2015 Temmuz Anneleri

Masallah canim kizlara:) sizleri okuyorum kilo boy filan biz oule dogunca gorucez bakalim irimi minik mi:) korlemesine gidiyoruz ultrasonsuz eski usul:) iyi bari cinsiyeti soylediler hic olmazsa buna sukur:)

Canim bosver is konulari icin uzme hic kendini . Aglamak iyi gelmistir icine atmaktansa. Bebegini kollarinda dusun baskada hicbirsey dusunme sen:)

Di mi onu düşünmek en güzel terapi

Canım onun doğumuna az kalmış annen gitmeden hazırlık yapıyordur. senin nasıl olsa yanında illaki kafasında bi plan vardır. Kardeşinin doğumunu atlatıp sana öyle geçecektir sana o kadar almayabilir belki. Maddi durumdan dolayı. Sana hediye olarak ona ihtiyaçta görmek niyetiyle aldığı için fazlasını alabilir. İnsan tabiki bekler hediye bunun parayla alakası yok. Sabret 36 ya gel senin hediyeler de gelir... eşinlr paylaşmaman daha doğru. En iyi erkek bile bunu ilerde sana karşı kullanabilir. Hormonların galip gelmesine izin verme :)

Ama canım; şimdi kundak yapın diyen doktorda o kadar fazlaki, yeğenlerden birisi kolikti benim , bir çocuk profösörü, kendini korkutuyor bebek gevşek yarım kontrol yapın dedi , yaptı bizimkiler gerçekten uyudu bizim ufaklık, şimdi büyüdü kalça sorunu yok hatta Bale'ye gidiyor sınıfın en yeteneklisi , eskiden sopa gibi yaparlardı bebekleri hatta filmlerden hatırlayın iple de sarılıyır iyce;şimdi öyle yapılmıyor ki, yada artık neye hangi ekole inancağımozo şaşırdık valla(

Benimki simdi sallaniyor sanki, karnim bi saga bi sola yaylaniyor:), Cok tatli yahu...
Ay bi de aksam eksimeleri cok abartili olmaya basladi, sizde durumlar nasil??
Masallah canim:) benim
Midem harap durumda tatildeyiz surekli disarida igrenc yagli kizartma vs yemek zorunda kaliyoruz secenek yok mide kramplarindan duramiyorum butun gun tamamen beslenmeyle ilgili onu anladim!

Klasiktir ; anneler babalar parmaklarını gösterir hangisini kessen aynı ağrır der;bence de öyle ama bazan birisni Daha savunmasız aciz,bazısını daha güçlü kendi ayakları üstünde duruyor görürler sakın anneciğini eşinle çekiştirme, ki sende öyle yapmışsın en güzeli ama, annen kardeşni daha muhtaç görüyor, içi ağrıyordur ona ama sen daha güçlü geliyorum bence; bebeğine bir çöp bile almayabilşr hayal kırıklığına uğrama birde o uzak, yoksa evlat candır.olunca anliycaz; evet hassasız, sen annene şaka yollu takıl ve tepkisini ölç .

Hadii ya bilmyrdm oyle oldugunu kullanmşsn daha iyi olck aslnda .ben arada diordm ama ozmn alacaksa hiç kullanmsn

Zaten biz ihtiyaçlarımızın çoğunu hallettik mobilya, araba falan kıyafetlerin çoğu bitti. Hep ne alacaksakta ailemin yanında konuştuk ama onu da ben halledeydim demedi Kardeşimin de zaten 24. Haftasında yanına gidip alışverişini yapmışlardı. Yani bişey düşünüyor olsa şimdiye kadar el atardı, bide sürpriz falan yapacak bir insan değildir, o yüzden ben umudu kestim ama neden bu kadar soğuk duruyor anlamadım hevesini diğer torununda mı Aldı diyeceğim ama o da daha doğmadı bile, yada diğer bir Seçenek kardeşime daha çok değer veriyor benim aklıma başka bişey gelmio açıkcası

Doğru aslında ben aile de hep herşeyi tek başına başaran güçlü bir profil çizdim. Kardeşim hep benim yaptıklarımın gerisinde kaldı, ben daha başarılı falandım okul hayatımdada. Belki de Dediğin gibi o daha Muhtaç gözüküyordur anneme, yine de duygusal bir dönemdeyiz malum bir teklifi bile duymak istiyorsun. Şaka yoluyla takılınca da ters anlarsa sanki para pul Hesabı yapıyormuş gibi olursam diye korkuyorum birşey diye diyemiyorum

Bizde esimle oyle yaptik. Ilk uc hafta sadece kizim ben ve esim:) o kadar guzeldi ve benim
Kendime o kadar guvenim geldiki anladim aslinda kimseye ihtiyacim yokmus anne olarak hersey ve her bilgi icimdeymis zaten. Biz dogustan programliyiz aslinda anne olmaya sadece araya kisiler girince programin uygulamaya gecmesi gecikiyor:)

Hadi gozun aydin:)

Canim belki kardesin daha ileri haftada diye acele ediyorlardir, senin nasilsa daha vaktin var diye. Birde kardesin yapalim deyince alin diyor olabilir yada kendi calismiyorum bana sunlari alin diyor olabilir? Uzmemeye calis kendini dusunme hic bu konulari bebegine odaklan sen. Zaten ihtiyaciniz yokmus bak siz kendiniz yaparsiniz herseyi keyfinize zevkinize gore daha guzel:)

Canim yerinizde olsam cocuk doktoru filan dinlemem bu isin esas uzmani ortopedisttir ve heleki bizim gittiklerimiz iki ulkenin de unlu cocuk ortopedistleri. Bizim tr'deki cocuk doktorumuz amerikan hastanesinin cocuk bolumu baskaniydi o da asla bebeklere kundak onermiyorum dedi. Acikcasi cevremdeki herkesin doktoru da ayni seyi soyledi. Duymadim hic yakinda hicbir doktordan kundak yapin diyeniYinede herkesin kendi riski, kendi tercihi. Tek ornekte sorun olmamasi genel gercegi degistirmiyor birde kalca problemleri genelde 20'li yaslarda daha cok ortaya cikiyormus.

Kizlar napiyonuz eve donduk tatil bitti anne yemekleri son buldu evdeki saatleri ileriye almadigimiz icin hep bir saat geriden gidiyormusum bugun yemegi de gec yedik simdi farkettim ki saat 9 olmus kafaya bakin :) :) bir de bu hafta kramplarim basladi oyle ki kramp gibi de degil damarim cekiliyor sanki uykuda bugun yine oldu oyyy nasil bir agridir bu canim cikiyordu ¤ bu kadar bebisim 760 gram olmus boyunu sormayi unuttuk doktor da soylemedi cok gicik :) :)

Olsun okadar saralım oda bizim hakkımız :)
Çok zor oluyor inan büyüdüklerinde herşey yolunda giderde rahat ederim inş.
Ay 2 yaş deme hep bi ben ben bi tripler bi havalar kendi başına buyruk hareketler böyle gezmeler nerdeyse. Ilk ergenlik dönemi kısaca

O krampları iyi bilirim uykudan bağırarak uyanırdım çok şükür bunda daha bi kere yaşadım. Maşallah bebişine.
Alemsin kııız 1 saat geriden yaşadın desene

Seni öyle iyi anlıyorum ki bende buna benzer durumlar çok yaşadım inan yaşıyorumda. Bazen oturup sırf bu kadar kalabalık ailede yanlızlığıma ağlarım bide işin en kötü tarafı eşine anlatmasanda o herşeyin farkında ozaman çok koyuyor. Bunlar bana neyi öğretti biliyormusun hiç kimseden bişey beklememeyi sadece Çocuklarım ve eşim var benim için. Ama bugünlere gelene kadar çok ağlayıp takmışımdır şimdi ne yaparlarsa yapsınlar görmüyorum ilgilenmiyorum. Ben saygımı sevgimi ilgimi eksik etmiyorum herşeylerine koşmaya çalışıyorum elimden geldiğince Rabbim bilsin yeter. Sende üzülme ağlama yıpratma kendini görmezden gel çok şükür ki Muhtaç değilsin bak ne güzel. Sen tatlı tatlı bebişinle geçireceğin günleri hayal et. Bazen bir dost aileden öte olur inş iyi insanlarla dostluk kurarsın benim öyle Arkadaşlarım varki her hafta gelirler yağmur çamur dinlemeden ailemse 1 Yıldır 4 kez geldi davetle sadece. Imkanları var yok değil. Ben buna rağmen her Cumartesi giderim ziyaretlerine. Uzun oldu ama seni anlayabiliyorum. Bak bende bayadır konuşmuyordum sayende içimi Döktüm

Hosgeldiniz:) kramolar magnezyum eksikliginden olur canim. Ya hap sor doktoruna yada muz veya ilginc ama burdaki doktor hindistan cevizi suyunda cok fazla magnezyum var bol bol ic dedi. Gecmis olsun.

Harvey karp in mahallenin en mutlu bebegi kitabı nda kundagin bebegi güvende hissettirdiği ve daha iyi uyudugu yazıyor. .bunu başka yerlerde de okudum..ama buradaki kundak eski anadolu tarzı kundak değil. .ayakları daha serbest bırakan bir kundak çeşidi. .kolları ve bedeni sariyorsunuz..
Gerçekten annem de bebeğimi uyurken battaniyesine hafifçe sarardi ilk zamanlar kollar yanda..çok faydasini görmüsümdür
Çok sıkı değil ama tekrar ediyorum :)

Aynen canim ya, bildigin kucuk ergen. Etrafta bize patronluk taslamalar, bir kendi basinaliklar:) bazen guluyorum vallahi:):)

Canm senden fazla değer veryr die Düşünme yapmz anneler öyle allah korsn başına bişey gelse içi yanar biraz daha ilgiye Muhtaç olyr bazıları senın kardşnse öyle görürdn bide ufaksa senden sen ablas yaparsn o küçük diodr bak benm annemde abime daha düşündm mesela ben hep kendm yaparm ederm abim sanki hiiiçç bişey yapamz gibi davranr bu bizlerde alakalı bir durum güçlü göryrsn seni yoksa sevginden Şüphe etme bence hormnlrdn dolayı cnm bu kadar duygusal olman bak duygusallık geçtgnde dicksn ki neden üzdn kendimi sen şimdi bebeişini düşün onun heyecanını sevıncını yaşa geri kalan herseyı boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…