2015 Temmuz Anneleri

Evet cnm calsyrm ama eve gelince uzanyrm canm simdi

Ben zaten hep mustelaciyim biliyorsun:):) simdi birde burts bee's markasina dadandim burda. Ondan da cok memnunum.

Canm ben doktrla knstgmda bukadr ensdlnmdm esimi endslndrms oda beni ama dinlncm canm herekrse erken cikcm.izne

Canm panik oldm iste insan endişeleniyr. Canm sagolsn okrm tabiki yeter bebgm iyi olsn

Canm benn doktrmla asagida olmasi knsnda ozmn dikkat etmem gerektgini ani harektlerde bulunmaman lazm falanndedi ayni seyleri banada soyledi cnm ama esim daha cok panik yapms bennbir dusuk yaptgm icn cabuk pabk olyr

Amin canm allah razi olsn hepniyi olmsinicin dua edyrm cnm ins. İyi olck rabbim hepimizi korusunm

İns. Gecicek canm ilacimi kullancm.kesinlkle suyuda arttrdm birdahaki kontrolde gecer umarm.

erzurumlumusun canım?arkadaşımın geçen yıl eşinin tayini çıktı gitmk istemedi erzuruma.şimdi de cok beğeniyo iyiki gelmişim diyo.sadece acayip soğuğu var diyo
ERzurumlu degilim de eskmin tayini buraya cikti ondan dolayi burdayiz evet sogugu cok kotu ben birde ilcesindeyim

Canm benn doktrmla asagida olmasi knsnda ozmn dikkat etmem gerektgini ani harektlerde bulunmaman lazm falanndedi ayni seyleri banada soyledi cnm ama esim daha cok panik yapms bennbir dusuk yaptgm icn cabuk pabk olyr
Ya benim karnim hala yukari cikmadi doktora da soruyorum herzaman bebegin durusu iyi mi konumu iyi mi diye.. sorun yok diyor doktorcum! Ben hep solumda ve asagida hissediyorum tekmelerini daha bi kere midemde kaburgalarimda hissetmedim ayaklarini sanki hic yer degistirmiyo bu oglan

Cok guzel bir sans onun icin.. ne guzel bnde cocugumun ekstra dil ogrenmesini cok isterim insallah, benim ing pek iyi degil universitede her donem kaliyordum 4 senede 3 sene gordum 3 senede kaldim zorla gectim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…