- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.021
hadi yaa tühGünaydın kızlar
Dün kusmayacağım diye mutluyken 2 saat 10 dakika trafikte tın tın ilerlerken geçince hevesim kursağımda kaldı. Dün neydi o öyle ya birde erken çıkmıştım trafiğe kalmayayım diye
Aynen benimkide kafasi sagda totosu solda gobek hizamda :) ama cok hareketli masallah :)Bnada yeriyle ilgili nisey demio doktr.gobek deligimin altinda hemsire boyle bastrio biseyler yapio yeri ii dedi hftasina goresolumda bnmde de dotunu dayiyo kafasida hep sagimda bnmki hep yatio sanrim :)
gnydn cnmGünaydın...
bende de öyle oldu. alışveriş yapınca yaklaştığını anladım sanki :)
Öyle tabi. çok şükür önceden biliniyordu önlem alındı.
teşekkür ederim canım. Allah hepimize o güzel günü görmeyi nasip etsin
Büyükşehirlerin rutin hali ben sırf bu yüzden mesaiye 1,5 saat erken geliyorum. Trafiğe kalıpta kusarım diye. Millet delimisin evinde yat diyor. Dedim tek bir gün kusun bakalım kaçta gelirsiniz işehadi yaa tühama bu istnbl trafiği insanı canından edyr be cnm allah yardmcnz olsn orda trfkte
gnydn cnm iyidr sen naslsnGünaydın hanımlar. Nasılsınız?
Ben yaptırmadım ama tıp merkezlerinde de devlette de yaptırabilirsin canım.Hanımlar günaydın :) bugün sağlık ocağına gittim kontrol için şeker yüklememi de burada yaptırmayı düşünüyordum ama burada yapılmıyormuşözelde yaptıranlar ne kadar ödediklerini yazabilirler mi rica etsem çok bişey değilse boşuna uğraşmayayım
sainleştin mi biraz gizem ,nasılsıngnydn cnm
haklsn cnm ya ben burda 15dk mesafe gidnce bile midem bulanyr artk ki istnbl trfiğinde gidemyrsn bide insan rezilliği heryanı.Büyükşehirlerin rutin hali ben sırf bu yüzden mesaiye 1,5 saat erken geliyorum. Trafiğe kalıpta kusarım diye. Millet delimisin evinde yat diyor. Dedim tek bir gün kusun bakalım kaçta gelirsiniz işe
benim gittiğim hastanede sadece kadın doğuma girerken 35 lira muayene parası nı aldılar.ekstra para talep edilmed.Hanımlar günaydın :) bugün sağlık ocağına gittim kontrol için şeker yüklememi de burada yaptırmayı düşünüyordum ama burada yapılmıyormuşözelde yaptıranlar ne kadar ödediklerini yazabilirler mi rica etsem çok bişey değilse boşuna uğraşmayayım
gnydn cnm bana hem şeker hem idrar testi yaptlr ikisine 50 tl verdmHanımlar günaydın :) bugün sağlık ocağına gittim kontrol için şeker yüklememi de burada yaptırmayı düşünüyordum ama burada yapılmıyormuşözelde yaptıranlar ne kadar ödediklerini yazabilirler mi rica etsem çok bişey değilse boşuna uğraşmayayım
sağolsn cnm benm iyiyim biraz daha akşm yattm sürekli dinlendm ilacımıda içtm geccicek inş. dikkat etcm artk tatlm bişey olmyck allah'ın iznyle.sainleştin mi biraz gizem ,nasılsın
Valla Allahtan araçla gidip geliyorum. Toplu taşıma kullananları görünce Rabbim yardım etsin. Hele ki metrobüse mesai saatlerine doğru binmek neredeyse imkansız. Hele de hamileykenhaklsn cnm ya ben burda 15dk mesafe gidnce bile midem bulanyr artk ki istnbl trfiğinde gidemyrsn bide insan rezilliği heryanı.
maşallah canım. süper görünüyorsun
inşallah canım ,tabi ki geçer Allah şifa versin .sen keyfine bak bol bol dinlen . önemli olan bebeklerimiz ..hepimiz sağlıkla zamanında kolaylıkla kucağımıza alalım inşallah.sağolsn cnm benm iyiyim biraz daha akşm yattm sürekli dinlendm ilacımıda içtm geccicek inş. dikkat etcm artk tatlm bişey olmyck allah'ın iznyle.
iyi yapmşsn cnm binme zatende yinede saatlerce trfkte kalıp otrmk çok zor ya bayramda adapazarına gdyrz 3 saatlk yol 10 saat olyr delryrm resmn benValla Allahtan araçla gidip geliyorum. Toplu taşıma kullananları görünce Rabbim yardım etsin. Hele ki metrobüse mesai saatlerine doğru binmek neredeyse imkansız. Hele de hamileyken
Gebeliğin başından beri toplu taşımaya binmedim desem yeridir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?