2015 Temmuz Anneleri

Cnm benmde karnm asagida cikmadi yukari ben doktrda bisey demyrdu yeri icin ama dun dedi iste birtek

Geçmiş olsun canım sen bol bol iç suyunu yinede enfeksiyon geçer inş artık bol bol dinlenirsin bellimi olur belki 37ye kadar çalışabilirsin eşinde yardımcı olur yorulmazsan bi sıkıntın olmaz inş

Cnm benmde karnm asagida cikmadi yukari ben doktrda bisey demyrdu yeri icin ama dun dedi iste birtek

Canım benim bebeğimin de hep başı aşağıda, hiç yukarıya çıkmadı,dönmedi. Hep kendi kendime dert ettim durdum.Sürekli kasıklarımda hissediyorum. En son doktoruma sordum. O da doğum pozisyonunu almış artık dedi. Bi mesafe olması gerekiomuş, sanırım rahim ağzına tam emin değilim. O benim 33cm miş,eğer 24ten az olursa erken doğum ya da bi sıkıntıdan bahsedebiliriz ,korkulcak bişey yok ,yürüyüş mutlaka yap,ilişki serbest dedi. Dr öyle bişeyden bahsetti mi sana ? Bir de doktorları biraz üsteleyince genelde en kötü senaryoya kadar söylemek zorunda kalıyorlar. Eşin de bugün sorunca belki olabilecek en kötü durum olarak söyledi. Bu zamana kadar bi sorun yaşamadın sanırım. Biraz dikkat edersin, sağ salim alıcaksın inşallah minik paşayı kucağına :) Hiç stres olma. Bazen ben de takıyorum,korkuyorum, biraz daha aşağıya mı indi diye sürekli yokluyorum. Ama bizim bu stresimiz bebeklerimizi strese sokup erken doğum yaratabilecek olan daha büyük bi durum bence :) Son aylarımız rahatlayıp keyfini çıkaralım :))

Kizlar nezmn besik alinmali sizce alan varmi aranizda
Valla ben almadım beşiği bırak hiçbişey almadım kocam yüzünden erken diyip duruyo. Beşiğide alıcam annem habire doğmadan alma diyo bu gidişle son haftaya kalıcak.
Doğmamış çocuğa don biçilmezmiş
Ben demiyom annem bana diyo. Anne diyom yıkamadan nasıl olcak diyom hastaneye giderken alıp paketleri açıp giydircez ona kalsa

Cok guzel bir sans onun icin.. ne guzel bnde cocugumun ekstra dil ogrenmesini cok isterim insallah, benim ing pek iyi degil universitede her donem kaliyordum 4 senede 3 sene gordum 3 senede kaldim zorla gectim :)
Merak etme canim simdiki cocuklar herseyi bizden daha once ve daha iyi sartlarda ogreniyorlar. Senin cocugunda bir degil iki dil ogrenir heleki onlar buyuyene kadar neler degisecek daha:)

Ben 4.5 aylıkken almıştım herşey tamam bende Allah'ın izniyle sağlıkla elimize de alırız inşallah annem hep diyordu önceden hallet sonra ağırlaşacaksın diye haklıymış bir yandan yüksek lisans tezimi tamamlıyorum onun telaşı var Mayıs başı gibi izne ayrılıp hamileliğin tadını çıkartmak istiyorum çabuk yorulmaya başladım artık çünkü bebekle ilgili kitaplar okumak yürüyüş pilates yapmak bol bol dinlenip güneş alıp karnımı okşamak istiyorum :)

Kizlar dun kolileri actim kizimin kiyafetlerini yenidogan 0-3 ay olanlari. Hepsi kislik body'ler hep uzun kol, birsuru tulum
Yazlik yok bugun gittim birkac yazlik aldim kizima icim acildi:) Eki Görüntüle 1495163
Cok güzeller, iyi günlerde kullanin insallah
Bende olmustu canim, benim göbek degil de gögüslerde kizariklik, kasinti yapti, sonradan da deri döküntüsüyle son buldu.Cöpü boyladi sonunda
Masallah kecine, yürüyen sözlük gibi simdiden, her dil mevcut
Allah seni naapmasin, bende diyom neresini cekmis..., Gölgelerin gücü adina olmussun, koca göbisinle.Bu arada tipimiz de güzelmis
Ben 1 ay önce almistim, yatagimin yaninda kullanilacagi günü bekliyor.daha yikamadim ama...

"Golgelerin gucu adina" bayildim. Guldurdun beni aksam aksam:):)

Günaydın kızlar
Dün kusmayacağım diye mutluyken 2 saat 10 dakika trafikte tın tın ilerlerken geçince hevesim kursağımda kaldı. Dün neydi o öyle ya birde erken çıkmıştım trafiğe kalmayayım diye

Bnada yeriyle ilgili nisey demio doktr.gobek deligimin altinda hemsire boyle bastrio biseyler yapio yeri ii dedi hftasina goresolumda bnmde de dotunu dayiyo kafasida hep sagimda bnmki hep yatio sanrim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…