- 14 Kasım 2014
- 187
- 51
- 38
- 41
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.381
aslm canmmm maşallah paşana kocamn oldular artık yaw :) bende çok özldm oğlşumukaç kilo oldu die ölcm meraktan :) sanada maşallah cnm böyle sağlıklı devam edn inş sorunlar bityr bak yavas yavas :)
Ohhh gözün aydın canımmm :) Seninn oğlan maşallah baya kilolu olmuş, böyle giderse sen 4 kiloya yakın minnak bir tosbağa doğuracaksınKanama alanı kalmamış bak süper, şekerin ne durumda, normalleşmiş mi ?
Maşallah oğluna önden gidiyor hafta olarak biz büyüğüz ama siz bizi geçmişiniz1.168 kg olmuş benimkide.
Valla ben kolayca tıkayanlardanımhiç uğraşamam karnını doyurup kıçına vurup yatırcam böyle diyomda tabi alırsa
Slm kizlar nasilsiniz baya olsu gelmeyeli gelemedim memleket değişikliği yaptık esimle demin bi msj okudum 1350 gr mlik bebek taşıyorum die maşallah deyim ona bnde dun gittim doktora 1 gr bnm bebek daha masallah sıkıntısı yok doktor dedi vatandas iyi
canım bende de ayrıntılı daki kilosu ile bi kaç gün arayla ultuasonda baktığı kilo farkı fazlaydı kesin ölçüler değil demişti doktormKizlar bugun doktora gittim rapor icinde kilosu boyunu olctu gecn hfta detaylida hep ayni hfta ocindedi bugun bi hfta onden gidiyo kilosu 717 gr bu cocuk persembeden beri 200 grm almis yaw.fazla degilmi.
cnm süt yoğrt tüketmyrmsn calsym takvıyesı al olmazsa
senden de bilgiler bekliyoruz tatlım:) Harika bir eğitim olr senin için , bize de aktarırsın... Bizde bu hafta kocamla birlikte ilk defa bir doğuma hazırlık seminerine katılıcaz... Yararı olacak mı, faydalı birşeyler öğrenecek miyiz heyecanla bekliyorum
Bir sonraki haftada aynı seminerin yenidoğan bakımı ve alışverişi konulusu var, ona da katılım hakkımız olmuş olacak... Yani önümüzdeki 2 cumartesi oğluşumuz için eğitimdeyiz
Geçmiş olsun cnm gebelikte sık rastlanıyormuş diş eti hastalıklarına benm ilk aylarda olmuştu ama hemen geçti çok şükür ilaç kullanmadm bnde tuzlu suyla gargara yapmıştım. Bir de hassas en yumuşak diş fırçası kullan ben hep öyle kullanırım çok memnunum sensodyne markasının var hassas diş ve diş etleri için daha rahat fırçalarsın. Dolgu yapılabiliyormuş hamileyken ben dr uma sormuştum ilk 3aydan snra olur zararı yok dedi ama bnce yaptıracaksan vakit geçmeden yaptır çünkü 2.trimesterde öneriyorlar bilgin olsun cnm[/QUOTE
Canim evet bugin dr gittim
Dolgu yaptirabilirsin dedi
Dis eti icinde gargara dedi tuzlu su ile
Birde paradontax dis macunu dedi
Sut,yogrt,peynur bol tuket dedi
İns gecer ama ben cok taktim kafaya
Sagol verdigin bilgiler icin canim
maşallah oğluşuna canım :) ne yedin içtin öyleSlm kızlarrrrrrrrrrr,doktordan geldım sımdııı,1350 gramlık bir oğlan tasıyorum su an:)))maşallahhh aldı basını gıdıyor:))full kan ve ıdrar testi istedi,haftaya celestonu yapıcak test sonuclarına göre...hiçbi kanama alanı gormedı,hersey yolunda dedi,progestanıda ay sonu bırakırız artık dedi....çok şükür bugünümüzeeeBuarada emzık sohpeti dönmüş,annem biz 4 kardeşde emzik hiç kullanmamıs bana da aldırtmadı,gerek yok önce başa çıkmayı denee,kolayca tıkma agzına dıyor:))bende anne sözü dinlicem baakalım
Iyilik sen nasılsın? Umarım yeni yerinizden memnun kalırsınızSlm kizlar nasilsiniz baya olsu gelmeyeli gelemedim memleket değişikliği yaptık esimle demin bi msj okudum 1350 gr mlik bebek taşıyorum die maşallah deyim ona bnde dun gittim doktora 1 gr bnm bebek daha masallah sıkıntısı yok doktor dedi vatandas iyi
Maşallah oğluna büyüyorlar artık hele son haftalar 3 kiloya kadar gelicekler inş.Kizlar biz bugun dr gittik
30 cm olmusuz
787 gr lik bir pasayiz cok sukur
Dr az kilonalmissin dedi alman lazim dedi
24+1 olmusuz biz
Cok kilo almadim sanirim
maşallah bebişine canımKizlar biz bugun dr gittik
30 cm olmusuz
787 gr lik bir pasayiz cok sukur
Dr az kilonalmissin dedi alman lazim dedi
24+1 olmusuz biz
Cok kilo almadim sanirim
alırsan hangi marka alcksn cnm sen emzik
Slm kızlarrrrrrrrrrr,doktordan geldım sımdııı,1350 gramlık bir oğlan tasıyorum su an:)))maşallahhh aldı basını gıdıyor:))full kan ve ıdrar testi istedi,haftaya celestonu yapıcak test sonuclarına göre...hiçbi kanama alanı gormedı,hersey yolunda dedi,progestanıda ay sonu bırakırız artık dedi....çok şükür bugünümüzeeeBuarada emzık sohpeti dönmüş,annem biz 4 kardeşde emzik hiç kullanmamıs bana da aldırtmadı,gerek yok önce başa çıkmayı denee,kolayca tıkma agzına dıyor:))bende anne sözü dinlicem baakalım
Canim bunlar normal surecler. Her bebek dogunca surekli uyumak istiyor uyandirip hatta islak mendille filan yuzunu ayaklarini silerek uyandiriyorsun oyle zorla emziriyorsun:) ben sezeryan ve normal dogum yapmanin sut gelmesi ile ilgisi olduguna inanmiyorum . Tamamen psikolojik ve sakin boyle kosullandirmayin kendinizi sezeryan olursam sutum gelmez filan diye. Aslinda benim tavsiyem bu konuyu hic dusunmeyin ve konusmayin. Ben hicbirsey bilmiyordum emzirme konusunda. Bildigin zir cahildim ve super oldu cunku dusundukce bu konulari sut zor geliyor yada gelmiyor. Sut isi buyuk oranla psikolojik bir durum. Her annenin durumu farkli ayrica . Kimse ile karsilastirma yapmayin. Hicbir bebek sonunda ac kalmiyor merak etmeyin bir sekilde besleniyor iste oyle yada boyle. Doktorlar daha once de yazmistim otomatik olarak mama verin diyor nedenini bilmiyorum. Hangi hastane oldugu veya dogum sekli farketmiyorGunaydin bayanlar. Yanimda yeni fogmus bi bebek var sezeryanla 2.900 gr dogmus.ayy çok küçük biz nasi bakicaz bunlara yav? Baysnib gogus uçları kucukmus sanırım. Görmeniz lazim emme seanslsrinda bi tarafta anne, bi tarafta emzirmeye ugrasiyolar.bebek zaten surekli uyuyo.uysndirip enzirmeye çalışıyorlar saat başı ama çene csbuk yoruluyo ememiyo pek.bi de kızlar yenidogsn dr.lari gelip mama verdiniz mi dryip duruyorlar. Sarılık olmamasi icin karni tok olmalı sut yetmez diyolar.hadi bu sezeryanli diyelim gecen yattigimda normal dogum yapmis birine de mama oneriyoroneriyorlardi.yanlis degil mi sizce hazira alisan vebek nasıl emmeyi ogrenecek?
Merhaba canım,çok şükür biz iyiyiz :) Bugün dahiliye ve kadın doğum kontrolümüz vardı.Dahiliyeci insülin iğnelerinin dozunu artırdı.Sıkı Takipteyiz şekerimi.Kızlarda kocaman olmuşlar maşaAllah :) 24+6yız biri 750 gr 27 cm,biri 850 gr 28 cm olmuş maşaAllah :) Sen nasılsın? Kuzu nasıl?Merhaba hanımlar. Nasılsınız?
Canım benimkilerde öyle bugün kontrolümüz vardı.Geçen hafta 600 gr olan 850 gr olmuş,520 gr olan 750 gr olmuş maşaAllah kuzularımıza :) Demekki bu haftalar kilo alımı artıyor.Kizlar bugun doktora gittim rapor icinde kilosu boyunu olctu gecn hfta detaylida hep ayni hfta ocindedi bugun bi hfta onden gidiyo kilosu 717 gr bu cocuk persembeden beri 200 grm almis yaw.fazla degilmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?