- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.901
Amin canım kimseye gostermesinCok sevindim canim. Korkman cok normal cok kotu bir tecrube yasamissin. Allah gostermesin bir daha
Vallahi bana degil arkadasim:) anlamadim ki nerden ogreniyor bunlari:) icinde var galiba kokosluk!!! Simdiden kiyafetlerini illaki kendi sececek.Çok tatlı maşallah ya kime benziyo kokoşlukta
Kizlar karnibahar yemegi yaptim dun birazi kaldi cig olarak. Ben hic yapmadim siz karnibahardan kiymali yemek haricinde salata vs veya firinda neler yapiyorsunuz?
Kizlar mujdeler olsun doktordan aradilar seker dusuk cikti!!!!! Yihuuuu
Gecmis olsun canimhematolojiye muayene oldum kızlar. bende pıhtılaşma bozukluğu var. kan sulandırıcı iğne başladı. doğumdan sonrada 6 hafta kullancam.
Cok sukur bi riskim yok da iste yorulunca enerjim dusuyor hemen. Dedigin gibi pazardakiler bi baska oluyor ama biz zaten erzurumda pek taze seyler yiyemiyoruz sinirli oluyor yani antalyada burdurda yediklerimin yaninda bunlar hicya pazardakinin yerini tutmuyor market. kokusu bile başka. bende p.tesi gitmiştim şimdi her gün işe ara öğün getirebiliyorum. market aldıklarımda o lezzet yok. belini koruduktan sonra poşet taşımak aslında zararlı değil erken doğum riskin yoksa
Canım güzel günlerde kullanırsın inşallah♡ linkini atabilir misin bakıcam ben deKızlar nasılsınız sonunda bebek çantamı da aldım alışveriş işimi tamamladım geriye bebeği beklemek kaldı :) Uzun süredir bakıyordum bu çantaya hem geniş hemde sırt çantası da olabiliyor ondan beğendim.E-bebekte 200 tlye 41 TL indirim var ondan yararlandım iyi oldu :)
Maya evde hangi dili konusuyorsunuz :) kizinin ingilizcesi mukkemel olur ya ne guzel birde senin ingilizcen nasil bide kiyafetler cok guzel veeeee kizina masallah Allah kotu iyi ne olursa olsun fesat bakanlardan korusun ♡Canim aynen dedigin gibi. Cocuga asiri derecede nazar degiyorhele okulunda bir arkadasinin annesi var kadin kotu bakisli reamen ne zaman o kadina denk gelsem cocuk sonrasinda dusuyor filan bisey oluyor illaki
Ikinci kiz olur canim:) oglus 10 aylik filan olunca hemen baslarsiniz calismalara:)canım o ne tatlılık kızındakiii ,binlerce kez maşşaalllahhhhhhhhh,valla kız cocugada ayrı ozenılıyorrr...eşimde şimdiden kız cocuk planları yapıyor
http://mobil.e-bebek.com/okiedog-sakawa-sumo-bebek-bakim-cantasi_14GOIKKCNT8275MAV Göğüs pedi falan da aldım lazım oluyormus ama lohusa kilodunu bilmiyorum pedler yeterli olur sanırım.Canım güzel günlerde kullanırsın inşallah♡ linkini atabilir misin bakıcam ben de
bir de daha önceden dogum yapan arkadaslar tek kullanımlık lohusa külot mu almalıyız çantamıza yaca bu depend markalı hasta külotları felan var kullanan var mı?
Canlar en azindan icerde guvendeler, disariya cikinca bebisler paranoya 1500'e katlaniyor:):)Bazen içimizdeyken devamlı gözümüzün önünde, her yerde yanımızda acaba burası daha güvenilir mi diye düşünüyorum.
Bir yandan da benim çektiğim sıkıntılar var aklımda, birde içimdeyken müdahale edemiyoruz. Devamlı hareket edip etmediğini kontrol ediyoruz. Yani doğsa da sedacım ne sen ne ben paranoyaklığımızı bırakacağız. Biz hep senle yüreği ağzında annelerden olacağız emin ol
tatlım canını sıkma sen dikkat et yeter bununla kendini bunaltma allaha dua et sürekli oku allahın izniyle bişey olmaz inşallah.. sen bol bol dinlen.. idrar enfeksiyonuda bir kaç arkadaş olmuştu ilaçlarla geçer inşallah çok geçmiş olsun allah biran önce şifanı versin.KIZLAR EŞİM SONÇLARI ALMŞ GİDEMEM DEMŞTİ AMA DAYNAMAMŞ ODA. ŞEKERDE BİŞEY YOKMŞ ALLAHTAN AMA İDARARDA ALMŞLRDI BENDEN ONDA ENFKSYN ÇIKMŞ ANTİBYTK VERMŞ( BİRDE BEBEĞİN BAŞI AŞAĞI DAYANMŞ DEDİ DEMŞTM YA EŞİM SORMŞ HANİ BUDURMDA KÖTÜ BİŞEY OLBLR Mİ DİE SUYUNUN BOŞALMASINA SEBEP OLBLR DEMŞ ÇOK DİKKAT ETMESİ LAZM FALAN DEMŞ ÇOK KÖTÜ ÜZÜLDM ŞİMDİ EŞİMDE DİOKİ EĞER BAKTK TEHLİKE DEVAM EDERSE İZNE ERKEN CIKRSN DİO 37 KADR BEKLMEYZ DEDİ ( ARTK EVDE BİŞEY YAPMAM YASAKLANDI ÇOK ÜZÜLDM ŞUAN ENFKSYNDA EN KORKTGM ŞEYDİ Kİ OKADR SU İÇİYRDM VİCDAN AZABI ÇEKYRM ŞUAN OKADR GEZDM ALŞVERŞ İÇİN ONDN MI DAYANDI BAŞI DİE AĞLYCM YA ŞİMDİ
Canim simdi varya bu ilk hamileliklerin tadini boool boool prensesler gibi cikarin. Ikincilerde oyle bir luks olmuyor maalesef:)aynen canım bizimde genelde öyle oluyor. bided üst raflara koanacakalrı ben tezgaha bırakıyorum o yerleştiriyor :) aman canım boşver yanaşma hiç çamaşır makinasına yaşadığın stresi yeter sana. bikaç ayda evde prenses olalım zaten sonra külkedisine dönüşcez :)
ya sen öyle diyorsun herkes bebişe iyi bakmadın diyor sinir ediyor.dr çok iyi kg su dedi bebeşin onlara taksam üzülcem çok alsamda şiştin derler biliyorum insanlar ah ahhTebrikler cnm çok güzel gitmişsin
Canim kizlarin dna'sinda islenmis bu kokosluk ben onu anladim:) yapacak bisey yok. Bizimki tutu'yle geziyor evde her daim:) gecenlerde de benimmaşallah sübhanallah çok tatlı bu kokoş prenses sanırım kızlar hep böyle benım kızımda çok kokoş giyer takıp takıştırır allah hayırlısıyla sağlıklı uzun ömürler versin evlatlarımıza inşallah
Canim sen kendine cok dikkat et ilacini ic insallah biseycik olmaz. Moralini bozma uzulme bebegini de uzme. Doktordan rapor iste yat biraz evde enfeksiyon gecene kadar? Bak burada bir suru arkadasta idrar yolu enfeksiyonu cikti hepsi iyiler.KIZLAR EŞİM SONÇLARI ALMŞ GİDEMEM DEMŞTİ AMA DAYNAMAMŞ ODA. ŞEKERDE BİŞEY YOKMŞ ALLAHTAN AMA İDARARDA ALMŞLRDI BENDEN ONDA ENFKSYN ÇIKMŞ ANTİBYTK VERMŞ( BİRDE BEBEĞİN BAŞI AŞAĞI DAYANMŞ DEDİ DEMŞTM YA EŞİM SORMŞ HANİ BUDURMDA KÖTÜ BİŞEY OLBLR Mİ DİE SUYUNUN BOŞALMASINA SEBEP OLBLR DEMŞ ÇOK DİKKAT ETMESİ LAZM FALAN DEMŞ ÇOK KÖTÜ ÜZÜLDM ŞİMDİ EŞİMDE DİOKİ EĞER BAKTK TEHLİKE DEVAM EDERSE İZNE ERKEN CIKRSN DİO 37 KADR BEKLMEYZ DEDİ ( ARTK EVDE BİŞEY YAPMAM YASAKLANDI ÇOK ÜZÜLDM ŞUAN ENFKSYNDA EN KORKTGM ŞEYDİ Kİ OKADR SU İÇİYRDM VİCDAN AZABI ÇEKYRM ŞUAN OKADR GEZDM ALŞVERŞ İÇİN ONDN MI DAYANDI BAŞI DİE AĞLYCM YA ŞİMDİ
Canım ben kaynamış suya atarak aynı makarna gibi haşlıyorum. Sonra üzerine zeytin yağı limon ve pul biber döküyorum. En basit hali bu eğer az kaldıysa. Değilse hafif haşladıktan sonra yumurtaya bulayıp kızgın yağda kızarta bilirsin. Üzerine sarmısaklı yoğurtKizlar karnibahar yemegi yaptim dun birazi kaldi cig olarak. Ben hic yapmadim siz karnibahardan kiymali yemek haricinde salata vs veya firinda neler yapiyorsunuz?
Canım iyide boyun kaç? Kaç kiloyla hamile kaldın bunlar önemli. Kilolu hamile kaldıysan veya boyun kısa ise 5.5 gayet iyi. Sen milletin dediğine ne bakıyosun ki. Genelde anneler kayınvalideler yedirmek ister. Bir de etrafta 30 kilo alıp doğuran kadınlar varsa onlar ye diyip dururya sen öyle diyorsun herkes bebişe iyi bakmadın diyor sinir ediyor.dr çok iyi kg su dedi bebeşin onlara taksam üzülcem çok alsamda şiştin derler biliyorum insanlar ah ahh
İnşallah. Allah yardımcın olsun ve bebeğini sağlıkla doğur.Kızlar ya nekadar özeniyorum size ..keşke B'nde 27,28.haftaqmda olsaydım ya ,bu haftadan bebeğin başı aşağı inmiş ,bikornis rahimliyim ,çift rahim gibi ve alanımız dar ...yatıyorum paso ,vc harıcı yasak kalkmak ..ve çok korkuyorum ağrılarım oluyor ,babam baskı yapıyor ,hern bişiy olucak gibi ,inş tez zamanda 28i görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?