- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.981
ERzurumlu degilim de eskmin tayini buraya cikti ondan dolayi burdayiz evet sogugu cok kotu ben birde ilcesindeyim
Amin cnm ins. Dua edyrmcanım içini ferah tut dinlen bol bol inşallah bişey olmaz zamanında gelir kuzun..dua et bol bol..
Cnm benmde karnm asagida cikmadi yukari ben doktrda bisey demyrdu yeri icin ama dun dedi iste birtekYa benim karnim hala yukari cikmadi doktora da soruyorum herzaman bebegin durusu iyi mi konumu iyi mi diye.. sorun yok diyor doktorcum! Ben hep solumda ve asagida hissediyorum tekmelerini daha bi kere midemde kaburgalarimda hissetmedim ayaklarini sanki hic yer degistirmiyo bu oglan
Geçmiş olsun canım sen bol bol iç suyunu yinede enfeksiyon geçer inş artık bol bol dinlenirsin bellimi olur belki 37ye kadar çalışabilirsin eşinde yardımcı olur yorulmazsan bi sıkıntın olmaz inşKIZLAR EŞİM SONÇLARI ALMŞ GİDEMEM DEMŞTİ AMA DAYNAMAMŞ ODA. ŞEKERDE BİŞEY YOKMŞ ALLAHTAN AMA İDARARDA ALMŞLRDI BENDEN ONDA ENFKSYN ÇIKMŞ ANTİBYTK VERMŞ( BİRDE BEBEĞİN BAŞI AŞAĞI DAYANMŞ DEDİ DEMŞTM YA EŞİM SORMŞ HANİ BUDURMDA KÖTÜ BİŞEY OLBLR Mİ DİE SUYUNUN BOŞALMASINA SEBEP OLBLR DEMŞ ÇOK DİKKAT ETMESİ LAZM FALAN DEMŞ ÇOK KÖTÜ ÜZÜLDM ŞİMDİ EŞİMDE DİOKİ EĞER BAKTK TEHLİKE DEVAM EDERSE İZNE ERKEN CIKRSN DİO 37 KADR BEKLMEYZ DEDİ ( ARTK EVDE BİŞEY YAPMAM YASAKLANDI ÇOK ÜZÜLDM ŞUAN ENFKSYNDA EN KORKTGM ŞEYDİ Kİ OKADR SU İÇİYRDM VİCDAN AZABI ÇEKYRM ŞUAN OKADR GEZDM ALŞVERŞ İÇİN ONDN MI DAYANDI BAŞI DİE AĞLYCM YA ŞİMDİ
Cnm benmde karnm asagida cikmadi yukari ben doktrda bisey demyrdu yeri icin ama dun dedi iste birtek
Oltu :)Canım ben erzurumluyum hangi ilçedesin sen
Valla ben almadım beşiği bırak hiçbişey almadım kocam yüzünden erken diyip duruyo. Beşiğide alıcam annem habire doğmadan alma diyo bu gidişle son haftaya kalıcak.Kizlar nezmn besik alinmali sizce alan varmi aranizda
Merak etme canim simdiki cocuklar herseyi bizden daha once ve daha iyi sartlarda ogreniyorlar. Senin cocugunda bir degil iki dil ogrenir heleki onlar buyuyene kadar neler degisecek daha:)Cok guzel bir sans onun icin.. ne guzel bnde cocugumun ekstra dil ogrenmesini cok isterim insallah, benim ing pek iyi degil universitede her donem kaliyordum 4 senede 3 sene gordum 3 senede kaldim zorla gectim :)
Cok sanatsal bir calisma olmus cok begendim:):)
Cok sanatsal bir calisma olmus cok begendim:):)
Ben 4.5 aylıkken almıştım herşey tamam bende Allah'ın izniyle sağlıkla elimize de alırız inşallah annem hep diyordu önceden hallet sonra ağırlaşacaksın diye haklıymış bir yandan yüksek lisans tezimi tamamlıyorum onun telaşı var Mayıs başı gibi izne ayrılıp hamileliğin tadını çıkartmak istiyorum çabuk yorulmaya başladım artık çünkü bebekle ilgili kitaplar okumak yürüyüş pilates yapmak bol bol dinlenip güneş alıp karnımı okşamak istiyorum :)Kizlar nezmn besik alinmali sizce alan varmi aranizda
Cok güzeller, iyi günlerde kullanin insallahKizlar dun kolileri actim kizimin kiyafetlerini yenidogan 0-3 ay olanlari. Hepsi kislik body'ler hep uzun kol, birsuru tulum
Yazlik yokbugun gittim birkac yazlik aldim kizima icim acildi:) Eki Görüntüle 1495163
Bende olmustu canim, benim göbek degil de gögüslerde kizariklik, kasinti yapti, sonradan da deri döküntüsüyle son buldu.Cöpü boyladi sonundamerhaba annecikler :)
size bir şey soracağım aranıza çatlaklar için bebek yağı kullanıpta alerji olan var mı?
ben 4 gün johnsons baby bebek yağı kullandım ve göbeğim kırmızı beneklerle doldu çok kaşınıyordu
Masallah kecine, yürüyen sözlük gibi simdiden, her dil mevcutSagol amin canim. Evde turkce ingilizce karisik konusuyoruz ama esim ingilizceye donuveriyor bazen.takilinca kolaya kaciyor. Sonucta ana dili degil. Ben kizimla birtek turkce konusuyorum esim hollandaca . Yani durumlar karisik:) benim ingilizcem
Neyseki cok iyi bir sorun yasamiyorum en azindan dilini bildigim ulkede yasiyoruz, simdilik:):) kizimin ingilizcesi ve turkcesi cok iyi hollandaca sallantida ama o da olacak insallah. Iki okula gidiuor simdi hollandalilarin okuluna da basladi. Orada daha da gelistirir.
Allah seni naapmasin, bende diyom neresini cekmis...
Ben 1 ay önce almistim, yatagimin yaninda kullanilacagi günü bekliyor.daha yikamadim ama...Kizlar nezmn besik alinmali sizce alan varmi aranizda
Ne kayigi canim ya hamilesin iste. Hepimiz ayni durumdayiz:)nasıl kayık tipli oldum çıktım yarebbim
"Golgelerin gucu adina" bayildim. Guldurdun beni aksam aksam:):)Cok güzeller, iyi günlerde kullanin insallah
Bende olmustu canim, benim göbek degil de gögüslerde kizariklik, kasinti yapti, sonradan da deri döküntüsüyle son buldu.Cöpü boyladi sonunda
Masallah kecine, yürüyen sözlük gibi simdiden, her dil mevcut
Allah seni naapmasin, bende diyom neresini cekmis..., Gölgelerin gücü adina olmussun, koca göbisinle.Bu arada tipimiz de güzelmis
Ben 1 ay önce almistim, yatagimin yaninda kullanilacagi günü bekliyor.daha yikamadim ama...
"Golgelerin gucu adina" bayildim. Guldurdun beni aksam aksam:):)
Bnada yeriyle ilgili nisey demio doktr.gobek deligimin altinda hemsire boyle bastrio biseyler yapio yeri ii dedi hftasina goresolumda bnmde de dotunu dayiyo kafasida hep sagimda bnmki hep yatio sanrim :)Ya benim karnim hala yukari cikmadi doktora da soruyorum herzaman bebegin durusu iyi mi konumu iyi mi diye.. sorun yok diyor doktorcum! Ben hep solumda ve asagida hissediyorum tekmelerini daha bi kere midemde kaburgalarimda hissetmedim ayaklarini sanki hic yer degistirmiyo bu oglan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?