2015 Temmuz Anneleri

Dilacımmm ben kanamamdan hemen sonra moralım yerıne gelsın dıye konsere gıtmıstım,oturup muzık dınlemekden daha tedavi edici bişey olamaz,kakafanı ne kadar dagıtırsan o kadar uzaklasıyorsun kötü fikirlerden...3 hafta onceki halimi baska türlü aşamazdım,wc ye bıle gıtmeye korkuyordum bişi olcak dıye..sınema gecelerı yapın evde yada sınema da eşinle...görceksın kasıgında agrı olsa bıle takmıyorsun,4-5 gündür ellerımde eklemlerım kıtlenıyor gıbı oluyor ama biliyorum ki hamılelıkden..yarın sorucam doktora dert etmıyorum o kadar:)))

Evet evet okudum şimdi:) valla bravo hayallere daldım , ben yataktan kalkacak enerjim yok, ama 2.3.geeliğini yaşayan annelerimize Allah da bir güç vermiş sanki, en güzeli gezmek aslında ...
Canim ikinci ucuncu gebeliginyasayan bebek dogunca daha zor olacagini bir sure icin bildiginden bu gunlerin maksimum degerini biliyor tek fark bu:):) moral zaten en buyuk itici kuvvet insana. Bu arada ben hala 1,5 -2 aydir gecede 5 kere uyaniyorum kizima:):)

Canm kendi acilmam olursa bende yaotrmayi dusunmyrm doktorlr cabuk olsn die yapyrlr hemen ama bende kendi sancimi isterm

ya bende öyleyim bi kaç gündür sabah uyanıyorum eşimle kızım gittikten sonra hiç uyumamışım gibi nassıl bi ağırlık tır geçmiş gibi üzerimden..ben kızımda nasıl çalışmışım 39 a kadar

Canm bebekle biryere giderken bunu nasl tasycksn yaninda
Canm benim arabam var. O konuda siknti olmaz zaten. Disardada bebek arabalarinin altinda sepet olur ya onun icine koyarim diye dusundum. Haftaici annem var haftasonu esim var. Ayarlicaz canim oyle. Ve bunun icinde daha derli toplu olcak hersey. Hemen aradigimi bulcam actigimda. Sirt cantalarinda el alttaki seyi almak icin herseyi disari cikarman gerekir yada katli olan seyler bozulur falan. Bence o daha zor.

Hahaha bız daha bırıncıyı sapasaglam elımıze alabılmek le mesgulüz:))))herkez elımıze alalımda cıplakda kalsa olur modundaa:))vallahi bez konusuda mühim tabi:))))))erken dogarsa belkı dıye o işi en sona bırkaıcam acelesi yok:))sen göğüs kalkanı işine sıcak bakıyordun dimicnm bu arada..onu kullanınca göğüs pedıne sanırım cok gerekmkalmıyor?

canım bende şimdi mama almayı düşünüyorum bu mamaya teşvik değil kızımda vermedim çok ağlamıştı sarılığı tavan yaptı 2 gün ışın aldı..mama vericem dercen 20 cc bile olsa günde 1 kere yeter zaten mamayı dayamıycam..bence kasmamak lazım emmeye devam ama tedbir amaçlı ilk hafta günde 1 kere vermeyi düşünüyrum..bu benim düşüncem kendi edindiğim bi tecrübe..çünkü bu konuda büyük konuşanlardanım mamayı zehir zannediyordum..

canım ALLAH a emanet olun..inşallah hayırlısıyla çıkarsın bişey olmadan

/)) senin ufaklık papucu dama atılacak biliyor seni yoruyo olmasın. Babasıda kalksın ya, sen gebesin:))

Kizlar ben gittikce acaip heyecan yapmaya basladim gece yataga yatar yatmaz hersey aklimda ucusuyor bir o yana bir bu yana donuyorum (donmek denirse buna daha cok yuvarlaniyorum) sizde de var mi rahatlamak icin ne yapiyorsunuz

Aslında valiz annelere Lazım olan şey:) herşeyi taşırsak birton eşya:))bu çanta benzettin mu canım bende çok beğeniyorum

Ama civarda mamaya aşılırsa anne sütü çekmez diyor.bşrde kızlar mama biberonlamı kaşıkla mı neyle verilmeli

bana da suni sancı vermişlerdi hiç beklemeden şimdi istemem hemen beklerim inşallah bi aksilik olmazsa..suni sancının da son yarım saati biraz çıldırtıyo ama kolay mı içinden bi canlı çıkıyo ya ama çıktığı an bitiyo bi serinlik bi boşluk bi huzur inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız koklarız... ya zaten dayanılmayacak olsa ikinciyi nasıl düşünürdük

Canm oylede ben tek basima cok cikyrm o yzuden bebegi tasrken onu tasiyamam ondn sirt cantasi daha mantkli bana hepmze nasl uyarsa oyle bakyrz :)

Allah yardımcn olsun ,şifa versin .inşallah yoktur bişey .sağ kasık ağrısı rahmin büyümesinden nde olabiliyormuş.belki öyle bişeydir seninkide.geçmiş olsun

:):) canim ben gogis kalkani aldim Philipps olani kizimda bir kere bile kullanamadim:) onu bebis dogunca duruma gore alsan daha iyi olur. Ben tam tersine gogus pedlerini cok kullandim cunku disarida surekli akiyordu goguslerim ipislak oluyordu ustum. Pedsiz gezemezdim asla. Gogus kalkani sutyenin icine koyunca gogsun iki katli pasta gibi gorunuyor disari cikilmaz onlarla. Evde zaten kizim surekli emiyordu ve ben istune gunde zaten kac kere sagmak zorunda kaliyordum iyle kalkanla filan halledilecek bir durum degildi. Sagmasam
Mastit olurdum kesin zaten yani anlayacagin bebis dogumca bir bakarsin duruma gire memelerin:) acil bir ihtiyac degil zaten ama ped lansinoh al koy bir kutu o acil olabilir:)

Canm boyle guzel anlatursnz rahatlyrm birazda olsa valla ben dusuk yaptm ama daha 5 haftalkti kucuktu yani cok az bir sanci vardi bilmyrm o yuzden sanci nasldr dayanlmyck bisymidir agrisi nekadr olyr falan .

/)) senin ufaklık papucu dama atılacak biliyor seni yoruyo olmasın. Babasıda kalksın ya, sen gebesin:))
Baba da kalkiyor kalkmazmi, bizimki daha gozler kapali babanin kokusunu alir almaz anneeee diye bir basiyor cigligi duyman lazim:) e sonra iyice uyaniyor filan daha kotu oluyor. Ben usulca alip tuvalete tasiyip geri yatiriyorum uyanmiyir oyle daha kolay.babamizda gunduz bakiyor:) sabahtan beri kahvalti ettirdi, geziyorlar iki saattir ben oda da dinleneyim diye:) babamiz bir tane:)

canım tabi herkesin kullanım şekli başka ama bence sen yine de kola takılan falan da olsa bi bebek çantası da al valizin yanına , benim de arabam var ama alışveriş merkezinde gezerken ya da bir kafede otururken ya da tatilde gezerken falan bu valizle gezemezsin ki. Ya da en basiti komşuya bile gitsen yanına alacaksın biberon, bez, ıslak mendil vs. öyle durumlarda valiz çok abartı gelir sana da, taşımak da zor olur.

bebekler için özel olan çantalarda herşey üst üste değil canım herşey için ayrı bölüm var, bez bölümü, ıslak mendil bölümü, biberonu sıcak tutan termal bölüm vs vs gibi.

Ama valiz çok tatlı, yine de al aklında kalmasın derim. Hem hastanede kullanırsın hem de kalmalı misafirliklere kullanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…