- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.321
Yapılıyo canım ben kanalda yaptırdım ama çok gecikmeden git.Kizlar bugun dis dr gittim
Dis etlerim kalkti ve kaniyor demistim
Dr deiki birsery yapamam
Hamilelik folipi gibi birsey dedi
Az tuzlu suyla gargara yap dedi
Ama ben artik disletimi fircalamaktan korkuyotum deli gibi kjaniyor
Simdide dolgum dustu sook oldum
Birsry olur mu acaba
Hamile iken dolgu yapiliyor mu biolen var mi
Belki de bende askıyı görünce kaçırdım sanmıştım
Gözün Aydın canım güzel haberlerle gelmişin sonuna kadar hep böyle iyi haber alalım inş herkesdenSelam kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım çok şükür herşey yolunda..suyum biraz fazlaydı geçen aydan azcık dikkat edince normale döndü ve 1 kilo vermişim..börek pohaça ekmek sadece kendimize yük oluyormuş bunu anladım..:)
kan tahlillerim normal,idrar tahlilim normal...kıramplar başladı bende son 2 gündür..doktorum ekstra olarak vitamine başladı..çok az kansızlık nedeniyle demire de başladık...minnoşumu gördüm ultrasonda hiç ayrılmak istemiyor insan...:)
Canım bence hemen kendine çeki düzen ver Bırakma kendini çık dışarda Yürü bebek mağazalarına git. Hamileyken bazı kadınlar böyle hissedermiş ama sen nekadar negatif olursan bebeğine geçer yansır. Araştırmalara göre mutlu pozitif geçirilen hamilelikten doğan çocuklar daha huzurlu uysal bebekler olurmuş. Eşinle şuan cinsel ilişki konusunda eskisi gibi olmadığınız için böyle hissediyorsun. Bence çok gereksiz endişelerdir emin ol. Kendinede bebeğinede boşuna stres yaşatma. Sonra lohusayken daha çok bunalırsın. Şuan varya dünya yansa umrumda değil çünkü ben anneyim ve bakmam ilgilenmem gereken Çocuklarım var kendimi seçilmiş hissediyorum yerimde olmak isteyen okadar kadın varki Allah hepsine tattırsın. Bunları düşünerek kendine çeki düzen ver can sıkıntısından boşluktan kendine dert arıyorsun. Ama geçicek bugünler.
Of kızlar haklısınız ama iş yerinde bile hastayım diye bi kenara çekiliyorum 2 gündür. Kendime gelmem lazım ama sanırım ilgiye ihtiyacım var birazda.. Eşimle görüşemiyoruz bile iş saatlerimiz çok ters. Buaralar o da sıkıyor canımıhamile psikolojisi canm bende fena gergnm mesela ruhum daralyr bazen birde havalarn kasvtlığı varama cnm biraz rahatlamaya çalş eşinide kednınıde üzüp evini huzursz etme gelip geçici şeyler bunlar
Hadi hayirli guzel haberlerle gel insaAllah :)Gunaaayydinn
Hava iç karartıcı evet ama bugün yavrumu görmeye gideceğiz içim içime sığmıyor
Dua edin nolur bu sefer cinsiyeti kesinleşsin artikk
sğl cnm güzel günlerde kullansın bebiş hepsini inş maşallah bitmiş senin bende baya aldım kıyafet artık almayı düşünmüyorum yaz zaten yıkarız hemen kurur büyüyormuş hemen elimizde kalmasın.10'lu hastane çıkışı
1 tane acil ihtiyaç seti (doğduğu zaman bunu giydirmeyi düşünüyrom çok pratik ve yaz için çok uygun)
3 tane iç-dış zıbın seti
4 tane iç zıbın
pijama takımı
battaniye
2 kundak (biri keten diğeri biraz daha kalın)
2 tulum
2 tane 2 li takım
çorap
sarı keten örtü
ter bezi
alt açma bezi
12 li ağız bezi
banyo havlusu
lif
küvet
köpük file
şampuan (kremler bitmişti bir ara alıcam onlarıda :))
emzik, biberon, burun aspiratörü, tırnak makası aldıklarım bunlar canım diğer eksikleri daha sonra tamamlıcam darısı başına tatlım
Canim cok tesekkur ederim.Amin,insaAllah :)canım çok geçmiş olsun, Allah kolaylık versin insülin iğneleeri için. inşallah şekerin normale döner tatlm
Hemen doktorunu ara canim,muhtemelen gel der.günaydın kızlar sizlere birsey sormak istiyorum cünkü korkuyorum...bugün sabah tuvalette biraz zorlandım bi kaç gündür katı seyler yediğim için galiba... o sırada vajinadan avuç içi kadar(az miktarda) kırmızı pembe gibi kan geldi çok ...bi daha da gelmedi ben korkuyorum ya
Canim cok gecmis olsunyok canım bi Allahın kulu yardım etmedi. Sağolasın. bu arada dün mama için sormuştun. inşallah gerek kalmaz. hastanede kesinlikle mama markası verilmiyor. firmalardan numune kalem bile kabul edilmiyor üzerinde mama markası yazan emzirme özendirilsin diye ama ben içerde olduğum için söyleyeyim şuanda evolvia mama var. mama son çare inşallah hiç birimizin ihtiyacı olmaz.
Yapılıyor canım bildiğim kadarıyla dr ü ara sor öyle git gene deKizlar bugun dis dr gittim
Dr deiki birsery yapamam
Birsry olur mu acaba
unibaby markası iyimi baktım da a101 güzel şeyler var kullanan anneler var mı o markayı alalaım mı .?birde sizce küvet iyimiKızlar bime, A101 gelen bebek eşyalarına bakıyor musunuz?
Perşembe günü A101 bebek eşyaları gelecekmiş.
MasaAllah pasaya :) Gozun aydin canim,hayirli olsun :)Eveeett sonunda ogrendik
Bu sefer kesin inşaallah
Erkekmis. .
Allah isteyen herkese sağlıklı huzurlu bebekler versin
Var canim mavisi. Bizim bebis erkek. Ben onu alicam. Siyah ve kirmizi da var ama onlar hosuma gitmedi. 200tl fiyati da benettonda
Aslında valiz cnm ama küçük elde taşınıyor askısıda var omuz için internette detaylı resmi yok malesef benetton mağazalarında bulabilirsin çok şirin bir çantaKızlar bu valiz mi bebek çantası mı ? Rengine byıldım :). MArkası ne ya da link varsa atar mısınız ben de bakayım :))
Canim cok gecmis olsunBol bol oku canim nazar olmus.
Eveeett sonunda ogrendik
Bu sefer kesin inşaallah
Erkekmis. .
Allah isteyen herkese sağlıklı huzurlu bebekler versin
unibaby markası iyimi baktım da a101 güzel şeyler var kullanan anneler var mı o markayı alalaım mı .?birde sizce küvet iyimi
cnm süt yoğrt tüketmyrmsn calsym takvıyesı al olmazsaKizlar bugun dis dr gittim
Dr deiki birsery yapamam
Birsry olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?