- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.161
Kizlar ben gittikce acaip heyecan yapmaya basladim gece yataga yatar yatmaz hersey aklimda ucusuyor bir o yana bir bu yana donuyorum (donmek denirse buna daha cok yuvarlaniyorum) sizde de var mi rahatlamak icin ne yapiyorsunuz
Ne gğEl ya inşBaba da kalkiyor kalkmazmi, bizimki daha gozler kapali babanin kokusunu alir almaz anneeee diye bir basiyor cigligi duyman lazim:) e sonra iyice uyaniyor filan daha kotu oluyor. Ben usulca alip tuvalete tasiyip geri yatiriyorum uyanmiyir oyle daha kolay.babamizda gunduz bakiyor:) sabahtan beri kahvalti ettirdi, geziyorlar iki saattir ben oda da dinleneyim diye:) babamiz bir tane:)
Bende onsan Alcam canım, birebir kullananlar çok memnun. Bulursan bana da söylermisin , birde organik deterjan ne alcaxKizlar bebisime mustela almayi dusnyrm var mi bildgnz guzel indrmli siteler
Ama civarda mamaya aşılırsa anne sütü çekmez diyor.bşrde kızlar mama biberonlamı kaşıkla mı neyle verilmeli
oy maşallah kayınvalidene 2 çocuğa birden mi bakıcam .Aferin valla :)
Canm boyle guzel anlatursnz rahatlyrm birazda olsa valla ben dusuk yaptm ama daha 5 haftalkti kucuktu yani cok az bir sanci vardi bilmyrm o yuzden sanci nasldr dayanlmyck bisymidir agrisi nekadr olyr falan .
Canm ona bende karar veremedm ya nasl yikycm kac derecede hangi detrjanla falanBende onsan Alcam canım, birebir kullananlar çok memnun. Bulursan bana da söylermisin , birde organik deterjan ne alcax
Amin cnm ins. Normal olur benmde allah yardmcmz olsnhava yağmurluydu kızımda bana bi sancı geliyodu 5-10 sn..sonra ben aa yağmur ne kadar çok yağıyo falan eşim annem ya bırak yağmuru diyorlardıcanım gerçekten çok güzel bi duygu Rabbim herkese nasip etsin...
Bende onsan Alcam canım, birebir kullananlar çok memnun. Bulursan bana da söylermisin , birde organik deterjan ne alcax
Her gün çıkıyorum ben dışarı kendime bahane yaratıp en uzak fırından ekmek almak gibi :))
Yürümek çok faydalıymış bakalım göreceğiz :)
Gece yatarken alıyorum ben magnezyumu gece çok kasılmalarım oluyordu onu engelledi çok şükür
Turuncu kasa oldukça uygun kargo da 3 lira falan hem de güvenliKizlar bebisime mustela almayi dusnyrm var mi bildgnz guzel indrmli siteler
Canim cok gecmis olsun.Bir sey cikmamis cok sukur.Evinize hayirli haberler donun insaAllah.Kizlar yine hastane yatahindayim..ddrumu aradim dun aksam sag tarafta gecmeyen agri olunca apandistten suphelendi.radyoloji dr.u inceledi.testler yapildi.bi sorun görülmedi cok sukur ama dr.um riske atmak istemstemedi.yatis verdi gozlem altında olmamı istedi.Allah korusun apandisit patlamasi hamilelikte riskliymis..oglumla duaya htiyacimiz var
Sagol canim,bir farklilik hissetmedim hic.Hamilelikten once sekerim hep sinirda cikiyordu.Yuklemede yuksek cikacagini tahmin ediyordum ama bu kadarini etmiyordum :) Rabbim dermansiz dert vermesin canim sukur dermani var.Geçmiş olsun arkadaşım ya..moralin iyi ama bak maşallahhamilelik sekeri mi önceden de var mıydı..sence bi farklılık var mıydı Hamilelikten önceki halinle tahmin ediyor muydun
Cok sagol canim,baya yukek cikti maalesef.Dikkat etcez artik bebislerimiz icin :)Geçmiş olsun canım allah şifa versin baya da yükselmiş şekerin.dikkat edince bir sorun çıkmaz Allahın izniyle.
Hayirlisi olsun canim.Evlatlarimiz saglikli dogsunlarda insaAllah dogum seklini onemsemiyorum.İnsaAllah cikar yukari canim.Arkadaşlar plasentası aşağıda olan var mı?Benim aşağıda hala çıkmadı yukarı dr bir umut 30. haftaya kadar çıkar dedi.Çok dikkat et kanama tehlikeli olur dedi.Şu durumda sezeryan gözüküyor bakalım Allahtan hayırlısı
Aynen canim ya yok o cilgina uyulmaz :) Cok sagol canim,insaAllah. Cok sukur iyiler tekmeleyip icimi rahatlatiyorlar cok sukur :)Gecmis olsun canim! Ilaclarini kullan hersey yoluna girer . Iyiki testi yaptirmamazlik etmediniz su deli kadinin aklina uyupta. Kizlar nasil? Keyifleri yerindemi?:)
Tabiki canm. Nasil kolayina geliyosa oyle tercih edersinCanm oylede ben tek basima cok cikyrm o yzuden bebegi tasrken onu tasiyamam ondn sirt cantasi daha mantkli bana hepmze nasl uyarsa oyle bakyrz :)
canım arkadasımın kur'anı keriminde işaretlemişti bugun yazdım ona yarın felan getirir herhalde olmazsa ben giderim.. tabidide sonuçta hepsi allahın kelamı*Summessebile yesserah* diye okuyordum ben..hangi sure şu An aklımda değil ama..meali : sonra ona yolu kolaylaştırdi..her daim ayetelkursi bi de tabiki..niyet edip ne biliyorsak onu da okumak iyi gelir bence..meryem Suresi vs de okumustum
Bende oyleyim :) Hayaller kuruyorum,ne nasil olur plan yapiyorum sonrada uykum kaciyo :) Aynen saga sola donmekten cok ters donmus kaplumbaga debelenmesine benziyor yataktaki hareketlerim :)))Kizlar ben gittikce acaip heyecan yapmaya basladim gece yataga yatar yatmaz hersey aklimda ucusuyor bir o yana bir bu yana donuyorum (donmek denirse buna daha cok yuvarlaniyorum) sizde de var mi rahatlamak icin ne yapiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?