- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.341
allah allah kalmazsa burdaki a 101 sorumlusu arkdşmn eşi parçalrm onii :))Ben o askıları bu hafta sonu aldım ama
uni baby bence iyi kızıma şampuanını kullanıyorm çok güzel içeriyide iyi ıslak mednilini felan ondan almayı düşünüyorumunibaby markası iyimi baktım da a101 güzel şeyler var kullanan anneler var mı o markayı alalaım mı .?birde sizce küvet iyimi
gözünüz aydın canım ee artık kıyafet almaya başlayabilirsin..Eveeett sonunda ogrendik
Bu sefer kesin inşaallah
Erkekmis. .
Allah isteyen herkese sağlıklı huzurlu bebekler versin
Kizlar bugun dis dr gittim
Dis etlerim kalkti ve kaniyor demistim
Dr deiki birsery yapamam
Hamilelik folipi gibi birsey dedi
Az tuzlu suyla gargara yap dedi
Ama ben artik disletimi fircalamaktan korkuyotum deli gibi kjaniyor
Simdide dolgum dustu sook oldum
Birsry olur mu acaba
Hamile iken dolgu yapiliyor mu biolen var mi
Şebnem ferah konserine gitmek isterdim, çok severim, ya da funda arar,bedenim çok yoruldu , sanırım yıllardır bebek, bebek, sona gelmişken böyle olmamalıyım
Bizde artik bebek arac gerecine hic gerek yok ne guzel filan derken tatil sirasinda iyice fatkettimki benim mutlaka ikili bir bebek arabasi almam sartkizim surekli kosuyor elimi tutmak istemiyor benim bebek arabasini surup kizimi idare etmem imkansiz. Allah korusun yola kosup bir araba altinda kalmasi icten degil. O yuzden az aralikla cocuk yapmayi dusunenler mutlaka ikiliye cevrilebilen bebek arabasi alirsa tekrar tekrar masraf etmez bizim gibi. Resmen 4. Bebek arabamizi alicaz ya:):)neyse biri hediyeydi 3. Alicaz yani:) tr'de de var herhalde benzer modeller ben sunu ikinci el bulmaya calisiyorum. Bu marka tr'de yok. Herturlu kombinasyon yapiliyorEki Görüntüle 1483365
canm çok büyük sevaba girersn valla :) bilmemek zor bişey bide herkafadan ses cıkck doğmdn sonra kendm bilrsm daha iyi olr bildgmi yaparm :)sağol canım bildiklerimi öğrendiklerimi sizlerlede paylaşıyorum. ben doğuma yakın sağlık bakanlığının eğitimi var anne sütüyle ilgili. onunla ilgili bi özet eklemeyi düşünüyorum buraya. süt nasıl saklanır, bebek nasıl tutulmalı, meme bakımı filan...
cnm ben alacm çoğu şeyden belki yeni doğan ıslk mendlden alrm ama ben pamuklu su kullank istyrm bayby me özel temzleme pamkları salyr alrm diorm onlardanunibaby markası iyimi baktım da a101 güzel şeyler var kullanan anneler var mı o markayı alalaım mı .?birde sizce küvet iyimi
cnm gözn aydn sağlklı bir şekılde kucagına alman nasip olsn cnmEveeett sonunda ogrendik
Bu sefer kesin inşaallah
Erkekmis. .
Allah isteyen herkese sağlıklı huzurlu bebekler versin
Canım Allah korusun yoktur öyle bişey emin olmadan öyle hamile psikolojisiyle üzme bebişi eşini kendini rahat ol fiziksel olarak hepiimiz aynı değişim sürecini yaşıyoruz ama sonrasında elimizden geleni yaparız yine eski haline gelirsin kendini soyutlama mutlu ol şükürler olsun ki Rabbim bize bu günleri verdi aratmadı.Günaydın herkese.. Kızlar ben çok fena bumalımdayım. Kimseyle komuşmak istemiyorum; her şeyden soyutladım kendimi. Arkadaşlarımla konışmak bile istemiyorum. Sürekli bi yalnızlık hissi.. Kendimi çok çirkin hissediyorum. Hele ki eşim konusunda çok fenayım her hareketini saçma şeylere yorup beni aldattığını düşünüyorum.. Off neden böyleyim
canım bravo sana bende az istikrarlı olsam keşke süpersin bu arada kilo vermende süper olmuş keşke bende versem biraz bakalım bu ara bende dikkat ediyorum inşallah benim testlerde normal çıkar 18inde randevumSelam kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım çok şükür herşey yolunda..suyum biraz fazlaydı geçen aydan azcık dikkat edince normale döndü ve 1 kilo vermişim..börek pohaça ekmek sadece kendimize yük oluyormuş bunu anladım..:)
kan tahlillerim normal,idrar tahlilim normal...kıramplar başladı bende son 2 gündür..doktorum ekstra olarak vitamine başladı..çok az kansızlık nedeniyle demire de başladık...minnoşumu gördüm ultrasonda hiç ayrılmak istemiyor insan...:)
Amin canım Allah razı olsun. evet canım bende artık kıyafet almicam.sğl cnm güzel günlerde kullansın bebiş hepsini inş maşallah bitmiş senin bende baya aldım kıyafet artık almayı düşünmüyorum yaz zaten yıkarız hemen kurur büyüyormuş hemen elimizde kalmasın.
cnm ben alacm çoğu şeyden belki yeni doğan ıslk mendlden alrm ama ben pamuklu su kullank istyrm bayby me özel temzleme pamkları salyr alrm diorm onlardan
kesinlikle ıslak mendil kullanmayın,yiğenimin temizliğini sadece pamuk ve zeytinyağı ile yaptık..ne bi pişik ne başka bişey oluştu...zeytinyağınıda özel olarak aldık organik marketlerden satılan değil...çok zorda kalınca bepanten kullandık bende bebeğime aynı şeyleri uygulıyacam..Bende ıslak pamukla temizlemeyi düşünüyorum ama becerebilir miyim bilmiyorum babyme pamuktan aldm ben makyaj pamuğu gibi geniş bir pamuk ıslatıp silmek için ama pamuk parçası kalırmı acaba diye de endişeleniyorum ama denicem ilk günlerde daha sağlıklı deniyor.
Meraktayım m bebek büyüdümü diye oazartesi gidecezzzMerhaba hanımlar. Nasılsınız?
Maşallah cnm, büyümüştür tabi ki annesi :)Meraktayım m bebek büyüdümü diye oazartesi gidecezzz
Bende ıslak pamukla temizlemeyi düşünüyorum ama becerebilir miyim bilmiyorum babyme pamuktan aldm ben makyaj pamuğu gibi geniş bir pamuk ıslatıp silmek için ama pamuk parçası kalırmı acaba diye de endişeleniyorum ama denicem ilk günlerde daha sağlıklı deniyor.
normal pamuklarda daha çok kalır bence makyaj pamuğuyla yüzümüzü silerken pamk kalmyr bende alcm denycm bakalm boyutları nasıl pekiBende ıslak pamukla temizlemeyi düşünüyorum ama becerebilir miyim bilmiyorum babyme pamuktan aldm ben makyaj pamuğu gibi geniş bir pamuk ıslatıp silmek için ama pamuk parçası kalırmı acaba diye de endişeleniyorum ama denicem ilk günlerde daha sağlıklı deniyor.
iyidr cnm sen nasılsnMerhaba hanımlar. Nasılsınız?
canm çok büyük sevaba girersn valla :) bilmemek zor bişey bide herkafadan ses cıkck doğmdn sonra kendm bilrsm daha iyi olr bildgmi yaparm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?