- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.861
Sabah dönecektir ama gerek kalmadı maşallah şimdi iyi düzene girdi haraketleri Sağol canimGecmis olsun canim. Cocuklar olunca birakipmiyir onlarda tabi. Bakacak birisi yokmu sen hastaneye geri donsen?
Insallah canim.duzelirr..AMİN CANM İNŞ. HERŞEY ZAMANINDA OLSN. YA HANİ SON ZAMANLARDA ALŞVERŞ FAZLA YOL YAPTM SANRM ONDN DEDM BENDE BAKALM DİNLENCM BAKALM SUYUDA ARTTTRDM ŞU SANİYEDENSONRA İLAÇTA KULLANCM ZATEN 13 MAYISA RANDEVU VERMŞ OZMANA KADR DÜZELR BİRAZ İNŞ. İÇİM RAHATLAR OZMN
Amin canımcanım bence yaptır şeker yüklrmrni bu konuda hiç kararsız kalmayın ya yediğin tatlıya say yani ne bileyim bu arada doktorlar biraz gıcık gerçekten benimkide kilomla ilgili negatif konuşunca gıcık oluyorum.
Çok şükür canım kendinize dikkat edin bişey olmaz merak etme çocuk her zaman aynı oranda hareket etmiyo benimkide bazen gerçekten tedirgin oluyorum bende hayırlısı Allah ım korusun hepsini inşallah
Canim benimde bebeğimin başı çok asagida ydi 2 hafta önce Dr eğer dikkat et doğum kanalına girerse doğum başlar dedi tek ilacı yatmak çalışıyorsun galiba ama dikkat et birde eve gelince ayaklarını yukarı kaldır yat baya faydası oldu bende bu girişimde yukarı cekilmistiCANM ARTK HEPMZN BEBEĞİ AŞAĞI DÖNER AMA SUYUNU GETİRİR ERKEN DOĞM OLBLR FALAN DEMŞ EŞİMDE ENDİLENMŞ BENDE ÜZÜLDM. CANM ATİBYTK VERMŞ ONU KULLANCM SUYUMU İHMAL ETMZDM AMA AZ GELYR DEMEK Kİ BANA. BİR HAFTA ANTBYTK KULLANINCA TEKRAR GİDER TEST YAPTRIRIM ENFKSYN İÇİN O GEÇERDE BAŞI DAYANMŞ DİE ENDŞM DAHA ÇOK CANM
Kadın kadının derdinden anlaması lazm ama bazen doktorlar bile patavatsz olabiliyor yarn yaptrcam canm allah korusun ilerde pismanlk yaşamak istemiyorum yaptrmaya karar verdimYa bazi doktorlar ne densizcatlama isi gercekten bazen ne yapsan oluyor iste. Ne gerek var simdi boyle konusmaya. Halbuki kadin dogumcunun aksine hamilenin halinden daha cok anlamasi sen ne kadar catladim desen normal hamilelik bi demesi lazim. Bosver canim sen hic canini sikma . Bebegin saglikla dogsun gerisi teferruat! Annem hep catlaklarima bakinca dogumunuzu hatirliyorum beni cok mutlu ediyor derdi:) bende sezeryan izimi gorunce kizimin dogdugu ani hatirliyorum cok hosuma gidiyor:)
Yalniz seker yuklemeni ihmal etme canim ya . Bak bir surumuzde cikti hic suphelenmemize ragmen hatta ilki cok basit zaten bir gazoz iciyorsun ben 3 saatligi bile yaptim.
Yaptrcam canm yarn sabah sonuclar ne zaman cıkıyo ki acabacnm bayan doktorlr daha patavatsız olyrlar bence nezamn bayan doktora gitsm bende uyuz olrm :) yaptr cnm okadr zor bişey değil ya bişey anlamyrsn hem içinde kalmsn bişey
Benim çatlaklarm kadını dert aldı amann kocam sorun etmiyo saten ben biraz hassasım bu konuda saolsun doktorcum hassas noktama bastı ben anne olucam varsn çatlasınAyy o doktor benim catlaklari görse gözleriböyle olur, halt etmis o. bünye meselesi bu, bazi ciltlere ne yaparsan yap catliyo. Öncelik yavrularimiz, catlaktan korksak dogurmazdik heralde...
Ben senin o cirkin kizini yerim, masallah.Ay tüm kizlar minikken böyle oluyor, büyüdükce de anneye rakip .
Allahin izniyle bisey olmaz insallah, korkutma kendini. Bol bol dinlenmeye bak, esin de anlayisli birisi yardimci filan oluyo iste, daya sirtini adama.Evde yaptir isleri, sonra arasin bak bu günleri....Hem de calisiyorsun helal olsun, bak bu bebis günü bekler , icime dogdu
Aaaaaa canım ya hemen karamsar Düşünme pozitif ol bak çok kızdım sana ne böyle hemen dertlendin napalım hamilelikte herşeyle karşılaşabiliriz buna zaten ilk haftadan hazırlamamız lazım kendimizi dimi. Bişeycik olmaz sen dikkat et kendini zorlama sakin stressiz geçir hiç bişey olmaz. 9 ay boyunca yatakta hamilelik geçiren arkadaşım var yani sen durumuna şükret canım bebeğinide boş yere huzursuz etme şimdi kendini üzüp.KIZLAR EŞİM SONÇLARI ALMŞ GİDEMEM DEMŞTİ AMA DAYNAMAMŞ ODA. ŞEKERDE BİŞEY YOKMŞ ALLAHTAN AMA İDARARDA ALMŞLRDI BENDEN ONDA ENFKSYN ÇIKMŞ ANTİBYTK VERMŞ( BİRDE BEBEĞİN BAŞI AŞAĞI DAYANMŞ DEDİ DEMŞTM YA EŞİM SORMŞ HANİ BUDURMDA KÖTÜ BİŞEY OLBLR Mİ DİE SUYUNUN BOŞALMASINA SEBEP OLBLR DEMŞ ÇOK DİKKAT ETMESİ LAZM FALAN DEMŞ ÇOK KÖTÜ ÜZÜLDM ŞİMDİ EŞİMDE DİOKİ EĞER BAKTK TEHLİKE DEVAM EDERSE İZNE ERKEN CIKRSN DİO 37 KADR BEKLMEYZ DEDİ ( ARTK EVDE BİŞEY YAPMAM YASAKLANDI ÇOK ÜZÜLDM ŞUAN ENFKSYNDA EN KORKTGM ŞEYDİ Kİ OKADR SU İÇİYRDM VİCDAN AZABI ÇEKYRM ŞUAN OKADR GEZDM ALŞVERŞ İÇİN ONDN MI DAYANDI BAŞI DİE AĞLYCM YA ŞİMDİ
korkma bişey olmaz Allahın izniyle yatış için ne gerekçe gösterdiAz olsada etti ama bilmiyorum gece Dr gittim yatış verdi sonra birkaç kez oynayın ca yatisi iptal ettim ama huzursuz um Dr bana bıraktı ama kendi yatmami istedi çocuklar evde tek ti diye yatmadim ama suan korkuyorum
KIZLAR EŞİM SONÇLARI ALMŞ GİDEMEM DEMŞTİ AMA DAYNAMAMŞ ODA. ŞEKERDE BİŞEY YOKMŞ ALLAHTAN AMA İDARARDA ALMŞLRDI BENDEN ONDA ENFKSYN ÇIKMŞ ANTİBYTK VERMŞ( BİRDE BEBEĞİN BAŞI AŞAĞI DAYANMŞ DEDİ DEMŞTM YA EŞİM SORMŞ HANİ BUDURMDA KÖTÜ BİŞEY OLBLR Mİ DİE SUYUNUN BOŞALMASINA SEBEP OLBLR DEMŞ ÇOK DİKKAT ETMESİ LAZM FALAN DEMŞ ÇOK KÖTÜ ÜZÜLDM ŞİMDİ EŞİMDE DİOKİ EĞER BAKTK TEHLİKE DEVAM EDERSE İZNE ERKEN CIKRSN DİO 37 KADR BEKLMEYZ DEDİ ( ARTK EVDE BİŞEY YAPMAM YASAKLANDI ÇOK ÜZÜLDM ŞUAN ENFKSYNDA EN KORKTGM ŞEYDİ Kİ OKADR SU İÇİYRDM VİCDAN AZABI ÇEKYRM ŞUAN OKADR GEZDM ALŞVERŞ İÇİN ONDN MI DAYANDI BAŞI DİE AĞLYCM YA ŞİMDİ
Icini ferah tut dinlenmeye bak canim erkekler bazi seyleri cok abartirlar icine sinmiyorsa git dokyorla bi daha konusCNM DÜN BENLE KNŞTU DOKTORM BUKADR KORKTMAMŞTI BENİ SADECE DİKKAT ET YORULMA DEDİ AMA EŞİME OLBLCKLRI SÖYLYNCE EŞİMDE ENDİŞLNDİ BENDE İNŞ. BİŞEY OLMYCK ALLAH'IM YARDM ETSN DUA ETCM BOL BOL
CANM BANA DÜN BUKADR ENDİŞELİ KONŞMDI DOKTORM İLŞKİDE SERBEST SEYHATTE DEDİ AMA BUGÜN EŞİMİ FENA KORKTMŞ VEYA EŞİM ÇOK ENDİŞELENDİ. CANM TABİKİ DEDĞİN GİBİ ARTK DAHA FAZLA DİKKAT ETCM İNŞ BİŞEY OLMYCK ALLAH'IN İZNYLE
geçmiş olsun canım dinlen biraz bi sorun olmaz inşaallah ciddi bişey olsaydı uyarırdı eşini yatış falan isterdi Allaha emanet kuzucuklarİNŞ CANIM BENM İNŞ. BEKLER OĞLŞM TARİHİNİ BENDE DAHA DİKKATLİ OLCM ARTK UMARM BİR AKSLK OLMAZ. ARTK YAPCK CNM BUGUNE KADR KENDI İŞLERİMİ HEP YAPTM AMA ARTK YAPMASININ GÜNÜ GELDİ
canım sıkma canını sen ilacını kullan bol su içmeye devam et geçer inşallah. dikkat edersin bişey olmaz Allah ın izniyle bebişineKIZLAR EŞİM SONÇLARI ALMŞ GİDEMEM DEMŞTİ AMA DAYNAMAMŞ ODA. ŞEKERDE BİŞEY YOKMŞ ALLAHTAN AMA İDARARDA ALMŞLRDI BENDEN ONDA ENFKSYN ÇIKMŞ ANTİBYTK VERMŞ( BİRDE BEBEĞİN BAŞI AŞAĞI DAYANMŞ DEDİ DEMŞTM YA EŞİM SORMŞ HANİ BUDURMDA KÖTÜ BİŞEY OLBLR Mİ DİE SUYUNUN BOŞALMASINA SEBEP OLBLR DEMŞ ÇOK DİKKAT ETMESİ LAZM FALAN DEMŞ ÇOK KÖTÜ ÜZÜLDM ŞİMDİ EŞİMDE DİOKİ EĞER BAKTK TEHLİKE DEVAM EDERSE İZNE ERKEN CIKRSN DİO 37 KADR BEKLMEYZ DEDİ ( ARTK EVDE BİŞEY YAPMAM YASAKLANDI ÇOK ÜZÜLDM ŞUAN ENFKSYNDA EN KORKTGM ŞEYDİ Kİ OKADR SU İÇİYRDM VİCDAN AZABI ÇEKYRM ŞUAN OKADR GEZDM ALŞVERŞ İÇİN ONDN MI DAYANDI BAŞI DİE AĞLYCM YA ŞİMDİ
Aynen ya sirf onun icin gittim zaten amma nasil yoruldum oglumdan ses yok :)hahahah çok yaşa emii:))))pazarda taze sebze meyva ınsanı yoldan cıkarır:)))
Kizlar hangisi olsn ispnyol olanin onu acik suan :) eger ispnyol dersnz alcmda :)
Aynen canim ya bnde 1 aydir hep marketten aliyordum ama bugun bi gidesim geldi meyve domates salatalik icin :)bende illa pazara gitmek istiyorum eve de çok yakın pazar. 2 hafta öncesine kadar gittim hep tek başıma. kendime meyve, pırsa, enginar filan alıyordum daha çok ama yinede 1kg ondan 1 kg bundan derken yine yan yata yata geliyordum eve. şimdi eşimi işten erken çıkartıyorum oda geliyor yardıma. gelemediği zaman markete talim. ihityaç oldukça alıyorum toplu değil. napalım artık
Bnde ciktim ama epeyi yoruldum bide yarin misafirim var hazirlik da yapiyorum ama ayni zamanda yuruyus de yapmis oldum. Ben erzurumdayim burasi cok soguk yurumek daha bi yoruyo insaniahhh canım ne güzel gitmişsin pazara yaaa.bende yürüyüşe çıkacam üşeniyorum bugün bir türlü kalkamadım yerimden.hiç bşy yapasım yok bu hafta çok yorgun hissediyorum kendimi
Aldim aldim bi baktim ellerim dolmus sag sol yalpalayarak geldim eve neyseki cok agirlasmadim :) ana gibi yar olur mu kimsem yokki burda esim de iste puffcanm yavaş yürüsydn bide ağr şeyler almasydn bende çıkyrm pazara annemle yoksa imkansz evime götrmyrm :) bide pazar taze olnca insan aa çok taze deyıp farketmdn doldryr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?