- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.121
Gecmis olsun canim! Ilaclarini kullan hersey yoluna girer . Iyiki testi yaptirmamazlik etmediniz su deli kadinin aklina uyupta. Kizlar nasil? Keyifleri yerindemi?:)Kızlar cumartesi günü şeker yüklemem yapıldı.Öncelikle glukozlu içecek çok lezzetliydi elmalıydıSabah sabah iyi geldi Sonucumuz hiç hoş değildi ama.Açlık şekerim 177,şeker yüklemem 315,tokluğum 307 çıktı ve acilen insüline başladık.Günde 5 defa insülin iğnesi vuruluyorum.Diyet vermedi,bazı şeylere dikkat etmemi istedi ama ben diyabet diyeti yapıyorum diyetisyenimin verdiği listeye uygun olarak.Sabah,öğle,akşam hem açlık hem de tokluk şekerimi ölçüyorum dijital makineyle.Yarın kontrolüm var,doz artımı yapılacak muhtemelen.Benden haberler böyle :)
Arkadaşlar plasentası aşağıda olan var mı?Benim aşağıda hala çıkmadı yukarı dr bir umut 30. haftaya kadar çıkar dedi.Çok dikkat et kanama tehlikeli olur dedi.Şu durumda sezeryan gözüküyor bakalım Allahtan hayırlısı
Gecmis olsun canim! Ilaclarini kullan hersey yoluna girer . Iyiki testi yaptirmamazlik etmediniz su deli kadinin aklina uyupta. Kizlar nasil? Keyifleri yerindemi?:)
3. Trimester'a girdin canim hayirli olsun:) bundan sonra boyle artik dogurana kadar tatliyla diyetle alakasi yok. Aksine tatli ve cok yemek daha kotu yapiyor. Spor insani daha dinclestiriyor aksine, sakin birakma!Kızlar ben de çok halsizim , ilk haftalara dönmüş gibiyim; sadece uyumak istiyorm, bugün nasıl yürüyeceğim hiç bilmiyorum,acaba tatlıyı kestim , diyet galan o yüzden midayanılacak gibi değil sanırım tansiyonumda düşük 24 saat uyusam uyurum ,
Gecmis olsun canim, insallah bisey cikmaz apandisitindeKizlar yine hastane yatahindayim..ddrumu aradim dun aksam sag tarafta gecmeyen agri olunca apandistten suphelendi.radyoloji dr.u inceledi.testler yapildi.bi sorun görülmedi cok sukur ama dr.um riske atmak istemstemedi.yatis verdi gozlem altında olmamı istedi.Allah korusun apandisit patlamasi hamilelikte riskliymis..oglumla duaya htiyacimiz var
Sedacim ilk gorusme iyi gecti zaten bugun haber geldi esime ikinci gorusme olacak insan kaynaklari direktoru ile bu hafta cuma. O da basarili gecerse Ortadogu bolgesinin direktoru ile son gorusme olacak ve o zaman belli olacak sonuc. Artik kadere biraktim ben zaten tamamen . Su anda tatildeyiz vallahi ben acayip bir hamilelik geciriyorum:) iki yasinda cocukla 9 gunluk 3 sehri iceren bir tatildeyiz su an. Ingiltereden arkadaslarimiz geldi ziyarete 4 gun bizdeydik sonra dustuk yollara. 8 saat araba yolculuguyla New Orleans'a geldik. 3 gun oradaydik . Ordan 6 saat araba yolculuguyla Elvis'in memleketi Memphis'teyiz simdi yarinda burada Nashville'e gececegiz 4 saat yolculuk orda 3 gun kalip eve donecegiz Atlanta'ya. Kendime hayret ediyorum vallahi nasil basariyorum diye amaNaber cnmmmm,noldu sizin mısır işi..kesinleştimi?ben oraya gelemeden sen gitcen vallahı:)
Bu çok güzell ben alıcam hastanede ve daha sonra kızımın eşyalarını koymak için :) hatta mavisi var mı diye araştırdım eşimin abisinin bebeği için hediye alırım diye düşünmüştüm olmasına çok sevindim evet nette görseli yok sadece pembesi var cok şeker bir çanta ama bayıldım benn ilk fırsatta alıcam :))
Yok canım yine yürüdük , bu kadar çarpar mı ya , sanki sarhoşum gibi hep3. Trimester'a girdin canim hayirli olsun:) bundan sonra boyle artik dogurana kadar tatliyla diyetle alakasi yok. Aksine tatli ve cok yemek daha kotu yapiyor. Spor insani daha dinclestiriyor aksine, sakin birakma!
Şebnem ferah konserine gitmek isterdim, çok severim, ya da funda arar,bedenim çok yoruldu , sanırım yıllardır bebek, bebek, sona gelmişken böyle olmamalıyımBen de birkaç gündür epey halsizim çabuk yoruluyorum ağırlaşmaya mı başladım acaba diye düşünüyorum ama bahar yorgunluğu da olabilir normalde de etkilerdi beni mevsim geçişleri şimdi daha bir etkili sanırım bence seninde öyle olabiliriyi ve zinde hissettirecek bişeyler bulmak gerekkk
Ben de gripte yokkiBende de durumlar böyle ama ben gribe bağladım ya da 3. trimesterdeyiz ondan da olabilir
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah bir sorun çıkmayacak kalbini ferah tut.
Ben de kızımda doğuma gitmeden hep okudum epidrual takılırken dilimde hep bu dua vardı çok rahat doğum yaptım
Hem hastane hemde sonrasi icin dusundum canm. Arkadasimda kullaniyo. Cocuk 3yasina geldi. Bende canta konusunda takintiliyim birazGüzel canım ama bu hastaneye götürmek için mi? Çünkü normal gündelik kullanacağın Çanta için abartı Kaçar. Ama hastane için çok güzel
Sedacim ilk gorusme iyi gecti zaten bugun haber geldi esime ikinci gorusme olacak insan kaynaklari direktoru ile bu hafta cuma. O da basarili gecerse Ortadogu bolgesinin direktoru ile son gorusme olacak ve o zaman belli olacak sonuc. Artik kadere biraktim ben zaten tamamen . Su anda tatildeyiz vallahi ben acayip bir hamilelik geciriyorum:) iki yasinda cocukla 9 gunluk 3 sehri iceren bir tatildeyiz su an. Ingiltereden arkadaslarimiz geldi ziyarete 4 gun bizdeydik sonra dustuk yollara. 8 saat araba yolculuguyla New Orleans'a geldik. 3 gun oradaydik . Ordan 6 saat araba yolculuguyla Elvis'in memleketi Memphis'teyiz simdi yarinda burada Nashville'e gececegiz 4 saat yolculuk orda 3 gun kalip eve donecegiz Atlanta'ya. Kendime hayret ediyorum vallahi nasil basariyorum diye ama
Hareket ettikce insan herhalde enerji geliyor:) tek sorunum surekli disarida yemek zorundayiz ve Amerika da disarida hamburger ve yagli yemekler, kizarmis tavuk patates filan haricinde hicbirsey yok ozellikle bizim gezdigimiz guney bolgesinde. Her taraf obez dolucok kilo
Aldim ve yedigim her yemekten sonra nefret ediyorum. Kendimi kotu hissediyorumama
Buralara gelmek cok hosuma gitti. Jazz, blues, rock'n roll ve country muzigin anavatanlarinin hepsini geziyoruz, canli
Muzige doyduk. Ruhuma iyi geldi bu gezi tum yorgunluguna ragmen:)bizde son haberler boyle:) sen ve bebiste iyiler masallah cok sevindim:):)
Canim az onceki Seda'ya yazimiŞebnem ferah konserine gitmek isterdim, çok severim, ya da funda arar,bedenim çok yoruldu , sanırım yıllardır bebek, bebek, sona gelmişken böyle olmamalıyım
Bizde artik bebek arac gerecine hic gerek yok ne guzel filan derken tatil sirasinda iyice fatkettimki benim mutlaka ikili bir bebek arabasi almam sartkizim surekli kosuyor elimi tutmak istemiyor benim bebek arabasini surup kizimi idare etmem imkansiz. Allah korusun yola kosup bir araba altinda kalmasi icten degil. O yuzden az aralikla cocuk yapmayi dusunenler mutlaka ikiliye cevrilebilen bebek arabasi alirsa tekrar tekrar masraf etmez bizim gibi. Resmen 4. Bebek arabamizi alicaz ya:):)neyse biri hediyeydi 3. Alicaz yani:) tr'de de var herhalde benzer modeller ben sunu ikinci el bulmaya calisiyorum. Bu marka tr'de yok. Herturlu kombinasyon yapiliyorEki Görüntüle 1483365
Merak etme canim tosun pasa icerde mutlu mesut. Bir dogsun baslarsiniz gezmeye:) LA, Miami super yerler. Amerika zaten cocuklu aileler icin gezmeye birebir. Dogur sen bir helensonra en kisa zamanda gidin:) opuyoruz cok:)Süpersin cnmmm,eşimin kuzenlerinin biri LA da diğeri miamide ,çok istiyorlar gelmemizi,bebıs saglıkla dogsun ıns ,ilk işimiz oraya gelmek olacak...yemek konusunu kafana takma,tatilde yenen yemegın günahı olmaz,evınde zaten full dikkat edıyorsun,bizde çok hayal kurmustuk gezerız dıye ama,hafta sonu yemek yemek için yer arıyorduk,baktıkki hep hastanenın etrafında yer arıyoruz:))))eşimle ben kafayı yemeden oglanı alırız ıns kucagımıza,yarın kontrolümüz var,ciğer ıgnesı ıcın programı yaoıcaz bakalım...bende hıcbı sıkıntı yok hersey yolunda...
Evet evet okudum şimdi:) valla bravo hayallere daldım , ben yataktan kalkacak enerjim yok, ama 2.3.geeliğini yaşayan annelerimize Allah da bir güç vermiş sanki, en güzeli gezmek aslında ...Canim az onceki Seda'ya yazimi
Oku :) boyle salma kendini konsere gitmek ne demek bak ben neler yapiyorum yahu:):)hadi bakayim daha ikincileri yapacaksiniz siz birde!!! Bu gunlerin keyfini rahat rahat doya doya cikarin yahu:) ben cok ozeniyorum size. Oooo kizim olmasa ben daha neler yaparim ama buna da sukur!
Var canim mavisi. Bizim bebis erkek. Ben onu alicam. Siyah ve kirmizi da var ama onlar hosuma gitmedi. 200tl fiyati da benettondaBu çok güzell ben alıcam hastanede ve daha sonra kızımın eşyalarını koymak için :) hatta mavisi var mı diye araştırdım eşimin abisinin bebeği için hediye alırım diye düşünmüştüm olmasına çok sevindim evet nette görseli yok sadece pembesi var cok şeker bir çanta ama bayıldım benn ilk fırsatta alıcam :))
Cok inceledim ve burada kullanan cok. Incelemeden almam zaten:) kizimin okulunda cok annede var bu model cok memnunlar bunsuz disari cikamayiz diyorlar. Kizimi zaptetmem mumkun degil bir taraftan bebek arabasini surerkenCnm yaş farkından kullanabılecekmısın bunu.biri allta diğeri üstte konforlu olacakmı,yakından ıncelemek lazım tabı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?