- 26 Aralık 2011
- 2.035
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.001
Cnm biz 2 gün önce aldık. Bugün saat 10 da gelecek bekliyorumKizlar nezmn besik alinmali sizce alan varmi aranizda
Iyyyyyy o trafik bulanmayanıda bulandırır valla. Allah yardım etsin inş bugün güzel birgün olur.Günaydın kızlar
Dün kusmayacağım diye mutluyken 2 saat 10 dakika trafikte tın tın ilerlerken geçince hevesim kursağımda kaldı. Dün neydi o öyle ya birde erken çıkmıştım trafiğe kalmayayım diye
Sağol şekerim iyi dileklerin içinKızlar gün güneşli başladı. İnşallah hepimize huzurlu, mutlu, ağrısız sızısız, endişesiz, tasasız bir gün olsun. Her yeni gününüz bir önceki günden güzel olsun.
biz de bu hafta beşik yatak ve taşıma koltuğunu sipariş ettik.çok acele etmemek istememe rağmen 7. ayda alınması gerektiğini düşünüyorum.Allah korusun ama hazırlıklı olmak lazım belki.düşününce gider 5 dakikada alırsın herşeyi ama rahat rahat hazırlamak için alalım dedik şimdiden.Kizlar nezmn besik alinmali sizce alan varmi aranizda
günaydın , Allah kolaylık versin ,zor o trafik.Günaydın kızlar
Dün kusmayacağım diye mutluyken 2 saat 10 dakika trafikte tın tın ilerlerken geçince hevesim kursağımda kaldı. Dün neydi o öyle ya birde erken çıkmıştım trafiğe kalmayayım diye
günaydın canım ,Aminn inşallah...Kızlar gün güneşli başladı. İnşallah hepimize huzurlu, mutlu, ağrısız sızısız, endişesiz, tasasız bir gün olsun. Her yeni gününüz bir önceki günden güzel olsun.
kız bende çekecem gölgemi valla :) nasıl olduğunu merak ettim kendiminkini
He Çek kız maya nın dediği gibi çok sanatsalkız bende çekecem gölgemi valla :) nasıl olduğunu merak ettim kendiminkini
AMİN İNŞALLAH..Kızlar gün güneşli başladı. İnşallah hepimize huzurlu, mutlu, ağrısız sızısız, endişesiz, tasasız bir gün olsun. Her yeni gününüz bir önceki günden güzel olsun.
Bende çekip koycam gerçi nasıl foto koyulacağını bilmiyorumkız bende çekecem gölgemi valla :) nasıl olduğunu merak ettim kendiminkini
takmıyorum zaten canım boyum kısa ve zaten şişmanım almak istemiyorum dr bebek iyi dedi çok şükür ben napayım kg yuCanım iyide boyun kaç? Kaç kiloyla hamile kaldın bunlar önemli. Kilolu hamile kaldıysan veya boyun kısa ise 5.5 gayet iyi. Sen milletin dediğine ne bakıyosun ki. Genelde anneler kayınvalideler yedirmek ister. Bir de etrafta 30 kilo alıp doğuran kadınlar varsa onlar ye diyip durursen doktoruna bak. Ne diyosa o doğrudur. Benimde 9.5 kilo oldu ben kabaca 10 diyorum. Boyum uzun diye dr gayet nırmal iyi gidiyosun dedi. Yani seni vücuduna göre onu dr bilir. Zaten son aylar alırsın yavaş yavaş. Takma milleti.
Amin canım inşallahKızlar gün güneşli başladı. İnşallah hepimize huzurlu, mutlu, ağrısız sızısız, endişesiz, tasasız bir gün olsun. Her yeni gününüz bir önceki günden güzel olsun.
İnşallah canım ufaklıkla işe gidip gelmek neyse de bu yol mahfediyor biziIyyyyyy o trafik bulanmayanıda bulandırır valla. Allah yardım etsin inş bugün güzel birgün olur.
Günaydın canımGünaydın hepinize ,sağlıklı mutlu ve çok eğlenceli bir gün olsun hepinize ...Yüce Rabbim hastalara şifa , dertlilere deva versin ... bebeklerimizin sağlıkla pıtır pıtır tekmelerini hissedelim inşallah.
günaydın , Allah kolaylık versin ,zor o trafik.
günaydın canım ,Aminn inşallah...
Canım boşuna takıyorsun.takmıyorum zaten canım boyum kısa ve zaten şişmanım almak istemiyorum dr bebek iyi dedi çok şükür ben napayım kg yu
da gerisi boş diyorum.Günaydın...
inş canm ya ama eşim 37 e kadr çalşma die ısrarcıda şimdi dikkat etcm belki birdaha ki kontrolde normal gözkrse belki ozmn ok dr birde doktormla knşym daGeçmiş olsun canım sen bol bol iç suyunu yinede enfeksiyon geçer inş artık bol bol dinlenirsin bellimi olur belki 37ye kadar çalışabilirsin eşinde yardımcı olur yorulmazsan bi sıkıntın olmaz inş
kendını nie çekmyrsn :)) gölgelerin efendisi gibi :))
Bende çekip koycam gerçi nasıl foto koyulacağını bilmiyorum
He Çek kız maya nın dediği gibi çok sanatsal
Sagol canim ya. Bende hic alisveris yapmamistim alisveris yapmayinca havasina giremiyor insan simdi alip koyunca bir heves geldi icime:):)
Hadi gözün aydın. sevindimKizlar mujdeler olsun doktordan aradilar seker dusuk cikti!!!!! Yihuuuu
Gecmis olsun canimiyiki ignesi ilaci var. caresi olan dert olsun canim.
geçmiş olsun canım...şükür ki çaresi olan bir şey..Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
canm bana doktorm sorun yok yalnz biraz daha dikkatli dedi ilşki yürüyrş seyhat serbest dedi ama eşimle knştgnda eşim pankledi sanrm ben biraz daha yavaş hareket edyrm şimdi ki zaten istesemde hızlı harekt edemyrm hemen. amin canm inş. hepmz sağsağlm alalm kucaklarımza. Ben rahattım cnm aslndada eşim benide endişelndrdi :)Canım benim bebeğimin de hep başı aşağıda, hiç yukarıya çıkmadı,dönmedi. Hep kendi kendime dert ettim durdum.Sürekli kasıklarımda hissediyorum. En son doktoruma sordum. O da doğum pozisyonunu almış artık dedi. Bi mesafe olması gerekiomuş, sanırım rahim ağzına tam emin değilim. O benim 33cm miş,eğer 24ten az olursa erken doğum ya da bi sıkıntıdan bahsedebiliriz ,korkulcak bişey yok ,yürüyüş mutlaka yap,ilişki serbest dedi. Dr öyle bişeyden bahsetti mi sana ? Bir de doktorları biraz üsteleyince genelde en kötü senaryoya kadar söylemek zorunda kalıyorlar. Eşin de bugün sorunca belki olabilecek en kötü durum olarak söyledi. Bu zamana kadar bi sorun yaşamadın sanırım. Biraz dikkat edersin, sağ salim alıcaksın inşallah minik paşayı kucağına :) Hiç stres olma. Bazen ben de takıyorum,korkuyorum, biraz daha aşağıya mı indi diye sürekli yokluyorum. Ama bizim bu stresimiz bebeklerimizi strese sokup erken doğum yaratabilecek olan daha büyük bi durum bence :) Son aylarımız rahatlayıp keyfini çıkaralım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?