- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.441
Canim bosver is konulari icin uzme hic kendini . Aglamak iyi gelmistir icine atmaktansa. Bebegini kollarinda dusun baskada hicbirsey dusunme sen:)sağ bileğim hala ağrıyor özellikle bikaç adım attıktan sonra. dün sağlık bakanlığı habersiz bi denetim yaptı bize. benim branşımda ufak bi sorun çıktı. denetim sonrası buradaki bazı kişilerle gerildik. 1 saat kadar tatsız şeyler dinledim yani. kızım resmen o an içerde çırpınıyordu. hassasız zaten çok zor tuttum kendimi. odama çıkınca kitledim kapıyı yarım saat ağladım. bebeğimi üzmek istemedim ama ağlamasam açılmazdım. bugün daha iyiyim bide havalar düzelse moralim daha da iyi olacak
Canım ya çok sevindim hadi getmiş olsun bidahaki yatışın 9 ayın sonunda doğum için olsun inş. Dikkat et yorma kendini ani hareket etme. Allah şifa versinKizlaaaarrr!! Mutluyuz oglusumla cikiyoruz hastsneden cok suKur..dr. tembihledi yalniz sag kasık ağrısı ciddi birşeydir. Bidaha olursa beni ariycaksin ve usenmeyip geleceksin dedi.insallah gerek olmaz bidaha. Kanamadan dolayi ilk 3 ayin bitiminde yatmistim dimdi de 6 .ay bitti hhastsnedeydim.duz mantığa göre bir de 9.ayin sonunda yatmaliyim :yani umarim oyle olur. 3 ayi sorun olmadan atlatıp hayirlisiyla kaVusalim bebislere insallah
Canim haklisin sen tamamen arada gergin olmakta, ben bir taneyle geriliyorum bazen sende birde 2 taneler:) bizde de su siralar biraz iki yas sendromu yasaniyor sinirlerim yay gibi bazen:) bende esime sariyorum tabi o zamanlar baska kime saracagim zaten yahu, kimse yok burada saracak:):)Aynen canım
Haftasonu doktora şikayet ediyordu eşim
Doktorumda napsın 2 çocuk var bide hamile yorulup sinirlenmesi normal sende yardımcı ol ki oda sakin geçersin dediahahaaaa al sana cevap dedim. Aslında sakinim ama hep ona çatıyorum demek
Canim ben kizima cok emzik vermeye calistim. Evde 10 cesit filan degisik emzik var, bakkaldan alinmis bile var o derece:) herkes rahat edersin dedi o zamanlar benim kizim agzina sokmadi tukurdu. Ama simdi anladim ki iyiki almamis birde onu biraktirmakla ugrasacaktim. Buna da vermeyi dusunmuyorum . Birde kullanan arkadaslar sonradan hep uyurken agzindan dusuyor iyaniyor aglamaya basliyor birde emzik yetistirmeye habire uyaniyoruz filan dediler hic bulasmam o islere:) cocuk kendi uyumayi ogrenmeli herhangi birseye bagli uyursa cok kotucnm ben küvet maşrapa kova nevresm yastık yorgan alez pike biberon fırçasıbelki bebek askısı sanrm çoğusunu alcm :) biberon cansunun tavsiyesındn alcam emzik hiç bilmyrm siz emzik kullanckmsnz ya ne kadr doğru emzik kullanmk bebeğin damak yapısını bozyr gibi şeyler diolr ama kararszm
Canm benle eşimde öylyz çünkü :) dev adam olur dior gülyrz eşimle 14 ünde bende gitcm cnm doktora ama zayıf olursa kendımı suçlarm bakamyrm dieKuzum ne üzülcenn yaaa,her bebek farklı,bak eşim 190 boyunda bense 172,ve ben ınce yapılı bı ınsanda degılım.iki tane irikıyım ınsandan zaten ufak bebek olma sansı yoktu,doktırum basdan berı sızden tosun paşa beklıyorum dıyordu..hatta bızımkı azcık fazla ırı,boyle gıderse 36. Haftada cok kılosu yerınde olursa alırım diyor
Gecmis olsun, insallah yasanmaz yine de sadece doguma gidersin hastaneyeKizlaaaarrr!! Mutluyuz oglusumla cikiyoruz hastsneden cok suKur..dr. tembihledi yalniz sag kasık ağrısı ciddi birşeydir. Bidaha olursa beni ariycaksin ve usenmeyip geleceksin dedi.insallah gerek olmaz bidaha. Kanamadan dolayi ilk 3 ayin bitiminde yatmistim dimdi de 6 .ay bitti hhastsnedeydim.duz mantığa göre bir de 9.ayin sonunda yatmaliyim :yani umarim oyle olur. 3 ayi sorun olmadan atlatıp hayirlisiyla kaVusalim bebislere insallah
Daha once yazmistim burada kizlar. Biz kizimin problemleri nedeniyle hemmturkiye de hem amerika da cocuk ortopedisti proflara gidiyoruz iki senedir. Iki ulkenin doktorlarinin da soyledigi tek sey var asla ve asla kundak yapmayin. Cok cok zararli bebegin kemik ve kalca gelisimi icin. Zaten eski zamanlarda o yuzden bu kadar kalca ve ayak problemi varmis insanlarda kundak yuzunden iyle soylemisti turkiyedeki prof.. Buradaki doktorda hemen turkiye'de kindak yaygin kullaniliyor umarim kullanmadin ve yeni bebektede kullanmayacaksin asla dedi. Bilginize!Yatarken iyi oluyo canm. Cunku uyku sirasinda ellerini oynatip sicriyolar uyanabiliyolar. Kundakli daha rahat uyuyo
Cnm benmde bitirsem geliyr listedeki eksikleri arkdşlrdan cvp gelse yeni tesbıhe başlycz cnm bugn burdada paylştm ama kimse oralı olmadıTabı sende çifte hareket oluyordurrr,ne güzelll yaaaa....senın hamılelıgını takıp etmeyi çok ısterdım,bizde cok ıkız ıstedık,o yuzden tup bebek ıstemıstık ama kısmetımız ve hayırlısı boyleymıs...isyannn asla olmaz bızde,kötüsüde ıyısde hepsı allahdan,vardır her zaman bır bildiği...ya bu arada yenı tesbıhe baslayamadık bı turlu,gizemcım ver eksıklerı ben okuyum bıtsın bı çırpıdaaa..içim ferahlıyot tesbıh cekınce sızınle beraber....
Sagol canim, cok merak ediyorumÇok güzel ve kullanışlı bir bebek arabasıymış bu harikaiki minişi birden ancak böyle idare edersin cnm Şimdiden sana kolay gelsin :)
Ben unibaby yenidogan kullandim hep tr'deyken . Kiz bebeklerde pamuk patcalari iceri kacip tupleri tikamaya kadar gidebiliyirmus. Kendim zorluk cektim hamile kalabilmek icin hep o yuzden goze alamadim bu ihtimali kucuk bile olsaBende ıslak pamukla temizlemeyi düşünüyorum ama becerebilir miyim bilmiyorum babyme pamuktan aldm ben makyaj pamuğu gibi geniş bir pamuk ıslatıp silmek için ama pamuk parçası kalırmı acaba diye de endişeleniyorum ama denicem ilk günlerde daha sağlıklı deniyor.
Cnm geçmş olsn kötü durum için gitmzsn inş birdaha doktora en son doğm için olsn gidişin ve oğlşmla dön evine :)Kizlaaaarrr!! Mutluyuz oglusumla cikiyoruz hastsneden cok suKur..dr. tembihledi yalniz sag kasık ağrısı ciddi birşeydir. Bidaha olursa beni ariycaksin ve usenmeyip geleceksin dedi.insallah gerek olmaz bidaha. Kanamadan dolayi ilk 3 ayin bitiminde yatmistim dimdi de 6 .ay bitti hhastsnedeydim.duz mantığa göre bir de 9.ayin sonunda yatmaliyim :yani umarim oyle olur. 3 ayi sorun olmadan atlatıp hayirlisiyla kaVusalim bebislere insallah
Askadaşlardan bşri yazmıştı ya , kontrolde bu bebek olmuş alalım artık demiş ya doktor:) öyle olurmuş olmuş artık toplayalım tosuncuk :))
Haklsn cnm anneler rahat olsn dio ama dedgn gibi onun uyanması tekrar uymak daha zor bakalm cnm nasl olck benm oğlan :) cok zor durumda verırım alırsa alır almasa almz ama çok fazla veriptebağlanmasını istmyrm zamanla görczCanim ben kizima cok emzik vermeye calistim. Evde 10 cesit filan degisik emzik var, bakkaldan alinmis bile var o derece:) herkes rahat edersin dedi o zamanlar benim kizim agzina sokmadi tukurdu. Ama simdi anladim ki iyiki almamis birde onu biraktirmakla ugrasacaktim. Buna da vermeyi dusunmuyorum . Birde kullanan arkadaslar sonradan hep uyurken agzindan dusuyor iyaniyor aglamaya basliyor birde emzik yetistirmeye habire uyaniyoruz filan dediler hic bulasmam o islere:) cocuk kendi uyumayi ogrenmeli herhangi birseye bagli uyursa cok kotu
Canim emzigi bazen kullanma diye bisey yok maalesef:) cocuklar bir alisinca emzik icin agliyorlar hep. Ben kullanamadim kizim almadi ama eksikligini hissetmedim aslinda iyi de oldu.tamm tatlmannelere rahatlk tabii ya çok uzun süre kullanmayz sıkıştğmz zamnlarda okadr kısa sürede çok bişey yapmaz herhalde
Hadii yaCanim emzigi bazen kullanma diye bisey yok maalesef:) cocuklar bir alisinca emzik icin agliyorlar hep. Ben kullanamadim kizim almadi ama eksikligini hissetmedim aslinda iyi de oldu.
Cnm hamilelikten dolayı hepmz alınganz annen dedgn gibi durum değerlendrmesi yapyrdr .sen üzme kendini oda alır bişeyler belkide süpriz yapcktrKızlar moralimi bozan bir şeyi anlatmak istiyorum sîze belki abartıyorum bide siz yorumlayın bakalım.. Benim kız kardeşimde şuan hamile 36. Haftada ve uzak bir ilde. Annem ile ben aynı ilde yaşıyoruz, annem kardeşimin Bebeğinin oda takımını falan Aldı Artı oraya gidince ne alırlarsa annem alır yani ellerini ceplerine attırmaz. Buraya kadar çok normal açıkcası çünkü Allah'a şükür ailemin durumu iyi ve kız kardeşim de bebk nedeniyle işten çıktığı için onlara destek oluyorlar. Ama sıkıntı şurada annem yeğenime gösterdiği ilgiyi benim bebeğime göstermiyor nedense, açıkcası ben kimseden açık açık şunu yapın bunu yapın diyemem aynı şekilde eşimin ailesine de demem. Herkese biz hallederiz sağolun diyorum ama annem benimle aynı Şehirde OLMASINA rağmen hala bir ÇÖP bile almadI bebişimeıaz önce yanında alışveriş yapmama rağmen bunu da ben alayım demiyor şükür Allah'a ki bizim kimseye ihtiyacımız yok, eşimle ben herşeyle yetecek kadar kazanıyoruz ama insan işin maddiyetını geçiyor da ne bileyim düşünsün istiyor. Bilmiyorum ben mi çok abartıyorum ama bizim durumumuzu daha iyi görüp o yüzden mi birşey yapmak istemiyor bize anlamıyorum ben gerçekten maddiyata Değilim ama insan teklif bari etsin istiyor. Bilmiyorum bu durumu çok kafama takıyorum hiç birşey diyemiyorum kimseye, eşim de Olayların farkında ama ona da açılamıyorum Çünkü benim annemin yaptığını ben unuturum ama o unutmaz. Ciddi ciddi çok üzülÜyorum arkadaşlar. O yüzden buraya yazmak istedim. Sizce hormonların etkisiyle ben mi abartıyorum? Ne dersiniz?
Uyyyyy tosun pasaya bak sen ya, forumun en tosunu galiba:):) hersey yolundaymis cok sevindim. Annen hakli canim aslinda kolaya kacmamak lazim sonra biraktirmasi daha zor olabilir:)Slm kızlarrrrrrrrrrr,doktordan geldım sımdııı,1350 gramlık bir oğlan tasıyorum su an:)))maşallahhh aldı basını gıdıyor:))full kan ve ıdrar testi istedi,haftaya celestonu yapıcak test sonuclarına göre...hiçbi kanama alanı gormedı,hersey yolunda dedi,progestanıda ay sonu bırakırız artık dedi....çok şükür bugünümüzeeeBuarada emzık sohpeti dönmüş,annem biz 4 kardeşde emzik hiç kullanmamıs bana da aldırtmadı,gerek yok önce başa çıkmayı denee,kolayca tıkma agzına dıyor:))bende anne sözü dinlicem baakalım
Kizlaaaarrr!! Mutluyuz oglusumla cikiyoruz hastsneden cok suKur..dr. tembihledi yalniz sag kasık ağrısı ciddi birşeydir. Bidaha olursa beni ariycaksin ve usenmeyip geleceksin dedi.insallah gerek olmaz bidaha. Kanamadan dolayi ilk 3 ayin bitiminde yatmistim dimdi de 6 .ay bitti hhastsnedeydim.duz mantığa göre bir de 9.ayin sonunda yatmaliyim :yani umarim oyle olur. 3 ayi sorun olmadan atlatıp hayirlisiyla kaVusalim bebislere insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?