- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.801
cnm ben ne kan ilacını ne kalsıyumu nede magnezyumu düzenli kullanmyrmgizem ben 2 ay kullandım kalsıyumla o d vıtamını halbıki,dıyete baslayınca bıraktırmıstı...şurda 1 aydır kullanmıyorum yaklasık kalsıyum ve d vıtamını..ama demkki calcımax ın ıcındekı d vıtamını cok yetersızmış,en düşük sınır 30,benımkisi 10 çıktı..hemen deviti dayadı ağzımaa,eczaneden aldırıp sırıngayla agzıma verdıler yaglı yaglı:)ampul şeklınde ,doguma kadar 15 gunde bır alıcam..
ana olcm ben çocuk taşyrmmm dedm kıyamadı yine :) ama bazen inan çok üşenyrm yemek yapmaya bile üşenr oldm.bı ömür hizmet etceksın sen ona,surda 2 ay sana hizmet etmiş çokmu,gonder enişteyi bi döveyim ben onu,hazır hormonlarda asabıyet yapmıskenn:)))
Varisler için zeytinyağıyla bacağına bol masaj yap bir tanıdığın çok azalmıştı bu şekilde belki sende de işe yarar.
bugün eskisine nazaran iyi gibiyim ama günün sonunda ne olur bilemem.
Millet doğum yaklaştıkça panik olur ben seviniyorum kusmalarım bitecek diye.
Şaka bir yana iyi olsun da ben razıyım bu halime... Rabbim kimseye benim gibi hamilelik vermesin diye bol bol dua ediyorum.
normal dogummu olcak cnm senın allah kısmet ederse?
canım bende kullanıyorum kan sulandırıcı gebeliğin basından beri.ne güzel sen 6.ayda baslıyosun.gerçi bende alıştım iğneye
canm bizimkilerde yok öyle bişey ama aslnda bakılması gereken bişey değil mi nerden bilincek bakılmazsa
ana olcm ben çocuk taşyrmmm dedm kıyamadı yine :) ama bazen inan çok üşenyrm yemek yapmaya bile üşenr oldm.
Kizlar pazara gittim geldim bugun dogurmazsam daha da dogurmam :) :)
Insallh cnm.cnm ben sana söylym bunlar bilerek yapmşlar. afacanlar boşuna üzdüler bence seni biri ağryr dedi die diğerleride başlamşlrdır ağryr demeye. ama inanmasan allah korusun yediler bişeyler olblr die insan endşnlyr ama dedğin gibi bişey yedrme biraz onlara ceza olsn sen kendını üzme tatlm iyiler bişey olmaz dahada
ana olcm ben çocuk taşyrmmm dedm kıyamadı yine :) ama bazen inan çok üşenyrm yemek yapmaya bile üşenr oldm.
Kizlar pazara gittim geldim bugun dogurmazsam daha da dogurmam :) :)
canım bence yaptır şeker yüklrmrni bu konuda hiç kararsız kalmayın ya yediğin tatlıya say yani ne bileyim bu arada doktorlar biraz gıcık gerçekten benimkide kilomla ilgili negatif konuşunca gıcık oluyorum.Kızlar bugun kontrolümüz vardı 28+3günlük hamişim doktor değistirdim yarn seker yüklemesi yaptrcam ama yaptrsammi yaptrmasammi kararsz kaldm bide dojtor nekadar catlamisin nie krem kullanmadn dedi bnde kullandm ama fyda etmedi dedm sinirlerimi bozdu ona ne bnm catlaklarmdan .s
Çok şükür canım kendinize dikkat edin bişey olmaz merak etme çocuk her zaman aynı oranda hareket etmiyo benimkide bazen gerçekten tedirgin oluyorum bende hayırlısı Allah ım korusun hepsini inşallahArkadaslar şu an haraketleri daha düzene girdi benimde içim bir nebze rahatladı inşallah bir daha olmaz
evet canım benim iki düşüğüm oldu bu defa hamile olduğumu öğrenince iğneye başladık.benim birde iğne fobim vardı cok korkarım normalde.ama alıştım buna sabah akşam mecburenDeneyeyim canım. aevde 5kg yağ var tadını beğenmedim koktu bana. bari böyle değerlensin :) kusmların haiflediğine çok sevindim. belki bugünden itibaren rahat edersin. hadi inşallah bakalım
şimdilik normal doğuma bi engel yok canım. çatı muayeneside iyi çıkarsa normal olacak. ondada epiduralsiz olacak mecbur.
evet canım bunada şükür. senin düşük var mıydı daha önce
canım bunlar genetik laboratuarında araştırılan çok pahalı testler o yüzden devlet baba 3 düşük olamdan bakmıyor yada dediğim gibi ölü doğum olacak. özelde kendin baktırabiliyorsun heralde. o zaman ben baktırdığımda ablamada baktıralım demiştik bana yapılan testlerin tamamı bundan 5 yıl önce 1000tl civarındaydı. şuan kaç bin olmuştur bilemiyorum. özellerde hastayı maddi olarak yormamak adına risk yoksa istemiyor testi. bu düşük bi ihtimal canım. down sendromu gibi düşün. kaç bin kişide bir. pıhtılaşmayı sağlayan gende mutasyon oluşmuş bizde. kodum bozuk benim
dünde eşim gelmiş sen yemek mi yedin diyor. yoo dedim seni bekledim. bu göbek akşamdan sabahmı büyüdü bu kadar ne kadar büyümüş diyorinanamadı. benim belim kaburgalarım fena. akşam çamaşır attım. eşim astı. bulaşık makinasınıda yarın boşaltırım diyor. cidden sanki 3. trimestra girince biranda ağırlaştım ben. pire gibi cansu yok oldu beni ekmezse eğer bu c.tesi kadın gelecekte ev biraz insani koşullara geçecek. dediğin gibi yemeği bile zor yapıyorum. zaten 6,30da anca evdeyim. yemek yap masa kur bulaşık derken saat hep 9u geçiyor
iyim canım geçmişi felan fazla okuyamıyorum sabah akiam iğne için hastaneye gidiyoruz.. tesbih varmıydı ben hiç çekemedimGNYDN CNM NASLSN ?
yok iki saat sonra alnmyr sonçta 1 saat sonra çıkyr ama ben bekleyemdgmden almadm eşimnde işi varmş bugün gdmyck yarın alck. çok basit bişey cnmYa hanımlar şeker sonucu 1 2 saat sonra alınabilen bişey değil mi bekleniyor mu bi kaç gün? Bir de aç gidiyorsun kan alınıyor. Şeker içiyorsun 1 saat sonra tekrar alınıyor bukadar mi 2 saat sonra yine alınacak mi
evet canım benim iki düşüğüm oldu bu defa hamile olduğumu öğrenince iğneye başladık.benim birde iğne fobim vardı cok korkarım normalde.ama alıştım buna sabah akşam mecburen
ahhh canım ne güzel gitmişsin pazara yaaa.bende yürüyüşe çıkacam üşeniyorum bugün bir türlü kalkamadım yerimden.hiç bşy yapasım yok bu hafta çok yorgun hissediyorum kendimiKizlar pazara gittim geldim bugun dogurmazsam daha da dogurmam :) :)
anladım cnm genetk görlmyrsa şüphe duylmyr ondanda pahalı die yaptrlmyr . cnm bizimkiler daha sağlam ozmn.:) bozlursa baktırırız :)Deneyeyim canım. aevde 5kg yağ var tadını beğenmedim koktu bana. bari böyle değerlensin :) kusmların haiflediğine çok sevindim. belki bugünden itibaren rahat edersin. hadi inşallah bakalım
şimdilik normal doğuma bi engel yok canım. çatı muayeneside iyi çıkarsa normal olacak. ondada epiduralsiz olacak mecbur.
evet canım bunada şükür. senin düşük var mıydı daha önce
canım bunlar genetik laboratuarında araştırılan çok pahalı testler o yüzden devlet baba 3 düşük olamdan bakmıyor yada dediğim gibi ölü doğum olacak. özelde kendin baktırabiliyorsun heralde. o zaman ben baktırdığımda ablamada baktıralım demiştik bana yapılan testlerin tamamı bundan 5 yıl önce 1000tl civarındaydı. şuan kaç bin olmuştur bilemiyorum. özellerde hastayı maddi olarak yormamak adına risk yoksa istemiyor testi. bu düşük bi ihtimal canım. down sendromu gibi düşün. kaç bin kişide bir. pıhtılaşmayı sağlayan gende mutasyon oluşmuş bizde. kodum bozuk benim
cnm bızdede bulasık makınasının ustunu ben halledıyorum alt sepeti eşimm:))çok komiğizz vallaaa:))benım kanama çamaşır makınasa eğilirken olmustu,o yuzden camasır makınasını görünce canavar görmüş gibi oluyorum,işim olmaz onla
canm yavaş yürüsydn bide ağr şeyler almasydn bende çıkyrm pazara annemle yoksa imkansz evime götrmyrm :) bide pazar taze olnca insan aa çok taze deyıp farketmdn doldryr :))Kizlar pazara gittim geldim bugun dogurmazsam daha da dogurmam :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?