2015 Temmuz Anneleri

unibaby markası iyimi baktım da a101 güzel şeyler var kullanan anneler var mı o markayı alalaım mı .?birde sizce küvet iyimi
uni baby bence iyi kızıma şampuanını kullanıyorm çok güzel içeriyide iyi ıslak mednilini felan ondan almayı düşünüyorum
Eveeett sonunda ogrendik
Bu sefer kesin inşaallah
Erkekmis. .
Allah isteyen herkese sağlıklı huzurlu bebekler versin
gözünüz aydın canım ee artık kıyafet almaya başlayabilirsin..

Geçmiş olsun cnm gebelikte sık rastlanıyormuş diş eti hastalıklarına benm ilk aylarda olmuştu ama hemen geçti çok şükür ilaç kullanmadm bnde tuzlu suyla gargara yapmıştım. Bir de hassas en yumuşak diş fırçası kullan ben hep öyle kullanırım çok memnunum sensodyne markasının var hassas diş ve diş etleri için daha rahat fırçalarsın. Dolgu yapılabiliyormuş hamileyken ben dr uma sormuştum ilk 3aydan snra olur zararı yok dedi ama bnce yaptıracaksan vakit geçmeden yaptır çünkü 2.trimesterde öneriyorlar bilgin olsun cnm

Şebnem ferah konserine gitmek isterdim, çok severim, ya da funda arar,bedenim çok yoruldu , sanırım yıllardır bebek, bebek, sona gelmişken böyle olmamalıyım

Havalar biraz daha ısınsın daha iyi oluruz cnm merak etme yorgun hissettiğinde fırsat bulunca dinlen cnm ben dün çok halsizdim erken yattım biraz uykumu alınca bugn biraz daha iyiyim birde yürüyüşlerimi yapabilsemm son bir iki ayımız ne yaptıysak yaptık silkelenip iyi değerlendirelim :)

Çok güzel ve kullanışlı bir bebek arabasıymış bu harika iki minişi birden ancak böyle idare edersin cnm Şimdiden sana kolay gelsin :)

canm çok büyük sevaba girersn valla :) bilmemek zor bişey bide herkafadan ses cıkck doğmdn sonra kendm bilrsm daha iyi olr bildgmi yaparm :)

unibaby markası iyimi baktım da a101 güzel şeyler var kullanan anneler var mı o markayı alalaım mı .?birde sizce küvet iyimi
cnm ben alacm çoğu şeyden belki yeni doğan ıslk mendlden alrm ama ben pamuklu su kullank istyrm bayby me özel temzleme pamkları salyr alrm diorm onlardan

Canım Allah korusun yoktur öyle bişey emin olmadan öyle hamile psikolojisiyle üzme bebişi eşini kendini rahat ol fiziksel olarak hepiimiz aynı değişim sürecini yaşıyoruz ama sonrasında elimizden geleni yaparız yine eski haline gelirsin kendini soyutlama mutlu ol şükürler olsun ki Rabbim bize bu günleri verdi aratmadı.
canım bravo sana bende az istikrarlı olsam keşke süpersin bu arada kilo vermende süper olmuş keşke bende versem biraz bakalım bu ara bende dikkat ediyorum inşallah benim testlerde normal çıkar 18inde randevum

Bu arada biberon ve mama konusunda ben katı değilim arkadaşlar sütümüz gelmediyse tabiki pes etmeden hatta gerekirse ilk sağarız çocuk ememeyebilir ama mama bir kaç kez verilir ilk hafta süt az bide mamaya karşıyım die vermekte inat ediyolar çocuk hem fazla zayıflıyo ve sarılık oluyormus tavsiyem ilk bi hafta bu kadar katı olmamak lazım süt gelene kadar bir kaç kez mama verilebilir bence

Amin canım Allah razı olsun. evet canım bende artık kıyafet almicam.

cnm ben alacm çoğu şeyden belki yeni doğan ıslk mendlden alrm ama ben pamuklu su kullank istyrm bayby me özel temzleme pamkları salyr alrm diorm onlardan

Bende ıslak pamukla temizlemeyi düşünüyorum ama becerebilir miyim bilmiyorum babyme pamuktan aldm ben makyaj pamuğu gibi geniş bir pamuk ıslatıp silmek için ama pamuk parçası kalırmı acaba diye de endişeleniyorum ama denicem ilk günlerde daha sağlıklı deniyor.

kesinlikle ıslak mendil kullanmayın,yiğenimin temizliğini sadece pamuk ve zeytinyağı ile yaptık..ne bi pişik ne başka bişey oluştu...zeytinyağınıda özel olarak aldık organik marketlerden satılan değil...çok zorda kalınca bepanten kullandık bende bebeğime aynı şeyleri uygulıyacam..

bu arada pamuk olarakta ipek yada luks ün pamuklarından kullanmıştık...makyaj pamuğu gibi olanalr değil normal paket pamuk..normal pamuk gayette memnun kaldık...

Kizlar bugun doktora gittim rapor icinde kilosu boyunu olctu gecn hfta detaylida hep ayni hfta ocindedi bugun bi hfta onden gidiyo kilosu 717 gr bu cocuk persembeden beri 200 grm almis yaw.fazla degilmi.

normal pamuklarda daha çok kalır bence makyaj pamuğuyla yüzümüzü silerken pamk kalmyr bende alcm denycm bakalm boyutları nasıl peki

canm çok büyük sevaba girersn valla :) bilmemek zor bişey bide herkafadan ses cıkck doğmdn sonra kendm bilrsm daha iyi olr bildgmi yaparm :)

tabi ki canım en güzeli bilerek yapmak. herkes bi yorum yapacaktır kesin. inşallah stressiz atlatırız o günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…