- 23 Ekim 2014
- 1.147
- 1.038
- 138
- 46
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.141
Canim az onceki Seda'ya yazimi
Oku :) boyle salma kendini konsere gitmek ne demek bak ben neler yapiyorum yahu:):)hadi bakayim daha ikincileri yapacaksiniz siz birde!!! Bu gunlerin keyfini rahat rahat doya doya cikarin yahu:) ben cok ozeniyorum size. Oooo kizim olmasa ben daha neler yaparim ama buna da sukur!
Canm bebekle biryere giderken bunu nasl tasycksn yanindaMerhaba kizlar. Hep paylasmissiniz bugun bebek cantasi diye. Benim tarzim degil sankibu valizi begendim. Cok tatli bi mavisi var ama nette gorselini bulamadim. Icide guzel bolmeli falan.
Canim ikinci ucuncu gebeliginyasayan bebek dogunca daha zor olacagini bir sure icin bildiginden bu gunlerin maksimum degerini biliyor tek fark bu:):) moral zaten en buyuk itici kuvvet insana. Bu arada ben hala 1,5 -2 aydir gecede 5 kere uyaniyorum kizima:):)Evet evet okudum şimdi:) valla bravo hayallere daldım , ben yataktan kalkacak enerjim yok, ama 2.3.geeliğini yaşayan annelerimize Allah da bir güç vermiş sanki, en güzeli gezmek aslında ...
Canm kendi acilmam olursa bende yaotrmayi dusunmyrm doktorlr cabuk olsn die yapyrlr hemen ama bende kendi sancimi istermBen de doğumdan sonra araştırınca öğrenmiştim maalesef..dr um bana sordu ben de siz bilirsiniz ne farkı var demiştim o daha hızlı olur demişti. .ahh ahh normal sancıdan daha yoğun ve sık gelen bir ağrıymis meğer. .eğer çok gerekli gormuyorsa doktorunuz kendi ağrınız hem bebek hem sizin için daha iyi
Kızlar ben de çok halsizim , ilk haftalara dönmüş gibiyim; sadece uyumak istiyorm, bugün nasıl yürüyeceğim hiç bilmiyorum,acaba tatlıyı kestim , diyet galan o yüzden midayanılacak gibi değil sanırım tansiyonumda düşük 24 saat uyusam uyurum ,
Canm benim arabam var. O konuda siknti olmaz zaten. Disardada bebek arabalarinin altinda sepet olur ya onun icine koyarim diye dusundum. Haftaici annem var haftasonu esim var. Ayarlicaz canim oyle. Ve bunun icinde daha derli toplu olcak hersey. Hemen aradigimi bulcam actigimda. Sirt cantalarinda el alttaki seyi almak icin herseyi disari cikarman gerekir yada katli olan seyler bozulur falan. Bence o daha zor.Canm bebekle biryere giderken bunu nasl tasycksn yaninda
Cok inceledim ve burada kullanan cok. Incelemeden almam zaten:) kizimin okulunda cok annede var bu model cok memnunlar bunsuz disari cikamayiz diyorlar. Kizimi zaptetmem mumkun degil bir taraftan bebek arabasini surerkenahhh ahhh her donemin derdi ayri iste. Siz tulummu alsam, hangi bezi kullansam diyorsunuz bende bunlarla ugrasiyorum iste:)
Aslında hemen gelir normal doğumda. Ama ben çok Endişeli bi insanım. Çok stres yaptım nasıl olcak diye heralde ilk gün iyiydi eve geldim her kafadan bi ses biri diyoki devamlı memede tutma öteki yanında yatırma. Daha birsürü şey 1 hafta sonra başladı ağlamalar zaten kilo almamıştı haftalık kontrol ediliyordu. Doktor verdi hastaneden mamayı herkes bişey dedi çok pişman olursun mama verme bi sürü baskı yani anlıycağın sanki ben kolaya kaçıyormuşumda mama verip gibi laflar ayyyyy halbükü en zor şey mamayla uğraşmak. 2 ay inat ettim sonra ne mi oldu okadar inada rağmen çocuk mamaya başladı. Burda anlatmak istediğim doktorumu dinleyip belki en fazla 1 hafta takviye verseydim bende bebekte rahatlıcaktı süt oluşumu artçaktı stresssiz rahat Olduğum için. Toz maya bile içtim süt yapsın diye. Ah ah. Emiyordu kızım bi memede 45 dk düşün ben yerime çakılıyordum çünkü süt az geliyo bebek tam çekemiyo bu sefer ayrılmak istemiyo bu sefer gazı oluyo normal doyan bebek en fazla 10 dakika emer . Zar zor 2 Ay'ı atlattım sonra pes ettim mamaya başlayınca yawrum uymaya başladı gaz sorunu olsada okadar çok ağlamadı.
Kizlar yine hastane yatahindayim..ddrumu aradim dun aksam sag tarafta gecmeyen agri olunca apandistten suphelendi.radyoloji dr.u inceledi.testler yapildi.bi sorun görülmedi cok sukur ama dr.um riske atmak istemstemedi.yatis verdi gozlem altında olmamı istedi.Allah korusun apandisit patlamasi hamilelikte riskliymis..oglumla duaya htiyacimiz var
/)) senin ufaklık papucu dama atılacak biliyor seni yoruyo olmasın. Babasıda kalksın ya, sen gebesin:))Canim ikinci ucuncu gebeliginyasayan bebek dogunca daha zor olacagini bir sure icin bildiginden bu gunlerin maksimum degerini biliyor tek fark bu:):) moral zaten en buyuk itici kuvvet insana. Bu arada ben hala 1,5 -2 aydir gecede 5 kere uyaniyorum kizima:):)
Aslında valiz annelere Lazım olan şey:) herşeyi taşırsak birton eşya:))bu çanta benzettin mu canım bende çok beğeniyorumCanm benim arabam var. O konuda siknti olmaz zaten. Disardada bebek arabalarinin altinda sepet olur ya onun icine koyarim diye dusundum. Haftaici annem var haftasonu esim var. Ayarlicaz canim oyle. Ve bunun icinde daha derli toplu olcak hersey. Hemen aradigimi bulcam actigimda. Sirt cantalarinda el alttaki seyi almak icin herseyi disari cikarman gerekir yada katli olan seyler bozulur falan. Bence o daha zor.
Ama civarda mamaya aşılırsa anne sütü çekmez diyor.bşrde kızlar mama biberonlamı kaşıkla mı neyle verilmelicanım bende şimdi mama almayı düşünüyorum bu mamaya teşvik değil kızımda vermedim çok ağlamıştı sarılığı tavan yaptı 2 gün ışın aldı..mama vericem dercen 20 cc bile olsa günde 1 kere yeter zaten mamayı dayamıycam..bence kasmamak lazım emmeye devam ama tedbir amaçlı ilk hafta günde 1 kere vermeyi düşünüyrum..bu benim düşüncem kendi edindiğim bi tecrübe..çünkü bu konuda büyük konuşanlardanım mamayı zehir zannediyordum..
Ben de doğumdan sonra araştırınca öğrenmiştim maalesef..dr um bana sordu ben de siz bilirsiniz ne farkı var demiştim o daha hızlı olur demişti. .ahh ahh normal sancıdan daha yoğun ve sık gelen bir ağrıymis meğer. .eğer çok gerekli gormuyorsa doktorunuz kendi ağrınız hem bebek hem sizin için daha iyi
Canm oylede ben tek basima cok cikyrm o yzuden bebegi tasrken onu tasiyamam ondn sirt cantasi daha mantkli bana hepmze nasl uyarsa oyle bakyrz :)Canm benim arabam var. O konuda siknti olmaz zaten. Disardada bebek arabalarinin altinda sepet olur ya onun icine koyarim diye dusundum. Haftaici annem var haftasonu esim var. Ayarlicaz canim oyle. Ve bunun icinde daha derli toplu olcak hersey. Hemen aradigimi bulcam actigimda. Sirt cantalarinda el alttaki seyi almak icin herseyi disari cikarman gerekir yada katli olan seyler bozulur falan. Bence o daha zor.
Allah yardımcn olsun ,şifa versin .inşallah yoktur bişey .sağ kasık ağrısı rahmin büyümesinden nde olabiliyormuş.belki öyle bişeydir seninkide.geçmiş olsunKizlar yine hastane yatahindayim..ddrumu aradim dun aksam sag tarafta gecmeyen agri olunca apandistten suphelendi.radyoloji dr.u inceledi.testler yapildi.bi sorun görülmedi cok sukur ama dr.um riske atmak istemstemedi.yatis verdi gozlem altında olmamı istedi.Allah korusun apandisit patlamasi hamilelikte riskliymis..oglumla duaya htiyacimiz var
:):) canim ben gogis kalkani aldim Philipps olani kizimda bir kere bile kullanamadim:) onu bebis dogunca duruma gore alsan daha iyi olur. Ben tam tersine gogus pedlerini cok kullandim cunku disarida surekli akiyordu goguslerim ipislak oluyordu ustum. Pedsiz gezemezdim asla. Gogus kalkani sutyenin icine koyunca gogsun iki katli pasta gibi gorunuyor disari cikilmaz onlarla. Evde zaten kizim surekli emiyordu ve ben istune gunde zaten kac kere sagmak zorunda kaliyordum iyle kalkanla filan halledilecek bir durum degildi. SagmasamHahaha bız daha bırıncıyı sapasaglam elımıze alabılmek le mesgulüz:))))herkez elımıze alalımda cıplakda kalsa olur modundaa:))vallahi bez konusuda mühim tabi:))))))erken dogarsa belkı dıye o işi en sona bırkaıcam acelesi yok:))sen göğüs kalkanı işine sıcak bakıyordun dimicnm bu arada..onu kullanınca göğüs pedıne sanırım cok gerekmkalmıyor?
Canm boyle guzel anlatursnz rahatlyrm birazda olsa valla ben dusuk yaptm ama daha 5 haftalkti kucuktu yani cok az bir sanci vardi bilmyrm o yuzden sanci nasldr dayanlmyck bisymidir agrisi nekadr olyr falan .bana da suni sancı vermişlerdi hiç beklemeden şimdi istemem hemen beklerim inşallah bi aksilik olmazsa..suni sancının da son yarım saati biraz çıldırtıyoama kolay mı içinden bi canlı çıkıyo ya ama çıktığı an bitiyo bi serinlik bi boşluk bi huzur inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız koklarız... ya zaten dayanılmayacak olsa ikinciyi nasıl düşünürdük
Baba da kalkiyor kalkmazmi, bizimki daha gozler kapali babanin kokusunu alir almaz anneeee diye bir basiyor cigligi duyman lazim:) e sonra iyice uyaniyor filan daha kotu oluyor. Ben usulca alip tuvalete tasiyip geri yatiriyorum uyanmiyir oyle daha kolay.babamizda gunduz bakiyor:) sabahtan beri kahvalti ettirdi, geziyorlar iki saattir ben oda da dinleneyim diye:) babamiz bir tane:)/)) senin ufaklık papucu dama atılacak biliyor seni yoruyo olmasın. Babasıda kalksın ya, sen gebesin:))
Canm benim arabam var. O konuda siknti olmaz zaten. Disardada bebek arabalarinin altinda sepet olur ya onun icine koyarim diye dusundum. Haftaici annem var haftasonu esim var. Ayarlicaz canim oyle. Ve bunun icinde daha derli toplu olcak hersey. Hemen aradigimi bulcam actigimda. Sirt cantalarinda el alttaki seyi almak icin herseyi disari cikarman gerekir yada katli olan seyler bozulur falan. Bence o daha zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?