2015 Temmuz Anneleri

maşallah sübhanallah çok tatlı bu kokoş prenses sanırım kızlar hep böyle benım kızımda çok kokoş giyer takıp takıştırır allah hayırlısıyla sağlıklı uzun ömürler versin evlatlarımıza inşallah

çok zor canm ama insan tedrgn olsada yapmaya çalşyr evlilik ev düzeni denen sey buymş demek ki evim evim güzel evimm :))

1
canm yavaş yürüsydn bide ağr şeyler almasydn bende çıkyrm pazara annemle yoksa imkansz evime götrmyrm :) bide pazar taze olnca insan aa çok taze deyıp farketmdn doldryr :))
pazara gidilecekse yanınızda birini yoksa mutlaka tekerlekli pazar arabalarından alın yanınıza.. aman bir iki bişey alcam gerek yok demeyin sakın insan pazara gidince çıldırıyor şunu da alım aman şuda çok iyi bunuda alım felan ooo taze taze görünce bitmez alacaklarımız :))

Bence de bunlr bizim iyi anne olmamız için sınav diyorum. İnşallah çocukları sıkmayız bu şekilde
Anneme benzemeyeceğim diyip yapanlar oluyor aynı öyle olucam ben biliyorum
Kizlar pazara gittim geldim bugun dogurmazsam daha da dogurmam :) :)
Ya cnaım çok ittiriyorlar dikkatli ol bir daha gidersen
Ben az daha bir bayanın kafasına çantayı indiriyordum.

KIZLAR EŞİM SONÇLARI ALMŞ GİDEMEM DEMŞTİ AMA DAYNAMAMŞ ODA. ŞEKERDE BİŞEY YOKMŞ ALLAHTAN AMA İDARARDA ALMŞLRDI BENDEN ONDA ENFKSYN ÇIKMŞ ANTİBYTK VERMŞ ( BİRDE BEBEĞİN BAŞI AŞAĞI DAYANMŞ DEDİ DEMŞTM YA EŞİM SORMŞ HANİ BUDURMDA KÖTÜ BİŞEY OLBLR Mİ DİE SUYUNUN BOŞALMASINA SEBEP OLBLR DEMŞ ÇOK DİKKAT ETMESİ LAZM FALAN DEMŞ ÇOK KÖTÜ ÜZÜLDM ŞİMDİ EŞİMDE DİOKİ EĞER BAKTK TEHLİKE DEVAM EDERSE İZNE ERKEN CIKRSN DİO 37 KADR BEKLMEYZ DEDİ ( ARTK EVDE BİŞEY YAPMAM YASAKLANDI ÇOK ÜZÜLDM ŞUAN ENFKSYNDA EN KORKTGM ŞEYDİ Kİ OKADR SU İÇİYRDM VİCDAN AZABI ÇEKYRM ŞUAN OKADR GEZDM ALŞVERŞ İÇİN ONDN MI DAYANDI BAŞI DİE AĞLYCM YA ŞİMDİ

Oy ay hakkini helal et ben konusulunca yazdim yani oyle yoksa mumkun deil yazmazdim :)
Ay saka yapiyorum canim, afiyet olsun, sifa olsun kuzucuguna, bol bol süt olsun insallah.Ben tüylü meyve yiyemiyorum alerjim var zaten 1 tane yesem kulaklar kasinmaktan bi hal oluyo.Kalbin rahat etsin
Yaparsin, telas etme. Kuzun iyilesmis ya daha ne? Makinaya atar yikarsin elde yikayacak degilsin ya. Iki saatlik caliskanligina bakar hepsi

Gizem benim bebeğimde aşağı inmişti.
Doktor dinlenirsen bebek dönebilir yükselir demişti.
Biz geçen kontrole gittiğimizde bebeğin başı aşağıdaydı yine ama doktor kendimi zorlamadıkça sorun olmayacağını söyledi.
Tuvalete gidince ıkınma, tuvaletini çok tutma, sık tuvalete git ve bol su iç
Biliyorsun sende saydığın benim rutin geçen hallerim. Birde kendini üzersen ufaklıkta üzülür yapma böyle

evet canım benimki de 0,4 lük olandan sabah akşam.bana doktorum hep aynı saatte yapacaksındedi.yani saati şaşmasın dedi.öyle yapıyorum bende.sanada söyledimi bşy canım

özellikle birşey söylemedi canım saatle ilgili. ben sadece öbekten yapmak sıkıntı olur mu dedim. hiç bir problem olmaz dedi. ben bu iğneleri başkalarına çok yaptım o açıdan sıkıntı yokta eşime öğretmek zaman alır. o zamana kadar göbek ve bacak idare edicem artık.

gizemcimmm benım oglan ılk gunden beri kafası aşağıdaaa,zaten bebekler bu saatten sonra herkesın döncek artık sırayla..bende şunu anlamıyorum kafasıyla delebileceği kesesyi ayagıyla daha rahat deler ne mantık anlamadım,benım doktorum hiçbi sıkıntı yok,normal olcak olsa işimize gelirdi bu durum ama sezeryan olacıgı ıcın farketmez bıze ters düz dedi..sende kafana takma ltf..bendede hafıf cıktı enfeksıyon..bu haftalarda zaten ıdrar yolu enfeksıyonu cıkması normal dedı doktorum ki ben gunde nerdeyse normaldede 2-3 lıtre su içen ınsanım,bogazım şiştiği için zaten antıbıyotık aldım bu hafta,doktor enfeksıyonada ıyı gelır o dedi,haftayada idrar kültürü,antibiyogram istedi..telaş etme,napsan bu haftalarda cok yaygın oluyor ilaçla geçiyor dedı doktor...

canım önce bi sakinleş. bide üzülüp bebişide üzme. idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte çok sık oluyor. geçen hafta bende de çıktı biliyorsun. sen ilaçlarını kullan güzelce bolda su iç. o düzene girer hiç merak etme. eşin doğru söylemiş. gerekirse izne erken çıkar annende yatarsın akşam eşinle geçersin eve. şurda izne çıkmana 4 hafta kaldı. kendini yormadığın müddetçe sıkıntı olamaz. vicdan yapacak bi durum yok. biz onlar için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. işler sadece bize kalsa ooo hepimiz sounsuz hamilelikler geçiririz. ayrıca insanlar bu pozisyonda kaç hafta geçiriyor. suyun gelmesi sadece bi ihtimal canım

canım banada eşim yapıyo göbekten.bizde sorduk son aya kadar göbekten yapsak sıkıntı olurmu dedik.yok olmaz dedi.göbek kac kat deri dedi.bana göbek daha acısız geliyor canım.bacaktan cok korkuyorum.bir defa koldan yaptık beni mahvetti.koskocaman morluk oldu geçmedi uzun bir süre.bu iğneyi kullananların çoğu kendi yapıyo.ben cesaret edemedimde gerçi.sen kendin yapamazmısın

yaparım heralde canım. ben kendime koldan damardan iğne yapabiliyorum. çok bulantım olunca yapardım eskiden. kendi kendime damar yolu açıp serum takmışlığımda var :) bu iğne morartabiliyor ya. yer kalmazsa göbekte filan kola geçerim diye düşündüm

CANM ARTK HEPMZN BEBEĞİ AŞAĞI DÖNER AMA SUYUNU GETİRİR ERKEN DOĞM OLBLR FALAN DEMŞ EŞİMDE ENDİLENMŞ BENDE ÜZÜLDM. CANM ATİBYTK VERMŞ ONU KULLANCM SUYUMU İHMAL ETMZDM AMA AZ GELYR DEMEK Kİ BANA. BİR HAFTA ANTBYTK KULLANINCA TEKRAR GİDER TEST YAPTRIRIM ENFKSYN İÇİN O GEÇERDE BAŞI DAYANMŞ DİE ENDŞM DAHA ÇOK CANM

CNM İYİCE DAYAMŞTI BENMKİ BAŞINI. ENFKSYN İÇİN ANTBYTK VERMŞ CNM SUYUSA ARTTIRIRIM O GEÇER İNŞ. BAŞINI DAYAMŞ YA ONDN KORKYRM BEN ERKEN DOĞM OLMASN DİE

Bi can taşıyorum sonucta catlamam normal ben sanki bilmiyorum catladığımı bebeğim icin herseye deger napalm patavatsz doktorlarda var böle
Ayy o doktor benim catlaklari görse gözleri böyle olur, halt etmis o. bünye meselesi bu, bazi ciltlere ne yaparsan yap catliyo. Öncelik yavrularimiz, catlaktan korksak dogurmazdik heralde...
Yapayim canim dedigin gibi. Nazarlardan uzak olsun kizim benim:)
Ben senin o cirkin kizini yerim, masallah.Ay tüm kizlar minikken böyle oluyor, büyüdükce de anneye rakip.
Allahin izniyle bisey olmaz insallah, korkutma kendini. Bol bol dinlenmeye bak, esin de anlayisli birisi yardimci filan oluyo iste, daya sirtini adama.Evde yaptir isleri, sonra arasin bak bu günleri....Hem de calisiyorsun helal olsun, bak bu bebis günü bekler , icime dogdu

CANM İNAN OKADR DİKKT ETMEYE ÇALŞYRDM SANCI YAPAR SUYU GELIR ERKEN DOĞM OLUR DEMŞ KORKTM İYİCE ENFKSYN GECER SU İÇERM İLAÇ KULLANRMDA İĞER DURUM ENDİŞE VERYR BANA EŞİMDE DÜĞÜNE GİTMZSN DEDİ YOLDA OTRCKSN SARSLCKSN ORDADA OTRCKSN GİTME DEDİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…