- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.881
Kizlar dun kolileri actim kizimin kiyafetlerini yenidogan 0-3 ay olanlari. Hepsi kislik body'ler hep uzun kol, birsuru tulum
Yazlik yokbugun gittim birkac yazlik aldim kizima icim acildi:) Eki Görüntüle 1495163
Aynen canim ya bnde 1 aydir hep marketten aliyordum ama bugun bi gidesim geldi meyve domates salatalik icin :)
Canim aynen dedigin gibi. Cocuga asiri derecede nazar degiyorMaya nazara aman dikkat et canım
Herkesin içi dışı bir değil. Hasetle bakanda oluyor maalesef
Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah bende buradaki arkadaşlara anlatıyorum ebbeğin hakkındaki durumu çevremdekiler bilmezler. Düşükten sonra daha dikkatli olmayı öğrendim
günaydınnnnnnnn güzelll annelerrrrrrrrrr,celestonumuzun 2.dozunuda olduk,artık allaha emanetız,5 mayıs hıdırellez günü kontrolmüz:))))bu arada 32.haftamda benımde mutlaka gıtmem gereken bı düğün cıktı,pufff yani,o halde yuvarlanarak gıtcez artık,www.asos.com da çok güzel hamıle kıyafetleri var ordan kırmızı bı elbıse sipariş ettim:))))))))))
http://www.asos.com/ASOS-Maternity/...rt=-1&clr=Redcream&totalstyles=172&gridsize=3
gelince boyuna ek yaptırıp uzatıcam sadece.........
Cok sevindim canim. Korkman cok normal cok kotu bir tecrube yasamissin. Allah gostermesin bir dahaArkadaslar şu an haraketleri daha düzene girdi benimde içim bir nebze rahatladı inşallah bir daha olmaz
Kiz kiyafetleri dayanilacak gibi degil degil mi:):) ben bayiliyorum alisveris yapmaya kiz cocuga. Inanki kendime bisey alamiyordum cocuk kiyafetlerine kosuyorum hep kizima aliyorum simdi iki oldular birde yandi babamiz:):) bu arada bizim kiz iyice kokos oldu tipe bakin:) Eki Görüntüle 1494523
Sagol canim ya. Bende hic alisveris yapmamistim alisveris yapmayinca havasina giremiyor insan simdi alip koyunca bir heves geldi icime:):)hepsi birbirinden güzel. güle güle giydir canım. nasılda yakışır minnağa
Ye teyzesi:) tam yemelik zaten. Birde konusmasini filan duysan bicirik bicirik:) sabah uyandirsim zorla okul icin, kafasina oyuncak ayisini kapatmis anne git ben daha uyuyorum diyo bana ya:):):) sende iuyu diye birde akil verdi arkasindan:):)ayyy ben bunu yerim ama yaaa parça pinçik ederimkiiiiiiiii
hepsi çoooooooook tatlıKizlar dun kolileri actim kizimin kiyafetlerini yenidogan 0-3 ay olanlari. Hepsi kislik body'ler hep uzun kol, birsuru tulum
Yazlik yokbugun gittim birkac yazlik aldim kizima icim acildi:) Eki Görüntüle 1495163
Fırında beşamelsoslu kaşarlı süper oluyor Karnıbahar sevmeyen ben ve eşim bitiyoruz hemen tavsiye ederim bir kerede turşulu,dereotlu,havuçlu zeytinyağlı bol limonlu salatasını yapmıştım o da hemen bitmişti :)Kizlar karnibahar yemegi yaptim dun birazi kaldi cig olarak. Ben hic yapmadim siz karnibahardan kiymali yemek haricinde salata vs veya firinda neler yapiyorsunuz?
KIZLAR EŞİM SONÇLARI ALMŞ GİDEMEM DEMŞTİ AMA DAYNAMAMŞ ODA. ŞEKERDE BİŞEY YOKMŞ ALLAHTAN AMA İDARARDA ALMŞLRDI BENDEN ONDA ENFKSYN ÇIKMŞ ANTİBYTK VERMŞ( BİRDE BEBEĞİN BAŞI AŞAĞI DAYANMŞ DEDİ DEMŞTM YA EŞİM SORMŞ HANİ BUDURMDA KÖTÜ BİŞEY OLBLR Mİ DİE SUYUNUN BOŞALMASINA SEBEP OLBLR DEMŞ ÇOK DİKKAT ETMESİ LAZM FALAN DEMŞ ÇOK KÖTÜ ÜZÜLDM ŞİMDİ EŞİMDE DİOKİ EĞER BAKTK TEHLİKE DEVAM EDERSE İZNE ERKEN CIKRSN DİO 37 KADR BEKLMEYZ DEDİ ( ARTK EVDE BİŞEY YAPMAM YASAKLANDI ÇOK ÜZÜLDM ŞUAN ENFKSYNDA EN KORKTGM ŞEYDİ Kİ OKADR SU İÇİYRDM VİCDAN AZABI ÇEKYRM ŞUAN OKADR GEZDM ALŞVERŞ İÇİN ONDN MI DAYANDI BAŞI DİE AĞLYCM YA ŞİMDİ
Canim yemin ederim sabah ayni seyleri esime soyledim ayni cumlelerle. Karnim asiri sert alt tarafta agri var bebegin hareketleri az. Hatta esime yan dursum karnim asagimi inmis yoksa diye sordum ve kasilmalar baslamis olmasin dedim. Simdi seni okuyunca anladim ve eskilerden hatirladim ki cok normal:) birde bebekler kocaman oldu canim o kadar yer yok hareketler azalir artik hatirla bak:) rahimde kaslar iyice cekiyor yay gibi altta agri normal! Sen hic panik yapma. Bebeislerin keyfi yerinde.selam kızlar , bugün karnım çok gergin ,, ve bebeğin hareketleri az gibi ,, ve alt tarafıma doğru sancı yapıor , sakin olmaya çalışıyorum ama tedirginim acaba kasılmammı var :/ insan geçmişte yaşadıklarını unutuyor yoksa bu haftalarda normalmi bu tür şeyler bilemedim ,, benim yine erken doğum korkusundan panik atagım tavan yaptı sanırım ,,kendim için aldıklarımı pijama sabahlık çorap ped vs yıkanacakları yıkadım ve hazırladım .
Bnde bi tane kadina tekme atacaktim :) :)neyseki sagsaglim geldik eveBence de bunlr bizim iyi anne olmamız için sınav diyorum. İnşallah çocukları sıkmayız bu şekilde
Anneme benzemeyeceğim diyip yapanlar oluyor aynı öyle olucam ben biliyorum
Ya cnaım çok ittiriyorlar dikkatli ol bir daha gidersen
Ben az daha bir bayanın kafasına çantayı indiriyordum.
günde 2 magnezyum içtiğim halde bu durum normaldir inşallah ,, kızım anne sokaga çıkalım diye yalvarıyor , ben yatacam diyoprum , Allahım yardım etsin napacaz böyle bilmiyorum canım ya ..Canim yemin ederim sabah ayni seyleri esime soyledim ayni cumlelerle. Karnim asiri sert alt tarafta agri var bebegin hareketleri az. Hatta esime yan dursum karnim asagimi inmis yoksa diye sordum ve kasilmalar baslamis olmasin dedim. Simdi seni okuyunca anladim ve eskilerden hatirladim ki cok normal:) birde bebekler kocaman oldu canim o kadar yer yok hareketler azalir artik hatirla bak:) rahimde kaslar iyice cekiyor yay gibi altta agri normal! Sen hic panik yapma. Bebeislerin keyfi yerinde.
Hadi bekliyorum dogurun hepiniz diye. Tek basima resim koymaktan sikildim yahu:):) sizinkikeri de soyle giyinmis prens gibi bir gireyim bakalim kizima damat seceyim:):)Ben bunu isiririm masallah ya anam kiz evlat has evlat ya bizim oglanlarida giydirip kucuk adam yapariz :)
Tam da bu yazdıklarınızdan kendimi acil doktora attım bugün. Hareketleri az bi Sancı gibi Bişey vardı ve toplanıyor geriliyor gibi hissettim hemen gittik. 45 dk inceledi doktorum ama herşey normaldi. Ve hareket ediyo doktor özellikle hareketlerine dikkat etti ama ben hissetmiyordum çok ilginç. Kafası yukardaydı nihayet ve 1191 kilosu 39,5 boyu. Artık çok Büyüdü bebişlerimiz korkmayın normal herhAlde bu şikayetler hiç Bi sorun çıkmadı bizde çok şükür. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinCanim yemin ederim sabah ayni seyleri esime soyledim ayni cumlelerle. Karnim asiri sert alt tarafta agri var bebegin hareketleri az. Hatta esime yan dursum karnim asagimi inmis yoksa diye sordum ve kasilmalar baslamis olmasin dedim. Simdi seni okuyunca anladim ve eskilerden hatirladim ki cok normal:) birde bebekler kocaman oldu canim o kadar yer yok hareketler azalir artik hatirla bak:) rahimde kaslar iyice cekiyor yay gibi altta agri normal! Sen hic panik yapma. Bebeislerin keyfi yerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?