- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.301
hamile psikolojisi canm bende fena gergnm mesela ruhum daralyr bazen birde havalarn kasvtlığı varGünaydın herkese.. Kızlar ben çok fena bumalımdayım. Kimseyle komuşmak istemiyorum; her şeyden soyutladım kendimi. Arkadaşlarımla konışmak bile istemiyorum. Sürekli bi yalnızlık hissi.. Kendimi çok çirkin hissediyorum. Hele ki eşim konusunda çok fenayım her hareketini saçma şeylere yorup beni aldattığını düşünüyorum.. Off neden böyleyim
En güzeli yapılıyor valla, o tozdan mama mı olurmuş, ben en çok işinde şu var bu var reklamlarına kızıyorum ; veminanmoyorım labaratuvardaöyapılan şeyde faydalı bişi olduğuna, ayrıca bebeklerde bağımlılık yapıyor uyuşturucu gibi artık içine ne koyuyorlarsa bebek biberonda anne sütü bile olsa , mama seçiyormedela ya da Ameda kaşık biberon duydm iyimmi onlar bilgin var mı? Ben mama vermicen ama burdan kızlar yazmış ya sarılık olmaması için sütüm gelene kadar; vercem, aaa bu arada bir arkadaşımın sütü 1 buçuk ay sınra geldi biliyormusunuz ? O da pes etseydi sütü kesilirdi ama
Pes etmedi ve geldi bebeği 2 yaşına girecek hala emiyır, şu endüstriye öyle kızıyorum ki herşeyin ama herşeyin doğalına burun sokuyırlar
ayy cnm iyiki söylmşsn, çok rahatladm işe başlynca biberndn dolayı bırakrsa emmeyı ne yaparm diodm üzülyrdm hep.birde cnm arkdşn emzik konusunda ne dior mama olarak hangisini veryr mama verme tarftarı değilm ama yetmzse mecbr vercm aç bırakamam bebeğimi
ben kullanmayı düşünüyorum canım oyalanıyor bebek onunla hem uykuda da çok iyi oluyor. çok da yakışıyorr bebişlerekızlar emzik konusunda ne düşünyrsnz alckmsnz yeani verckmsnz bebeğinize ben çok kararsz akldm görümcemde ısrarla emzik çok önmli hemen alştr deyip dryr
haha :) canm gez tabii arkdşlarn sonçta şanslsn işte ne güzel kıskanmasınlar :)) tamm cnm mama için araştrym bakim ne iyimş son anda ihtyc olursa bide hangisi olsn die düşünmyelm. tamam cnm sorarsan sevnrm ona göre emzk alrm bendeşuan evolvia kullanılıyor canım burada yenidoğanda. onların sonra bebeğin ihtiyaçlarına göre içeriği değişiyor. emzik konuşmadım hiç. öğlen yemeği birlikte yiyoruz doğumu yaptıracak ebe ve ilk kucağa alıcak yenidoğancıyla :) sorarım bi yarım saat sonra. herkes hastanede ekibinle geziyorsun diye dalga geçiyor
canm avent alan çok olmş bakalm cansunun doktorlar ne dck :) avent önerlyr adını çok duydm :)ben kullanmayı düşünüyorum canım oyalanıyor bebek onunla hem uykuda da çok iyi oluyor. çok da yakışıyorr bebişlerephilips avent aldm canım
günaydın canım evet bugün baya soğuk hava donduk sabah okula giderken.Günaydın kızlar hava çok sıkıcı
günaydın canım biz iyiyz siz nasılsınız bakalım..Günaydın !! hepimize mutlu sağlıklı bir gün olsun kızlar ,nasılsınız bugün bakalım
çok geçmiş olsun canım allah tez zamanda şifanı versin.Cok şükür canim agrim büyük ölçüde azaldı. Ama ne yalan söyliyim hastaneye yatmak zorunda olssm da dr.umun bu garanticiligi hoşuma gidiyor. Dun ultradonumu çeken radyoloji dr.unu direk aradi israrla sordu bisey yok mu diye bir de laf arasinda dedi daha once bi hastaya daha olmustu dedi.ben sordum ne olmuştu diye once bosver dedi sonra anlattı. Apandisit yok dedilet hamile bayanın apandisit i patladı dedi ben cok korktum tabi bebegi yaşama orani 3te1 mis bu durdurumda.Rabbime emanet evlatlarimiz
günaydın canım güzel haberlerini bekliyorum hayırlısı olsun hakkınızda.Gunaaayydinn
Hava iç karartıcı evet ama bugün yavrumu görmeye gideceğiz içim içime sığmıyor
Dua edin nolur bu sefer cinsiyeti kesinleşsin artikk
canım bi doktora git bu haftalarda kanama olunca hemen doktora gidilmesi gerekir ihmal etme sakın..günaydın kızlar sizlere birsey sormak istiyorum cünkü korkuyorum...bugün sabah tuvalette biraz zorlandım bi kaç gündür katı seyler yediğim için galiba... o sırada vajinadan avuç içi kadar(az miktarda) kırmızı pembe gibi kan geldi çok ...bi daha da gelmedi ben korkuyorum ya
günaydın canım hayırlısı olsun hakkınızda satılır elbet..Günaydın kızlar
Mutlu haftalar heskese son birkaç gündür yoğun geçiyor işler pek bakamıyorum.
Haftasonu ise devamlı uyuyarak geçti. Birazda bebek alışverişi için çıkıp hiç bir şey almadan eve döndüm.
KEndimi tebrik ederim eşim alalım diye ısrar ettikçe bekleyelim dedim. Fizibilite çalışması yapıyoruz hemen almayalım dedim. Evin taşınmasını bekliyorum malum hala evi satamadık.
dün babada eşim söyledi nevresim takımı nasıl acaba ondan bitane alsakmı diye düşündümKızlar bime, A101 gelen bebek eşyalarına bakıyor musunuz?
Perşembe günü A101 bebek eşyaları gelecekmiş.
canım ben emzik almıştım kızımda ama ne emzik nede biberon tuttu.. evet damak ve diş yapısı bozuyor emzik.. emzik kullananlar rahatlık diyorlar ama benim için emzik almaması sorun yaratmadıkızlar emzik konusunda ne düşünyrsnz alckmsnz yeani verckmsnz bebeğinize ben çok kararsz akldm görümcemde ısrarla emzik çok önmli hemen alştr deyip dryr
Bende düşünüyorum.ben bakçm canm onlara alırım die düşünyrm
Nevresim takımı geçen haftaymış bende hafta sonu baktım ama bulmak ne mümkündün babada eşim söyledi nevresim takımı nasıl acaba ondan bitane alsakmı diye düşündüm
yok canım iki gün sonra bak http://www.a101.com.tr/tr/Afis-Yazdir_GelecekHafta.aspx?SolBannerID=385Bende düşünüyorum.
Fakat ben işten çıkana kadar bitiyor her şey acaba kaliteli mi ürünler
Nevresim takımı geçen haftaymış bende hafta sonu baktım ama bulmak ne mümkün
yok cnm bu hafta var nasl gecen hafta kiBende düşünüyorum.
Fakat ben işten çıkana kadar bitiyor her şey acaba kaliteli mi ürünler
Nevresim takımı geçen haftaymış bende hafta sonu baktım ama bulmak ne mümkün
yok canım iki gün sonra bak http://www.a101.com.tr/tr/Afis-Yazdir_GelecekHafta.aspx?SolBannerID=385
Ben o askıları bu hafta sonu aldım amayok cnm bu hafta var nasl gecen hafta ki
yok canım iki gün sonra bak http://www.a101.com.tr/tr/Afis-Yazdir_GelecekHafta.aspx?SolBannerID=385[/QUOTE
bilemiyorumki 9 nisan diye yazıyor belkide askılardan önce de getirmişlerdirBen o askıları bu hafta sonu aldım ama
şuan evolvia kullanılıyor canım burada yenidoğanda. onların sonra bebeğin ihtiyaçlarına göre içeriği değişiyor. emzik konuşmadım hiç. öğlen yemeği birlikte yiyoruz doğumu yaptıracak ebe ve ilk kucağa alıcak yenidoğancıyla :) sorarım bi yarım saat sonra. herkes hastanede ekibinle geziyorsun diye dalga geçiyor
Cok sanslisin)
Belki de bende askıyı görünce kaçırdım sanmıştımbilemiyorumki 9 nisan diye yazıyor belkide askılardan önce de getirmişlerdir
evet olabilir perşembe güü aslında erkenden gidilmesi lazım hemen bitiyorBelki de bende askıyı görünce kaçırdım sanmıştım
Yatarken iyi oluyo canm. Cunku uyku sirasinda ellerini oynatip sicriyolar uyanabiliyolar. Kundakli daha rahat uyuyoanladm cnm atarsan fotosunu bakarm nasıl bişeymş.kundak artk yaplmyr ya bebekler durmyr yahu içinde :)
Ben çalıştığım için erken gitme imkanım yok olan kızlar baksınlar diye haber vereyim dedimevet olabilir perşembe güü aslında erkenden gidilmesi lazım hemen bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?