2015 Temmuz Anneleri

evet ben hiç kusmadım maşallah . busefer aama oğluşum ezyetini başkaa türlü yapıyo kaburgmı kırdığını düşünyorum çok agrıyoo
O kaburga ağrısı bende de çok var. Dikkat et oturuşuna eğer kambur oturup farkına varmadan karnını sıkıştırıyorsan bebek sıkıştığından kaburgaya baskı yapabiliyor. Büyüyen rahim yaptığı bir baskı zaten var. Birde bebek orada baskı uygularsa ağrı daha da fazla oluyormuş. Bu gibi durumlarda doktor yan uzan dizi hafif kır ve ince bir yastık koy bacağının arasına bir süre sonra sakinleşir ağrı dedi.

hayırlısı klo falan hiç sorun etmiyorum ama doğum benim için şuan çok korkutucu geliyo ikinci gebeliğim olmasna ragmen ne olcak ne yapçam telaş içindeyim
Benim ilk bebeğim. Elimden geldiğince şimdiden düşünmemeye çalışıyorum. Diyorum ki bunları son hafta düşünürüm sen de bence kendini telkin et. Henüz var ve hayatta çoğu şey planladığımız gibi olmuyo ve hatta korktuğumuzdan daha kolay gelip geçiyo.

Karnmda catlaklarm var sadece bacak göğsümde falan yok karniminda alt kisimlarnda var boydan boy cizgi cizgi yapiyla alakali dedigin gibi bebegim iyimis cok şükür 1kilo 200gram olmus

Arkadaslar şu an haraketleri daha düzene girdi benimde içim bir nebze rahatladı inşallah bir daha olmaz
İnşallah canım böyle gibi durumalrda bebeğinle konuş seni duyuyor ve sana yardımcı olur. Geçen hafta sonu bizde az kalsın doktora gidiyorduk. Yazmıştım belki okumuşsundur. Hep hareketli bebek hiç hareket etmedi. Uyuyor sandık, ama benim tansiyonumda düşüp baygınlık geçirince korktuk. Rengim hep bembeyaz olduğundan bunlarıda düşününce acaba bir eşy mi oldu dedik. Tam üstümü giydim eşimi bekliyorum oğlum anne çok endişeli iyi misin korkuyorum dedim biraz konuşunca hafiften tepki verdi. Doktoru aradık o zaman kendini çok yormuşsundur dinlen biraz, yemek ye eğer hareketleri normale dönerse sorun yok ama yine tepkisiz kalırsa hemen gel demişti.

bunu denicem işteyim pek bişi yapamıyorum mlesef

ilk e bende doğuma kadar hiç korkmadım ama normal doğum yaptıgım için o gece neler başıma gelicek merakla bekliyorum kavuşmakta çok istiyorum bir an evvel

sevindim canım. iğneler işe yarıyor demekki. 2 kızın üstesinden gelen 3.yü hayli hayli yapar. çünkü 2 yardımcı prensesin var.

geçmiş olsun canım

çok şıkmış elbise. güle güle kullan

ay ne güldüm kızına. boyu kadar ayakkabıları giymiş. çook tatlı maşallah Rabbim nazarladan korusun.

doktorda moral vereceğine dediğine bak.. ne enteresan insnalar var. hiç takma kafana. bebeğin için hepsi. onlara baktıkça bebeğin gelsin aklına.

Canım hiç bişey yapmak istemiyo çok gıcığım banyoya çamaşırlar yığılmış kaçgündür evde değildim çocuk için git gel anneme geçtim ablama gittim. Bide elimizde çamaşır yıkasak nolcak halimiz Kalkıp makinaya koymaya üşeniyorum

Ben bunu isiririm masallah ya anam kiz evlat has evlat ya bizim oglanlarida giydirip kucuk adam yapariz :)

Çok tatlı maşallah ya kime benziyo kokoşlukta

ayy allahım bu ne tatlılık yaa kokoşlukta da sınır tanımıyor maşallah

canm arada acile git ultsarynda bak bebeğine haklsn insan endşlnyr

cnm halsizliğin üstüne birde bahar rehavetide çökecek ,artık el kol hiç kalkmazzz sanırım2 ay sonra görürüm bizi:)))eller kollar istesekde istemesekde full tıme calıscak,o yuzden bak keyfıne bosver...

hematolojiye muayene oldum kızlar. bende pıhtılaşma bozukluğu var. kan sulandırıcı iğne başladı. doğumdan sonrada 6 hafta kullancam.

cnm herkesn bünyesi farklı mesela ben normalde çok çabuk kilo alan biri değilmdr ki dikkat ederdm yemezdm ama şimdi hamilym die ne istersem yiyrm ondn oldu sağlklysanz kilo falan gerisi boş

cnm bayanmydı doktorun bazı uyuz bayanlar olblyr. dedğim gibi bazı doktorlar hasta psikolojisinden anlamyrlr cnm maalesef sen kenıdne dert etme senın vücdn ona ne olyrsa gevşek konşmş. şeker yüklemesi ben yaptrdm cnm doktrm istersen yaptr dedi. ama çokta aç kalmadm acıcası ama olmadı tekrar derlerse yaptrmayı düşünmyrm tekrar

göğüslern normalde büyüktr cnm birazda şişyr tabii hamılelk sırasnda ben normalde kilo alamazdm ama hamılelkte çok yiyrm aldm işte kilo almaya müsaitse vücdn ne yaparsan yap alırsn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…