2015 Temmuz Anneleri

Kizlar karnibahar yemegi yaptim dun birazi kaldi cig olarak. Ben hic yapmadim siz karnibahardan kiymali yemek haricinde salata vs veya firinda neler yapiyorsunuz?

ben aynen brokoli gibi hafif haşlayıp sosluyorum ( sarımsak, limon, zeytinyağı, nar ekşisi, pul biber ) salata gibi yiyoruz öylede güzel oluyo.

Cok sukur bi riskim yok da iste yorulunca enerjim dusuyor hemen. Dedigin gibi pazardakiler bi baska oluyor ama biz zaten erzurumda pek taze seyler yiyemiyoruz sinirli oluyor yani antalyada burdurda yediklerimin yaninda bunlar hic

Canım güzel günlerde kullanırsın inşallah♡ linkini atabilir misin bakıcam ben de
bir de daha önceden dogum yapan arkadaslar tek kullanımlık lohusa külot mu almalıyız çantamıza yaca bu depend markalı hasta külotları felan var kullanan var mı?

Canim aynen dedigin gibi. Cocuga asiri derecede nazar degiyor hele okulunda bir arkadasinin annesi var kadin kotu bakisli reamen ne zaman o kadina denk gelsem cocuk sonrasinda dusuyor filan bisey oluyor illaki
Maya evde hangi dili konusuyorsunuz :) kizinin ingilizcesi mukkemel olur ya ne guzel birde senin ingilizcen nasil bide kiyafetler cok guzel veeeee kizina masallah Allah kotu iyi ne olursa olsun fesat bakanlardan korusun ♡

http://mobil.e-bebek.com/okiedog-sakawa-sumo-bebek-bakim-cantasi_14GOIKKCNT8275MAV Göğüs pedi falan da aldım lazım oluyormus ama lohusa kilodunu bilmiyorum pedler yeterli olur sanırım.

Canlar en azindan icerde guvendeler, disariya cikinca bebisler paranoya 1500'e katlaniyor:):)

tatlım canını sıkma sen dikkat et yeter bununla kendini bunaltma allaha dua et sürekli oku allahın izniyle bişey olmaz inşallah.. sen bol bol dinlen.. idrar enfeksiyonuda bir kaç arkadaş olmuştu ilaçlarla geçer inşallah çok geçmiş olsun allah biran önce şifanı versin.

Canim simdi varya bu ilk hamileliklerin tadini boool boool prensesler gibi cikarin. Ikincilerde oyle bir luks olmuyor maalesef:)

Canim kizlarin dna'sinda islenmis bu kokosluk ben onu anladim:) yapacak bisey yok. Bizimki tutu'yle geziyor evde her daim:) gecenlerde de benim
Dantelli bir sutyeni bulmus onu takmaya calisiyordu:):)

Kızlar ya nekadar özeniyorum size ..keşke B'nde 27,28.haftaqmda olsaydım ya ,bu haftadan bebeğin başı aşağı inmiş ,bikornis rahimliyim ,çift rahim gibi ve alanımız dar ...yatıyorum paso ,vc harıcı yasak kalkmak ..ve çok korkuyorum ağrılarım oluyor ,babam baskı yapıyor ,hern bişiy olucak gibi ,inş tez zamanda 28i görürüm

Canim sen kendine cok dikkat et ilacini ic insallah biseycik olmaz. Moralini bozma uzulme bebegini de uzme. Doktordan rapor iste yat biraz evde enfeksiyon gecene kadar? Bak burada bir suru arkadasta idrar yolu enfeksiyonu cikti hepsi iyiler.
Ilaclarini ictiler duzeldi hersey. Gecici bir durum sonucta iyilesince risk kalmayacakki zaten

Kizlar karnibahar yemegi yaptim dun birazi kaldi cig olarak. Ben hic yapmadim siz karnibahardan kiymali yemek haricinde salata vs veya firinda neler yapiyorsunuz?
Canım ben kaynamış suya atarak aynı makarna gibi haşlıyorum. Sonra üzerine zeytin yağı limon ve pul biber döküyorum. En basit hali bu eğer az kaldıysa. Değilse hafif haşladıktan sonra yumurtaya bulayıp kızgın yağda kızarta bilirsin. Üzerine sarmısaklı yoğurt
İLe yemede yanında yat

ya sen öyle diyorsun herkes bebişe iyi bakmadın diyor sinir ediyor.dr çok iyi kg su dedi bebeşin onlara taksam üzülcem çok alsamda şiştin derler biliyorum insanlar ah ahh
Canım iyide boyun kaç? Kaç kiloyla hamile kaldın bunlar önemli. Kilolu hamile kaldıysan veya boyun kısa ise 5.5 gayet iyi. Sen milletin dediğine ne bakıyosun ki. Genelde anneler kayınvalideler yedirmek ister. Bir de etrafta 30 kilo alıp doğuran kadınlar varsa onlar ye diyip durur sen doktoruna bak. Ne diyosa o doğrudur. Benimde 9.5 kilo oldu ben kabaca 10 diyorum. Boyum uzun diye dr gayet nırmal iyi gidiyosun dedi. Yani seni vücuduna göre onu dr bilir. Zaten son aylar alırsın yavaş yavaş. Takma milleti.

İnşallah. Allah yardımcın olsun ve bebeğini sağlıkla doğur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…