2015 Temmuz Anneleri

Ai
Kizlar nezmn besik alinmali sizce alan varmi aranizda
Cnm biz 2 gün önce aldık. Bugün saat 10 da gelecek bekliyorum
Benim tavsiyem son aya bırakmayın. Şimdiden bile gezmek yorucu son ay ağız tadıyla gezip seçmek zor olur. Bebeği olan insanlar hep böyle tavsiye ediyo. Biz bu sebeple aldık şimdiden.

Iyyyyyy o trafik bulanmayanıda bulandırır valla. Allah yardım etsin inş bugün güzel birgün olur.

Kizlar nezmn besik alinmali sizce alan varmi aranizda
biz de bu hafta beşik yatak ve taşıma koltuğunu sipariş ettik.çok acele etmemek istememe rağmen 7. ayda alınması gerektiğini düşünüyorum.Allah korusun ama hazırlıklı olmak lazım belki.düşününce gider 5 dakikada alırsın herşeyi ama rahat rahat hazırlamak için alalım dedik şimdiden.

Günaydın hepinize ,sağlıklı mutlu ve çok eğlenceli bir gün olsun hepinize ...Yüce Rabbim hastalara şifa , dertlilere deva versin ... bebeklerimizin sağlıkla pıtır pıtır tekmelerini hissedelim inşallah.

günaydın , Allah kolaylık versin ,zor o trafik.

Kızlar gün güneşli başladı. İnşallah hepimize huzurlu, mutlu, ağrısız sızısız, endişesiz, tasasız bir gün olsun. Her yeni gününüz bir önceki günden güzel olsun.
günaydın canım ,Aminn inşallah...

takmıyorum zaten canım boyum kısa ve zaten şişmanım almak istemiyorum dr bebek iyi dedi çok şükür ben napayım kg yu

Kızlar gün güneşli başladı. İnşallah hepimize huzurlu, mutlu, ağrısız sızısız, endişesiz, tasasız bir gün olsun. Her yeni gününüz bir önceki günden güzel olsun.
Amin canım inşallah
Iyyyyyy o trafik bulanmayanıda bulandırır valla. Allah yardım etsin inş bugün güzel birgün olur.
İnşallah canım ufaklıkla işe gidip gelmek neyse de bu yol mahfediyor bizi
Günaydın canım

takmıyorum zaten canım boyum kısa ve zaten şişmanım almak istemiyorum dr bebek iyi dedi çok şükür ben napayım kg yu
Canım boşuna takıyorsun.
Benimde haftama göre aldığım kilo doktoruma göre azdı. Bırak çevredekileri benim doktorum bile az buluyordu.
2 hafta olacak neredeyse haftaya kontrolüm var kilo aldığımı düşünüyorum. Yine az bulursa önemli değil bebeğim iyi olsun
da gerisi boş diyorum.
Günaydın canım

Geçmiş olsun canım sen bol bol iç suyunu yinede enfeksiyon geçer inş artık bol bol dinlenirsin bellimi olur belki 37ye kadar çalışabilirsin eşinde yardımcı olur yorulmazsan bi sıkıntın olmaz inş
inş canm ya ama eşim 37 e kadr çalşma die ısrarcıda şimdi dikkat etcm belki birdaha ki kontrolde normal gözkrse belki ozmn ok dr birde doktormla knşym da

Sagol canim ya. Bende hic alisveris yapmamistim alisveris yapmayinca havasina giremiyor insan simdi alip koyunca bir heves geldi icime:):)

bende de öyle oldu. alışveriş yapınca yaklaştığını anladım sanki :)

Kizlar mujdeler olsun doktordan aradilar seker dusuk cikti!!!!! Yihuuuu
Hadi gözün aydın. sevindim
Gecmis olsun canim iyiki ignesi ilaci var. caresi olan dert olsun canim.

Öyle tabi. çok şükür önceden biliniyordu önlem alındı.

geçmiş olsun canım...şükür ki çaresi olan bir şey..Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

teşekkür ederim canım. Allah hepimize o güzel günü görmeyi nasip etsin

canm bana doktorm sorun yok yalnz biraz daha dikkatli dedi ilşki yürüyrş seyhat serbest dedi ama eşimle knştgnda eşim pankledi sanrm ben biraz daha yavaş hareket edyrm şimdi ki zaten istesemde hızlı harekt edemyrm hemen. amin canm inş. hepmz sağsağlm alalm kucaklarımza. Ben rahattım cnm aslndada eşim benide endişelndrdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…