- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.021
o çok zor biliyormusun benim erkek kardeşimi annem baya bi emzirdi heryerde koca çocuk yapışıyor anne için zor bir durumkesinlike katılıyorum. karbonhidrat ve şekerden uzak durun. kilo almanız çok yavaşlayacak. ben 3 kilo aldım, ki yine de tamamen uzak durmamama rağmen. tamamen uzak kalsaydım herhalde 1 kilo anca alırdım, o da bebeğin kendisi ve suyu plasentası olurdu herhalde
emzirme sanatı diye bir kitap okuyorum. 7 yaşına kadar emzirmenin normal olduğu yazıyor
ben bunalırım çocuktan ya, sürekli yapışık gezmekten
Arkadaşlar bebeklerinizin hareketleri nasıl benimki çok fena hareketli sert hareketler yapıyor hele ben ayakta ve hareketliysem ona da bişey oluyor sert sert hareket ediyor,arabaya binince emniyet kemerini takıyorum nasıl ittiriyor kemeri rahatsız oluyor galiba.kollarımı bağlamışsam rahatsız oluyor nasıl tekmeliyor:))Gece uykumdan uyanıyorum hareketleriyle :)
Kesinlikle çıldırırlar şimdiden benimki kıskanmaya başladı bebeğe aldığım kıyafetleri.Anne hep Ertuğrula kıyafet alıyorsun bir kere de beni mutlu et.Bebeğe aldığımda bir kaç parça bir şey eşim haftanın 2 günü mutlaka bir şey alır ben de aynı şekilde ama yetmiyor hanımefendiye.hahahahah evet ya aynılar benim kızda öyle diyordu çok komikler bakalım kardeşler emmeye başlayınca napıcaklar çıldırırlar herhalde
evet emzirirken gidiyor gerçeten inşallah bu seferde öyle olurTABİİ CNM SAĞLK ÖNMLİ OLAN EMZİRİNCE GDYR DİORLR BELKİ ÖYLE BİLE GİDER BİR ÇOĞU
YA CNM MİLLET KNŞYR İŞTE ONLARA BAKSAK YAŞAYAMYCZ KISMET CNM ALCKSAK ALCZ YAPCK BİŞEY YOK BEBKLRMZ SAĞLKLI OLSNLAR GERISI BOŞcanım hiiiç öyle düşünme. o hiç belli olmuyo. benim arkadaşım ilk 28 hafta 8 kilo aldı. sonra toplamda 10 kilo ile doğum yaptı. yani yani son 12 hafta sadece 2 kilo aldı ve bebeği 3.040 gr doğdu. sen takma onlara. düzgün beslen fazla şekerli hamurlu yeme çok almazsın bence son aylarda da
kendilerine alınanları görmüyor bu minik hanımlar nedense hep daha fazlası olsun allah hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlarda inşallah bu zamanlarda geçer giderKesinlikle çıldırırlar şimdiden benimki kıskanmaya başladı bebeğe aldığım kıyafetleri.Anne hep Ertuğrula kıyafet alıyorsun bir kere de beni mutlu et.Bebeğe aldığımda bir kaç parça bir şey eşim haftanın 2 günü mutlaka bir şey alır ben de aynı şekilde ama yetmiyor hanımefendiye.
CNM BENDE BAZEN COK SERT HİSSEDYRM AMA UYANDRMYR KUZUM BENİ :) YADA BEN HİSSETMYRM NEZAMN UYANSAM HAREKETLI AMA UYANK PAŞAM :) SIKIŞTRMA ANNESİİ BEBİŞİNİ RAHATSZ ETME AAA KIZAR SANA BAK TEPİKLER :))Arkadaşlar bebeklerinizin hareketleri nasıl benimki çok fena hareketli sert hareketler yapıyor hele ben ayakta ve hareketliysem ona da bişey oluyor sert sert hareket ediyor,arabaya binince emniyet kemerini takıyorum nasıl ittiriyor kemeri rahatsız oluyor galiba.kollarımı bağlamışsam rahatsız oluyor nasıl tekmeliyor:))Gece uykumdan uyanıyorum hareketleriyle :)
Senin de çılgın bir bebişin var demek:)doğru diyorsun canım öyle yapayım bundan sonra zaten bunalıyorum kemeri takınca.canım benimki de çılgın çılgın tepikliyor, bazen canımı bile yakıyor
bir de arabada önce kemeri tak, sonra koltuğa oturup sadece üst kısmını göğsünden geçir canım, göbek kısmına denk gelen yeri takma, ani fren durumunda bebeğe zarar verebilir. Bir de eğer kapatılıyorsa muhakkak hava yastığı ayarı kapalı konumda olsun.
TŞKR EDERM CNM HEMEN BAKIP İNCELYCM HEPSİNİ SIRT CNTASI ALMAYAI KAFAYA KOYDM MODEL BEĞENMK KALDI :)çok teşekkürler canım
siyah olanın aslında bir çok rengi var ben n11 ve gittigidiyor gibi siterlerde gördüm, başka yerler de satıyordur ama. Trg Polo markası
http://www.n11.com/trg-polo-yeni-sezon-anne-bebek-sirt-cantasi-P32651601
bi de eski sezon olanı var ama biberonluğu yok onun sanırım.
http://www.n11.com/trg-polo-anne-bebek-sirt-cantasi-P38315519
ben pembeyi coco mammanın sitesinden aldım, başka rengi de var ama o da biraz pembe içeriyor.
http://cocomamma.com/index.php?route=product/product&path=61&product_id=50
AHH CNM İNŞ BENMDE AĞRSZ OLSUN.SUNİ SANCI ÇOK AGRI YAPYRMŞ ÖYLE Mİ YAPTRMA DİENLER VARDA NEYE GÖRE YAPYRLR ACABA ONUcanım ben birgün önce gittim doğumdan nste içn o zaman açılmama baktı 3 cm açılmıştı zaten doktor baktıktan sonra nışan geldi ertesi günde ben yıkandım temizlendim gene hazırlığımı yaptım beklemedeydim birden yorgunluk halsizlik oldu bende ikindi vakti felandi suyum geldi wc den çıkamıyorum sancım felan hiç olmadı ama su gelince hastaneye gittik nöbetci doktor vardı o baktı 4 cm olmuş dedi ama sancım yok hatta orada görenler o kadar enerjik görmüşlerki nasıl doğumamı geldi h,ç doğum yapacak gibi durmuyor dediler..
neyse beni hazırladılar odada yürüyüş yapıyorum saat 9 oldu ha la sancı yok sadece cok susadım ama vermediler 9 dan sonrada suni sanci verdiler sonra başladı sancılarım saat gece 3.20 geçe kızımı doğurdum.. benden asıl sancılar sunı verdikten sonra oldu zaen doğumhanyeye gidince 5 dakika içinde doğum oluyor
evet görmüyor küçük hanımlar daha küçükler tepkileri normal idare edeceğiz.Sağlıkları yerinde olsun hayırlı evlat olsunlar bize yeter.kendilerine alınanları görmüyor bu minik hanımlar nedense hep daha fazlası olsun allah hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlarda inşallah bu zamanlarda geçer gider
Senin kuzun daha uysal demek ki annesi uyumana izin veriyor.Alıştım ya çok hareket etmesine akşam bir süre etmedi hareket Allah Allah ne oldu acaba dedim karnımı ovdum biraz hemen başladı kuzuum uyuyordu demek ki.Sorma ya sıkışınca tepikliyor beyefendi:))CNM BENDE BAZEN COK SERT HİSSEDYRM AMA UYANDRMYR KUZUM BENİ :) YADA BEN HİSSETMYRM NEZAMN UYANSAM HAREKETLI AMA UYANK PAŞAM :) SIKIŞTRMA ANNESİİ BEBİŞİNİ RAHATSZ ETME AAA KIZAR SANA BAK TEPİKLER :))
Kilo kaybı yaşıyordu ve kilo almıyordu ilk ay böyle geçti ( ilk kilo kaybından bahsetmiyorum 100-200 gr düşmesi tabiki normal) bende okudum o Kitapları ama inan kimsenin yaşadığı bi başkasıyla bir değil. Kaç gece acile gittik neden ağlıyo diye her gittiğimiz doktor aç olduğunu takviye vermem gerektiğini söyledi. Velhasıl benim cidden sütüm gelmemiş 2. Kızımda anladım süt nasıl gelirmiş nasıl dolu dolu emip uyurmuş çocuk. Tabiki bebekler Ağlar yeni bir Dünya'ya ayak uyduruyor sonuçta ama kesinlikle mama verilmez herkesin sütü illa olur diye idda etmem tecrübelerime dayanarak. Hep bu psikolajiyle Yaşadığım tramva annelik duygusunu hissetmemi bile engelledi ilk zamanlar.bebeğin kilo alımı normal değil miydi, niye mama ver demişti?
arkadaşlar bebekler sadece aç oldukları için ağlamazlar ki. ağlamanın bir ihtiyaç olduğunu unutuyor muyuz?
Bebek de anne de bir travmadan geöiyor. Yani doğumların çoğu travmatik... Onların da bizim de ağlamamız bana normal geliyor. Bunlarla ilgili okuduğum kitaplar da bana bunu söylüyor.
Yok canım ben daha bişey almadım dikicem dedim vazgeçtim model yollamıştım onu hatırladın belkidePİJAMA TAKIMI ALMAMŞMYDN CNM
sancı olmayınca yapıyorlar sanırım bana onu yaptıktan sorna yavas yavas sancım başladı son anlarda sıklaştı sancılar doğumu kafaya hiç takma canım inan bebeğini görünce ne sancı kalıyor ne başka bişey bulutların üzerinde gibi oluyorsun çok güzel.. zaten insan o anları hiç unutmasa birdaha hamile kalmak istemezki ama insan o güzel muhteşem duyguyu tekrar yaşamak istiyor allah yardımcımız olsun güzel mutlu huzurlu günlerde allaım bebeklerimizi kucaklarımıza.AHH CNM İNŞ BENMDE AĞRSZ OLSUN.SUNİ SANCI ÇOK AGRI YAPYRMŞ ÖYLE Mİ YAPTRMA DİENLER VARDA NEYE GÖRE YAPYRLR ACABA ONU
aynen canım bende öyleyim yaa 2,30 3,00 e kadar ayaktayım.normalde en gec 12 gibi uyurdumOf gece bu saat oldu hala ayaktayim uyku duzenim berbat oldu ya ;(
EVET CNM ONLAR ÇOK GÜZELDİ DE SATIŞI YOK HERHALDE GECELK VE PİJAMA ALYM DEDM BİRER TANE YETER SANRMYok canım ben daha bişey almadım dikicem dedim vazgeçtim model yollamıştım onu hatırladın belkide
Kııız uçmuşsun senKızlar cumartesi günü şeker yüklemem yapıldı.Öncelikle glukozlu içecek çok lezzetliydi elmalıydıSabah sabah iyi geldi Sonucumuz hiç hoş değildi ama.Açlık şekerim 177,şeker yüklemem 315,tokluğum 307 çıktı ve acilen insüline başladık.Günde 5 defa insülin iğnesi vuruluyorum.Diyet vermedi,bazı şeylere dikkat etmemi istedi ama ben diyabet diyeti yapıyorum diyetisyenimin verdiği listeye uygun olarak.Sabah,öğle,akşam hem açlık hem de tokluk şekerimi ölçüyorum dijital makineyle.Yarın kontrolüm var,doz artımı yapılacak muhtemelen.Benden haberler böyle :)
Pijamam var zaten 2 tane gecelik alıcam o yüzdenEVET CNM ONLAR ÇOK GÜZELDİ DE SATIŞI YOK HERHALDE GECELK VE PİJAMA ALYM DEDM BİRER TANE YETER SANRM
GEÇMŞ OLSN CNM ÖNCESNDE VARMYDI SENDE ŞEKER HAMİLELKTE Mİ OLDU YOKSA KİLO ALMYLA ALAKASI VAR MI PEKİKızlar cumartesi günü şeker yüklemem yapıldı.Öncelikle glukozlu içecek çok lezzetliydi elmalıydıSabah sabah iyi geldi Sonucumuz hiç hoş değildi ama.Açlık şekerim 177,şeker yüklemem 315,tokluğum 307 çıktı ve acilen insüline başladık.Günde 5 defa insülin iğnesi vuruluyorum.Diyet vermedi,bazı şeylere dikkat etmemi istedi ama ben diyabet diyeti yapıyorum diyetisyenimin verdiği listeye uygun olarak.Sabah,öğle,akşam hem açlık hem de tokluk şekerimi ölçüyorum dijital makineyle.Yarın kontrolüm var,doz artımı yapılacak muhtemelen.Benden haberler böyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?