- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.261
Allah yardım etsin ya milletin ağız kokusunu çekmekte bu halde ayrı bidert. Iyi yapmışın ağlamak rahatlatıyo. İçine atmak daha kötüsağ bileğim hala ağrıyor özellikle bikaç adım attıktan sonra. dün sağlık bakanlığı habersiz bi denetim yaptı bize. benim branşımda ufak bi sorun çıktı. denetim sonrası buradaki bazı kişilerle gerildik. 1 saat kadar tatsız şeyler dinledim yani. kızım resmen o an içerde çırpınıyordu. hassasız zaten çok zor tuttum kendimi. odama çıkınca kitledim kapıyı yarım saat ağladım. bebeğimi üzmek istemedim ama ağlamasam açılmazdım. bugün daha iyiyim bide havalar düzelse moralim daha da iyi olacak
bende çoğu alışverişini yaptım bebişin... kıyafetler tam... emzik ve biberıon alacam...oğlumda nuk kullanmıştım bunda avent almayı düşünüyorum
acil ihtiyaç setinin içinde iç-dış zıbını, tulumu- eldiveni, şapkası var canım incecik bişey. eve gidince fotosunu çeker yarın atarm. evet canım bir süre kundak yapmayı düşünyorum, ama sadece uyuduğu zamanlarda, daha rahat ve huzurlu uyuyorlarmış.Canm acil ihtyac seti dedğin ne olyr ? bide kundak derken kundak mı yapcksn bebeği
ben nuk cam biberon aldm. inş iyidirnuk tan memnun kakmadın mı? ben ondan almayı düşünüyorum da. tavsiye etmez misin?
sağ bileğim hala ağrıyor özellikle bikaç adım attıktan sonra. dün sağlık bakanlığı habersiz bi denetim yaptı bize. benim branşımda ufak bi sorun çıktı. denetim sonrası buradaki bazı kişilerle gerildik. 1 saat kadar tatsız şeyler dinledim yani. kızım resmen o an içerde çırpınıyordu. hassasız zaten çok zor tuttum kendimi. odama çıkınca kitledim kapıyı yarım saat ağladım. bebeğimi üzmek istemedim ama ağlamasam açılmazdım. bugün daha iyiyim bide havalar düzelse moralim daha da iyi olacak
ben nuk cam biberon aldm. inş iyidir
Haftasonu biraz aç kalınca 2 gün kusmaktan mahfoldum. Kendime dikkat ediyorum çok şükür birde bilginiz olsun kızlar uzun süre aç kaldığınızda bebek hareket etmiyor. Endişelenmeyin ben tam hazırlanıp hastaneye gidecekken hafiften hareketlenince doktora sorduk yorulmuş kuzuGünaydın aman dikkat et kendine işler güçler derken ihmal etme sağlığını. Inş biran önce satarsınız. Aferin kız sana benide eşim durduruyo sonra alalım diye
Evet açken hareket etmez.Haftasonu biraz aç kalınca 2 gün kusmaktan mahfoldum. Kendime dikkat ediyorum çok şükür birde bilginiz olsun kızlar uzun süre aç kaldığınızda bebek hareket etmiyor. Endişelenmeyin ben tam hazırlanıp hastaneye gidecekken hafiften hareketlenince doktora sorduk yorulmuş kuzu
Açlık ve yürüyüş onu çok yoruyormuş bilginize...
sağol cnm bende hemen almam ama 3 aydn sonra annem bakck işe döncm ben sütümü sağıp bıraktgmda bununla verirz ozmn anne göğüs ucu gibi baktmda bununla verınce inş emzirmede srun yaşamam yanımda oldugundaevet canım medela calma biberon kullanılıyor çok çok mecbur kalınırsa. ben almadım biberon şimdilik almıycam ama ihtiyaç halinde bende bu markayı kullanıcam.
aynen kuzum agresfm buaralar nedenseBuda dalacak yer arıyo
anladm cnm atarsan fotosunu bakarm nasıl bişeymş.kundak artk yaplmyr ya bebekler durmyr yahu içinde :)acil ihtiyaç setinin içinde iç-dış zıbını, tulumu- eldiveni, şapkası var canım incecik bişey. eve gidince fotosunu çeker yarın atarm. evet canım bir süre kundak yapmayı düşünyorum, ama sadece uyuduğu zamanlarda, daha rahat ve huzurlu uyuyorlarmış.
ben bakçm canm onlara alırım die düşünyrmKızlar bime, A101 gelen bebek eşyalarına bakıyor musunuz?
Perşembe günü A101 bebek eşyaları gelecekmiş.
Aynen canımaynen kuzum agresfm buaralar nedense
cnm küçük bişey bile geryr beni ya eşimden yana bişey yok pek te iş yerinde kavga etmeden biriyle izne çıkarsm iyi olck uğraşyrlr benmle ya hamile kadınm ben valla saç baş yolcm birini en sonAynen canım
Haftasonu doktora şikayet ediyordu eşim
Doktorumda napsın 2 çocuk var bide hamile yorulup sinirlenmesi normal sende yardımcı ol ki oda sakin geçersin dediahahaaaa al sana cevap dedim. Aslında sakinim ama hep ona çatıyorum demek
canım en kolayı şöyle hesapla doğum tarihinden 21gün öncesine bak işte o gün ayrılmak zorundasın mecburi izne37.ci haftada çalışabiliyormuyuz yoksa 37demi ayrılmmız gerekiyor
ben de bakmayı düşünüyorum ama biz küvet maşrapa falan almıştık, keşke almasaymışız çünkü e-bebekten resmen 2,5 katına almışız.. diğer ürünlerin yerleri falan iyi olursa almayı düşünüyorum ben de, ha tabi birde teyzelerden kalırsaben bakçm canm onlara alırım die düşünyrm
canım o biraz da doktoruna bağlı. kimi 31+0 da veriyo kimi dolmasını bekliyoGünaydın millet madem doğum izni konuşuluyor merak ettim 5 hafta çalışabilir raporunu 32+0 itibariylemi alıyoruz yoksa 31+0 mı bilen varmı yani 32 bitmelimi 32 ye girincemi ?
cnm yani 20. gün izne çıkyrz öyle micanım en kolayı şöyle hesapla doğum tarihinden 21gün öncesine bak işte o gün ayrılmak zorundasın mecburi izne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?