2015 Temmuz Anneleri

Evet burda kapalı ve soğuk balkona çıkayım dedim üşüdüm. Oh oh bol Güneşli günler size
yaz geldi akdenize :) ama biraz bizde ısınalım ,hakettim bence.daha önce çok soğuk illerde yaşadım .yaz günü kazkla montla gezerdim. hatırlamak bile istemiyorum :) istanbuldasın sen değil mi . şimdi laleler dikildi orda olmak var aslında ..

günaydın .inşallah hayırlı haberler alırsın ,cinsiyeti göstermedi mi hala ? seninkide pek nazlıymış :) kız bence :)
Yok ya gösteriyor da 3 doktorun 3 ü de farklı dedi..önce kız ayrintilida erkek sonra gene kız dendi..ayrintilidaki pipi 1 hafta sonra nereye gitti anlamadım. .bak burda birsey yok dedi dr

Yok ya gösteriyor da 3 doktorun 3 ü de farklı dedi..önce kız ayrintilida erkek sonra gene kız dendi..ayrintilidaki pipi 1 hafta sonra nereye gitti anlamadım. .bak burda birsey yok dedi dr
:)) saklamıştır belki . . nereye gitcek pipi ,öncekinin gördüğü neydi ki ,kordon mu ?neyse hangisiyse hayırlı sağlıklı evlat olsun

cnm hangi grup o gösterym ben ona hdp yi ! bak bu sabah yine gerildim

SLM CANLARIM GÜNAYDINLAR NASISLNZ NE VAR NE YOK
Günaydın kızlar hava çok sıkıcı
GNYDN CNM BURDADA ÖYLE VE BUZZ GİBİ KIŞ GERİ GELDİ SANKİ
Günaydın !! hepimize mutlu sağlıklı bir gün olsun kızlar , nasılsınız bugün bakalım
GÜNYDN CNM NASL OLSN İYİ OLMAYA ÇALŞYRZ BİZ OĞLMLA SEN NASLSIN

Gunaaayydinn
Hava iç karartıcı evet ama bugün yavrumu görmeye gideceğiz içim içime sığmıyor
Dua edin nolur bu sefer cinsiyeti kesinleşsin artikk
GNYDN CNM HAYRLI HABERLERLE GEL OĞLAN KIZ FARKETMZ SAĞLKLI OLSN YAVRN

Öğretmen olan arkadaslara bi sorum olacak 24 temmuz gibi görünüyor doğum eğer dayanabilirsem seminer sonuna kadar okula devam edip 5 hafta mi okul açılınca kullanabilir miyim ki
canım 37. haftaya kadar çalıştığın tüm haftaları (en fazla 5 hafta ) doğum sonrasına aktarabilirsin. doğum olduğu günden itibaren başlar iznin.önce 8 hafta doğum sonra izninden düşer sonra ekstra çalıştığın bu haftalar. ama eylülün ilk haftasından itibaren 5 haftamı kullanacağım demek gibi bir şansın yok malesef doğum sonrası maksimum 13 hafta olabilir yani.doğumla başlar iznin.

günaydın kızlar sizlere birsey sormak istiyorum cünkü korkuyorum...bugün sabah tuvalette biraz zorlandım bi kaç gündür katı seyler yediğim için galiba... o sırada vajinadan avuç içi kadar(az miktarda) kırmızı pembe gibi kan geldi çok ...bi daha da gelmedi ben korkuyorum ya

Canım dediğin doğru...ama ben o sitede ilgili başlık konuları dışında bir bilgi sahibi olabileceğimi ya da siyasi konularda akıl alabileceğim bir grup olacağını düşünmüyorum..ona bakarsan benim işyerimde de başka bir partiye oy toplayacağız diye uğraşıyorlar..o gruba girmeyip hdp yi, işe gelmeyip diğer partiyi yi mi egale edeyim..hepimiz kendi fikirlerini üretebilen belirli bir bakış açısına sahip bireyleriz..progandalara gelmeyiz..o yüzden benim için sorun yok

Günaydın millet madem doğum izni konuşuluyor merak ettim 5 hafta çalışabilir raporunu 32+0 itibariylemi alıyoruz yoksa 31+0 mı bilen varmı yani 32 bitmelimi 32 ye girincemi ?

Günaydın kızlar
Mutlu haftalar heskese son birkaç gündür yoğun geçiyor işler pek bakamıyorum.
Haftasonu ise devamlı uyuyarak geçti. Birazda bebek alışverişi için çıkıp hiç bir şey almadan eve döndüm.
KEndimi tebrik ederim eşim alalım diye ısrar ettikçe bekleyelim dedim. Fizibilite çalışması yapıyoruz hemen almayalım dedim. Evin taşınmasını bekliyorum malum hala evi satamadık.

canım bi kontrole git nolur nolmaz bence ağrın falan varmı ?

Muhabbetin dibine vurmuşunuz tek tek okumadım sayfaları. Karnım çok ağrıyo afedersiniz ishal gibi. Üşüttüm heralde. Uyumak istiyom yatamıyom

geçmiş olsun canım. şimdi nasılsın

Bu hafta sınavlarım var kızlar. Bu halde biraz zor çalışıyorum. Bana dua eder misiniz?

Su gibi geçer gider inşallah.

geçmiş olsun. mamayı verirken medelanın anne memesi uyumlu biberonlarıyla filan verilmeli. o biberondan damlama olmuyor. bebek emerse geliyor yine. mecbur kalmadıkça tabi ki mama verilmemeli. anne sık emzirmeye teşvik edilmeli

HEMEN DOKTORA GİT BENCE KAN NEDEN GELDİ ACABA ÇOK MU ZORLADIN KENDINI

ağrım yok bebeğim içeride hareket ediyor ama acaba kaldı içimde şuan işteyim öğeleden sonra gidebilirim ancak

acaba zorlanınca vajinadan değilde makattan kanama olmuş olabilir mi canım. hamileliğe bağlı bi hemoriod filan olmuştur içerden belki. doktorunu arayıp durumu bildir sen yinede

hadi gözün aydın.bebişe neler aldın canım listelermisin.eksiğimiz var mı bakalım.
10'lu hastane çıkışı
1 tane acil ihtiyaç seti (doğduğu zaman bunu giydirmeyi düşünüyrom çok pratik ve yaz için çok uygun)
3 tane iç-dış zıbın seti
4 tane iç zıbın
pijama takımı
battaniye
2 kundak (biri keten diğeri biraz daha kalın)
2 tulum
2 tane 2 li takım
çorap
sarı keten örtü
ter bezi
alt açma bezi
12 li ağız bezi
banyo havlusu
lif
küvet
köpük file
şampuan (kremler bitmişti bir ara alıcam onlarıda :))
emzik, biberon, burun aspiratörü, tırnak makası aldıklarım bunlar canım diğer eksikleri daha sonra tamamlıcam darısı başına tatlım

Canm acil ihtyac seti dedğin ne olyr ? bide kundak derken kundak mı yapcksn bebeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…