2015 Temmuz Anneleri

Gecmis olsun canim! Ilaclarini kullan hersey yoluna girer . Iyiki testi yaptirmamazlik etmediniz su deli kadinin aklina uyupta. Kizlar nasil? Keyifleri yerindemi?:)

Benım aşağıda cnm,25. Haftamda kanama gecırdım,sakın hiç kanamam olmadı diye rahat ettırme kendını,bende iş yapıcam dıye çamaşır makınasına eğil kalk yaparken oldu...o gunden beri domtor eğilimeyi,uzanmayı,her türlü sert hareketı yasakladı,çorabımı bıle eşim gıydırıyor,işe gidip gelıyorum ama fazla ayakda dolanmıyorum,ev işi yapmıyorum..rölantide yasıyorum yanı o korkuyu yasıyınca,sende kendıne dıkkat et ltf..

Gecmis olsun canim! Ilaclarini kullan hersey yoluna girer . Iyiki testi yaptirmamazlik etmediniz su deli kadinin aklina uyupta. Kizlar nasil? Keyifleri yerindemi?:)

Naber cnmmmm,noldu sizin mısır işi..kesinleştimi?ben oraya gelemeden sen gitcen vallahı:)

3. Trimester'a girdin canim hayirli olsun:) bundan sonra boyle artik dogurana kadar tatliyla diyetle alakasi yok. Aksine tatli ve cok yemek daha kotu yapiyor. Spor insani daha dinclestiriyor aksine, sakin birakma!

Gecmis olsun canim, insallah bisey cikmaz apandisitinde hemen cikarsiniz hastaneden umarim!

Naber cnmmmm,noldu sizin mısır işi..kesinleştimi?ben oraya gelemeden sen gitcen vallahı:)
Sedacim ilk gorusme iyi gecti zaten bugun haber geldi esime ikinci gorusme olacak insan kaynaklari direktoru ile bu hafta cuma. O da basarili gecerse Ortadogu bolgesinin direktoru ile son gorusme olacak ve o zaman belli olacak sonuc. Artik kadere biraktim ben zaten tamamen . Su anda tatildeyiz vallahi ben acayip bir hamilelik geciriyorum:) iki yasinda cocukla 9 gunluk 3 sehri iceren bir tatildeyiz su an. Ingiltereden arkadaslarimiz geldi ziyarete 4 gun bizdeydik sonra dustuk yollara. 8 saat araba yolculuguyla New Orleans'a geldik. 3 gun oradaydik . Ordan 6 saat araba yolculuguyla Elvis'in memleketi Memphis'teyiz simdi yarinda burada Nashville'e gececegiz 4 saat yolculuk orda 3 gun kalip eve donecegiz Atlanta'ya. Kendime hayret ediyorum vallahi nasil basariyorum diye ama
Hareket ettikce insan herhalde enerji geliyor:) tek sorunum surekli disarida yemek zorundayiz ve Amerika da disarida hamburger ve yagli yemekler, kizarmis tavuk patates filan haricinde hicbirsey yok ozellikle bizim gezdigimiz guney bolgesinde. Her taraf obez dolu cok kilo
Aldim ve yedigim her yemekten sonra nefret ediyorum. Kendimi kotu hissediyorum ama
Buralara gelmek cok hosuma gitti. Jazz, blues, rock'n roll ve country muzigin anavatanlarinin hepsini geziyoruz, canli
Muzige doyduk. Ruhuma iyi geldi bu gezi tum yorgunluguna ragmen:)bizde son haberler boyle:) sen ve bebiste iyiler masallah cok sevindim:):)

Kızlar bu valiz mi bebek çantası mı ? Rengine byıldım :). MArkası ne ya da link varsa atar mısınız ben de bakayım :))

3. Trimester'a girdin canim hayirli olsun:) bundan sonra boyle artik dogurana kadar tatliyla diyetle alakasi yok. Aksine tatli ve cok yemek daha kotu yapiyor. Spor insani daha dinclestiriyor aksine, sakin birakma!
Yok canım yine yürüdük , bu kadar çarpar mı ya , sanki sarhoşum gibi hep bebeğim Sağlıkla gelsin

Şebnem ferah konserine gitmek isterdim, çok severim, ya da funda arar,bedenim çok yoruldu , sanırım yıllardır bebek, bebek, sona gelmişken böyle olmamalıyım

Ben de gripte yokki sanırım hem bahar ağırlık,diyet vs beni çökertmiş , hamam yasak olmasa birgiderdim, Allah yardımcımız olun canım

Bizde artik bebek arac gerecine hic gerek yok ne guzel filan derken tatil sirasinda iyice fatkettimki benim mutlaka ikili bir bebek arabasi almam sart kizim surekli kosuyor elimi tutmak istemiyor benim bebek arabasini surup kizimi idare etmem imkansiz. Allah korusun yola kosup bir araba altinda kalmasi icten degil. O yuzden az aralikla cocuk yapmayi dusunenler mutlaka ikiliye cevrilebilen bebek arabasi alirsa tekrar tekrar masraf etmez bizim gibi. Resmen 4. Bebek arabamizi alicaz ya:):)neyse biri hediyeydi 3. Alicaz yani:) tr'de de var herhalde benzer modeller ben sunu ikinci el bulmaya calisiyorum. Bu marka tr'de yok. Herturlu kombinasyon yapiliyor

Güzel canım ama bu hastaneye götürmek için mi? Çünkü normal gündelik kullanacağın Çanta için abartı Kaçar. Ama hastane için çok güzel
Hem hastane hemde sonrasi icin dusundum canm. Arkadasimda kullaniyo. Cocuk 3yasina geldi. Bende canta konusunda takintiliyim biraz masaya yere koydum mu sekli bozulmucak kalipli durcak falan. Egilip bukulen canta takmam. Oyuzden heralde bebek cantasindada bu hosuma gitti

Süpersin cnmmm,eşimin kuzenlerinin biri LA da diğeri miamide ,çok istiyorlar gelmemizi,bebıs saglıkla dogsun ıns ,ilk işimiz oraya gelmek olacak...yemek konusunu kafana takma,tatilde yenen yemegın günahı olmaz,evınde zaten full dikkat edıyorsun,bizde çok hayal kurmustuk gezerız dıye ama,hafta sonu yemek yemek için yer arıyorduk,baktıkki hep hastanenın etrafında yer arıyoruz:))))eşimle ben kafayı yemeden oglanı alırız ıns kucagımıza,yarın kontrolümüz var,ciğer ıgnesı ıcın programı yaoıcaz bakalım...bende hıcbı sıkıntı yok hersey yolunda...

Şebnem ferah konserine gitmek isterdim, çok severim, ya da funda arar,bedenim çok yoruldu , sanırım yıllardır bebek, bebek, sona gelmişken böyle olmamalıyım
Canim az onceki Seda'ya yazimi
Oku :) boyle salma kendini konsere gitmek ne demek bak ben neler yapiyorum yahu:):)hadi bakayim daha ikincileri yapacaksiniz siz birde!!! Bu gunlerin keyfini rahat rahat doya doya cikarin yahu:) ben cok ozeniyorum size. Oooo kizim olmasa ben daha neler yaparim ama buna da sukur!

Cnm yaş farkından kullanabılecekmısın bunu.biri allta diğeri üstte konforlu olacakmı,yakından ıncelemek lazım tabı..

Merak etme canim tosun pasa icerde mutlu mesut. Bir dogsun baslarsiniz gezmeye:) LA, Miami super yerler. Amerika zaten cocuklu aileler icin gezmeye birebir. Dogur sen bir helensonra en kisa zamanda gidin:) opuyoruz cok:)

Evet evet okudum şimdi:) valla bravo hayallere daldım , ben yataktan kalkacak enerjim yok, ama 2.3.geeliğini yaşayan annelerimize Allah da bir güç vermiş sanki, en güzeli gezmek aslında ...

Var canim mavisi. Bizim bebis erkek. Ben onu alicam. Siyah ve kirmizi da var ama onlar hosuma gitmedi. 200tl fiyati da benettonda

Cnm yaş farkından kullanabılecekmısın bunu.biri allta diğeri üstte konforlu olacakmı,yakından ıncelemek lazım tabı..
Cok inceledim ve burada kullanan cok. Incelemeden almam zaten:) kizimin okulunda cok annede var bu model cok memnunlar bunsuz disari cikamayiz diyorlar. Kizimi zaptetmem mumkun degil bir taraftan bebek arabasini surerken ahhh ahhh her donemin derdi ayri iste. Siz tulummu alsam, hangi bezi kullansam diyorsunuz bende bunlarla ugrasiyorum iste:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…