2015 Temmuz Anneleri

Kizlar dun kolileri actim kizimin kiyafetlerini yenidogan 0-3 ay olanlari. Hepsi kislik body'ler hep uzun kol, birsuru tulum
Yazlik yok bugun gittim birkac yazlik aldim kizima icim acildi:) Eki Görüntüle 1495163

hepsi birbirinden güzel. güle güle giydir canım. nasılda yakışır minnağa

Aynen canim ya bnde 1 aydir hep marketten aliyordum ama bugun bi gidesim geldi meyve domates salatalik icin :)

ya pazardakinin yerini tutmuyor market. kokusu bile başka. bende p.tesi gitmiştim şimdi her gün işe ara öğün getirebiliyorum. market aldıklarımda o lezzet yok. belini koruduktan sonra poşet taşımak aslında zararlı değil erken doğum riskin yoksa

Canim aynen dedigin gibi. Cocuga asiri derecede nazar degiyor hele okulunda bir arkadasinin annesi var kadin kotu bakisli reamen ne zaman o kadina denk gelsem cocuk sonrasinda dusuyor filan bisey oluyor illaki

ba-yıl-dıııımmmmm bence uzatmayada gerek yok gibi

ayyy ben bunu yerim ama yaaa parça pinçik ederimkiiiiiiiii

ayyy ben bunu yerim ama yaaa parça pinçik ederimkiiiiiiiii
Ye teyzesi:) tam yemelik zaten. Birde konusmasini filan duysan bicirik bicirik:) sabah uyandirsim zorla okul icin, kafasina oyuncak ayisini kapatmis anne git ben daha uyuyorum diyo bana ya:):):) sende iuyu diye birde akil verdi arkasindan:):)

Kizlar dun kolileri actim kizimin kiyafetlerini yenidogan 0-3 ay olanlari. Hepsi kislik body'ler hep uzun kol, birsuru tulum
Yazlik yok bugun gittim birkac yazlik aldim kizima icim acildi:) Eki Görüntüle 1495163
hepsi çoooooooook tatlı
özellikle sarı, balinalı olana bayıldım, güle güle giysin minik kuşun

Kizlar karnibahar yemegi yaptim dun birazi kaldi cig olarak. Ben hic yapmadim siz karnibahardan kiymali yemek haricinde salata vs veya firinda neler yapiyorsunuz?

Kızlar nasılsınız sonunda bebek çantamı da aldım alışveriş işimi tamamladım geriye bebeği beklemek kaldı :) Uzun süredir bakıyordum bu çantaya hem geniş hemde sırt çantası da olabiliyor ondan beğendim.E-bebekte 200 tlye 41 TL indirim var ondan yararlandım iyi oldu :)

Eklentiler

• image.webp
    19 KB · Görüntüleme: 75
Kizlar karnibahar yemegi yaptim dun birazi kaldi cig olarak. Ben hic yapmadim siz karnibahardan kiymali yemek haricinde salata vs veya firinda neler yapiyorsunuz?
Fırında beşamelsoslu kaşarlı süper oluyor Karnıbahar sevmeyen ben ve eşim bitiyoruz hemen tavsiye ederim bir kerede turşulu,dereotlu,havuçlu zeytinyağlı bol limonlu salatasını yapmıştım o da hemen bitmişti :)

selam kızlar , bugün karnım çok gergin ,, ve bebeğin hareketleri az gibi ,, ve alt tarafıma doğru sancı yapıor , sakin olmaya çalışıyorum ama tedirginim acaba kasılmammı var :/ insan geçmişte yaşadıklarını unutuyor yoksa bu haftalarda normalmi bu tür şeyler bilemedim ,, benim yine erken doğum korkusundan panik atagım tavan yaptı sanırım ,,kendim için aldıklarımı pijama sabahlık çorap ped vs yıkanacakları yıkadım ve hazırladım .

canım geçmiş olsun üzülme geçer inşallah enfeksiyon. doktorunun talimatlarına uy, verdiği ilaçları düzenli kullan, bol bolda su iç günde en az 3 litre.

Canim yemin ederim sabah ayni seyleri esime soyledim ayni cumlelerle. Karnim asiri sert alt tarafta agri var bebegin hareketleri az. Hatta esime yan dursum karnim asagimi inmis yoksa diye sordum ve kasilmalar baslamis olmasin dedim. Simdi seni okuyunca anladim ve eskilerden hatirladim ki cok normal:) birde bebekler kocaman oldu canim o kadar yer yok hareketler azalir artik hatirla bak:) rahimde kaslar iyice cekiyor yay gibi altta agri normal! Sen hic panik yapma. Bebeislerin keyfi yerinde.

Bnde bi tane kadina tekme atacaktim :) :)neyseki sagsaglim geldik eve

günde 2 magnezyum içtiğim halde bu durum normaldir inşallah ,, kızım anne sokaga çıkalım diye yalvarıyor , ben yatacam diyoprum , Allahım yardım etsin napacaz böyle bilmiyorum canım ya ..

Tam da bu yazdıklarınızdan kendimi acil doktora attım bugün. Hareketleri az bi Sancı gibi Bişey vardı ve toplanıyor geriliyor gibi hissettim hemen gittik. 45 dk inceledi doktorum ama herşey normaldi. Ve hareket ediyo doktor özellikle hareketlerine dikkat etti ama ben hissetmiyordum çok ilginç. Kafası yukardaydı nihayet ve 1191 kilosu 39,5 boyu. Artık çok Büyüdü bebişlerimiz korkmayın normal herhAlde bu şikayetler hiç Bi sorun çıkmadı bizde çok şükür. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…