- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.781
Benim ilki düşük olunca başlatıldı.
Canım elbisen çok güzelmiş bayıldım. Alıntılardan görünce anca yazabildim.
Bence de yumuşak yerde uyku moduna geçiyoruz
Benim ilki düşük olunca başlatıldı.
Canım elbisen çok güzelmiş bayıldım. Alıntılardan görünce anca yazabildim.
Bence de yumuşak yerde uyku moduna geçiyoruz
benim anneme 2 kere pıhtı attı canım. benim çalıştığım yerde yatmıştı doktor bende de tahlil istemişti o zaman. çünkü genetik bu durum. o zaman bende de olduğu ortaya çıktı. yaşanmış düşük, pıhtı gibi bi durum olmadığı müddetçe bakılan birşey değil. ben annemden dolayı baktırmıştım ve tesadüf öğrendim. doktorumda anneme bakan doktor zaten. benden 5 yıl önce kanı o istemişti. şimdi bildiği için başladı kan sulandırıcı
Yapayim canim dedigin gibi. Nazarlardan uzak olsun kizim benim:)sabah akşam 7 şer tane felak nas ihlas ayetel kürsi oku üstüne . Allah korusun kem gözlerden miniği.
canım geçmiş olsun,ilacını kullangın surece hiçbir problem olmaz,benımde arkadaslarımda kullananlar gayet guzzel rahat bı hamılelık gecırdıler,bi sıkıntı olmaz allahın ıznıyle
Cok sagol canim benim:) insallah bebislerimiz dogacak onlarin resimlerini de paylasacagiz burda az kaldi:)OYY CNM MAŞALLAH KIZINA ÇOK TATLI KÜÇÜK HANIMEFENDİ :)
Varisler için zeytinyağıyla bacağına bol masaj yap bir tanıdığın çok azalmıştı bu şekilde belki sende de işe yarar.evet canım düşük hikayen varsa hemen başlatılıyor. bide sigar, kilo ya da bebeğe giden damarlarda tıkanma varsa hemen başlıyor. bugün varislerimi muayene etti. sadece üst bacaklarda küçük küçük başlamış dedi. varis çorabı devam. büyük varisler oluncada hemen başlıyorlar
bugün eskisine nazaran iyi gibiyim ama günün sonunda ne olur bilemem.saolll canımmmkırmızıya bayılırım zaten...azcık ılavelerle boyunuda adam ederım,oynamaya bayılırım zaten elbiselerle:)
zaten koltukda bıle yan yatıyorum,düz uzanınca nefesın kesılıyor,sırt aşağı yatılmıyor...nasıl bulantın bugünnn bu arada,en cok sen tukendın vallahi,bulantı cok fena maalsef ama allah sabrını verıyor ıste herseyın
Yapayim canim dedigin gibi. Nazarlardan uzak olsun kizim benim:)
Gecmis olsun canim. Cocuklar olunca birakipmiyir onlarda tabi. Bakacak birisi yokmu sen hastaneye geri donsen?Gece Dr gittik baktı ugs normal ama onlarda hareket gormediler yatış verdiler yatış işlemlerini yaptım bir kaçak oynadı Dr söyledim bana bıraktı ama bence çıkma dedi ama çocuklar evde tek ti ben çıkış yaptım inşallah bişey olmaz sabah beri az hareket var ama genede eskisi gibi değil inşallah bişey olmaz şimdide aklıma acaba kordon falan mı dolandı diyor çok stres oldum şu an
Varisler için zeytinyağıyla bacağına bol masaj yap bir tanıdığın çok azalmıştı bu şekilde belki sende de işe yarar.
bugün eskisine nazaran iyi gibiyim ama günün sonunda ne olur bilemem.
Millet doğum yaklaştıkça panik olur ben seviniyorum kusmalarım bitecek diye.
Şaka bir yana iyi olsun da ben razıyım bu halime... Rabbim kimseye benim gibi hamilelik vermesin diye bol bol dua ediyorum.
sağol canım. epidural anestezi alamıycam sadece bundan dolayı. onun dışında inşallah sıkıntısız biter doğumlarımız
Ya bazi doktorlar ne densizKızlar bugun kontrolümüz vardı 28+3günlük hamişim doktor değistirdim yarn seker yüklemesi yaptrcam ama yaptrsammi yaptrmasammi kararsz kaldm bide dojtor nekadar catlamisin nie krem kullanmadn dedi bnde kullandm ama fyda etmedi dedm sinirlerimi bozdu ona ne bnm catlaklarmdan .s
canım bende kullanıyorum kan sulandırıcı gebeliğin basından beri.ne güzel sen 6.ayda baslıyosun.gerçi bende alıştım iğneyeBende başlayacağım bakalım. aslında benim durumumdakileri normalde ilk hafta başlatıyor ama bende diğer risk faktörleri olmadığı için 6. ayı beklemişti. o gün geldi çattı. yapacak birşey yok. sağlık olsun
Bazen içimizdeyken devamlı gözümüzün önünde, her yerde yanımızda acaba burası daha güvenilir mi diye düşünüyorum.inan bende panık olmuyorum,paranoyak hallerımızın bıtmesını çok ıstıyorum,sonuca elımızın erişemedıgı yerde,çaresiz kalmak kötü bi duygu,aline alınca en azından dersinki,doktora götürelim çaresini bulur...hayırlısıyla elimize alalım inşşşşş
cnm bayan doktorlr daha patavatsız olyrlar bence nezamn bayan doktora gitsm bende uyuz olrm :) yaptr cnm okadr zor bişey değil ya bişey anlamyrsn hem içinde kalmsn bişeyEvet canm kadındı doktor bana yaptrmak istiyomusun diye sormadı direk yapalm dedi bnde itiraz etmedim ama kararsz kaldm yarin sabah yaptrcam heralde cnm
ya cnm bana calsymla d vitmnı beraber verdi acaba ondn ı benmde bu yorgnlğm eşime diorm hadi be bana yemek döksene kaldrma beni hadi bana su ver kaldrma beni:) iyice hizmetçi yapmaya çalşyrsn kalk al dedieşim de doktora şikayet edıyor:))bizim hatun nıye boyle takatsiz diye:)))d vitaminine başlayınca bıraz ıyı geldı sanki,hayyatada baktırmak aklıma gelmez d vıtamınıne,doktorun bı bildiği varmıs demekki,nerdeyse yok vücudumda o derece düşük...yumusak yere oturunca kalkılmıyor zaten:)))sert yerler tercihimiz
canm bizimkilerde yok öyle bişey ama aslnda bakılması gereken bişey değil mi nerden bilincek bakılmazsabenim anneme 2 kere pıhtı attı canım. benim çalıştığım yerde yatmıştı doktor bende de tahlil istemişti o zaman. çünkü genetik bu durum. o zaman bende de olduğu ortaya çıktı. yaşanmış düşük, pıhtı gibi bi durum olmadığı müddetçe bakılan birşey değil. ben annemden dolayı baktırmıştım ve tesadüf öğrendim. doktorumda anneme bakan doktor zaten. benden 5 yıl önce kanı o istemişti. şimdi bildiği için başladı kan sulandırıcı
Bazen içimizdeyken devamlı gözümüzün önünde, her yerde yanımızda acaba burası daha güvenilir mi diye düşünüyorum.
Bir yandan da benim çektiğim sıkıntılar var aklımda, birde içimdeyken müdahale edemiyoruz. Devamlı hareket edip etmediğini kontrol ediyoruz. Yani doğsa da sedacım ne sen ne ben paranoyaklığımızı bırakacağız. Biz hep senle yüreği ağzında annelerden olacağız emin ol
ya cnm bana calsymla d vitmnı beraber verdi acaba ondn ı benmde bu yorgnlğm eşime diorm hadi be bana yemek döksene kaldrma beni hadi bana su ver kaldrma beni:) iyice hizmetçi yapmaya çalşyrsn kalk al dedi
ya cnm bana calsymla d vitmnı beraber verdi acaba ondn ı benmde bu yorgnlğm eşime diorm hadi be bana yemek döksene kaldrma beni hadi bana su ver kaldrma beni:) iyice hizmetçi yapmaya çalşyrsn kalk al dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?