- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.961
Evet cnm calsyrm ama eve gelince uzanyrm canm simdiCanim benimde bebeğimin başı çok asagida ydi 2 hafta önce Dr eğer dikkat et doğum kanalına girerse doğum başlar dedi tek ilacı yatmak çalışıyorsun galiba ama dikkat et birde eve gelince ayaklarını yukarı kaldır yat baya faydası oldu bende bu girişimde yukarı cekilmisti
aslında facebook grubundan haberdardı o da heralde facebook grubunda olan varsa biliyodur belki de ?var mı bilen kızlar?Kaçgündür sorucam @bushra_84 göremedim ondan alıyorduk haberi. Oda girmiyo kaç gündür heralde
Ben zaten hep mustelaciyim biliyorsun:):) simdi birde burts bee's markasina dadandim burda. Ondan da cok memnunum.kızlar bu çatlak kremleri bana alerji fln yapan olmadı şükür de ben hem lierac hem mustelayı aldım indirim denk gelmişti.mustelayı sonradan aldım ama daha çok beğendim.lierac jel gibi sevmedim ve lierac sürerken derilerim geliyo gibi oluyo elime pütür pütür(bu iyi bişey mi kötü mü bilemedim ama hoşlanmadım) sonra mustelayı denedim inanın daha yoğun ve daha çok nemlendiriyo bence daha bereketli...banyodan sonra lierac kullanıyorum sadece(yeni yıkandığımda deriler gelmiyo kirleri mi soyuyo ne normalde:) ) onun dışında mustela kullanmıyorumpaylaşmak istedim nedense...
Evet ordan alıyordu haberleri. Inş iyilerdir bebek ve annesiaslında facebook grubundan haberdardı o da heralde facebook grubunda olan varsa biliyodur belki de ?var mı bilen kızlar?
Canm ben doktrla knstgmda bukadr ensdlnmdm esimi endslndrms oda beni ama dinlncm canm herekrse erken cikcm.izneAaaaaa canım ya hemen karamsar Düşünme pozitif ol bak çok kızdım sana ne böyle hemen dertlendin napalım hamilelikte herşeyle karşılaşabiliriz buna zaten ilk haftadan hazırlamamız lazım kendimizi dimi. Bişeycik olmaz sen dikkat et kendini zorlama sakin stressiz geçir hiç bişey olmaz. 9 ay boyunca yatakta hamilelik geçiren arkadaşım var yani sen durumuna şükret canım bebeğinide boş yere huzursuz etme şimdi kendini üzüp.
Sonclar 1 saat sonra cikyrdu benm cnmBenim çatlaklarm kadını dert aldı amann kocam sorun etmiyo saten ben biraz hassasım bu konuda saolsun doktorcum hassas noktama bastı ben anne olucam varsn çatlasın
Canm panik oldm iste insan endişeleniyr. Canm sagolsn okrm tabiki yeter bebgm iyi olsndur arkadaşım panik yapma hemen . biraz dinlen pozitif ol ,rahatla ve bol bol dua et.enfeksiyon belli zaten tedavisi var. günde 99 defa Allahümme Ya Mübdiü oku.Allahın izniyle hiç bişeycik olmaz .inşallah sağlıkla zamanında kucağına alırsın bebeğini. sen ferah tut kalbini bebeğin de üzülmesin.
Cnm dun knstk esimle biseyi yoktu ben anlatnca ama doktr anlatnca panklms dedgn gibi abrtti daha iś yerinde gece gelck esim ozmn knscm onunlaIcini ferah tut dinlenmeye bak canim erkekler bazi seyleri cok abartirlar icine sinmiyorsa git dokyorla bi daha konus
Canm benn doktrmla asagida olmasi knsnda ozmn dikkat etmem gerektgini ani harektlerde bulunmaman lazm falanndedi ayni seyleri banada soyledi cnm ama esim daha cok panik yapms bennbir dusuk yaptgm icn cabuk pabk olyrcanım belki doktor idrar yolu iltihabı nedeniyle ağrı olabilir, erken doğum olabilir demiş olabilir, hani antibiyotiği kullanmazsan gibisinden, çünkü bazı kişiler iltihabı önemsemeyip antibiyotik kullanmak istemiyor. bu da çok tehlikeli durumlar ortaya çıkarabiliyoreşin yanlış anlamıştır büyük ihtimal. Yoksa kafası aşağıda diye bu kadar endişeli konuşacağını sanmıyorum. En güzeli sen bir doktoru ara sor hiç çekinme
ayrıca canım allah korusun bir erken doğum durumunda bile senin haftanda güzel bir bakımla bebeğin yaşama şansı neredeyse %100. Hiç canını sıkma bebeği üzme
ama bir arayıp doktoru neden öyle dediğini netleştir, belki de eşine iltihap durumunda antibiyotik kullanılmazsa ne olur onu anlatmıştır.
Canm dugune de gidemeyeblrm artkbence dar paçada gayet güzel olmuş hazır elindede var onu kullan boşuna para verme. şurda doğuma 2 ay kaldı. sonra kullanmican bişeye boşa para verme.
Cok tatlilar cnm gule gule kullanin :)Kizlar dun kolileri actim kizimin kiyafetlerini yenidogan 0-3 ay olanlari. Hepsi kislik body'ler hep uzun kol, birsuru tulum
Yazlik yokbugun gittim birkac yazlik aldim kizima icim acildi:) Eki Görüntüle 1495163
sagol canmcanım geçmiş olsun üzülme geçer inşallah enfeksiyon. doktorunun talimatlarına uy, verdiği ilaçları düzenli kullan, bol bolda su iç günde en az 3 litre.
Amin canm allah razi olsn hepniyi olmsinicin dua edyrm cnm ins. İyi olck rabbim hepimizi korusunmtatlım canını sıkma sen dikkat et yeter bununla kendini bunaltma allaha dua et sürekli oku allahın izniyle bişey olmaz inşallah.. sen bol bol dinlen.. idrar enfeksiyonuda bir kaç arkadaş olmuştu ilaçlarla geçer inşallah çok geçmiş olsun allah biran önce şifanı versin.
İns. Gecicek canm ilacimi kullancm.kesinlkle suyuda arttrdm birdahaki kontrolde gecer umarm.Canim sen kendine cok dikkat et ilacini ic insallah biseycik olmaz. Moralini bozma uzulme bebegini de uzme. Doktordan rapor iste yat biraz evde enfeksiyon gecene kadar? Bak burada bir suru arkadasta idrar yolu enfeksiyonu cikti hepsi iyiler.
Ilaclarini ictiler duzeldi hersey. Gecici bir durum sonucta iyilesince risk kalmayacakki zaten
Aslinda buyuk de olabilir yani zengin olurlar :) ama kucuge de bakariz tabi :) oyyyyBuyugu bir numara buyuk gelir, kucugi verelim size:):) olur mu:)
ERzurumlu degilim de eskmin tayini buraya cikti ondan dolayi burdayiz evet sogugu cok kotu ben birde ilcesindeyimerzurumlumusun canım?arkadaşımın geçen yıl eşinin tayini çıktı gitmk istemedi erzuruma.şimdi de cok beğeniyo iyiki gelmişim diyo.sadece acayip soğuğu var diyo
Canm panik oldm iste insan endişeleniyr. Canm sagolsn okrm tabiki yeter bebgm iyi olsn
Ya benim karnim hala yukari cikmadi doktora da soruyorum herzaman bebegin durusu iyi mi konumu iyi mi diye.. sorun yok diyor doktorcum! Ben hep solumda ve asagida hissediyorum tekmelerini daha bi kere midemde kaburgalarimda hissetmedim ayaklarini sanki hic yer degistirmiyo bu oglanCanm benn doktrmla asagida olmasi knsnda ozmn dikkat etmem gerektgini ani harektlerde bulunmaman lazm falanndedi ayni seyleri banada soyledi cnm ama esim daha cok panik yapms bennbir dusuk yaptgm icn cabuk pabk olyr
Bizde secenek cok canim:):)Aslinda buyuk de olabilir yani zengin olurlar :) ama kucuge de bakariz tabi :) oyyyy
Cok guzel bir sans onun icin.. ne guzel bnde cocugumun ekstra dil ogrenmesini cok isterim insallah, benim ing pek iyi degil universitede her donem kaliyordum 4 senede 3 sene gordum 3 senede kaldim zorla gectim :)Sagol amin canim. Evde turkce ingilizce karisik konusuyoruz ama esim ingilizceye donuveriyor bazen.takilinca kolaya kaciyor. Sonucta ana dili degil. Ben kizimla birtek turkce konusuyorum esim hollandaca . Yani durumlar karisik:) benim ingilizcem
Neyseki cok iyi bir sorun yasamiyorum en azindan dilini bildigim ulkede yasiyoruz, simdilik:):) kizimin ingilizcesi ve turkcesi cok iyi hollandaca sallantida ama o da olacak insallah. Iki okula gidiuor simdi hollandalilarin okuluna da basladi. Orada daha da gelistirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?