- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.941
Ya biz dogurduk ona ragmen o kadar unutuluyor ki hersey:):)Tam da bu yazdıklarınızdan kendimi acil doktora attım bugün. Hareketleri az bi Sancı gibi Bişey vardı ve toplanıyor geriliyor gibi hissettim hemen gittik. 45 dk inceledi doktorum ama herşey normaldi. Ve hareket ediyo doktor özellikle hareketlerine dikkat etti ama ben hissetmiyordum çok ilginç. Kafası yukardaydı nihayet ve 1191 kilosu 39,5 boyu. Artık çok Büyüdü bebişlerimiz korkmayın normal herhAlde bu şikayetler hiç Bi sorun çıkmadı bizde çok şükür. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Bende istiyorum gelin bakacam bnde :) senin kizi begendim hatta bayildim hatta bittim ona :)Hadi bekliyorum dogurun hepiniz diye. Tek basima resim koymaktan sikildim yahu:):) sizinkikeri de soyle giyinmis prens gibi bir gireyim bakalim kizima damat seceyim:):)
Himmmmm, karnimben aynen brokoli gibi hafif haşlayıp sosluyorum ( sarımsak, limon, zeytinyağı, nar ekşisi, pul biber ) salata gibi yiyoruz öylede güzel oluyo.
Ben de burda cok uykusuzluk cekmiyorum ama zaten oldukca uyuyorum oglum olunca uyuyamazsam diye :)ay çok iyi anlıyorum seni .soğuğu ayrı yorar rakım ayrı yorar orda . ama ilginçtir ben orda daha az uyuyup hemen uykumu alırdım .deniz seviyesinde sıcak yerlerde daha çok uykusu oluyor sanki insanın . pazara gitmek çok zevkli de yanında biri olsa taşıyıcı olarak tadından yenmez.
Canim ben depend filan almistim yanima bir kere kullanmadim cunku hastanedeyken o buyuk pedlerden verdiler eve gecince de kotex'in en buyuk boyundan kullandim. Orkid plastik gibi ya ustu onu tercih etmedim kotex pamuk yuzeyli. Enfeksiyon filan olamayayimCanım güzel günlerde kullanırsın inşallah♡ linkini atabilir misin bakıcam ben de
bir de daha önceden dogum yapan arkadaslar tek kullanımlık lohusa külot mu almalıyız çantamıza yaca bu depend markalı hasta külotları felan var kullanan var mı?
Sagol amin canim. Evde turkce ingilizce karisik konusuyoruz ama esim ingilizceye donuveriyor bazen.takilinca kolaya kaciyor. Sonucta ana dili degil. Ben kizimla birtek turkce konusuyorum esim hollandaca . Yani durumlar karisik:) benim ingilizcemMaya evde hangi dili konusuyorsunuz :) kizinin ingilizcesi mukkemel olur ya ne guzel birde senin ingilizcen nasil bide kiyafetler cok guzel veeeee kizina masallah Allah kotu iyi ne olursa olsun fesat bakanlardan korusun ♡
Ay iyi aklima getirdin yumurtali kizartmayi. Ama kizartma yerine acaba firina atsam diyorum. Kizartma yemiyoruz hic hatta kizartma yagi bike yok:) ustune de biraz peynir de serperim uumurtadan sonra. Sarimsakli yogurt, him him hiiim:):)Canım ben kaynamış suya atarak aynı makarna gibi haşlıyorum. Sonra üzerine zeytin yağı limon ve pul biber döküyorum. En basit hali bu eğer az kaldıysa. Değilse hafif haşladıktan sonra yumurtaya bulayıp kızgın yağda kızarta bilirsin. Üzerine sarmısaklı yoğurt
İLe yemede yanında yat
Amin canim cok sagol. Hepimizin cocuklarini Allah korusun!Kızlar günaydın :) Ebebek'te anne bakım çantalarını kapsayan indirim başlamış, 200 tl ye 41 tl indirim şeklinde... Okidog isteyenler vardı burada, onlarda dahil sanırım, bir bakın isterseniz :)
Ah yaaa tam isirmalik, birde 3 dili birde. konusuyordur o simdiiiii, Allah'ım kotu gununu göstermesin...
Canim benim bebis de oynamadiginda aklima hemen kordon dolanmasi geliyordu.gecenlerde 3 gün boyunca hic hareket etmedi desem yeridir. O zamanlar canim sikiliyordu stresliydim belki ondan diye düsündüm. Doktora gittigimizde de hareket etmiyordu. Dr uyuyor dedi. Sonraki gün nerdeyse sabahtan geceye kadar kipir kipirdi. Kalp atislari normalse fazla endise etme derim. Bi de sen yorulunca bebek de yoruluyormusGece Dr gittik baktı ugs normal ama onlarda hareket gormediler yatış verdiler yatış işlemlerini yaptım bir kaçak oynadı Dr söyledim bana bıraktı ama bence çıkma dedi ama çocuklar evde tek ti ben çıkış yaptım inşallah bişey olmaz sabah beri az hareket var ama genede eskisi gibi değil inşallah bişey olmaz şimdide aklıma acaba kordon falan mı dolandı diyor çok stres oldum şu an
Bende alisveris yapinca acayip gaza geldim. Dogsun bak neler yapacagim ben ona:) isira isira sevecegim:)ohhh yaz gelsin bebeklerimiz gelsin giydirelim gezelim çoookk sabırsızlanıyorum yaa
Canım bende de aynı şekilde alerji yaptı. Ben de göğüslerime ve karnıma sürmüştüm, kırmızı kırmızı oldu. Aynı zamanda lierac kullanıodum artık sadece onu sürüyorum sıkıntı yaşamıyorum. Ama bacaklarıma her ikisini de kullanıyorum .Bacaklarda sorun yaratmadı ben de :))
çok güzeller canım güle güle giysin prensesKizlar dun kolileri actim kizimin kiyafetlerini yenidogan 0-3 ay olanlari. Hepsi kislik body'ler hep uzun kol, birsuru tulum
Yazlik yokbugun gittim birkac yazlik aldim kizima icim acildi:) Eki Görüntüle 1495163
Canim bana kizimda cok oldu ozellikle yaglar, dogal olanlardaki bazi bitkiler alerji yapti bana aynen dedigin gibi benek benek. Hatta bana lierac bile alerji yapti. Birtek mustela yapmadi onu kullandim. Hemen yagi kullanmayi kes bir iki gune gecer canim. Deneye yanila bulacaksin sana yarayan kremi:)merhaba annecikler :)
size bir şey soracağım aranıza çatlaklar için bebek yağı kullanıpta alerji olan var mı?
ben 4 gün johnsons baby bebek yağı kullandım ve göbeğim kırmızı beneklerle doldu çok kaşınıyordu
Buyugu bir numara buyuk gelir, kucugi verelim size:):) olur mu:)Bende istiyorum gelin bakacam bnde :) senin kizi begendim hatta bayildim hatta bittim ona :)
erzurumlumusun canım?arkadaşımın geçen yıl eşinin tayini çıktı gitmk istemedi erzuruma.şimdi de cok beğeniyo iyiki gelmişim diyo.sadece acayip soğuğu var diyoBnde ciktim ama epeyi yoruldum bide yarin misafirim var hazirlik da yapiyorum ama ayni zamanda yuruyus de yapmis oldum. Ben erzurumdayim burasi cok soguk yurumek daha bi yoruyo insani
kızlar bu çatlak kremleri bana alerji fln yapan olmadı şükür de ben hem lierac hem mustelayı aldım indirim denk gelmişti.mustelayı sonradan aldım ama daha çok beğendim.lierac jel gibi sevmedim ve lierac sürerken derilerim geliyo gibi oluyo elime pütür pütür(bu iyi bişey mi kötü mü bilemedim ama hoşlanmadım) sonra mustelayı denedim inanın daha yoğun ve daha çok nemlendiriyo bence daha bereketli...banyodan sonra lierac kullanıyorum sadece(yeni yıkandığımda deriler gelmiyo kirleri mi soyuyo ne normalde:) ) onun dışında mustela kullanmıyorumCanim bana kizimda cok oldu ozellikle yaglar, dogal olanlardaki bazi bitkiler alerji yapti bana aynen dedigin gibi benek benek. Hatta bana lierac bile alerji yapti. Birtek mustela yapmadi onu kullandim. Hemen yagi kullanmayi kes bir iki gune gecer canim. Deneye yanila bulacaksin sana yarayan kremi:)
Kaçgündür sorucamkızlar erken doğum yapıp amerikan hastanesinde yatan bi arkadaş vardı..YES bişeydi ismi sanırım.Haber var mı aklıma geldi?
Canim benim 132 cikmisti ama illaki 3 saatlik 100'luk yuklemeyi yaptilar burada. Sonuc dusuk cikti neyseki atlattik seker olayini. Yanina bir kraker, sandvic filan almayi aman unutma. Test bitince ye mutlaka. Ben cok uzun sure ac kaldim kendi hatam ve kotu oldum sonra halbuki yanimda atistiracak bisey olsaydi hicbir sorun olmayacakti. Kolay gelsin:)kızlar şeker yüklemesi yapıp şekeri yüksek çıkan var mı?
benim geçen hafta cuma günü yapıldı en fazla 140 çıkması gerekmiş 162 çıktı. o yüzden yarın tekrar yapılacak 100 gr şeker yüklemesi olacak. inşallah şeker çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?