2015 Temmuz Anneleri

Çok sağol canım,amin :) Ediyorum canım,hamilelik öncesinde yaptığım diyete döndüm.Diyabet diyeti yapıyorum :) Aynen canım,zaten çocukluğumdan beri bu beslenme şeklini biliyordum çünkü annem şeker hastası evimizde makarna pilav pek pişmezdi :)
Aynen canım bunlardan uzak duruyorum.Beyaz ekmek zaten yemezdim ama pirinç pilavını çok severim.Şimdi onu kestim bulgur yiyorum :) Aynen canım sabredeceğim,bebeklerimiz sağlıkla doğsunlarda bizler sabrederiz :) Sanada çok geçmiş olsun canım,seninki kaç çıkmıştı?

canım facedende biliyorum geçmiş olsun az kaldı sık dişini

sağol canım. 2 hafta öncede arkadaşım gözlerin ne güzel filan demişti akşamına arpacık çıktı. Allah hepimizi bebeişlerimizi nazarlardan korusun
valla sen diyince yine dert oldu bana ya bende koymamıştım haftasonu koydum artık 6 aylık diye kaldırsammı gerçi gören gördü

benimkide nur topu gibi 200 çıktı:))doktorum hemen dahiliyiciye yolladı..birde benım erken dogum rıskı oldugu ıcın bu hafta ciğer geliştrici iğne yapılacak,şekerin yüksek olursa yapamam,28.hafataya kadar normale döndür dedi doktor,hiç bozmuyorum dıyetı..bende ölçüyorum sürekli şekerimi normal gidiyor,e tabı bişi yemeyınce cıkmıyor yukarı:))

valla sen diyince yine dert oldu bana ya bende koymamıştım haftasonu koydum artık 6 aylık diye kaldırsammı gerçi gören gördü

yav ben cınsıyetı ogrendım ,aksam mıllete duyurduk,ertesı gun ayagımı kırdım,annemle eşim nazardan korkularına facedeki profıl resmıme kadar kaldırttılar)))))görünme ortalıkda dıyorlar:)whatapp a resım koyuyuroum hemen annem tetıkde beklıyor kaldır dıyebakırköye az kaldııı azzzz

Allaha emanet canım yaa. benimde kayınpeder yazıyor habire facete yok oğlum 3 ay sonra baba olacak filan diye. memlekette de önüne gelene ayrıntılının resmini göstermiş. eşim dün diyor internet aleminde duyurdun herkese diye. napalım yayılıyor hemen :)

Çok geçmiş olsun canım.Benim iğneye rağmen hala yüksek çıkıyor 200lerde tokluğum,açlıkta 140tan yukarı çıkmıyor.Zaten az doz verdim 3 gün bakalım dedi.Yarın gidicem muhtemelen dozları artıracak.Bende şu 2 gündür dikkat ediyorum.Eskiden akşamları meyveyi bol yiyordum.Şimdi 1 veya 2 meyve yiyip üstüne süt içiyorum şekeri dengelensin diye.Bitti börek çörek devri :))) Napalım canım ya bebeklerimizden değerli mi o yiyecekler.Doğuma kadar nefsimize uymayacağız olacak bitecek inşaAllah :)

Hasta mı? Rengi sanki solmuş çok değişik bi milletiz valla[/QUOTE] ben aynı. Fikirdeyim , ben çok düşük olumsuzluk vs yaşadım ya; o zaman kimsi vardı hemen arar hayırlardı, Kimiside rastlalrıpmuz halde aramaz hayırlamaz,düşük olunca bir telaş arayıp bebek düşmüş, dış gebelik olmuş boş gebelik olmuş vs vs nedenmiş falan filan demişlerdi, ben de valla o dönemde tanıdım dostu düşmanı; hala iyi olanlara anlayışlı olanlara derim Allah razı olsun diye. Indan böyle zamanlarda tanıyor aslında çevresini

Geçmiş olsun seda

inşallah herşey çok güzel olacak gelsinlerde sağlıkla yeterki heycanlıyım benimde ayın 18inde şeker testi 26.hafta oldu geç değil sanırım
Yok canım geç değil 24-28. haftalar arası yapılıyor.Benim şeker hep sınırda çıktığı için doktor 24. haftada istedi erken tedbir amaçlı.Hayırlı güzel haberlerle gel inşaAllah canım.

Cansu peki bebelac mı aptamil mi iyi? Hangisini hastane veriyorsunuz? Birde ben diyrm acaba bebek çekmezse memeyi, süt sapma makinesi ile çeksek olur mu gelsin diye sonra da geleni kaşıkla bebeğe veririz, birde ameda kaşık biberon duyum o konuda fikrim var mı?

maşallah canım zaten bu haftadan sonra kilo alınmıyor alınan kilolar genelde 20 ile 26 hafta arası oluyor zaten yaz da geliyor kolay kolay kilo alınmaz.

İnşallah dediğin gibi olur tek tesellim yaza gelmesi öğleyi evden salata peynirle geçiştiricem dayanabilirsem

valla bende takıyorum ama bi taraftanda insan paylaşmak istiyo zaten 3 ay sonra herkes öğrenecek diyorum boşver ama kaldırsammı die de düşündüm Allah nazarlardan korusun inşallah bebişlerimizi

Allah şifa versin canım ama insilün gebelikte kullanan çok varevremde , doklturjnun dediğini yap iğneni düzgün kullan hiç bişi olmaz

Allah şifa versin canım ama insilün gebelikte kullanan çok varevremde , doklturjnun dediğini yap iğneni düzgün kullan hiç bişi olmaz
Çok sağol canım,amin.Evet canım benim tanıdıklardan da kullanan var baya.Dikkat ediyorum canım.Hatta insülin iğnesi sayesinde iğne fobimi yendim :) Ben kendime iğne yapamam hatta kan sulandırıcıyı eşim yapıyordu ama bunda eşim her zaman yanımda olamaz mecbur iş başa düştü,kendim yapıyorum insülinleri ve dijital ölçmeyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…