2015 Temmuz Anneleri

ağrım yok bebeğim içeride hareket ediyor ama acaba kaldı içimde şuan işteyim öğeleden sonra gidebilirim ancak
canım bende arkadaşlara katılıyorum belki arkadan gelmiştir vajinadan gelmesi biraz tehlikeli gibi geldi bana git mutlaka için rahat etsin seninde bizimde dikkat et kendine

37.ci haftada çalışabiliyormuyuz yoksa 37demi ayrılmmız gerekiyor

Çok geçmiş olsun canım şimdi okudum, yılda hiç mi kimse görüp yardım etmedi , hastaneye götürelim falan demedi Allah'tan daha büyük bişi olmadı çok geçmiş olsun,iyiki bu son zamanlarınız kara buza denk gelmedi

bende çoğu alışverişini yaptım bebişin... kıyafetler tam... emzik ve biberıon alacam...oğlumda nuk kullanmıştım bunda avent almayı düşünüyorum

cansucum sen medela biberonu mu öneryrsn yani hastanede yeni doğana onunla mı verlyr

evet canım medela calma biberon kullanılıyor çok çok mecbur kalınırsa. ben almadım biberon şimdilik almıycam ama ihtiyaç halinde bende bu markayı kullanıcam.

yok canım makattan değildi şuan bi sıkıntım yok ama panik oldum ... işteyim ancak öğleden sonra gideyim inş ...

Ay ne güzeldir oralar bizim yerimizede tadını çıkar. Evet Lale zamanı ama o laleler hiçbişey ifade etmiyo şehrin gürültüsü kalabalığı ne arabayla ne yayan rahatça yürüyebiliyorsun buralardan kaçıp sakin bi kasabada oturmak istiyorum inan çocuklarla istanbulda hayat zor bide Doğma büyüme istanbulluyum ama anne olduktan sonra istanbul boğuyo beni. Şimdi taşındım zaten sakin sessiz bi yerdeyim ama gene mecbur bi yere gitsem trafik gürültü kalabalık içinde buluyorsun kendini.

Doktoruna git yada ara. Cinsel ilişki yaşadınmı bu gece (özel oldu biraz ama) ondan da olmuştu bana sabahına

Günaydın aman dikkat et kendine işler güçler derken ihmal etme sağlığını. Inş biran önce satarsınız. Aferin kız sana benide eşim durduruyo sonra alalım diye

yok canım bi Allahın kulu yardım etmedi. Sağolasın. bu arada dün mama için sormuştun. inşallah gerek kalmaz. hastanede kesinlikle mama markası verilmiyor. firmalardan numune kalem bile kabul edilmiyor üzerinde mama markası yazan emzirme özendirilsin diye ama ben içerde olduğum için söyleyeyim şuanda evolvia mama var. mama son çare inşallah hiç birimizin ihtiyacı olmaz.

İyiyim canım sağol sen nasıl oldun ayağın felan geçtimi

amn arkadaşım bi doktora görün bence ,ne olur ne olmaz.inşallah bişey yoktur .geçmiş olsun

İyiyim canım sağol sen nasıl oldun ayağın felan geçtimi

sağ bileğim hala ağrıyor özellikle bikaç adım attıktan sonra. dün sağlık bakanlığı habersiz bi denetim yaptı bize. benim branşımda ufak bi sorun çıktı. denetim sonrası buradaki bazı kişilerle gerildik. 1 saat kadar tatsız şeyler dinledim yani. kızım resmen o an içerde çırpınıyordu. hassasız zaten çok zor tuttum kendimi. odama çıkınca kitledim kapıyı yarım saat ağladım. bebeğimi üzmek istemedim ama ağlamasam açılmazdım. bugün daha iyiyim bide havalar düzelse moralim daha da iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…