2015 Temmuz Anneleri

Benim ilki düşük olunca başlatıldı.

Canım elbisen çok güzelmiş bayıldım. Alıntılardan görünce anca yazabildim.
Bence de yumuşak yerde uyku moduna geçiyoruz

evet canım düşük hikayen varsa hemen başlatılıyor. bide sigar, kilo ya da bebeğe giden damarlarda tıkanma varsa hemen başlıyor. bugün varislerimi muayene etti. sadece üst bacaklarda küçük küçük başlamış dedi. varis çorabı devam. büyük varisler oluncada hemen başlıyorlar

Benim ilki düşük olunca başlatıldı.

Canım elbisen çok güzelmiş bayıldım. Alıntılardan görünce anca yazabildim.
Bence de yumuşak yerde uyku moduna geçiyoruz

saolll canımmmkırmızıya bayılırım zaten...azcık ılavelerle boyunuda adam ederım,oynamaya bayılırım zaten elbiselerle:)
zaten koltukda bıle yan yatıyorum,düz uzanınca nefesın kesılıyor,sırt aşağı yatılmıyor...nasıl bulantın bugünnn bu arada,en cok sen tukendın vallahi,bulantı cok fena maalsef ama allah sabrını verıyor ıste herseyın

canım geçmiş olsun,ilacını kullangın surece hiçbir problem olmaz,benımde arkadaslarımda kullananlar gayet guzzel rahat bı hamılelık gecırdıler,bi sıkıntı olmaz allahın ıznıyle

canım geçmiş olsun,ilacını kullangın surece hiçbir problem olmaz,benımde arkadaslarımda kullananlar gayet guzzel rahat bı hamılelık gecırdıler,bi sıkıntı olmaz allahın ıznıyle

sağol canım. epidural anestezi alamıycam sadece bundan dolayı. onun dışında inşallah sıkıntısız biter doğumlarımız

Varisler için zeytinyağıyla bacağına bol masaj yap bir tanıdığın çok azalmıştı bu şekilde belki sende de işe yarar.

bugün eskisine nazaran iyi gibiyim ama günün sonunda ne olur bilemem.
Millet doğum yaklaştıkça panik olur ben seviniyorum kusmalarım bitecek diye.
Şaka bir yana iyi olsun da ben razıyım bu halime... Rabbim kimseye benim gibi hamilelik vermesin diye bol bol dua ediyorum.

Gecmis olsun canim. Cocuklar olunca birakipmiyir onlarda tabi. Bakacak birisi yokmu sen hastaneye geri donsen?

inan bende panık olmuyorum,paranoyak hallerımızın bıtmesını çok ıstıyorum,sonuca elımızın erişemedıgı yerde,çaresiz kalmak kötü bi duygu,aline alınca en azından dersinki,doktora götürelim çaresini bulur...hayırlısıyla elimize alalım inşşşşş

Ya bazi doktorlar ne densiz catlama isi gercekten bazen ne yapsan oluyor iste. Ne gerek var simdi boyle konusmaya. Halbuki kadin dogumcunun aksine hamilenin halinden daha cok anlamasi sen ne kadar catladim desen normal hamilelik bi demesi lazim. Bosver canim sen hic canini sikma . Bebegin saglikla dogsun gerisi teferruat! Annem hep catlaklarima bakinca dogumunuzu hatirliyorum beni cok mutlu ediyor derdi:) bende sezeryan izimi gorunce kizimin dogdugu ani hatirliyorum cok hosuma gidiyor:)

Yalniz seker yuklemeni ihmal etme canim ya . Bak bir surumuzde cikti hic suphelenmemize ragmen hatta ilki cok basit zaten bir gazoz iciyorsun ben 3 saatligi bile yaptim.

canım bende kullanıyorum kan sulandırıcı gebeliğin basından beri.ne güzel sen 6.ayda baslıyosun.gerçi bende alıştım iğneye

Bazen içimizdeyken devamlı gözümüzün önünde, her yerde yanımızda acaba burası daha güvenilir mi diye düşünüyorum.
Bir yandan da benim çektiğim sıkıntılar var aklımda, birde içimdeyken müdahale edemiyoruz. Devamlı hareket edip etmediğini kontrol ediyoruz. Yani doğsa da sedacım ne sen ne ben paranoyaklığımızı bırakacağız. Biz hep senle yüreği ağzında annelerden olacağız emin ol

Evet canm kadındı doktor bana yaptrmak istiyomusun diye sormadı direk yapalm dedi bnde itiraz etmedim ama kararsz kaldm yarin sabah yaptrcam heralde cnm
cnm bayan doktorlr daha patavatsız olyrlar bence nezamn bayan doktora gitsm bende uyuz olrm :) yaptr cnm okadr zor bişey değil ya bişey anlamyrsn hem içinde kalmsn bişey

ya cnm bana calsymla d vitmnı beraber verdi acaba ondn ı benmde bu yorgnlğm eşime diorm hadi be bana yemek döksene kaldrma beni hadi bana su ver kaldrma beni:) iyice hizmetçi yapmaya çalşyrsn kalk al dedi

canm bizimkilerde yok öyle bişey ama aslnda bakılması gereken bişey değil mi nerden bilincek bakılmazsa

evettt büyük sınavlar,telaşeler,korkular ama bir tarafdan hayattaki belkide en büyük sevgilerden biri...hepsi bir arada değişik bı hayat bızı beklıyor,içine gırınce mutlaka alışıcaz ama ınsan bılmedıgınden korkar ya her zaman..bizde iyi birer anne olucaz inşşş..

ya cnm bana calsymla d vitmnı beraber verdi acaba ondn ı benmde bu yorgnlğm eşime diorm hadi be bana yemek döksene kaldrma beni hadi bana su ver kaldrma beni:) iyice hizmetçi yapmaya çalşyrsn kalk al dedi

gizem ben 2 ay kullandım kalsıyumla o d vıtamını halbıki,dıyete baslayınca bıraktırmıstı...şurda 1 aydır kullanmıyorum yaklasık kalsıyum ve d vıtamını..ama demkki calcımax ın ıcındekı d vıtamını cok yetersızmış,en düşük sınır 30,benımkisi 10 çıktı..hemen deviti dayadı ağzımaa,eczaneden aldırıp sırıngayla agzıma verdıler yaglı yaglı:)ampul şeklınde ,doguma kadar 15 gunde bır alıcam..

bı ömür hizmet etceksın sen ona,surda 2 ay sana hizmet etmiş çokmu,gonder enişteyi bi döveyim ben onu,hazır hormonlarda asabıyet yapmıskenn:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…