2015 Temmuz Anneleri

Öğretmen olan arkadaslara bi sorum olacak 24 temmuz gibi görünüyor doğum eğer dayanabilirsem seminer sonuna kadar okula devam edip 5 hafta mi okul açılınca kullanabilir miyim ki

Ayy canim geçmiş olsun.çamaşır makinesine egilirken oldu demek benim de en cçok yaptığım is çamaşır yıkamak.haklisin kanama olmadı diye kendimi kaptirmamam lazim su an çalışmıyorum ama kızım beni epey yyoruyorAlkah yardımcımız olsun.
Ben de gripte yokki sanırım hem bahar ağırlık,diyet vs beni çökertmiş , hamam yasak olmasa birgiderdim, Allah yardımcımız olun canım

Aliyim canim. Bitanede kucuk canta alirim olmazsa.

Kizlar ben gittikce acaip heyecan yapmaya basladim gece yataga yatar yatmaz hersey aklimda ucusuyor bir o yana bir bu yana donuyorum (donmek denirse buna daha cok yuvarlaniyorum) sizde de var mi rahatlamak icin ne yapiyorsunuz

Ben de henüz gece fln heyecan olmuyor :) uyumak işkence zaten nasıl uyurumun yollarını aramakla geçiyor gecelerim :)

Aynen mamayı zehir zannedenlerdendim sonradan emmediği için aylarca Ağladım geceleri zorla emzirdim. Senin gibi düşünüyordum 2. Kızımda kesin kullanırım kimseyi takmam diyordum çok şükür hiiiç gerek kalmadı sütüm çok iyiydi kızım emdi bol bol 7-8 aydan sonra ek besine geçtik az az. Seninde inş hiç gerek kalmaz

inşallah canım

Muhabbetin dibine vurmuşunuz tek tek okumadım sayfaları. Karnım çok ağrıyo afedersiniz ishal gibi. Üşüttüm heralde. Uyumak istiyom yatamıyom

Kızlarben okudum da,bebekler ilk doğumca 4 gün yetecek su ile doğar deniyor, bu 4 günde süt gelmedi diye panik yapıp mama , su , şekerli su vermeyin diyor? Keşke emzirme kursuna gidebilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…