2015 Temmuz Anneleri

hadi yaa tüh ama bu istnbl trafiği insanı canından edyr be cnm allah yardmcnz olsn orda trfkte

Bnada yeriyle ilgili nisey demio doktr.gobek deligimin altinda hemsire boyle bastrio biseyler yapio yeri ii dedi hftasina goresolumda bnmde de dotunu dayiyo kafasida hep sagimda bnmki hep yatio sanrim :)
Aynen benimkide kafasi sagda totosu solda gobek hizamda :) ama cok hareketli masallah :)

günaydın gemiş olsun cansu ben arada kaçırmışım herhalde ,okuyamıyorum bazen araları.

hadi yaa tüh ama bu istnbl trafiği insanı canından edyr be cnm allah yardmcnz olsn orda trfkte
Büyükşehirlerin rutin hali ben sırf bu yüzden mesaiye 1,5 saat erken geliyorum. Trafiğe kalıpta kusarım diye. Millet delimisin evinde yat diyor. Dedim tek bir gün kusun bakalım kaçta gelirsiniz işe

Hanımlar günaydın :) bugün sağlık ocağına gittim kontrol için şeker yüklememi de burada yaptırmayı düşünüyordum ama burada yapılmıyormuş özelde yaptıranlar ne kadar ödediklerini yazabilirler mi rica etsem çok bişey değilse boşuna uğraşmayayım

Ben yaptırmadım ama tıp merkezlerinde de devlette de yaptırabilirsin canım.

Büyükşehirlerin rutin hali ben sırf bu yüzden mesaiye 1,5 saat erken geliyorum. Trafiğe kalıpta kusarım diye. Millet delimisin evinde yat diyor. Dedim tek bir gün kusun bakalım kaçta gelirsiniz işe
haklsn cnm ya ben burda 15dk mesafe gidnce bile midem bulanyr artk ki istnbl trfiğinde gidemyrsn bide insan rezilliği heryanı.

benim gittiğim hastanede sadece kadın doğuma girerken 35 lira muayene parası nı aldılar.ekstra para talep edilmed.

gnydn cnm bana hem şeker hem idrar testi yaptlr ikisine 50 tl verdm

haklsn cnm ya ben burda 15dk mesafe gidnce bile midem bulanyr artk ki istnbl trfiğinde gidemyrsn bide insan rezilliği heryanı.
Valla Allahtan araçla gidip geliyorum. Toplu taşıma kullananları görünce Rabbim yardım etsin. Hele ki metrobüse mesai saatlerine doğru binmek neredeyse imkansız. Hele de hamileyken
Gebeliğin başından beri toplu taşımaya binmedim desem yeridir.

Kizlar bu idrar testi sonucu cok mu ya enfksyn sekerde 101 cikms onuda cektmde cok bulank gozkmyr

Eklentiler

• IMG_20150416_072215.webp
    16 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_20150416_072234.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 85
sağolsn cnm benm iyiyim biraz daha akşm yattm sürekli dinlendm ilacımıda içtm geccicek inş. dikkat etcm artk tatlm bişey olmyck allah'ın iznyle.
inşallah canım ,tabi ki geçer Allah şifa versin .sen keyfine bak bol bol dinlen . önemli olan bebeklerimiz ..hepimiz sağlıkla zamanında kolaylıkla kucağımıza alalım inşallah.

iyi yapmşsn cnm binme zatende yinede saatlerce trfkte kalıp otrmk çok zor ya bayramda adapazarına gdyrz 3 saatlk yol 10 saat olyr delryrm resmn ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…