- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.361
cnm zeytin yağını nerden aldnz banada zeytn yağı sür demşlerdikesinlikle ıslak mendil kullanmayın,yiğenimin temizliğini sadece pamuk ve zeytinyağı ile yaptık..ne bi pişik ne başka bişey oluştu...zeytinyağınıda özel olarak aldık organik marketlerden satılan değil...çok zorda kalınca bepanten kullandık bende bebeğime aynı şeyleri uygulıyacam..
amin cnm inş. streste sütü engellyrmş iyi bir psikolojide olalm ki sütümz gelsn bizde rahat olalam bebişlermzdetabi ki canım en güzeli bilerek yapmak. herkes bi yorum yapacaktır kesin. inşallah stressiz atlatırız o günleri
cnm emziği sorabldn mi ?tabi ki canım en güzeli bilerek yapmak. herkes bi yorum yapacaktır kesin. inşallah stressiz atlatırız o günleri
sağol canım bildiklerimi öğrendiklerimi sizlerlede paylaşıyorum. ben doğuma yakın sağlık bakanlığının eğitimi var anne sütüyle ilgili. onunla ilgili bi özet eklemeyi düşünüyorum buraya. süt nasıl saklanır, bebek nasıl tutulmalı, meme bakımı filan...
ne güzel canmm farklı güzel şeyler öğrenrsen bize aktrrmsn rica etsm :):) Harika bir eğitim olr senin için , bize de aktarırsın... Bizde bu hafta kocamla birlikte ilk defa bir doğuma hazırlık seminerine katılıcaz... Yararı olacak mı, faydalı birşeyler öğrenecek miyiz heyecanla bekliyorum
Bir sonraki haftada aynı seminerin yenidoğan bakımı ve alışverişi konulusu var, ona da katılım hakkımız olmuş olacak... Yani önümüzdeki 2 cumartesi oğluşumuz için eğitimdeyiz
Çok teşekkür ederimAllah yardımcın olsun canım
ne güzel canmm farklı güzel şeyler öğrenrsen bize aktrrmsn rica etsm :)
normal pamuklarda daha çok kalır bence makyaj pamuğuyla yüzümüzü silerken pamk kalmyr bende alcm denycm bakalm boyutları nasıl peki
amin cnm inş. streste sütü engellyrmş iyi bir psikolojide olalm ki sütümz gelsn bizde rahat olalam bebişlermzde
cnm emziği sorabldn mi ?
:) Harika bir eğitim olr senin için , bize de aktarırsın... Bizde bu hafta kocamla birlikte ilk defa bir doğuma hazırlık seminerine katılıcaz... Yararı olacak mı, faydalı birşeyler öğrenecek miyiz heyecanla bekliyorum
Bir sonraki haftada aynı seminerin yenidoğan bakımı ve alışverişi konulusu var, ona da katılım hakkımız olmuş olacak... Yani önümüzdeki 2 cumartesi oğluşumuz için eğitimdeyiz
canm içeriği süpermş valla tam insanın aklındaki bir sürü sorulara cvp vereblck inş sana yararı olur ki olurda cnm Hamilelik döneminde ve doğum esnasında yardımcı olabilecek pozisyonlar, nefes teknikleri,şu konuda benide aydnlatrsn semner sonrası sevnrmTabii ki canım, bende çok heyecanlandım bakalım nasıl birşey çıkacak...
Eğitim içeriği:
Hamilelik döneminde egzersiz yapmanın yararları
Bedeni ve zihni doğuma hazırlamak
Doğumun aşamaları
Doğum şekli ve doğum yeri hakkında karar verebilmek
Hamilelik döneminde ve doğum esnasında yardımcı olabilecek pozisyonlar, nefes teknikleri,
Kegel egzersizi,
perine masajı
Hamilelik süresince oluşan kaygıları azaltmak, doğum esnasında sancılar ile başa çıkabilmek için olumlama teknikleri
Doğum planı oluşturmak
Doğumla ilgili korkulardan kurtulmak
Doğuma giderken anne ve bebeğin valiz hazırlığı
Hastane uygulamaları hakkında bilgilendirme
Doğum hakkında tüm detaylar konuşulacaktır.
rahat olur ozamn büyük olması bende alcm bakalm nasl kullanablckmyz :)Küçük değil epey büyük nerdeyse elim kadar.
tamm tatlmevet canım. hiç birşeyin bizi üzmesine izin vermemek lazım.
soramadım canım ya ilk fırsatta ileticem sana ama ağız yapısını bozduğunu söylüyor o açıdan doğrudur da annelerde pek tavsiye ediyor. benim 2 yeğende tutmadı. sonra ablam emzik oldu resmen. ablam çok istedi alışsın diye ama kızlar istemedi
çok güzel bir eğitim bence kesinlikle faydası olur. bizde bekliyoruz bilgileri
tamm tatlmannelere rahatlk tabii ya çok uzun süre kullanmayz sıkıştğmz zamnlarda okadr kısa sürede çok bişey yapmaz herhalde
alırsan hangi marka alcksn cnm sen emzikdiş işinin biraz genetik olduğunu düşünüyorum. ben biberon kullanmışım emzikte. dişlerim yamuktu tel taktırdım ama kuzenim kullanmamış onunda bozuktu oda tel taktırdı. illaki etkiliyordur ama benim çene yapım dar olduğu için kızımda da bu risk mevcut bence. çünkü eşiminde dişler inci değildir.
aslm canmmm maşallah paşana kocamn oldular artık yaw :) bende çok özldm oğlşumuSlm kızlarrrrrrrrrrr,doktordan geldım sımdııı,1350 gramlık bir oğlan tasıyorum su an:)))maşallahhh aldı basını gıdıyor:))full kan ve ıdrar testi istedi,haftaya celestonu yapıcak test sonuclarına göre...hiçbi kanama alanı gormedı,hersey yolunda dedi,progestanıda ay sonu bırakırız artık dedi....çok şükür bugünümüzeeeBuarada emzık sohpeti dönmüş,annem biz 4 kardeşde emzik hiç kullanmamıs bana da aldırtmadı,gerek yok önce başa çıkmayı denee,kolayca tıkma agzına dıyor:))bende anne sözü dinlicem baakalım
Slm kızlarrrrrrrrrrr,doktordan geldım sımdııı,1350 gramlık bir oğlan tasıyorum su an:)))maşallahhh aldı basını gıdıyor:))full kan ve ıdrar testi istedi,haftaya celestonu yapıcak test sonuclarına göre...hiçbi kanama alanı gormedı,hersey yolunda dedi,progestanıda ay sonu bırakırız artık dedi....çok şükür bugünümüzeeeBuarada emzık sohpeti dönmüş,annem biz 4 kardeşde emzik hiç kullanmamıs bana da aldırtmadı,gerek yok önce başa çıkmayı denee,kolayca tıkma agzına dıyor:))bende anne sözü dinlicem baakalım
Maşallah oğluna önden gidiyor hafta olarak biz büyüğüz ama siz bizi geçmişinizSlm kızlarrrrrrrrrrr,doktordan geldım sımdııı,1350 gramlık bir oğlan tasıyorum su an:)))maşallahhh aldı basını gıdıyor:))full kan ve ıdrar testi istedi,haftaya celestonu yapıcak test sonuclarına göre...hiçbi kanama alanı gormedı,hersey yolunda dedi,progestanıda ay sonu bırakırız artık dedi....çok şükür bugünümüzeeeBuarada emzık sohpeti dönmüş,annem biz 4 kardeşde emzik hiç kullanmamıs bana da aldırtmadı,gerek yok önce başa çıkmayı denee,kolayca tıkma agzına dıyor:))bende anne sözü dinlicem baakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?