- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.241
canım bende arkadaşlara katılıyorum belki arkadan gelmiştir vajinadan gelmesi biraz tehlikeli gibi geldi bana git mutlaka için rahat etsin seninde bizimde dikkat et kendineağrım yok bebeğim içeride hareket ediyor ama acaba kaldı içimde şuan işteyim öğeleden sonra gidebilirim ancak
canım 37. haftaya kadar çalıştığın tüm haftaları (en fazla 5 hafta ) doğum sonrasına aktarabilirsin. doğum olduğu günden itibaren başlar iznin.önce 8 hafta doğum sonra izninden düşer sonra ekstra çalıştığın bu haftalar. ama eylülün ilk haftasından itibaren 5 haftamı kullanacağım demek gibi bir şansın yok malesefdoğum sonrası maksimum 13 hafta olabilir yani.doğumla başlar iznin.
Çok geçmiş olsun canım şimdi okudum, yılda hiç mi kimse görüp yardım etmedi , hastaneye götürelim falan demediGünaydın kızlar. kaç gündür giremedim. hastanede işler çok yoğundu. çarşamba günüde iş çıkışı kardeşimin düğününde giymek için ayakkabı almaya gittim. dönüşte aniden sol tarafıma bir ağrı girdi. böbrek mi kaburga mı anlayamadım ama nefesimi kesti resmen ağrı. birkaç adım attım yürüyemedim bi taşa oturdum. sonra yavaş yavaş yürüdükçe ağrım geçti. pat ne olduğunu anlayamadan kendimi yerde buldum. ayağım mı kaydı başım mı döndü ne oldu inanın anlayamadım. Allahtan popo üstü düşmedim dizlerimin ve ellerimin üstüne düştüm. iki kızda yanıma doğru geldi kaldıracaklar sandım. meğer arkamda kavga varmış onu izlemeye gittiler. kalktım kendi kendime. eşimi arıyorum açmıyor. sonunda açtı toplantıdayım dedi ben cevap vermeden kapattı. iyice sinirlerim bozuldu ağlaya ağlaya gittim eve. sonra eşim eve geldi dizimide mor görünce nasıl üzüldü anlatamam niye mesaj yazmadın diyor. kızımdan 1000 defa özür diledim düştüğüm için. Çok üzüldüm. Cuma c.tesi kardeşimin kına ve düğün vardı. düğünde herkes ayy sen nasıl hamilesin hiç göbek yok çok güzelleşmişsin filan dedi. kimisi yok oynama bebeğe bişey olur. herkes bi yorum yaptı.düğünde düz yolda bileğimi burktum. şuan topal gibi yürüyorum. bugün kontrolüm var. hem o ağrımı da sorarım. bende durumlar böyle. inşallah sizler iyisinizdir
Günaydın millet madem doğum izni konuşuluyor merak ettim 5 hafta çalışabilir raporunu 32+0 itibariylemi alıyoruz yoksa 31+0 mı bilen varmı yani 32 bitmelimi 32 ye girincemi ?
cansucum sen medela biberonu mu öneryrsn yani hastanede yeni doğana onunla mı verlyr
Ay ne güzeldir oralar bizim yerimizede tadını çıkar. Evet Lale zamanı ama o laleler hiçbişey ifade etmiyo şehrin gürültüsü kalabalığı ne arabayla ne yayan rahatça yürüyebiliyorsun buralardan kaçıp sakin bi kasabada oturmak istiyorum inanyaz geldi akdenize :) ama biraz bizde ısınalım ,hakettim bence.daha önce çok soğuk illerde yaşadım .yaz günü kazkla montla gezerdim. hatırlamak bile istemiyorum :) istanbuldasın sen değil mi . şimdi laleler dikildi orda olmak var aslında ..
Allah yardımcın olsun canımBu hafta sınavlarım var kızlar. Bu halde biraz zor çalışıyorum. Bana dua eder misiniz?
cnm hangi grup o gösterym ben ona hdp yi ! bak bu sabah yine gerildim
Doktoruna git yada ara. Cinsel ilişki yaşadınmı bu gece (özel oldu biraz ama) ondan da olmuştu bana sabahınagünaydın kızlar sizlere birsey sormak istiyorum cünkü korkuyorum...bugün sabah tuvalette biraz zorlandım bi kaç gündür katı seyler yediğim için galiba... o sırada vajinadan avuç içi kadar(az miktarda) kırmızı pembe gibi kan geldi çok ...bi daha da gelmedi ben korkuyorum ya
hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlmmGunaaayydinn
Hava iç karartıcı evet ama bugün yavrumu görmeye gideceğiz içim içime sığmıyor
Dua edin nolur bu sefer cinsiyeti kesinleşsin artikk
Günaydın aman dikkat et kendine işler güçler derken ihmal etme sağlığını. Inş biran önce satarsınız. Aferin kız sana benide eşim durduruyo sonra alalım diyeGünaydın kızlar
Mutlu haftalar heskese son birkaç gündür yoğun geçiyor işler pek bakamıyorum.
Haftasonu ise devamlı uyuyarak geçti. Birazda bebek alışverişi için çıkıp hiç bir şey almadan eve döndüm.
KEndimi tebrik ederim eşim alalım diye ısrar ettikçe bekleyelim dedim. Fizibilite çalışması yapıyoruz hemen almayalım dedim. Evin taşınmasını bekliyorum malum hala evi satamadık.
Çok geçmiş olsun canım şimdi okudum, yılda hiç mi kimse görüp yardım etmedi , hastaneye götürelim falan demediAllah'tan daha büyük bişi olmadı çok geçmiş olsun,iyiki bu son zamanlarınız kara buza denk gelmedi
İyiyim canım sağolgeçmiş olsun canım. şimdi nasılsın
Su gibi geçer gider inşallah.
geçmiş olsun. mamayı verirken medelanın anne memesi uyumlu biberonlarıyla filan verilmeli. o biberondan damlama olmuyor. bebek emerse geliyor yine. mecbur kalmadıkça tabi ki mama verilmemeli. anne sık emzirmeye teşvik edilmeli
amn arkadaşım bi doktora görün bence ,ne olur ne olmaz.inşallah bişey yoktur .geçmiş olsungünaydın kızlar sizlere birsey sormak istiyorum cünkü korkuyorum...bugün sabah tuvalette biraz zorlandım bi kaç gündür katı seyler yediğim için galiba... o sırada vajinadan avuç içi kadar(az miktarda) kırmızı pembe gibi kan geldi çok ...bi daha da gelmedi ben korkuyorum ya
Günaydın şekerim keyifler iyi sayılır sende nasılgünaydın kızlar...nasıl keyifler?
İyiyim canım sağolsen nasıl oldun ayağın felan geçtimi
Bende nuk kullandım emzikte biberonda Dr.browns kullandım. Ben bişey almadım dahabende çoğu alışverişini yaptım bebişin... kıyafetler tam... emzik ve biberıon alacam...oğlumda nuk kullanmıştım bunda avent almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?