- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.921
En iyisine karar vermissin canim. Benimde 3 saatlik dusuk cikmis cok sevindim. Icim rahatladi. O soktorun dediklerine de bosveer:):)Kadın kadının derdinden anlaması lazm ama bazen doktorlar bile patavatsz olabiliyor yarn yaptrcam canm allah korusun ilerde pismanlk yaşamak istemiyorum yaptrmaya karar verdim
Sagol canim:) daha guzelleri sizin bebislerin olsun:) burada o kadar cok secenek varki insan sasiriyor ne alacagini. Kendimi tutmasam bir vali esyayla donuverirdim:)hepsi çoooooooook tatlı
özellikle sarı, balinalı olana bayıldım, güle güle giysin minik kuşun
Gule gule kullan canim:)Kızlar nasılsınız sonunda bebek çantamı da aldım alışveriş işimi tamamladım geriye bebeği beklemek kaldı :) Uzun süredir bakıyordum bu çantaya hem geniş hemde sırt çantası da olabiliyor ondan beğendim.E-bebekte 200 tlye 41 TL indirim var ondan yararlandım iyi oldu :)
O sekil salatasini hic duymamistim bak deneyeyim onu hemen. Taze sogan koysam ince kiyilmis olur mu acaba o salataya? Yoksa garip mi olur biraz?Fırında beşamelsoslu kaşarlı süper oluyor Karnıbahar sevmeyen ben ve eşim bitiyoruz hemen tavsiye ederim bir kerede turşulu,dereotlu,havuçlu zeytinyağlı bol limonlu salatasını yapmıştım o da hemen bitmişti :)
Canim cik bir hava al iyi gelir bak! Evde oturdukca kurarsin kafandagünde 2 magnezyum içtiğim halde bu durum normaldir inşallah ,, kızım anne sokaga çıkalım diye yalvarıyor , ben yatacam diyoprum , Allahım yardım etsin napacaz böyle bilmiyorum canım ya ..
Ye teyzesi:) tam yemelik zaten. Birde konusmasini filan duysan bicirik bicirik:) sabah uyandirsim zorla okul icin, kafasina oyuncak ayisini kapatmis anne git ben daha uyuyorum diyo bana ya:):):) sende iuyu diye birde akil verdi arkasindan:):)
Kiz kiyafetleri dayanilacak gibi degil degil mi:):) ben bayiliyorum alisveris yapmaya kiz cocuga. Inanki kendime bisey alamiyordum cocuk kiyafetlerine kosuyorum hep kizima aliyorum simdi iki oldular birde yandi babamiz:):) bu arada bizim kiz iyice kokos oldu tipe bakin:) Eki Görüntüle 1494523
Kizlar dun kolileri actim kizimin kiyafetlerini yenidogan 0-3 ay olanlari. Hepsi kislik body'ler hep uzun kol, birsuru tulum
Yazlik yokbugun gittim birkac yazlik aldim kizima icim acildi:) Eki Görüntüle 1495163
Çok tatlılar yaaaa iyi yapmışın sanada iyi gelmiştirKizlar dun kolileri actim kizimin kiyafetlerini yenidogan 0-3 ay olanlari. Hepsi kislik body'ler hep uzun kol, birsuru tulum
Yazlik yokbugun gittim birkac yazlik aldim kizima icim acildi:) Eki Görüntüle 1495163
selam kızlar , bugün karnım çok gergin ,, ve bebeğin hareketleri az gibi ,, ve alt tarafıma doğru sancı yapıor , sakin olmaya çalışıyorum ama tedirginim acaba kasılmammı var :/ insan geçmişte yaşadıklarını unutuyor yoksa bu haftalarda normalmi bu tür şeyler bilemedim ,, benim yine erken doğum korkusundan panik atagım tavan yaptı sanırım ,,kendim için aldıklarımı pijama sabahlık çorap ped vs yıkanacakları yıkadım ve hazırladım .
çok tatlılar ya :) güle güle giysin minik prensesKizlar dun kolileri actim kizimin kiyafetlerini yenidogan 0-3 ay olanlari. Hepsi kislik body'ler hep uzun kol, birsuru tulum
Aynen ya unutuyormuş insan benim erken doğum riskim olmadığı halde bugünlerde hep bi korku panikim daha hiçbişey yok ortada kıyafet olarak. Sen dinlen bol bolselam kızlar , bugün karnım çok gergin ,, ve bebeğin hareketleri az gibi ,, ve alt tarafıma doğru sancı yapıor , sakin olmaya çalışıyorum ama tedirginim acaba kasılmammı var :/ insan geçmişte yaşadıklarını unutuyor yoksa bu haftalarda normalmi bu tür şeyler bilemedim ,, benim yine erken doğum korkusundan panik atagım tavan yaptı sanırım ,,kendim için aldıklarımı pijama sabahlık çorap ped vs yıkanacakları yıkadım ve hazırladım .
Canım güzel günlerde kullanırsın inşallah♡ linkini atabilir misin bakıcam ben de
bir de daha önceden dogum yapan arkadaslar tek kullanımlık lohusa külot mu almalıyız çantamıza yaca bu depend markalı hasta külotları felan var kullanan var mı?
ay çok iyi anlıyorum seni .soğuğu ayrı yorar rakım ayrı yorar orda . ama ilginçtir ben orda daha az uyuyup hemen uykumu alırdım .deniz seviyesinde sıcak yerlerde daha çok uykusu oluyor sanki insanın . pazara gitmek çok zevkli de yanında biri olsa taşıyıcı olarak tadından yenmez.Bnde ciktim ama epeyi yoruldum bide yarin misafirim var hazirlik da yapiyorum ama ayni zamanda yuruyus de yapmis oldum. Ben erzurumdayim burasi cok soguk yurumek daha bi yoruyo insani
hematolojiye muayene oldum kızlar. bende pıhtılaşma bozukluğu var. kan sulandırıcı iğne başladı. doğumdan sonrada 6 hafta kullancam.
çok az yumuşatıp üstüne bol kaşarlı beşemal sosla fırına atıyorum yada eşim kızartmasını çok sevdiği için yine biraz pişmiş halini yumurtaya bulayıp kızartıyorum. üstüne sarımsaklı yoğurtla çok seviyor.Kizlar karnibahar yemegi yaptim dun birazi kaldi cig olarak. Ben hic yapmadim siz karnibahardan kiymali yemek haricinde salata vs veya firinda neler yapiyorsunuz?
sıkıntı yapma kendine ,sakin ol .bebekler hergün eşit miktarda hareket etmiyormuş.2. -3. gebeliklerde erken başlıyormuş ağrılar.Allah zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...selam kızlar , bugün karnım çok gergin ,, ve bebeğin hareketleri az gibi ,, ve alt tarafıma doğru sancı yapıor , sakin olmaya çalışıyorum ama tedirginim acaba kasılmammı var :/ insan geçmişte yaşadıklarını unutuyor yoksa bu haftalarda normalmi bu tür şeyler bilemedim ,, benim yine erken doğum korkusundan panik atagım tavan yaptı sanırım ,,kendim için aldıklarımı pijama sabahlık çorap ped vs yıkanacakları yıkadım ve hazırladım .
Allah şifa versin ,sağlıkla zamanında kucağına al bebeğini.28 değil 38 i göresin inşallahKızlar ya nekadar özeniyorum size ..keşke B'nde 27,28.haftaqmda olsaydım ya ,bu haftadan bebeğin başı aşağı inmiş ,bikornis rahimliyim ,çift rahim gibi ve alanımız dar ...yatıyorum paso ,vc harıcı yasak kalkmak ..ve çok korkuyorum ağrılarım oluyor ,babam baskı yapıyor ,hern bişiy olucak gibi ,inş tez zamanda 28i görürüm
merhaba annecikler :)
size bir şey soracağım aranıza çatlaklar için bebek yağı kullanıpta alerji olan var mı?
ben 4 gün johnsons baby bebek yağı kullandım ve göbeğim kırmızı beneklerle doldu çok kaşınıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?