- 23 Kasım 2008
- 999
- 752
- 208
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.221
yaz geldi akdenize :) ama biraz bizde ısınalım ,hakettim bence.daha önce çok soğuk illerde yaşadım .yaz günü kazkla montla gezerdim. hatırlamak bile istemiyorum :) istanbuldasın sen değil mi . şimdi laleler dikildi orda olmak var aslında ..Evet burda kapalı ve soğuk balkona çıkayım dedim üşüdüm. Oh oh bol Güneşli günler size
Yok ya gösteriyor da 3 doktorun 3 ü de farklı dedi..önce kız ayrintilida erkek sonra gene kız dendi..ayrintilidaki pipi 1 hafta sonra nereye gitti anlamadım. .bak burda birsey yok dedi drgünaydın .inşallah hayırlı haberler alırsın ,cinsiyeti göstermedi mi hala ? seninkide pek nazlıymış :) kız bence :)
çok geçmiş olsun canım.slm arkadaslar tahlıl sonuclarım cıktı ıdrarda kan cıktı ve vajinal fıtıl ıle tek kulanımlık antıbıyotık verdı doktor bu sekılde fıtıl kullanan varmı
:)) saklamıştır belki . . nereye gitcek pipiYok ya gösteriyor da 3 doktorun 3 ü de farklı dedi..önce kız ayrintilida erkek sonra gene kız dendi..ayrintilidaki pipi 1 hafta sonra nereye gitti anlamadım. .bak burda birsey yok dedi dr
cnm hangi grup o gösterym ben ona hdp yi ! bak bu sabah yine gerildimEditörleri aksi mi?
Resmen egosu tavan yapmış biri.. Grubun adı o ancak grup sahibi o an canı ne isterse onu yapıyor. Mesela şu an hdp ye oy toplamaya çalışıyor ve ülkenin geleceğinin hdp den geçeceğini belirtiyor. Aksi bir şey yazanı hemen gruptan banlıyor.
GNYDN CNM BURDADA ÖYLE VE BUZZ GİBİ KIŞ GERİ GELDİ SANKİGünaydın kızlar hava çok sıkıcı
GÜNYDN CNM NASL OLSN İYİ OLMAYA ÇALŞYRZ BİZ OĞLMLA SEN NASLSINGünaydın !! hepimize mutlu sağlıklı bir gün olsun kızlar ,nasılsınız bugün bakalım
GNYDN CNM HAYRLI HABERLERLE GEL OĞLAN KIZ FARKETMZ SAĞLKLI OLSN YAVRNGunaaayydinn
Hava iç karartıcı evet ama bugün yavrumu görmeye gideceğiz içim içime sığmıyor
Dua edin nolur bu sefer cinsiyeti kesinleşsin artikk
canım 37. haftaya kadar çalıştığın tüm haftaları (en fazla 5 hafta ) doğum sonrasına aktarabilirsin. doğum olduğu günden itibaren başlar iznin.önce 8 hafta doğum sonra izninden düşer sonra ekstra çalıştığın bu haftalar. ama eylülün ilk haftasından itibaren 5 haftamı kullanacağım demek gibi bir şansın yok malesefÖğretmen olan arkadaslara bi sorum olacak 24 temmuz gibi görünüyor doğum eğer dayanabilirsem seminer sonuna kadar okula devam edip 5 hafta mi okul açılınca kullanabilir miyim ki
Editörleri aksi mi?
Resmen egosu tavan yapmış biri.. Grubun adı o ancak grup sahibi o an canı ne isterse onu yapıyor. Mesela şu an hdp ye oy toplamaya çalışıyor ve ülkenin geleceğinin hdp den geçeceğini belirtiyor. Aksi bir şey yazanı hemen gruptan banlıyor.
canım bi kontrole git nolur nolmaz bence ağrın falan varmı ?günaydın kızlar sizlere birsey sormak istiyorum cünkü korkuyorum...bugün sabah tuvalette biraz zorlandım bi kaç gündür katı seyler yediğim için galiba... o sırada vajinadan avuç içi kadar(az miktarda) kırmızı pembe gibi kan geldi çok ...bi daha da gelmedi ben korkuyorum ya
Muhabbetin dibine vurmuşunuz tek tek okumadım sayfaları. Karnım çok ağrıyo afedersiniz ishal gibi. Üşüttüm heralde. Uyumak istiyom yatamıyom
Bu hafta sınavlarım var kızlar. Bu halde biraz zor çalışıyorum. Bana dua eder misiniz?
Gunaydin bayanlar. Yanimda yeni fogmus bi bebek var sezeryanla 2.900 gr dogmus.ayy çok küçük biz nasi bakicaz bunlara yav? Baysnib gogus uçları kucukmus sanırım. Görmeniz lazim emme seanslsrinda bi tarafta anne, bi tarafta emzirmeye ugrasiyolar.bebek zaten surekli uyuyo.uysndirip enzirmeye çalışıyorlar saat başı ama çene csbuk yoruluyo ememiyo pek.bi de kızlar yenidogsn dr.lari gelip mama verdiniz mi dryip duruyorlar. Sarılık olmamasi icin karni tok olmalı sut yetmez diyolar.hadi bu sezeryanli diyelim gecen yattigimda normal dogum yapmis birine de mama oneriyoroneriyorlardi.yanlis degil mi sizce hazira alisan vebek nasıl emmeyi ogrenecek?
canım bi kontrole git nolur nolmaz bence ağrın falan varmı ?
HEMEN DOKTORA GİT BENCE KAN NEDEN GELDİ ACABA ÇOK MU ZORLADIN KENDINIgünaydın kızlar sizlere birsey sormak istiyorum cünkü korkuyorum...bugün sabah tuvalette biraz zorlandım bi kaç gündür katı seyler yediğim için galiba... o sırada vajinadan avuç içi kadar(az miktarda) kırmızı pembe gibi kan geldi çok ...bi daha da gelmedi ben korkuyorum ya
ağrım yok bebeğim içeride hareket ediyor ama acaba kaldı içimde şuan işteyim öğeleden sonra gidebilirim ancak
10'lu hastane çıkışıhadi gözün aydın.bebişe neler aldın canım listelermisin.eksiğimiz var mı bakalım.
Canm acil ihtyac seti dedğin ne olyr ? bide kundak derken kundak mı yapcksn bebeği10'lu hastane çıkışı
1 tane acil ihtiyaç seti (doğduğu zaman bunu giydirmeyi düşünüyrom çok pratik ve yaz için çok uygun)
3 tane iç-dış zıbın seti
4 tane iç zıbın
pijama takımı
battaniye
2 kundak (biri keten diğeri biraz daha kalın)
2 tulum
2 tane 2 li takım
çorap
sarı keten örtü
ter bezi
alt açma bezi
12 li ağız bezi
banyo havlusu
lif
küvet
köpük file
şampuan (kremler bitmişti bir ara alıcam onlarıda :))
emzik, biberon, burun aspiratörü, tırnak makası aldıklarım bunlar canım diğer eksikleri daha sonra tamamlıcam darısı başına tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?