2015 Temmuz Anneleri

Kadın kadının derdinden anlaması lazm ama bazen doktorlar bile patavatsz olabiliyor yarn yaptrcam canm allah korusun ilerde pismanlk yaşamak istemiyorum yaptrmaya karar verdim
En iyisine karar vermissin canim. Benimde 3 saatlik dusuk cikmis cok sevindim. Icim rahatladi. O soktorun dediklerine de bosveer:):)

Gule gule kullan canim:)

O sekil salatasini hic duymamistim bak deneyeyim onu hemen. Taze sogan koysam ince kiyilmis olur mu acaba o salataya? Yoksa garip mi olur biraz?

Kızlar günaydın :) Ebebek'te anne bakım çantalarını kapsayan indirim başlamış, 200 tl ye 41 tl indirim şeklinde... Okidog isteyenler vardı burada, onlarda dahil sanırım, bir bakın isterseniz :)
Ye teyzesi:) tam yemelik zaten. Birde konusmasini filan duysan bicirik bicirik:) sabah uyandirsim zorla okul icin, kafasina oyuncak ayisini kapatmis anne git ben daha uyuyorum diyo bana ya:):):) sende iuyu diye birde akil verdi arkasindan:):)

Ah yaaa tam isirmalik, birde 3 dili birde. konusuyordur o simdiiiii, Allah'ım kotu gununu göstermesin...

maşallah kızına ya çok şeker havasını yirim onun

canım benimde sık oluyor kızımda da oluyordu normalbence ama için rahat etsin dr unu ara söyle bakalım ne diyecek..magnezyum kullanıo musun kasılmaları da azaltıyo ya?

Aynen ya unutuyormuş insan benim erken doğum riskim olmadığı halde bugünlerde hep bi korku panikim daha hiçbişey yok ortada kıyafet olarak. Sen dinlen bol bol
O dediklerin bende var bide affedersin tuvaletim var gibi karnıma ağrılar giriyo arada

ben hastaneve ilk 2-3 gün için lohusa kilodu alıcam...zaten sonra azalıyo kanama

Bnde ciktim ama epeyi yoruldum bide yarin misafirim var hazirlik da yapiyorum ama ayni zamanda yuruyus de yapmis oldum. Ben erzurumdayim burasi cok soguk yurumek daha bi yoruyo insani
ay çok iyi anlıyorum seni .soğuğu ayrı yorar rakım ayrı yorar orda . ama ilginçtir ben orda daha az uyuyup hemen uykumu alırdım .deniz seviyesinde sıcak yerlerde daha çok uykusu oluyor sanki insanın . pazara gitmek çok zevkli de yanında biri olsa taşıyıcı olarak tadından yenmez.

Kizlar karnibahar yemegi yaptim dun birazi kaldi cig olarak. Ben hic yapmadim siz karnibahardan kiymali yemek haricinde salata vs veya firinda neler yapiyorsunuz?
çok az yumuşatıp üstüne bol kaşarlı beşemal sosla fırına atıyorum yada eşim kızartmasını çok sevdiği için yine biraz pişmiş halini yumurtaya bulayıp kızartıyorum. üstüne sarımsaklı yoğurtla çok seviyor.

sıkıntı yapma kendine ,sakin ol .bebekler hergün eşit miktarda hareket etmiyormuş.2. -3. gebeliklerde erken başlıyormuş ağrılar.Allah zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

merhaba annecikler :)
size bir şey soracağım aranıza çatlaklar için bebek yağı kullanıpta alerji olan var mı?
ben 4 gün johnsons baby bebek yağı kullandım ve göbeğim kırmızı beneklerle doldu çok kaşınıyordu

Allah şifa versin ,sağlıkla zamanında kucağına al bebeğini.28 değil 38 i göresin inşallah

Canım bende de aynı şekilde alerji yaptı. Ben de göğüslerime ve karnıma sürmüştüm, kırmızı kırmızı oldu. Aynı zamanda lierac kullanıodum artık sadece onu sürüyorum sıkıntı yaşamıyorum. Ama bacaklarıma her ikisini de kullanıyorum .Bacaklarda sorun yaratmadı ben de :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…