2015 Temmuz Anneleri

Neye göre az canm doktorum süper dedi. Ben makarna pilavı kestim sadece. Eskisi gibi normal yiyorum herşeyi. Bebişte 970gr. Oda haftasıyla uyumlu. Hersey normal yani

Masallah de canim bebek haftasina gore iyiyse dr bguzel diyosa bencede az kilo iyi.
Banada dr um bir sey demiyor.
54,5 ile basladim suan 61 im
Insallah totalde cok almam. Bende beyaz ekmegi kestim, cavdar aliyorum. Onuda az yiyorum.
Pilavi kestim. Ama makarna forever

Cok sagol canim. Masallah kizima ama o kadar nazar degiyor ki sizlerin nazari degmez biliyorum buraya koyuyorum resimlerini facebook'a filan hic koymuyorum. Ne zaman koysam cocuga birseyler oldu hep. Ya dustu ya hasta oldu kuzum.
Masallah bıcırık çok tatlı
Koyma bencedeee, valla milletin ister istemez gozu degiyor demek ki. Bende hamile oldugumu hala kimseye demedim face de fln dogunca pylasimlarsan bu ne diyeckler

Niye deyip moralini bozar ki sanki doktor
Sanki bilerek catlatiyo kadinlar. Krem kullanilsada catlayan catlar yani.

cnm ben sana söylym bunlar bilerek yapmşlar. afacanlar boşuna üzdüler bence seni biri ağryr dedi die diğerleride başlamşlrdır ağryr demeye. ama inanmasan allah korusun yediler bişeyler olblr die insan endşnlyr ama dedğin gibi bişey yedrme biraz onlara ceza olsn sen kendını üzme tatlm iyiler bişey olmaz dahada

cnm herkesn bünyesi farklı mesela ben normalde çok çabuk kilo alan biri değilmdr ki dikkat ederdm yemezdm ama şimdi hamilym die ne istersem yiyrm ondn oldu sağlklysanz kilo falan gerisi boş
Aynen. Canm bende eski sistem yiyorum. Makarna pilav hariç. Yani iştah açılması olmadı bende. Ona bağlıyorum kiloyuda

yerim onu ya maşallah çok tatlı.tüm çocuklar bayılıyor o ayakkabılara ne varsa:)

bunu denicem işteyim pek bişi yapamıyorum mlesef
Çalışırken zorda eve gidince denersin.
İnşallah geçecek doğumdan sonra
Al benden de bir o kadar
maşallah cnm. hadi bakalm bişey olmaz inş. sevndm senın adına mide bulantısı kötü birde çalşyrken
Hiç sorma canım
İnşallah biter diye ümit ediyorum.
hematolojiye muayene oldum kızlar. bende pıhtılaşma bozukluğu var. kan sulandırıcı iğne başladı. doğumdan sonrada 6 hafta kullancam.
canım ebnde gebeliğin başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum korkma

ah cnm o bendede var bide şimdi kendıme ev aldm ya bu evi hiç benmsemyrm sevmyrm burayı hiçte temzlysm gelmyr

cnm halsizliğin üstüne birde bahar rehavetide çökecek ,artık el kol hiç kalkmazzz sanırım2 ay sonra görürüm bizi:)))eller kollar istesekde istemesekde full tıme calıscak,o yuzden bak keyfıne bosver...
benm şimdide3n öyle be cnm lavaboya kalkmaya üşenyrm işte bir otryrm zorla kalkyrm az bişey yryrm tekrar otryrm sanki kilomtrelerce yol yapmşm

Aynen. Canm bende eski sistem yiyorum. Makarna pilav hariç. Yani iştah açılması olmadı bende. Ona bağlıyorum kiloyuda
cnm benm arkdşm hamılyken hep derdi yedğm her makarna pilav beyaz ekmek bana bebeğime değil die. gerçekten öyle daha fazla sebze yersen vitmn olur.

Bi can taşıyorum sonucta catlamam normal ben sanki bilmiyorum catladığımı bebeğim icin herseye deger napalm patavatsz doktorlarda var böle

Evet canm kadındı doktor bana yaptrmak istiyomusun diye sormadı direk yapalm dedi bnde itiraz etmedim ama kararsz kaldm yarin sabah yaptrcam heralde cnm

canım ebnde gebeliğin başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum korkma

Bende başlayacağım bakalım. aslında benim durumumdakileri normalde ilk hafta başlatıyor ama bende diğer risk faktörleri olmadığı için 6. ayı beklemişti. o gün geldi çattı. yapacak birşey yok. sağlık olsun

Niye deyip moralini bozar ki sanki doktor
Sanki bilerek catlatiyo kadinlar. Krem kullanilsada catlayan catlar yani.
Sanki ben bilmiyorum çatladığımı gcık oldum bnde isterdim catlamamış bi karın bebeğimin hatıraları oolarak kalcak bana olsun napalm

benm şimdide3n öyle be cnm lavaboya kalkmaya üşenyrm işte bir otryrm zorla kalkyrm az bişey yryrm tekrar otryrm sanki kilomtrelerce yol yapmşm

eşim de doktora şikayet edıyor:))bizim hatun nıye boyle takatsiz diye:)))d vitaminine başlayınca bıraz ıyı geldı sanki,hayyatada baktırmak aklıma gelmez d vıtamınıne,doktorun bı bildiği varmıs demekki,nerdeyse yok vücudumda o derece düşük...yumusak yere oturunca kalkılmıyor zaten:)))sert yerler tercihimiz

Benim ilki düşük olunca başlatıldı.

Canım elbisen çok güzelmiş bayıldım. Alıntılardan görünce anca yazabildim.
Bence de yumuşak yerde uyku moduna geçiyoruz

canm geçmş olsn. nasl anlyrsn ki öyle bir sorunun oldgunu

benim anneme 2 kere pıhtı attı canım. benim çalıştığım yerde yatmıştı doktor bende de tahlil istemişti o zaman. çünkü genetik bu durum. o zaman bende de olduğu ortaya çıktı. yaşanmış düşük, pıhtı gibi bi durum olmadığı müddetçe bakılan birşey değil. ben annemden dolayı baktırmıştım ve tesadüf öğrendim. doktorumda anneme bakan doktor zaten. benden 5 yıl önce kanı o istemişti. şimdi bildiği için başladı kan sulandırıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…