2015 Temmuz Anneleri

Öğretmen olan arkadaslara bi sorum olacak 24 temmuz gibi görünüyor doğum eğer dayanabilirsem seminer sonuna kadar okula devam edip 5 hafta mi okul açılınca kullanabilir miyim ki

Tabi ki kullanabilirsin.ama son 3 hafta hariç diye biliyorum. Onu hiçbir şekilde ekletemiylsun.

Kızlarben okudum da,bebekler ilk doğumca 4 gün yetecek su ile doğar deniyor, bu 4 günde süt gelmedi diye panik yapıp mama , su , şekerli su vermeyin diyor? Keşke emzirme kursuna gidebilsem
Zaten 1 hafta sonra felan kilo alımına bakıyorlar. Aslında her annenin sütü olur yeter bebeğe ama işin başı psikolajik Rahatlık stressiz olmak. Sen yaparsın canım ya olumsuz Düşünme.

Gunaydin bayanlar. Yanimda yeni fogmus bi bebek var sezeryanla 2.900 gr dogmus.ayy çok küçük biz nasi bakicaz bunlara yav? Baysnib gogus uçları kucukmus sanırım. Görmeniz lazim emme seanslsrinda bi tarafta anne, bi tarafta emzirmeye ugrasiyolar.bebek zaten surekli uyuyo.uysndirip enzirmeye çalışıyorlar saat başı ama çene csbuk yoruluyo ememiyo pek.bi de kızlar yenidogsn dr.lari gelip mama verdiniz mi dryip duruyorlar. Sarılık olmamasi icin karni tok olmalı sut yetmez diyolar.hadi bu sezeryanli diyelim gecen yattigimda normal dogum yapmis birine de mama oneriyoroneriyorlardi.yanlis degil mi sizce hazira alisan vebek nasıl emmeyi ogrenecek?

o grupta face demi canım

Editörleri aksi mi?

Resmen egosu tavan yapmış biri.. Grubun adı o ancak grup sahibi o an canı ne isterse onu yapıyor. Mesela şu an hdp ye oy toplamaya çalışıyor ve ülkenin geleceğinin hdp den geçeceğini belirtiyor. Aksi bir şey yazanı hemen gruptan banlıyor.

günaydın , Allah yardımcısı olsun herkesin .anneyi teşvik etseler keşke ,gelir sütün merak etme deseler. moralini bozup panik yaptırıyorlar ,gelcekse de gelmiyor işte. sen nasıl oldun bu arada ?

günaydın , Allah yardımcısı olsun herkesin .anneyi teşvik etseler keşke ,gelir sütün merak etme deseler. moralini bozup panik yaptırıyorlar ,gelcekse de gelmiyor işte. sen nasıl oldun bu arada ?
Cok şükür canim agrim büyük ölçüde azaldı. Ama ne yalan söyliyim hastaneye yatmak zorunda olssm da dr.umun bu garanticiligi hoşuma gidiyor. Dun ultradonumu çeken radyoloji dr.unu direk aradi israrla sordu bisey yok mu diye bir de laf arasinda dedi daha once bi hastaya daha olmustu dedi.ben sordum ne olmuştu diye once bosver dedi sonra anlattı. Apandisit yok dedilet hamile bayanın apandisit i patladı dedi ben cok korktum tabi bebegi yaşama orani 3te1 mis bu durdurumda.Rabbime emanet evlatlarimiz

http://bebekyapimbakimonarim.blogspot.com.tr/2013/02/tomrisin-emzirme-notlar-2-doktor-mama.html bak bunu bi oku faydalı olduğunu düşünüyorum.

Günaydınn canım sanada. Allah şifa versin inş evine dönersin çok kalmazsın inş.
Ay ne tatlıdırlar o bebekler şimdi kııııııız.
Canım her yeni Doğan'a önermezler denk gelmiştir belki. Sarılık değerleri yüksekse çok sık emzirilmesi lazım çünkü eğer tam beslenmezse Değerler yükselir mavi ışıklı bi kabine koyup tedavi etmek zorunda kalıyorlar. Isıtıcı oluyor heralde. Ilk 3 gün özellikle uyandırıp saat başı emziriyordum.çünkü bebekte sarılık değerleri yüksekse zaten devamlı uyuyo felan.

ordan açılmıyor herhalde ,' tomrisin emzirme notları 2 ' yazarsan daha kolay açılır.

Gunaaayydinn
Hava iç karartıcı evet ama bugün yavrumu görmeye gideceğiz içim içime sığmıyor
Dua edin nolur bu sefer cinsiyeti kesinleşsin artikk
Aaaaa sende mi öğrenmedin. Hadi hayırlı haberlerle gel içimiZ açılsın havayı boşver

canım çok geçmiş olsun, Allah kolaylık versin insülin iğneleeri için. inşallah şekerin normale döner tatlm

Gunaaayydinn
Hava iç karartıcı evet ama bugün yavrumu görmeye gideceğiz içim içime sığmıyor
Dua edin nolur bu sefer cinsiyeti kesinleşsin artikk
günaydın .inşallah hayırlı haberler alırsın ,cinsiyeti göstermedi mi hala ? seninkide pek nazlıymış :) kız bence :)

Maalesef bizim yakinimizda da aynı şey oldu bebek 3. Ay sonra sadece mama almaya başladı. .
Ben de mama yi zorunlu gorenlerdenim yani keyfi olarak verilmesine karsiyim..yılmadan emzirirsek kendimize güvenirsek Rabbimin izniyle sutumuz yeter..teknik oalrak o bebege programli olarak uretiliyor zaten,mucize resmen..ayina ihtiyacina gore sekilleniyor icerigi
Ben zayıf birisiyim ama 2 yıl emzirebildim çok sukurr
Ben yaptıysam siz de yaparsınız inanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…