2015 Temmuz Anneleri

Yapılıyo canım ben kanalda yaptırdım ama çok gecikmeden git.

Gözün Aydın canım güzel haberlerle gelmişin sonuna kadar hep böyle iyi haber alalım inş herkesden

hamile psikolojisi canm bende fena gergnm mesela ruhum daralyr bazen birde havalarn kasvtlığı var ama cnm biraz rahatlamaya çalş eşinide kednınıde üzüp evini huzursz etme gelip geçici şeyler bunlar
Of kızlar haklısınız ama iş yerinde bile hastayım diye bi kenara çekiliyorum 2 gündür. Kendime gelmem lazım ama sanırım ilgiye ihtiyacım var birazda.. Eşimle görüşemiyoruz bile iş saatlerimiz çok ters. Buaralar o da sıkıyor canımı

sğl cnm güzel günlerde kullansın bebiş hepsini inş maşallah bitmiş senin bende baya aldım kıyafet artık almayı düşünmüyorum yaz zaten yıkarız hemen kurur büyüyormuş hemen elimizde kalmasın.

Hemen doktorunu ara canim,muhtemelen gel der.

Canim cok gecmis olsun Bol bol oku canim nazar olmus.

Yapiliyor
Yapılıyor canım bildiğim kadarıyla dr ü ara sor öyle git gene de

Kızlar bime, A101 gelen bebek eşyalarına bakıyor musunuz?
Perşembe günü A101 bebek eşyaları gelecekmiş.
unibaby markası iyimi baktım da a101 güzel şeyler var kullanan anneler var mı o markayı alalaım mı .?birde sizce küvet iyimi

Var canim mavisi. Bizim bebis erkek. Ben onu alicam. Siyah ve kirmizi da var ama onlar hosuma gitmedi. 200tl fiyati da benettonda

Evet bnde benetton da bakmıştım 200tl internette satılıyo mu bilmiyorum ama bana kullanışlı geldi çok hafif değil sürekli elde taşınmaz ama çok cici bayıldım hastaneye de götürürm diye düşündüm mavi de pek yakışır oğluşuna

Kızlar bu valiz mi bebek çantası mı ? Rengine byıldım :). MArkası ne ya da link varsa atar mısınız ben de bakayım :))
Aslında valiz cnm ama küçük elde taşınıyor askısıda var omuz için internette detaylı resmi yok malesef benetton mağazalarında bulabilirsin çok şirin bir çanta ben klasik bebek çantalarını çok sevmiyorum kendime orta boy siyah şık bulduğum bir çanta aldım bir de bundan alıcam hem hastaneye götürmek için hemde ekstra eşyalarını koyup arabada tutmak için. Boyutunu görmen için resim ekledim cnm

Selam sevgili hamile arkadaslarim. Forumu baslarda daha sık takip ediyordum ama islerim yogun oldugu icin eskisi kadar giremiyorum artik.
Bugun doktor kontrolum vardi. Detayli ultrason yaptirirken radyologda gostermisti asagiya yakin diye ama bu sefer baya plesanta rahim agzini kapamisti (plesenta previa). Normal dogum hayal oldu sanirim benim icin ilerleyen zamanda yukari cikabilir demisti radyolog ama bizimki cikacagina iyice asagiya inmis. Isin ilginci internette arastirmalarimda kanama olur diyor ben de hic kanama olmadi. Ayni durumda olan var mi aramizda acaba??

unibaby markası iyimi baktım da a101 güzel şeyler var kullanan anneler var mı o markayı alalaım mı .?birde sizce küvet iyimi

Unibaby nin yenidoğan ıslak mendilini öneriyorlar bende ondan aldım diğer ürünlerini bilmiyorum ama bana johnson ve nivea dan daha iyi geldi içerikleri

cnm süt yoğrt tüketmyrmsn calsym takvıyesı al olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…