraz hemen başladı kuzuum uyuyordu demek ki.Sorma ya sıkışınca tepikliyor beyefendi:))

Kilo kaybı yaşıyordu ve kilo almıyordu ilk ay böyle geçti ( ilk kilo kaybından bahsetmiyorum 100-200 gr düşmesi tabiki normal) bende okudum o Kitapları ama inan kimsenin yaşadığı bi başkasıyla bir değil. Kaç gece acile gittik neden ağlıyo diye her gittiğimiz doktor aç olduğunu takviye vermem gerektiğini söyledi. Velhasıl benim cidden sütüm gelmemiş 2. Kızımda anladım süt nasıl gelirmiş nasıl dolu dolu emip uyurmuş çocuk. Tabiki bebekler Ağlar yeni bir Dünya'ya ayak uyduruyor sonuçta ama kesinlikle mama verilmez herkesin sütü illa olur diye idda etmem tecrübelerime dayanarak. Hep bu psikolajiyle Yaşadığım tramva annelik duygusunu hissetmemi bile engelledi ilk zamanlar.
O yüzden ilk doğumları olan Arkadaşlara tavsiyem bebeğinizle nasıl hızurluysanız bunu ancak siz hissedersiniz stresten uzak paniksiz bi annelik olsun hepimiz için

Kızlar cumartesi günü şeker yüklemem yapıldı.Öncelikle glukozlu içecek çok lezzetliydi elmalıydı Sabah sabah iyi geldi Sonucumuz hiç hoş değildi ama.Açlık şekerim 177,şeker yüklemem 315,tokluğum 307 çıktı ve acilen insüline başladık.Günde 5 defa insülin iğnesi vuruluyorum.Diyet vermedi,bazı şeylere dikkat etmemi istedi ama ben diyabet diyeti yapıyorum diyetisyenimin verdiği listeye uygun olarak.Sabah,öğle,akşam hem açlık hem de tokluk şekerimi ölçüyorum dijital makineyle.Yarın kontrolüm var,doz artımı yapılacak muhtemelen.Benden haberler böyle :)

AHH CNM İNŞ BENMDE AĞRSZ OLSUN.SUNİ SANCI ÇOK AGRI YAPYRMŞ ÖYLE Mİ YAPTRMA DİENLER VARDA NEYE GÖRE YAPYRLR ACABA ONU
sancı olmayınca yapıyorlar sanırım bana onu yaptıktan sorna yavas yavas sancım başladı son anlarda sıklaştı sancılar doğumu kafaya hiç takma canım inan bebeğini görünce ne sancı kalıyor ne başka bişey bulutların üzerinde gibi oluyorsun çok güzel.. zaten insan o anları hiç unutmasa birdaha hamile kalmak istemezki ama insan o güzel muhteşem duyguyu tekrar yaşamak istiyor allah yardımcımız olsun güzel mutlu huzurlu günlerde allaım bebeklerimizi kucaklarımıza.

Kııız uçmuşsun sen
Allah şifa versin canım. Çantanı felan nezaman hazırlıycan? Artık yavaştan başla sen neolur ne olmaz senin kızlar birbirini ittirmesin

GEÇMŞ OLSN CNM ÖNCESNDE VARMYDI SENDE ŞEKER HAMİLELKTE Mİ OLDU YOKSA KİLO ALMYLA ALAKASI VAR MI PEKİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…