- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.841
Suyun hemen boşalması mümkün değil sıvı kaybı olur onuda takiple söylerler.CANM ARTK HEPMZN BEBEĞİ AŞAĞI DÖNER AMA SUYUNU GETİRİR ERKEN DOĞM OLBLR FALAN DEMŞ EŞİMDE ENDİLENMŞ BENDE ÜZÜLDM. CANM ATİBYTK VERMŞ ONU KULLANCM SUYUMU İHMAL ETMZDM AMA AZ GELYR DEMEK Kİ BANA. BİR HAFTA ANTBYTK KULLANINCA TEKRAR GİDER TEST YAPTRIRIM ENFKSYN İÇİN O GEÇERDE BAŞI DAYANMŞ DİE ENDŞM DAHA ÇOK CANM
Canim gecmis olsun .bnde cok su iciyorum ama az icersem basliyo biraz agrilar.sanrim her hamilede oluyor skma canini.dikkat edersi. Canim kndine yormazsanda Allahin izniyle bi sknti olmz insallh canim.canim saatlerce yuruyen hamileler var onlarinki o zmn hep asagida kndini suclama.millet hsmileykn ne sekillere giriyo.Allahin izniyle vakti zamani gelince sagliklica alcz ufakliklariKIZLAR EŞİM SONÇLARI ALMŞ GİDEMEM DEMŞTİ AMA DAYNAMAMŞ ODA. ŞEKERDE BİŞEY YOKMŞ ALLAHTAN AMA İDARARDA ALMŞLRDI BENDEN ONDA ENFKSYN ÇIKMŞ ANTİBYTK VERMŞ( BİRDE BEBEĞİN BAŞI AŞAĞI DAYANMŞ DEDİ DEMŞTM YA EŞİM SORMŞ HANİ BUDURMDA KÖTÜ BİŞEY OLBLR Mİ DİE SUYUNUN BOŞALMASINA SEBEP OLBLR DEMŞ ÇOK DİKKAT ETMESİ LAZM FALAN DEMŞ ÇOK KÖTÜ ÜZÜLDM ŞİMDİ EŞİMDE DİOKİ EĞER BAKTK TEHLİKE DEVAM EDERSE İZNE ERKEN CIKRSN DİO 37 KADR BEKLMEYZ DEDİ ( ARTK EVDE BİŞEY YAPMAM YASAKLANDI ÇOK ÜZÜLDM ŞUAN ENFKSYNDA EN KORKTGM ŞEYDİ Kİ OKADR SU İÇİYRDM VİCDAN AZABI ÇEKYRM ŞUAN OKADR GEZDM ALŞVERŞ İÇİN ONDN MI DAYANDI BAŞI DİE AĞLYCM YA ŞİMDİ
CNM İYİCE DAYAMŞTI BENMKİ BAŞINI. ENFKSYN İÇİN ANTBYTK VERMŞ CNM SUYUSA ARTTIRIRIM O GEÇER İNŞ. BAŞINI DAYAMŞ YA ONDN KORKYRM BEN ERKEN DOĞM OLMASN DİE
KIZLAR EŞİM SONÇLARI ALMŞ GİDEMEM DEMŞTİ AMA DAYNAMAMŞ ODA. ŞEKERDE BİŞEY YOKMŞ ALLAHTAN AMA İDARARDA ALMŞLRDI BENDEN ONDA ENFKSYN ÇIKMŞ ANTİBYTK VERMŞ( BİRDE BEBEĞİN BAŞI AŞAĞI DAYANMŞ DEDİ DEMŞTM YA EŞİM SORMŞ HANİ BUDURMDA KÖTÜ BİŞEY OLBLR Mİ DİE SUYUNUN BOŞALMASINA SEBEP OLBLR DEMŞ ÇOK DİKKAT ETMESİ LAZM FALAN DEMŞ ÇOK KÖTÜ ÜZÜLDM ŞİMDİ EŞİMDE DİOKİ EĞER BAKTK TEHLİKE DEVAM EDERSE İZNE ERKEN CIKRSN DİO 37 KADR BEKLMEYZ DEDİ ( ARTK EVDE BİŞEY YAPMAM YASAKLANDI ÇOK ÜZÜLDM ŞUAN ENFKSYNDA EN KORKTGM ŞEYDİ Kİ OKADR SU İÇİYRDM VİCDAN AZABI ÇEKYRM ŞUAN OKADR GEZDM ALŞVERŞ İÇİN ONDN MI DAYANDI BAŞI DİE AĞLYCM YA ŞİMDİ
İNŞ CANIM BENM İNŞ. BEKLER OĞLŞM TARİHİNİ BENDE DAHA DİKKATLİ OLCM ARTK UMARM BİR AKSLK OLMAZ. ARTK YAPCK CNM BUGUNE KADR KENDI İŞLERİMİ HEP YAPTM AMA ARTK YAPMASININ GÜNÜ GELDİAyy o doktor benim catlaklari görse gözleriböyle olur, halt etmis o. bünye meselesi bu, bazi ciltlere ne yaparsan yap catliyo. Öncelik yavrularimiz, catlaktan korksak dogurmazdik heralde...
Ben senin o cirkin kizini yerim, masallah.Ay tüm kizlar minikken böyle oluyor, büyüdükce de anneye rakip .
Allahin izniyle bisey olmaz insallah, korkutma kendini. Bol bol dinlenmeye bak, esin de anlayisli birisi yardimci filan oluyo iste, daya sirtini adama.Evde yaptir isleri, sonra arasin bak bu günleri....Hem de calisiyorsun helal olsun, bak bu bebis günü bekler , icime dogdu
evet en rahatı göbek.ben de bir kez bacaktan yaptım hem çok acıdı hem de 1 hafta iğne yeri kırmızı yuvarlak izi kaldıcanım banada eşim yapıyo göbekten.bizde sorduk son aya kadar göbekten yapsak sıkıntı olurmu dedik.yok olmaz dedi.göbek kac kat deri dedi.bana göbek daha acısız geliyor canım.bacaktan cok korkuyorum.bir defa koldan yaptık beni mahvetti.koskocaman morluk oldu geçmedi uzun bir süre.bu iğneyi kullananların çoğu kendi yapıyo.ben cesaret edemedimde gerçi.sen kendin yapamazmısın
CANM BANA DÜN BUKADR ENDİŞELİ KONŞMDI DOKTORM İLŞKİDE SERBEST SEYHATTE DEDİ AMA BUGÜN EŞİMİ FENA KORKTMŞ VEYA EŞİM ÇOK ENDİŞELENDİ. CANM TABİKİ DEDĞİN GİBİ ARTK DAHA FAZLA DİKKAT ETCM İNŞ BİŞEY OLMYCK ALLAH'IN İZNYLESuyun hemen boşalması mümkün değil sıvı kaybı olur onuda takiple söylerler.
Bir de sağolsun bazı doktorlarımız çok korkutuyor. Bebeğin keseyi açabilmesi için ciddi basınç yapması lazım.
Onun içinde sen kendini zorlamış olman gerekli ki sen bu durumda daha dikkatli olacağından olmaz Allahın izniyle
Hı sıvı kaybının endişesi nedir onuda söyleyeyim. Erken doğum gerçekleşir. Tabii bu söyledikelrimin hepsi için senin kendini yorup bebeğin rahme basınç yapması ile gerçekleşir. Eşinle cinsel temasta bulunmazsan, kendini zorlamazsan genellikle bu durumlarda %80 bebek dönebiliyor. Eğer durum endişelendiğin boyutta ciddi olsaydı doktor sana serum, ilaç ve rapor verirdi. Bu durumda olupta haftasında veya 37. haftada doğum yapanlarda oldu. Düşün artık
AMİN CANM İNŞ. HERŞEY ZAMANINDA OLSN. YA HANİ SON ZAMANLARDA ALŞVERŞ FAZLA YOL YAPTM SANRM ONDN DEDM BENDE BAKALM DİNLENCM BAKALM SUYUDA ARTTTRDM ŞU SANİYEDENSONRA İLAÇTA KULLANCM ZATEN 13 MAYISA RANDEVU VERMŞ OZMANA KADR DÜZELR BİRAZ İNŞ. İÇİM RAHATLAR OZMNCanim gecmis olsun .bnde cok su iciyorum ama az icersem basliyo biraz agrilar.sanrim her hamilede oluyor skma canini.dikkat edersi. Canim kndine yormazsanda Allahin izniyle bi sknti olmz insallh canim.canim saatlerce yuruyen hamileler var onlarinki o zmn hep asagida kndini suclama.millet hsmileykn ne sekillere giriyo.Allahin izniyle vakti zamani gelince sagliklica alcz ufakliklari
Zaten emin ol yavaş yavaş herkesin bebeği dönecek. Dönmezse normal doğum yapmak isteyenler için sıkıntıCANM BANA DÜN BUKADR ENDİŞELİ KONŞMDI DOKTORM İLŞKİDE SERBEST SEYHATTE DEDİ AMA BUGÜN EŞİMİ FENA KORKTMŞ VEYA EŞİM ÇOK ENDİŞELENDİ. CANM TABİKİ DEDĞİN GİBİ ARTK DAHA FAZLA DİKKAT ETCM İNŞ BİŞEY OLMYCK ALLAH'IN İZNYLE
BU DOKTOR NİE BUKADAR KORKTTU OZMN BİZİ YAcnm benımde aynı durum yav,ben ayakda cok durmuyorum sadece,işime gidip gelıyorum,yatmana falanda gerek yok artık,hafıf yürüyüş bıle yapabılırsın dedı doktor..kolay değil oyle bebegın kafasını dayayıp keseyı delmesı,ayrıca zaten bundan sonra hepımızın hareketlerını kısıtlaması gerekıyor,ne kadar bol dınlenme o kadar iyi...bebekler agırlasıyor,illaki aşağı dogru hareket etcek,yercekimı kanunu bu,sen fazla ptıtr pıtır dolanma yeter:)))hiçbişi yok bunda kafaya takcak...
Tebrikler cnm çok güzel gitmişsinben 27 ye gircem 5 kg aldım cnm
CNM DÜN BENLE KNŞTU DOKTORM BUKADR KORKTMAMŞTI BENİ SADECE DİKKAT ET YORULMA DEDİ AMA EŞİME OLBLCKLRI SÖYLYNCE EŞİMDE ENDİŞLNDİ BENDE İNŞ. BİŞEY OLMYCK ALLAH'IM YARDM ETSN DUA ETCM BOL BOLCanım çok geçmiş olsun.. ama kendini üzme lütfen idrar yolu enfeksiyonu dediğin hamilelerin çoğunun başına gelen birşey ki, bende bir aydır çekiyorum yani.. zaten şikayeti olmayan bir hamileye bile yapsan yüzde 99 çıkar yani o derece yaygın.. o yüzden onu kafaya takma sakın, ilaçlarını düzenli kullan bir haftada geçer gider inş..
diğer konuya gelince, benim dayımın eşinde de aynı durum olmuştu bebek 27. haftada mı ne aşağıya inmiş dayanmıştı.. yengem de o kadar ufak tefek bir tiptir ki, aksine bebek de dayım gibi uzun boyluydu... üstelik yengem sözleşmeli öğretmen olduğu için erkenden rapor falan alıp izne de çıkamıyordu ve her gün bir saat git bir saat gel o berbat yollardan köy okuluna gidiyordu.. ama sabretti, dikkat etti ve hiç birşey olmadan sağ salim kızını kucağına aldı.. sen de dikkat edersin canım, kendini yormazsın allahın izniyle birşeycik olmaz..
Yani dediğin durumlar herkesin başına gelebilecek şeyler moralini bozma canım benim..
BU DOKTOR NİE BUKADAR KORKTTU OZMN BİZİ YA
CANM BEN FAZLA DURMAM DUŞUMU ALIR ÇIKARM HAMİLE OLDGMDN BERİ BUHAR BENİ BUNALTYR NEFES ALAMYRM SANKİ. ONDN YANA SORNM YOK CNM İNŞ. BUDURMDA DİKKET EDLNCE BİŞEY KALMYCKZaten emin ol yavaş yavaş herkesin bebeği dönecek. Dönmezse normal doğum yapmak isteyenler için sıkıntı
ki genellikle bu haftalarda %80 dönüyorlar sonrası hızlı kilo aldıkları için dönemeyeceklerinden bir önlem
Birde tüm gebelerin aklında bulunsun sucak suyun içinde fazla kalmayın oda sızıntıya sebep olabilir.
Ben jakuziyi sıcak su doldurup içinde uzanmayı seviyordum ama kesinlikle yasakladı.
Cidden de gözümü korkuttu doktor siz siz olun bu konuda dikkatli olun.
BİRAZ GEZDM YA CANM HEMEN BURNMDN GELDİ İŞTEsendeki tez canlılıgı farketmiş olabilirrrr:))))))))))))))korkutup azcık agır hareket etmeni istemiştir:))en normal sorunsuz hamılede bıle artık cok fazla ayakda durup bunyeyı yormamak lazım,doktor senı yonlendırmek istemiştir...ben gecen dedım ya,ıkeaya gıttım cok uzun işimiz vardı,bindim tekerlekli sandalyeye öyle gezdım valla:))hem içim raat ettı,hemde bebişimle yorulmadık..sende dikkat et,sıkıntılı bı duruum yok
BİRAZ GEZDM YA CANM HEMEN BURNMDN GELDİ İŞTEANNEMLE KNŞTM ÇOK GEZDN ONDN DİO DAHA GEZ GEZ SEN DEDİ BACAKLRIMI KICK BENM YOKSA . AMAN OĞLŞM İYİ OLSNDA GEZMEM VALLA
CANM AYNI ANAM GİBİ KNŞTN :) BACAKLAREINI KIRARM DAHA GEZDE DİOyav ben dusumu bıle oturarak alıyorum kanamadan sonra:))))ayakda durmaya korkar oldumm..senıde korkuttugu ıyı olmus,vur dizine otur aşağııı bakimmmmmmmmm:)))
CANM AYNI ANAM GİBİ KNŞTN :) BACAKLAREINI KIRARM DAHA GEZDE DİOYOOOK GEZMEM ÖYLE DAHA EVDEN İŞE İŞTEN EVE HFTA SONU ANAMA OKADR .
NE FENASINN :)) İYİ KULLANYRM BU DURUMU DİOSN :)) YOK BEA BENDE YAPMAM ARTK HİÇ BİŞEY KOKTMhahahahhaa:)))iyi demişşş...kendını yormassan hiçbişi olmaz.....işleride eşine dayaaa,çalışşsın,evlat sahıbı olmak oyle kolay değil...bizimki bazen burun kıvırınca dıyorum ki,istersen kanama gecesını bı daha yasayalım ben yapimm işleri diyorum,allah korusun dıyor bi şevk gelıyor içine:)))
29 haftalıkBebeğin kaç haftalik canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?