- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.741
O kaburga ağrısı bende de çok var. Dikkat et oturuşuna eğer kambur oturup farkına varmadan karnını sıkıştırıyorsan bebek sıkıştığından kaburgaya baskı yapabiliyor. Büyüyen rahim yaptığı bir baskı zaten var. Birde bebek orada baskı uygularsa ağrı daha da fazla oluyormuş. Bu gibi durumlarda doktor yan uzan dizi hafif kır ve ince bir yastık koy bacağının arasına bir süre sonra sakinleşir ağrı dedi.evet ben hiç kusmadım maşallah . busefer aama oğluşum ezyetini başkaa türlü yapıyo kaburgmı kırdığını düşünyorum çok agrıyoo
Benim ilk bebeğim. Elimden geldiğince şimdiden düşünmemeye çalışıyorum. Diyorum ki bunları son hafta düşünürümhayırlısı klo falan hiç sorun etmiyorum ama doğum benim için şuan çok korkutucu geliyo ikinci gebeliğim olmasna ragmen ne olcak ne yapçam telaş içindeyim
Karnmda catlaklarm var sadece bacak göğsümde falan yok karniminda alt kisimlarnda var boydan boy cizgi cizgi yapiyla alakali dedigin gibi bebegim iyimis cok şükür 1kilo 200gram olmuscanım çatlak malesef biraz genetik ne yaparsan yap çatlıyoo benim kızımda göbekte çatlagım olmadı şuan da yok gögüsler ve bacaklarımda olmuştu ama ne yaparsan yap oluyo bazen bende krem aldım ama haftada 1 belki sürüyorum . bebegğin sağlıklı olsunönemli olan o üzülme
İnşallah canım böyle gibi durumalrda bebeğinle konuş seni duyuyor ve sana yardımcı olur. Geçen hafta sonu bizde az kalsın doktora gidiyorduk. Yazmıştım belki okumuşsundur. Hep hareketli bebek hiç hareket etmedi. Uyuyor sandık, ama benim tansiyonumda düşüp baygınlık geçirince korktuk. Rengim hep bembeyaz olduğundan bunlarıda düşününce acaba bir eşy mi oldu dedik. Tam üstümü giydim eşimi bekliyorum oğlum anne çok endişeli iyi misin korkuyorum dedim biraz konuşunca hafiften tepki verdi. Doktoru aradık o zaman kendini çok yormuşsundur dinlen biraz, yemek ye eğer hareketleri normale dönerse sorun yok ama yine tepkisiz kalırsa hemen gel demişti.Arkadaslar şu an haraketleri daha düzene girdi benimde içim bir nebze rahatladı inşallah bir daha olmaz
O kaburga ağrısı bende de çok var. Dikkat et oturuşuna eğer kambur oturup farkına varmadan karnını sıkıştırıyorsan bebek sıkıştığından kaburgaya baskı yapabiliyor. Büyüyen rahim yaptığı bir baskı zaten var. Birde bebek orada baskı uygularsa ağrı daha da fazla oluyormuş. Bu gibi durumlarda doktor yan uzan dizi hafif kır ve ince bir yastık koy bacağının arasına bir süre sonra sakinleşir ağrı dedi.
Benim ilk bebeğim. Elimden geldiğince şimdiden düşünmemeye çalışıyorum. Diyorum ki bunları son hafta düşünürümsen de bence kendini telkin et. Henüz var ve hayatta çoğu şey planladığımız gibi olmuyo ve hatta korktuğumuzdan daha kolay gelip geçiyo.
Günaydın kızlar geçmiş hemen dolmuş tam okuyamıyorum dün ara ara girdim ama.
Çok şükür ateşsiz deliksiz bi uykuyla geçirdi kızım bu geceyi bende daha huzurlu uyudum uyuduğumda. Onlarla meşgul olmaktan içimdekini unutuyorum valla ablaları gelip öpüyo sarılıyo karnıma konuşuyorlar onların sıcaklığıyla geçiyo oğlumun günleride inş doğduktan sonra Allah yardım edicek bazen tedirginlik yaşamıyo değilim nasıl olcak nasıl yetişçem diye.
Hepimize kolay gelsin şimdiden
Günaydınlar güzel anne adayları..Nasılsınız? Ben biraz kötüyüm 2 gündür hastayım.Burnum tıkalı boğazım fena..2 gecedir rahat uyuyamıyorum burun tıkanıklığından nefes alamıyorum.Tavuk gibi, koca yastıklar koyarak uyumaya çalışıyorum nerdeyse oturur pozisyonda..İlaç da alamıyorum nane limon içiyorum .gece okyanus spreyi sıkıyorum burnuma bana mısın demiyo hiç bi işe yaramadı.eskiden burnum tıkandığında otrivine burun spreyi kullanırdım hemen açardı şimdi yasakne kullanabilirim hastalığım için artık bugün bi dr.a görünücem sanırım hiç keyfim yok
günaydınnnnnnnn güzelll annelerrrrrrrrrr,celestonumuzun 2.dozunuda olduk,artık allaha emanetız,5 mayıs hıdırellez günü kontrolmüz:))))bu arada 32.haftamda benımde mutlaka gıtmem gereken bı düğün cıktı,pufff yani,o halde yuvarlanarak gıtcez artık,www.asos.com da çok güzel hamıle kıyafetleri var ordan kırmızı bı elbıse sipariş ettim:))))))))))
http://www.asos.com/ASOS-Maternity/...rt=-1&clr=Redcream&totalstyles=172&gridsize=3
gelince boyuna ek yaptırıp uzatıcam sadece.........
Kiz kiyafetleri dayanilacak gibi degil degil mi:):) ben bayiliyorum alisveris yapmaya kiz cocuga. Inanki kendime bisey alamiyordum cocuk kiyafetlerine kosuyorum hep kizima aliyorum simdi iki oldular birde yandi babamiz:):) bu arada bizim kiz iyice kokos oldu tipe bakin:) Eki Görüntüle 1494523
Kızlar bugun kontrolümüz vardı 28+3günlük hamişim doktor değistirdim yarn seker yüklemesi yaptrcam ama yaptrsammi yaptrmasammi kararsz kaldm bide dojtor nekadar catlamisin nie krem kullanmadn dedi bnde kullandm ama fyda etmedi dedm sinirlerimi bozdu ona ne bnm catlaklarmdan .s
Kandirikci, Küstüm ...Valla türk bakkalina gelmemis daha gelse hemen alicam ,Siz yiyin benim yerime de
Ben bunu isiririm masallah ya anam kiz evlat has evlat ya bizim oglanlarida giydirip kucuk adam yapariz :)Kiz kiyafetleri dayanilacak gibi degil degil mi:):) ben bayiliyorum alisveris yapmaya kiz cocuga. Inanki kendime bisey alamiyordum cocuk kiyafetlerine kosuyorum hep kizima aliyorum simdi iki oldular birde yandi babamiz:):) bu arada bizim kiz iyice kokos oldu tipe bakin:) Eki Görüntüle 1494523
Çok tatlı maşallah ya kime benziyo kokoşluktaKiz kiyafetleri dayanilacak gibi degil degil mi:):) ben bayiliyorum alisveris yapmaya kiz cocuga. Inanki kendime bisey alamiyordum cocuk kiyafetlerine kosuyorum hep kizima aliyorum simdi iki oldular birde yandi babamiz:):) bu arada bizim kiz iyice kokos oldu tipe bakin:) Eki Görüntüle 1494523
Kiz kiyafetleri dayanilacak gibi degil degil mi:):) ben bayiliyorum alisveris yapmaya kiz cocuga. Inanki kendime bisey alamiyordum cocuk kiyafetlerine kosuyorum hep kizima aliyorum simdi iki oldular birde yandi babamiz:):) bu arada bizim kiz iyice kokos oldu tipe bakin:) Eki Görüntüle 1494523
canm arada acile git ultsarynda bak bebeğine haklsn insan endşlnyrGece Dr gittik baktı ugs normal ama onlarda hareket gormediler yatış verdiler yatış işlemlerini yaptım bir kaçak oynadı Dr söyledim bana bıraktı ama bence çıkma dedi ama çocuklar evde tek ti ben çıkış yaptım inşallah bişey olmaz sabah beri az hareket var ama genede eskisi gibi değil inşallah bişey olmaz şimdide aklıma acaba kordon falan mı dolandı diyor çok stres oldum şu an
maşallah cnm. hadi bakalm bişey olmaz inş. sevndm senın adına mide bulantısı kötü birde çalşyrkenGünaydın kızlar
Bugün nedense midem daha az bulanıyor.
Sanırım daha mutlu bir gün geçireceğim kusmazsam inşallah
Siz nasılsınız bakalım?
Canım hiç bişey yapmak istemiyo çok gıcığım banyoya çamaşırlar yığılmış kaçgündür evde değildim çocuk için git gel anneme geçtim ablama gittim. Bide elimizde çamaşır yıkasak nolcak halimiz Kalkıp makinaya koymaya üşeniyorum
cnm herkesn bünyesi farklı mesela ben normalde çok çabuk kilo alan biri değilmdr ki dikkat ederdm yemezdm ama şimdi hamilym die ne istersem yiyrm ondn oldu sağlklysanz kilo falan gerisi boşCanm internette yazan herşey doğru değil. Benim için önemli olan doktorum ve onun söyledikleri. Senin dediğinde 8-9 aylık hamileler için geçerli kilolar. Ben 6yı daha yeni bitiriyorum. Banada 10kilolar 15kilolar sağlıksız geliyo açıkcası 6.ayda
cnm bayanmydı doktorun bazı uyuz bayanlar olblyr. dedğim gibi bazı doktorlar hasta psikolojisinden anlamyrlr cnm maalesef sen kenıdne dert etme senın vücdn ona ne olyrsa gevşek konşmş. şeker yüklemesi ben yaptrdm cnm doktrm istersen yaptr dedi. ama çokta aç kalmadm acıcası ama olmadı tekrar derlerse yaptrmayı düşünmyrm tekrarKızlar bugun kontrolümüz vardı 28+3günlük hamişim doktor değistirdim yarn seker yüklemesi yaptrcam ama yaptrsammi yaptrmasammi kararsz kaldm bide dojtor nekadar catlamisin nie krem kullanmadn dedi bnde kullandm ama fyda etmedi dedm sinirlerimi bozdu ona ne bnm catlaklarmdan .s
göğüslern normalde büyüktr cnm birazda şişyr tabii hamılelk sırasnda ben normalde kilo alamazdm ama hamılelkte çok yiyrm aldm işte kilo almaya müsaitse vücdn ne yaparsan yap alırsn.ben de hiç o kadar az kilo almam mümkün değil 63 tüm 77 diyim şuan formülü varsa söleyin bilelm yaa ben çalışmama ragmen bütün gün koşturuyom ama kiloda alıyorum . artıık takıntıda yapmadım çabuk veriyrum benim bebeğim şuan zaten 1.100 gram gögüslerimde 1.000 kilonasıl becerebiliyosunuz . ben ilk kilou gögüse aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?