2015 Temmuz Anneleri

cnm ben ne kan ilacını ne kalsıyumu nede magnezyumu düzenli kullanmyrm çok üzülyrm bu duruma decaviti düzenli kullanyrdm onuda doktor kesti.

bı ömür hizmet etceksın sen ona,surda 2 ay sana hizmet etmiş çokmu,gonder enişteyi bi döveyim ben onu,hazır hormonlarda asabıyet yapmıskenn:)))
ana olcm ben çocuk taşyrmmm dedm kıyamadı yine :) ama bazen inan çok üşenyrm yemek yapmaya bile üşenr oldm.

Ya hanımlar şeker sonucu 1 2 saat sonra alınabilen bişey değil mi bekleniyor mu bi kaç gün? Bir de aç gidiyorsun kan alınıyor. Şeker içiyorsun 1 saat sonra tekrar alınıyor bukadar mi 2 saat sonra yine alınacak mi

Deneyeyim canım. aevde 5kg yağ var tadını beğenmedim koktu bana. bari böyle değerlensin :) kusmların haiflediğine çok sevindim. belki bugünden itibaren rahat edersin. hadi inşallah bakalım

normal dogummu olcak cnm senın allah kısmet ederse?

şimdilik normal doğuma bi engel yok canım. çatı muayeneside iyi çıkarsa normal olacak. ondada epiduralsiz olacak mecbur.

canım bende kullanıyorum kan sulandırıcı gebeliğin basından beri.ne güzel sen 6.ayda baslıyosun.gerçi bende alıştım iğneye

evet canım bunada şükür. senin düşük var mıydı daha önce

canm bizimkilerde yok öyle bişey ama aslnda bakılması gereken bişey değil mi nerden bilincek bakılmazsa

canım bunlar genetik laboratuarında araştırılan çok pahalı testler o yüzden devlet baba 3 düşük olamdan bakmıyor yada dediğim gibi ölü doğum olacak. özelde kendin baktırabiliyorsun heralde. o zaman ben baktırdığımda ablamada baktıralım demiştik bana yapılan testlerin tamamı bundan 5 yıl önce 1000tl civarındaydı. şuan kaç bin olmuştur bilemiyorum. özellerde hastayı maddi olarak yormamak adına risk yoksa istemiyor testi. bu düşük bi ihtimal canım. down sendromu gibi düşün. kaç bin kişide bir. pıhtılaşmayı sağlayan gende mutasyon oluşmuş bizde. kodum bozuk benim

ana olcm ben çocuk taşyrmmm dedm kıyamadı yine :) ama bazen inan çok üşenyrm yemek yapmaya bile üşenr oldm.

kıyamaz tabı yavv....yok bende kanamadan sonra ayakda durmaya korkuyorum ama eşimde sefillik cekıyor garıbım,baskasının yemegını bakıyorum hep ısteksız yıyor,hafta sonu ınat ettım yemek yaptım dınlene dınlene,hevesle yedı..kıyamam ben ona yaa,üzüldüm sonrada

Insallh cnm.

dünde eşim gelmiş sen yemek mi yedin diyor. yoo dedim seni bekledim. bu göbek akşamdan sabahmı büyüdü bu kadar ne kadar büyümüş diyor inanamadı. benim belim kaburgalarım fena. akşam çamaşır attım. eşim astı. bulaşık makinasınıda yarın boşaltırım diyor. cidden sanki 3. trimestra girince biranda ağırlaştım ben. pire gibi cansu yok oldu beni ekmezse eğer bu c.tesi kadın gelecekte ev biraz insani koşullara geçecek. dediğin gibi yemeği bile zor yapıyorum. zaten 6,30da anca evdeyim. yemek yap masa kur bulaşık derken saat hep 9u geçiyor

Kizlar pazara gittim geldim bugun dogurmazsam daha da dogurmam :) :)

bende illa pazara gitmek istiyorum eve de çok yakın pazar. 2 hafta öncesine kadar gittim hep tek başıma. kendime meyve, pırsa, enginar filan alıyordum daha çok ama yinede 1kg ondan 1 kg bundan derken yine yan yata yata geliyordum eve. şimdi eşimi işten erken çıkartıyorum oda geliyor yardıma. gelemediği zaman markete talim. ihityaç oldukça alıyorum toplu değil. napalım artık

canım bence yaptır şeker yüklrmrni bu konuda hiç kararsız kalmayın ya yediğin tatlıya say yani ne bileyim bu arada doktorlar biraz gıcık gerçekten benimkide kilomla ilgili negatif konuşunca gıcık oluyorum.
Arkadaslar şu an haraketleri daha düzene girdi benimde içim bir nebze rahatladı inşallah bir daha olmaz
Çok şükür canım kendinize dikkat edin bişey olmaz merak etme çocuk her zaman aynı oranda hareket etmiyo benimkide bazen gerçekten tedirgin oluyorum bende hayırlısı Allah ım korusun hepsini inşallah

evet canım benim iki düşüğüm oldu bu defa hamile olduğumu öğrenince iğneye başladık.benim birde iğne fobim vardı cok korkarım normalde.ama alıştım buna sabah akşam mecburen

cnm bızdede bulasık makınasının ustunu ben halledıyorum alt sepeti eşimm:))çok komiğizz vallaaa:))benım kanama çamaşır makınasa eğilirken olmustu,o yuzden camasır makınasını görünce canavar görmüş gibi oluyorum,işim olmaz onla

yok iki saat sonra alnmyr sonçta 1 saat sonra çıkyr ama ben bekleyemdgmden almadm eşimnde işi varmş bugün gdmyck yarın alck. çok basit bişey cnm

evet canım benim iki düşüğüm oldu bu defa hamile olduğumu öğrenince iğneye başladık.benim birde iğne fobim vardı cok korkarım normalde.ama alıştım buna sabah akşam mecburen

Allah yardımcın olsun canım. düşük olunca daha erken başlanıyor. ben tek doz verdi. ben günde 1 kere yapıcam. clexane mı kullanıyorsun

anladım cnm genetk görlmyrsa şüphe duylmyr ondanda pahalı die yaptrlmyr . cnm bizimkiler daha sağlam ozmn.:) bozlursa baktırırız :)

aynen canım bizimde genelde öyle oluyor. bided üst raflara koanacakalrı ben tezgaha bırakıyorum o yerleştiriyor :) aman canım boşver yanaşma hiç çamaşır makinasına yaşadığın stresi yeter sana. bikaç ayda evde prenses olalım zaten sonra külkedisine dönüşcez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…