- 29 Kasım 2010
- 1.269
- 244
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.181
Turuncu kasayı tavsıye ederım canım guzel ve guvenılır bır sıte ve cok uygun ben gunes kremlerımı vs ordan alıyorum ..Kizlar bebisime mustela almayi dusnyrm var mi bildgnz guzel indrmli siteler
Markafoniye geliyor canim indirimli ama erken saatlerde bak tukeniyor onlar hemen :)Kizlar bebisime mustela almayi dusnyrm var mi bildgnz guzel indrmli siteler
Cok tatli olmus :)Sonunda bunuda yaptım ya artık gülüyorum kendime ama hersabah hazırlanırken mutluluk doluyorum
teşekkür ederimben sümme sebile yesserahı okudum bir de sürekli Rabbi Yessir vela Tuassir i okudum.Ayetel kürsi Felak Nas her gün okuyorum.Son ayımda hurma yedim bol bol o da doğumu kolaylaştırıyor
Ayy canim geçmiş olsun.çamaşır makinesine egilirken oldu demek benim de en cçok yaptığım is çamaşır yıkamak.haklisin kanama olmadı diye kendimi kaptirmamam lazim su an çalışmıyorum ama kızım beni epey yyoruyorAlkah yardımcımız olsun.Benım aşağıda cnm,25. Haftamda kanama gecırdım,sakın hiç kanamam olmadı diye rahat ettırme kendını,bende iş yapıcam dıye çamaşır makınasına eğil kalk yaparken oldu...o gunden beri domtor eğilimeyi,uzanmayı,her türlü sert hareketı yasakladı,çorabımı bıle eşim gıydırıyor,işe gidip gelıyorum ama fazla ayakda dolanmıyorum,ev işi yapmıyorum..rölantide yasıyorum yanı o korkuyu yasıyınca,sende kendıne dıkkat et ltf..
Ben de gripte yokkisanırım hem bahar ağırlık,diyet vs beni çökertmiş , hamam yasak olmasa birgiderdim, Allah yardımcımız olun canım
Tskr canm turuncu kasaya baktmTuruncu kasa oldukça uygun kargo da 3 lira falan hem de güvenli
anne lütfen sitesi var fiyati biraz daha fazlaca ama hediye çeki falan ayarlayabilirsin
Aliyim canim. Bitanede kucuk canta alirim olmazsa.canım tabi herkesin kullanım şekli başka ama bence sen yine de kola takılan falan da olsa bi bebek çantası da al valizin yanına , benim de arabam var ama alışveriş merkezinde gezerken ya da bir kafede otururken ya da tatilde gezerken falan bu valizle gezemezsin ki. Ya da en basiti komşuya bile gitsen yanına alacaksın biberon, bez, ıslak mendil vs. öyle durumlarda valiz çok abartı gelir sana da, taşımak da zor olur.
bebekler için özel olan çantalarda herşey üst üste değil canım herşey için ayrı bölüm var, bez bölümü, ıslak mendil bölümü, biberonu sıcak tutan termal bölüm vs vs gibi.
Ama valiz çok tatlı, yine de al aklında kalmasın derim. Hem hastanede kullanırsın hem de kalmalı misafirliklere kullanırsın.
çok tatlı olmuş ,bizimkide buzdolabının üstünde :)Sonunda bunuda yaptım ya artık gülüyorum kendime ama hersabah hazırlanırken mutluluk doluyorum
Sonunda bunuda yaptım ya artık gülüyorum kendime ama hersabah hazırlanırken mutluluk doluyorum
Kizlar ben gittikce acaip heyecan yapmaya basladim gece yataga yatar yatmaz hersey aklimda ucusuyor bir o yana bir bu yana donuyorum (donmek denirse buna daha cok yuvarlaniyorum) sizde de var mi rahatlamak icin ne yapiyorsunuz
Benetton mu demek istedin sanirimAslında valiz annelere Lazım olan şey:) herşeyi taşırsak birton eşya:))bu çanta benzettin mu canım bende çok beğeniyorum
Aynen mamayı zehir zannedenlerdendim sonradan emmediği için aylarca Ağladım geceleri zorla emzirdim. Senin gibi düşünüyordum 2. Kızımda kesin kullanırım kimseyi takmam diyordum çok şükür hiiiç gerek kalmadı sütüm çok iyiydi kızım emdi bol bol 7-8 aydan sonra ek besine geçtik az az. Seninde inş hiç gerek kalmazcanım bende şimdi mama almayı düşünüyorum bu mamaya teşvik değil kızımda vermedim çok ağlamıştı sarılığı tavan yaptı 2 gün ışın aldı..mama vericem dercen 20 cc bile olsa günde 1 kere yeter zaten mamayı dayamıycam..bence kasmamak lazım emmeye devam ama tedbir amaçlı ilk hafta günde 1 kere vermeyi düşünüyrum..bu benim düşüncem kendi edindiğim bi tecrübe..çünkü bu konuda büyük konuşanlardanım mamayı zehir zannediyordum..
Oyyy maşallahSonunda bunuda yaptım ya artık gülüyorum kendime ama hersabah hazırlanırken mutluluk doluyorum
Aynen mamayı zehir zannedenlerdendim sonradan emmediği için aylarca Ağladım geceleri zorla emzirdim. Senin gibi düşünüyordum 2. Kızımda kesin kullanırım kimseyi takmam diyordum çok şükür hiiiç gerek kalmadı sütüm çok iyiydi kızım emdi bol bol 7-8 aydan sonra ek besine geçtik az az. Seninde inş hiç gerek kalmaz
:)) evet canım tuşsuz telefon hatası/)) evet benetton , çok güzel ciddenBenetton mu demek istedin sanirimbenetton canm 200tl
Dermoeczanem di galiba adi bir site vardi mustela da hep kampanya oluyordu 3 al iki ode filan ben ordan aliuordumTuruncu kasayı tavsıye ederım canım guzel ve guvenılır bır sıte ve cok uygun ben gunes kremlerımı vs ordan alıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?