- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.041
Kizlar bu idrar testi sonucu cok mu ya enfksyn sekerde 101 cikms onuda cektmde cok bulank gozkmyr
biz sipariş verdik canım. ben dayanamadım daha fazla bir an önce beşiği eve gelsin gözümün önünde olsun istiyorumKizlar nezmn besik alinmali sizce alan varmi aranizda
çok komik yaaCanim kizlarin dna'sinda islenmis bu kokosluk ben onu anladim:) yapacak bisey yok. Bizimki tutu'yle geziyor evde her daim:) gecenlerde de benim
Dantelli bir sutyeni bulmus onu takmaya calisiyordu:):)
amin cnm inş.inşallah canım ,tabi ki geçer Allah şifa versin .sen keyfine bak bol bol dinlen . önemli olan bebeklerimiz ..hepimiz sağlıkla zamanında kolaylıkla kucağımıza alalım inşallah.
cnm bana 600 mglik suda eriyenlerden vermş. ismini unuttm 6 gün kullansn demş hergün 1 tanebenimkide böyledi canım bana antibiyatik bile vermedi. sadece suda eriyen toz bir ilaç kullandım idrar yolunu temizlesin diye
günaydın gemiş olsun cansu ben arada kaçırmışım herhalde ,okuyamıyorum bazen araları.
cnm bana 600 mglik suda eriyenlerden vermş. ismini unuttm 6 gün kullansn demş hergün 1 tane
Bnmki iki gundr cok srssiz azcik bi kac kere pit ediyo baska yok.kotkuyorum insallh biseyi yoktr.stresli iki gun gecrdkmnondn onceki gece kasogima ii gecciriyodu simdi tik yokAynen benimkide kafasi sagda totosu solda gobek hizamda :) ama cok hareketli masallah :)
canm adını hatrlmyrm şuan ben ilaçta evde ama günde 1 defa gece eşim koymş bardağa getrdı issmine bakamdm .bana purinol granül verdi. günde 4 kere 1 ölçek içiliyor. ben 1 gün içtim sadece
günaydın canım. ben özelde yaptırdım. herhangi bir ücret ödemedim. sadece suyu aldımHanımlar günaydın :) bugün sağlık ocağına gittim kontrol için şeker yüklememi de burada yaptırmayı düşünüyordum ama burada yapılmıyormuşözelde yaptıranlar ne kadar ödediklerini yazabilirler mi rica etsem çok bişey değilse boşuna uğraşmayayım
Canım benimde olmuştu bir ara ama ilaç falan kullanmadım ilk başlarındaydı hamileliğimin. Idrar kültüründe üreme yoktur yazıyorsa hiç sıkıntı değil bana doktorum böyle söylemişti. Sadece lökosit çok tehlikeli Bişey değil dedi. Benim sonuçta fotoda. Korkma bence Allah ın izniyle Bişey olmazKizlar bu idrar testi sonucu cok mu ya enfksyn sekerde 101 cikms onuda cektmde cok bulank gozkmyr
cnm benden aldırl yahıu 50 tl muayene ücreti 50 tl tahlil glkozu onlar verdiler elmalıydı soğktu sanki hafıfte asıtlı gibi geldi bana bir hoşuma gitti uzun zamndr asıtlı bişey içmemştm elmalı maden suyu gibydi birtane daha içesim geldi o an :))günaydın canım. ben özelde yaptırdım. herhangi bir ücret ödemedim. sadece suyu aldım
cnm benm testte üreme ile ilgili bişey yazmyr yaw onu ayrı mı yapması gerekyrdu acabaCanım benimde olmuştu bir ara ama ilaç falan kullanmadım ilk başlarındaydı hamileliğimin. Idrar kültüründe üreme yoktur yazıyorsa hiç sıkıntı değil bana doktorum böyle söylemişti. Sadece lökosit çok tehlikeli Bişey değil dedi. Benim sonuçta fotoda. Korkma bence Allah ın izniyle Bişey olmaz
Onu bilmiyorum ayrı değildir herhalde ama. Ben doktora idrarımda enfeksiyon çıkmış diye uzattım hiç lökosite bakmadan arka Sayfayı açtı kültürde üreme yok lökosit tek Başına kötü değil hiç korkulacak bi durum yok Demişti.cnm benm testte üreme ile ilgili bişey yazmyr yaw onu ayrı mı yapması gerekyrdu acaba
cnm benm testte üreme ile ilgili bişey yazmyr yaw onu ayrı mı yapması gerekyrdu acaba
cnm benm testte üreme ile ilgili bişey yazmyr yaw onu ayrı mı yapması gerekyrdu acaba
Cansucum sizin hastanedede boyle bisey yaplyr mu ya 38 liralk fiş keslyr ama 50 lira alnyr bizden muayenr ucreti.
bana ilaç vermş bolda su içsn gecer demş. ilacım bitsn tahlil yaptrmaya giderm enfksyn için birdahaki randevuyu beklememOnu bilmiyorum ayrı değildir herhalde ama. Ben doktora idrarımda enfeksiyon çıkmış diye uzattım hiç lökosite bakmadan arka Sayfayı açtı kültürde üreme yok lökosit tek Başına kötü değil hiç korkulacak bi durum yok Demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?