2015 Temmuz Anneleri

Insallah canim.duzelirr..

Amin canım

Canim benimde bebeğimin başı çok asagida ydi 2 hafta önce Dr eğer dikkat et doğum kanalına girerse doğum başlar dedi tek ilacı yatmak çalışıyorsun galiba ama dikkat et birde eve gelince ayaklarını yukarı kaldır yat baya faydası oldu bende bu girişimde yukarı cekilmisti

Kadın kadının derdinden anlaması lazm ama bazen doktorlar bile patavatsz olabiliyor yarn yaptrcam canm allah korusun ilerde pismanlk yaşamak istemiyorum yaptrmaya karar verdim

Benim çatlaklarm kadını dert aldı amann kocam sorun etmiyo saten ben biraz hassasım bu konuda saolsun doktorcum hassas noktama bastı ben anne olucam varsn çatlasın

Aaaaaa canım ya hemen karamsar Düşünme pozitif ol bak çok kızdım sana ne böyle hemen dertlendin napalım hamilelikte herşeyle karşılaşabiliriz buna zaten ilk haftadan hazırlamamız lazım kendimizi dimi. Bişeycik olmaz sen dikkat et kendini zorlama sakin stressiz geçir hiç bişey olmaz. 9 ay boyunca yatakta hamilelik geçiren arkadaşım var yani sen durumuna şükret canım bebeğinide boş yere huzursuz etme şimdi kendini üzüp.

Az olsada etti ama bilmiyorum gece Dr gittim yatış verdi sonra birkaç kez oynayın ca yatisi iptal ettim ama huzursuz um Dr bana bıraktı ama kendi yatmami istedi çocuklar evde tek ti diye yatmadim ama suan korkuyorum
korkma bişey olmaz Allahın izniyle yatış için ne gerekçe gösterdi

dur arkadaşım panik yapma hemen . biraz dinlen pozitif ol ,rahatla ve bol bol dua et.enfeksiyon belli zaten tedavisi var. günde 99 defa Allahümme Ya Mübdiü oku.Allahın izniyle hiç bişeycik olmaz .inşallah sağlıkla zamanında kucağına alırsın bebeğini. sen ferah tut kalbini bebeğin de üzülmesin.

CNM DÜN BENLE KNŞTU DOKTORM BUKADR KORKTMAMŞTI BENİ SADECE DİKKAT ET YORULMA DEDİ AMA EŞİME OLBLCKLRI SÖYLYNCE EŞİMDE ENDİŞLNDİ BENDE İNŞ. BİŞEY OLMYCK ALLAH'IM YARDM ETSN DUA ETCM BOL BOL
Icini ferah tut dinlenmeye bak canim erkekler bazi seyleri cok abartirlar icine sinmiyorsa git dokyorla bi daha konus

canım belki doktor idrar yolu iltihabı nedeniyle ağrı olabilir, erken doğum olabilir demiş olabilir, hani antibiyotiği kullanmazsan gibisinden, çünkü bazı kişiler iltihabı önemsemeyip antibiyotik kullanmak istemiyor. bu da çok tehlikeli durumlar ortaya çıkarabiliyor eşin yanlış anlamıştır büyük ihtimal. Yoksa kafası aşağıda diye bu kadar endişeli konuşacağını sanmıyorum. En güzeli sen bir doktoru ara sor hiç çekinme
ayrıca canım allah korusun bir erken doğum durumunda bile senin haftanda güzel bir bakımla bebeğin yaşama şansı neredeyse %100. Hiç canını sıkma bebeği üzme
ama bir arayıp doktoru neden öyle dediğini netleştir, belki de eşine iltihap durumunda antibiyotik kullanılmazsa ne olur onu anlatmıştır.

İNŞ CANIM BENM İNŞ. BEKLER OĞLŞM TARİHİNİ BENDE DAHA DİKKATLİ OLCM ARTK UMARM BİR AKSLK OLMAZ. ARTK YAPCK CNM BUGUNE KADR KENDI İŞLERİMİ HEP YAPTM AMA ARTK YAPMASININ GÜNÜ GELDİ
geçmiş olsun canım dinlen biraz bi sorun olmaz inşaallah ciddi bişey olsaydı uyarırdı eşini yatış falan isterdi Allaha emanet kuzucuklar

canım sıkma canını sen ilacını kullan bol su içmeye devam et geçer inşallah. dikkat edersin bişey olmaz Allah ın izniyle bebişine

Aynen canim ya bnde 1 aydir hep marketten aliyordum ama bugun bi gidesim geldi meyve domates salatalik icin :)

ahhh canım ne güzel gitmişsin pazara yaaa.bende yürüyüşe çıkacam üşeniyorum bugün bir türlü kalkamadım yerimden.hiç bşy yapasım yok bu hafta çok yorgun hissediyorum kendimi
Bnde ciktim ama epeyi yoruldum bide yarin misafirim var hazirlik da yapiyorum ama ayni zamanda yuruyus de yapmis oldum. Ben erzurumdayim burasi cok soguk yurumek daha bi yoruyo insani

canm yavaş yürüsydn bide ağr şeyler almasydn bende çıkyrm pazara annemle yoksa imkansz evime götrmyrm :) bide pazar taze olnca insan aa çok taze deyıp farketmdn doldryr :))
Aldim aldim bi baktim ellerim dolmus sag sol yalpalayarak geldim eve neyseki cok agirlasmadim :) ana gibi yar olur mu kimsem yokki burda esim de iste puff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…