2015 Temmuz Anneleri

Allah yardım etsin ya milletin ağız kokusunu çekmekte bu halde ayrı bidert. Iyi yapmışın ağlamak rahatlatıyo. İçine atmak daha kötü

bende çoğu alışverişini yaptım bebişin... kıyafetler tam... emzik ve biberıon alacam...oğlumda nuk kullanmıştım bunda avent almayı düşünüyorum

nuk tan memnun kakmadın mı? ben ondan almayı düşünüyorum da. tavsiye etmez misin?

Canm acil ihtyac seti dedğin ne olyr ? bide kundak derken kundak mı yapcksn bebeği
acil ihtiyaç setinin içinde iç-dış zıbını, tulumu- eldiveni, şapkası var canım incecik bişey. eve gidince fotosunu çeker yarın atarm. evet canım bir süre kundak yapmayı düşünyorum, ama sadece uyuduğu zamanlarda, daha rahat ve huzurlu uyuyorlarmış.

Canım hiç bir şey içini kendini üzme, hele ki iş konuları için.. Benim işim de zaman zaman çok stresli olabiliyor, ama artık diyorum ki salla gitsinn.. gebelikten önce kafama taktığım şeyler artık umrumda bile olmuyor... benim ve bebeğimin sağlığı herşeyden önemli.. ağlamana çok üzüldüm, kendine ve o küçücük bebişine başkaları için sakın eziyet etme tatlım..

Günaydın aman dikkat et kendine işler güçler derken ihmal etme sağlığını. Inş biran önce satarsınız. Aferin kız sana benide eşim durduruyo sonra alalım diye
Haftasonu biraz aç kalınca 2 gün kusmaktan mahfoldum. Kendime dikkat ediyorum çok şükür birde bilginiz olsun kızlar uzun süre aç kaldığınızda bebek hareket etmiyor. Endişelenmeyin ben tam hazırlanıp hastaneye gidecekken hafiften hareketlenince doktora sorduk yorulmuş kuzu
Açlık ve yürüyüş onu çok yoruyormuş bilginize...

Kızlar bime, A101 gelen bebek eşyalarına bakıyor musunuz?
Perşembe günü A101 bebek eşyaları gelecekmiş.

Evet açken hareket etmez.
Ben ilk gebeliğimde nst ye girmiştim çok hareketsiz ve kalp atışı tam duyulmuyordu ordaki hemşire demişti bişeyler ye öyle bakalım diye 15-20 dakikada hemen hareketlendi karnım doyunca. Sende devamlı çantanda atıştırmalıklar bulundur.

evet canım medela calma biberon kullanılıyor çok çok mecbur kalınırsa. ben almadım biberon şimdilik almıycam ama ihtiyaç halinde bende bu markayı kullanıcam.
sağol cnm bende hemen almam ama 3 aydn sonra annem bakck işe döncm ben sütümü sağıp bıraktgmda bununla verirz ozmn anne göğüs ucu gibi baktmda bununla verınce inş emzirmede srun yaşamam yanımda oldugunda

anladm cnm atarsan fotosunu bakarm nasıl bişeymş.kundak artk yaplmyr ya bebekler durmyr yahu içinde :)

aynen kuzum agresfm buaralar nedense
Aynen canım
Haftasonu doktora şikayet ediyordu eşim
Doktorumda napsın 2 çocuk var bide hamile yorulup sinirlenmesi normal sende yardımcı ol ki oda sakin geçersin dedi ahahaaaa al sana cevap dedim. Aslında sakinim ama hep ona çatıyorum demek

cnm küçük bişey bile geryr beni ya eşimden yana bişey yok pek te iş yerinde kavga etmeden biriyle izne çıkarsm iyi olck uğraşyrlr benmle ya hamile kadınm ben valla saç baş yolcm birini en son ayy ne cadı oldm ya

ben bakçm canm onlara alırım die düşünyrm
ben de bakmayı düşünüyorum ama biz küvet maşrapa falan almıştık, keşke almasaymışız çünkü e-bebekten resmen 2,5 katına almışız.. diğer ürünlerin yerleri falan iyi olursa almayı düşünüyorum ben de, ha tabi birde teyzelerden kalırsa siz hangilerinden almayı düşünüyorsunuz?

Günaydın millet madem doğum izni konuşuluyor merak ettim 5 hafta çalışabilir raporunu 32+0 itibariylemi alıyoruz yoksa 31+0 mı bilen varmı yani 32 bitmelimi 32 ye girincemi ?
canım o biraz da doktoruna bağlı. kimi 31+0 da veriyo kimi dolmasını bekliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…