2015 Temmuz Anneleri

Kııııız depresyona mı girdin hadi silkelen bu güzel günlerin tadını çıkar bi bak kendine iyi gelir tabi mutsuzmuş
Çok kızdım bak bizden mutlu kimse olamaz bebişlerimiz bizimle
Sanırım bu bahar mevsiminden de oluyor ama yok yavrum için iyi olmam lazım hissedermiş ya

Kizlar yine hastane yatahindayim..ddrumu aradim dun aksam sag tarafta gecmeyen agri olunca apandistten suphelendi.radyoloji dr.u inceledi.testler yapildi.bi sorun görülmedi cok sukur ama dr.um riske atmak istemstemedi.yatis verdi gozlem altında olmamı istedi.Allah korusun apandisit patlamasi hamilelikte riskliymis..oglumla duaya htiyacimiz var

Aaaaaa canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Inş sorunsuz toparlanır evinize geçersiniz.

Merhaba kizlar. Hep paylasmissiniz bugun bebek cantasi diye. Benim tarzim degil sanki bu valizi begendim. Cok tatli bi mavisi var ama nette gorselini bulamadim. Icide guzel bolmeli falan.

Eklentiler

• image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 98

3. trimester hayırlı uğurlu olsun bendede durumlar aynı

Allah acil şifalar versin inşallah Sağlıcakla Evinize gidersiniz

geçmiş olsun canım önemli bişey olmadığına sevindim

AHH CNM İNŞ BENMDE AĞRSZ OLSUN.SUNİ SANCI ÇOK AGRI YAPYRMŞ ÖYLE Mİ YAPTRMA DİENLER VARDA NEYE GÖRE YAPYRLR ACABA ONU
Ben de doğumdan sonra araştırınca öğrenmiştim maalesef..dr um bana sordu ben de siz bilirsiniz ne farkı var demiştim o daha hızlı olur demişti. .ahh ahh normal sancıdan daha yoğun ve sık gelen bir ağrıymis meğer. .eğer çok gerekli gormuyorsa doktorunuz kendi ağrınız hem bebek hem sizin için daha iyi

Geçmiş olsun arkadaşım ya..moralin iyi ama bak maşallahhamilelik sekeri mi önceden de var mıydı..sence bi farklılık var mıydı Hamilelikten önceki halinle tahmin ediyor muydun

Geçmiş olsun canım allah şifa versin baya da yükselmiş şekerin.dikkat edince bir sorun çıkmaz Allahın izniyle.

Merhaba kizlar. Hep paylasmissiniz bugun bebek cantasi diye. Benim tarzim degil sanki bu valizi begendim. Cok tatli bi mavisi var ama nette gorselini bulamadim. Icide guzel bolmeli falan.
Güzel canım ama bu hastaneye götürmek için mi? Çünkü normal gündelik kullanacağın Çanta için abartı Kaçar. Ama hastane için çok güzel

*Summessebile yesserah* diye okuyordum ben..hangi sure şu An aklımda değil ama..meali : sonra ona yolu kolaylaştırdi..her daim ayetelkursi bi de tabiki..niyet edip ne biliyorsak onu da okumak iyi gelir bence..meryem Suresi vs de okumustum

Bu çok güzell ben alıcam hastanede ve daha sonra kızımın eşyalarını koymak için :) hatta mavisi var mı diye araştırdım eşimin abisinin bebeği için hediye alırım diye düşünmüştüm olmasına çok sevindim evet nette görseli yok sadece pembesi var cok şeker bir çanta ama bayıldım benn ilk fırsatta alıcam :))

Bende de durumlar böyle ama ben gribe bağladım ya da 3. trimesterdeyiz ondan da olabilir
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah bir sorun çıkmayacak kalbini ferah tut.

Ben de kızımda doğuma gitmeden hep okudum epidrual takılırken dilimde hep bu dua vardı çok rahat doğum yaptım

Sanırım bu bahar mevsiminden de oluyor ama yok yavrum için iyi olmam lazım hissedermiş ya
Ben de birkaç gündür epey halsizim çabuk yoruluyorum ağırlaşmaya mı başladım acaba diye düşünüyorum ama bahar yorgunluğu da olabilir normalde de etkilerdi beni mevsim geçişleri şimdi daha bir etkili sanırım bence seninde öyle olabilir iyi ve zinde hissettirecek bişeyler bulmak gerekkk

Arkadaşlar plasentası aşağıda olan var mı?Benim aşağıda hala çıkmadı yukarı dr bir umut 30. haftaya kadar çıkar dedi.Çok dikkat et kanama tehlikeli olur dedi.Şu durumda sezeryan gözüküyor bakalım Allahtan hayırlısı

çok geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşursun. hayırlısı ile şu kalan zamanı bitiririz sağlıklı bi şekilde

hangi duaları okumalıyız kolay doğum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…