2015 Temmuz Anneleri

hamile psikolojisi canm bende fena gergnm mesela ruhum daralyr bazen birde havalarn kasvtlığı var ama cnm biraz rahatlamaya çalş eşinide kednınıde üzüp evini huzursz etme gelip geçici şeyler bunlar

şuan evolvia kullanılıyor canım burada yenidoğanda. onların sonra bebeğin ihtiyaçlarına göre içeriği değişiyor. emzik konuşmadım hiç. öğlen yemeği birlikte yiyoruz doğumu yaptıracak ebe ve ilk kucağa alıcak yenidoğancıyla :) sorarım bi yarım saat sonra. herkes hastanede ekibinle geziyorsun diye dalga geçiyor

kızlar emzik konusunda ne düşünyrsnz alckmsnz yeani verckmsnz bebeğinize ben çok kararsz akldm görümcemde ısrarla emzik çok önmli hemen alştr deyip dryr
ben kullanmayı düşünüyorum canım oyalanıyor bebek onunla hem uykuda da çok iyi oluyor. çok da yakışıyorr bebişlere philips avent aldm canım

haha :) canm gez tabii arkdşlarn sonçta şanslsn işte ne güzel kıskanmasınlar :)) tamm cnm mama için araştrym bakim ne iyimş son anda ihtyc olursa bide hangisi olsn die düşünmyelm. tamam cnm sorarsan sevnrm ona göre emzk alrm bende

Günaydın kızlar hava çok sıkıcı
günaydın canım evet bugün baya soğuk hava donduk sabah okula giderken.
Günaydın !! hepimize mutlu sağlıklı bir gün olsun kızlar , nasılsınız bugün bakalım
günaydın canım biz iyiyz siz nasılsınız bakalım..
çok geçmiş olsun canım allah tez zamanda şifanı versin.
Gunaaayydinn
Hava iç karartıcı evet ama bugün yavrumu görmeye gideceğiz içim içime sığmıyor
Dua edin nolur bu sefer cinsiyeti kesinleşsin artikk
günaydın canım güzel haberlerini bekliyorum hayırlısı olsun hakkınızda.
canım bi doktora git bu haftalarda kanama olunca hemen doktora gidilmesi gerekir ihmal etme sakın..
günaydın canım hayırlısı olsun hakkınızda satılır elbet..
Kızlar bime, A101 gelen bebek eşyalarına bakıyor musunuz?
Perşembe günü A101 bebek eşyaları gelecekmiş.
dün babada eşim söyledi nevresim takımı nasıl acaba ondan bitane alsakmı diye düşündüm
kızlar emzik konusunda ne düşünyrsnz alckmsnz yeani verckmsnz bebeğinize ben çok kararsz akldm görümcemde ısrarla emzik çok önmli hemen alştr deyip dryr
canım ben emzik almıştım kızımda ama ne emzik nede biberon tuttu.. evet damak ve diş yapısı bozuyor emzik.. emzik kullananlar rahatlık diyorlar ama benim için emzik almaması sorun yaratmadı

ben bakçm canm onlara alırım die düşünyrm
Bende düşünüyorum.
Fakat ben işten çıkana kadar bitiyor her şey acaba kaliteli mi ürünler
dün babada eşim söyledi nevresim takımı nasıl acaba ondan bitane alsakmı diye düşündüm
Nevresim takımı geçen haftaymış bende hafta sonu baktım ama bulmak ne mümkün

Kizlar bugun dis dr gittim
Dis etlerim kalkti ve kaniyor demistim
Dr deiki birsery yapamam
Hamilelik folipi gibi birsey dedi
Az tuzlu suyla gargara yap dedi
Ama ben artik disletimi fircalamaktan korkuyotum deli gibi kjaniyor

Simdide dolgum dustu sook oldum
Birsry olur mu acaba
Hamile iken dolgu yapiliyor mu biolen var mi

Selam kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım çok şükür herşey yolunda..suyum biraz fazlaydı geçen aydan azcık dikkat edince normale döndü ve 1 kilo vermişim..börek pohaça ekmek sadece kendimize yük oluyormuş bunu anladım..:)
kan tahlillerim normal,idrar tahlilim normal...kıramplar başladı bende son 2 gündür..doktorum ekstra olarak vitamine başladı..çok az kansızlık nedeniyle demire de başladık...minnoşumu gördüm ultrasonda hiç ayrılmak istemiyor insan...:)

Kızlar bu arada benim ayaklarım yazmıştım ya parmağımı bastırınca bembeyez çukur oluyordu, yüzüğüm parmağıma sabahları özellikle sığöıyrdu, bir aydır yürüyüş yapıyorm ya inanın bu şikayetlerim kalmadı, doktorum haklıymış, hareket etmeye etmeye resmen balon olmuşum ağır ağır bir saat açık havada sokakta yürüyüş çok iyi geldi doğuma kadar devam etcem , şu şeyde Coşkun'u götünüz mü Kılzar doğumdan 3 gün sonra nasıl canlı diri, hep spor yürüyüş, yurdum kadını 3. Gün bebeği emzirecek takadi olmuyor gebelik aynı biyolojik durum .

Cok sanslisin )

sağol canım bildiklerimi öğrendiklerimi sizlerlede paylaşıyorum. ben doğuma yakın sağlık bakanlığının eğitimi var anne sütüyle ilgili. onunla ilgili bi özet eklemeyi düşünüyorum buraya. süt nasıl saklanır, bebek nasıl tutulmalı, meme bakımı filan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…