- 11 Kasım 2014
- 923
- 545
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.761
Neye göre az canmdoktorum süper dedi. Ben makarna pilavı kestim sadece. Eskisi gibi normal yiyorum herşeyi. Bebişte 970gr. Oda haftasıyla uyumlu. Hersey normal yani
Masallah bıcırık çok tatlıCok sagol canim. Masallah kizima ama o kadar nazar degiyor kisizlerin nazari degmez biliyorum buraya koyuyorum resimlerini facebook'a filan hic koymuyorum. Ne zaman koysam cocuga birseyler oldu hep. Ya dustu ya hasta oldu kuzum.
ben 27 ye gircem 5 kg aldım cnmGünaydın kızlar. Bugün 28. Haftam bitti. 10 kilo aldım
Siz ne alemdesiniz?
Niye deyip moralini bozar ki sanki doktorKızlar bugun kontrolümüz vardı 28+3günlük hamişim doktor değistirdim yarn seker yüklemesi yaptrcam ama yaptrsammi yaptrmasammi kararsz kaldm bide dojtor nekadar catlamisin nie krem kullanmadn dedi bnde kullandm ama fyda etmedi dedm sinirlerimi bozdu ona ne bnm catlaklarmdan .s
cnm ben sana söylym bunlar bilerek yapmşlar. afacanlar boşuna üzdüler bence seni biri ağryr dedi die diğerleride başlamşlrdır ağryr demeye. ama inanmasan allah korusun yediler bişeyler olblr die insan endşnlyr ama dedğin gibi bişey yedrme biraz onlara ceza olsn sen kendını üzme tatlm iyiler bişey olmaz dahadaDersim yok bugun cnm ama kargomu akmaya gittim okula hepsi gelmis iyilermis bi kisi gelmemis hala karni.agriyomus o cocuk biraz skntili cocuk.incelemeye gelnlerde demis yedikten 6 saat snra belli.olur zehirlndikleri bnlr zehrlnmemis demis.bugun bieaz daha rahtim canim gece aklima geldi bi anda insallh o vocukta iyilesirde bidaha derste yalvarsakr kraker bile yedrmem
Aynen. Canm bende eski sistem yiyorum. Makarna pilav hariç. Yani iştah açılması olmadı bende. Ona bağlıyorum kiloyudacnm herkesn bünyesi farklı mesela ben normalde çok çabuk kilo alan biri değilmdr ki dikkat ederdm yemezdm ama şimdi hamilym die ne istersem yiyrm ondn oldu sağlklysanz kilo falan gerisi boş
yerim onu ya maşallah çok tatlı.tüm çocuklar bayılıyor o ayakkabılara ne varsa:)Kiz kiyafetleri dayanilacak gibi degil degil mi:):) ben bayiliyorum alisveris yapmaya kiz cocuga. Inanki kendime bisey alamiyordum cocuk kiyafetlerine kosuyorum hep kizima aliyorum simdi iki oldular birde yandi babamiz:):) bu arada bizim kiz iyice kokos oldu tipe bakin:) Eki Görüntüle 1494523
Masallah de canimbebek haftasina gore iyiyse dr bguzel diyosa bencede az kilo iyi.
Banada dr um bir sey demiyor.
54,5 ile basladim suan 61 im
Insallah totalde cok almam. Bende beyaz ekmegi kestim, cavdar aliyorum. Onuda az yiyorum.
Pilavi kestim. Ama makarna forever
Maşallah canm hepimizin bebişlerine. Soslu bi makarnaya bende çok zor hayır derim sende az almışsın ne güzel. İnşallah 10da 12de bitiririz hamileliği
inş canm hadi gözn aydınArkadaslar şu an haraketleri daha düzene girdi benimde içim bir nebze rahatladı inşallah bir daha olmaz
Çalışırken zorda eve gidince denersin.bunu denicem işteyim pek bişi yapamıyorum mlesef
Al benden de bir o kadarCanım hiç bişey yapmak istemiyo çok gıcığım banyoya çamaşırlar yığılmış kaçgündür evde değildim çocuk için git gel anneme geçtim ablama gittim. Bide elimizde çamaşır yıkasak nolcak halimiz Kalkıp makinaya koymaya üşeniyorum
Hiç sorma canımmaşallah cnm. hadi bakalm bişey olmaz inş. sevndm senın adına mide bulantısı kötü birde çalşyrken
canım ebnde gebeliğin başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum korkmahematolojiye muayene oldum kızlar. bende pıhtılaşma bozukluğu var. kan sulandırıcı iğne başladı. doğumdan sonrada 6 hafta kullancam.
ah cnm o bendede var bide şimdi kendıme ev aldm ya bu evi hiç benmsemyrm sevmyrm burayı hiçte temzlysm gelmyrCanım hiç bişey yapmak istemiyo çok gıcığım banyoya çamaşırlar yığılmış kaçgündür evde değildim çocuk için git gel anneme geçtim ablama gittim. Bide elimizde çamaşır yıkasak nolcak halimiz Kalkıp makinaya koymaya üşeniyorum
benm şimdide3n öyle be cnm lavaboya kalkmaya üşenyrm işte bir otryrm zorla kalkyrm az bişey yryrm tekrar otryrm sanki kilomtrelerce yol yapmşmcnm halsizliğin üstüne birde bahar rehavetide çökecek ,artık el kol hiç kalkmazzz sanırım2 ay sonra görürüm bizi:)))eller kollar istesekde istemesekde full tıme calıscak,o yuzden bak keyfıne bosver...
cnm benm arkdşm hamılyken hep derdi yedğm her makarna pilav beyaz ekmek bana bebeğime değil die. gerçekten öyle daha fazla sebze yersen vitmn olur.Aynen. Canm bende eski sistem yiyorum. Makarna pilav hariç. Yani iştah açılması olmadı bende. Ona bağlıyorum kiloyuda
Bi can taşıyorum sonucta catlamam normal ben sanki bilmiyorum catladığımı bebeğim icin herseye deger napalm patavatsz doktorlarda var bölesevindim canım. iğneler işe yarıyor demekki. 2 kızın üstesinden gelen 3.yü hayli hayli yapar. çünkü 2 yardımcı prensesin var.
geçmiş olsun canım
çok şıkmış elbise. güle güle kullan
ay ne güldüm kızına. boyu kadar ayakkabıları giymiş. çook tatlı maşallahRabbim nazarladan korusun.
doktorda moral vereceğine dediğine bak.. ne enteresan insnalar var. hiç takma kafana. bebeğin için hepsi. onlara baktıkça bebeğin gelsin aklına.
Evet canm kadındı doktor bana yaptrmak istiyomusun diye sormadı direk yapalm dedi bnde itiraz etmedim ama kararsz kaldm yarin sabah yaptrcam heralde cnmcnm bayanmydı doktorun bazı uyuz bayanlar olblyr. dedğim gibi bazı doktorlar hasta psikolojisinden anlamyrlr cnm maalesef sen kenıdne dert etme senın vücdn ona ne olyrsa gevşek konşmş. şeker yüklemesi ben yaptrdm cnm doktrm istersen yaptr dedi. ama çokta aç kalmadm acıcası ama olmadı tekrar derlerse yaptrmayı düşünmyrm tekrar
canım ebnde gebeliğin başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum korkma
Sanki ben bilmiyorum çatladığımı gcık oldum bnde isterdim catlamamış bi karın bebeğimin hatıraları oolarak kalcak bana olsun napalmNiye deyip moralini bozar ki sanki doktor
Sanki bilerek catlatiyo kadinlar. Krem kullanilsada catlayan catlar yani.
canm geçmş olsn. nasl anlyrsn ki öyle bir sorunun oldgunuhematolojiye muayene oldum kızlar. bende pıhtılaşma bozukluğu var. kan sulandırıcı iğne başladı. doğumdan sonrada 6 hafta kullancam.
benm şimdide3n öyle be cnm lavaboya kalkmaya üşenyrm işte bir otryrm zorla kalkyrm az bişey yryrm tekrar otryrm sanki kilomtrelerce yol yapmşm
Benim ilki düşük olunca başlatıldı.Bende başlayacağım bakalım. aslında benim durumumdakileri normalde ilk hafta başlatıyor ama bende diğer risk faktörleri olmadığı için 6. ayı beklemişti. o gün geldi çattı. yapacak birşey yok. sağlık olsun
Canım elbisen çok güzelmiş bayıldım. Alıntılardan görünce anca yazabildim.eşim de doktora şikayet edıyor:))bizim hatun nıye boyle takatsiz diye:)))d vitaminine başlayınca bıraz ıyı geldı sanki,hayyatada baktırmak aklıma gelmez d vıtamınıne,doktorun bı bildiği varmıs demekki,nerdeyse yok vücudumda o derece düşük...yumusak yere oturunca kalkılmıyor zaten:)))sert yerler tercihimiz
canm geçmş olsn. nasl anlyrsn ki öyle bir sorunun oldgunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?