2015 Temmuz Anneleri

Kizlar bu idrar testi sonucu cok mu ya enfksyn sekerde 101 cikms onuda cektmde cok bulank gozkmyr

benimkide böyledi canım bana antibiyatik bile vermedi. sadece suda eriyen toz bir ilaç kullandım idrar yolunu temizlesin diye

Aynen benimkide kafasi sagda totosu solda gobek hizamda :) ama cok hareketli masallah :)
Bnmki iki gundr cok srssiz azcik bi kac kere pit ediyo baska yok.kotkuyorum insallh biseyi yoktr.stresli iki gun gecrdkmnondn onceki gece kasogima ii gecciriyodu simdi tik yok

günaydın canım. ben özelde yaptırdım. herhangi bir ücret ödemedim. sadece suyu aldım

Kizlar bu idrar testi sonucu cok mu ya enfksyn sekerde 101 cikms onuda cektmde cok bulank gozkmyr
Canım benimde olmuştu bir ara ama ilaç falan kullanmadım ilk başlarındaydı hamileliğimin. Idrar kültüründe üreme yoktur yazıyorsa hiç sıkıntı değil bana doktorum böyle söylemişti. Sadece lökosit çok tehlikeli Bişey değil dedi. Benim sonuçta fotoda. Korkma bence Allah ın izniyle Bişey olmaz

Eklentiler

• image.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 77
günaydın canım. ben özelde yaptırdım. herhangi bir ücret ödemedim. sadece suyu aldım
cnm benden aldırl yahıu 50 tl muayene ücreti 50 tl tahlil glkozu onlar verdiler elmalıydı soğktu sanki hafıfte asıtlı gibi geldi bana bir hoşuma gitti uzun zamndr asıtlı bişey içmemştm elmalı maden suyu gibydi birtane daha içesim geldi o an :))

cnm benm testte üreme ile ilgili bişey yazmyr yaw onu ayrı mı yapması gerekyrdu acaba

cnm benm testte üreme ile ilgili bişey yazmyr yaw onu ayrı mı yapması gerekyrdu acaba
Onu bilmiyorum ayrı değildir herhalde ama. Ben doktora idrarımda enfeksiyon çıkmış diye uzattım hiç lökosite bakmadan arka Sayfayı açtı kültürde üreme yok lökosit tek Başına kötü değil hiç korkulacak bi durum yok Demişti.

Cansucum sizin hastanedede boyle bisey yaplyr mu ya 38 liralk fiş keslyr ama 50 lira alnyr bizden muayenr ucreti.

Eklentiler

• IMG_20150416_101336.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 59

günaydınnnnnnnnnnnnnn güzel annelerrrgölgede göbek şovmu yapcaz sırayla öyle bişi okudum eskılerden:))))))))))))gizemcim tahlıl sonucunu gördüm benımde daha yenı ıdrar tahlılınde 15-20 lökosit çıktı..senden bırazcık daha fazla hatta,tam o ara boğazım şişince 1 hafta antibiyotık kullandım..dün bitti,doktor ilacın etkısı geçsin biraz, 1 hafta sonra idrar kültürü antibiyogram istedi,sende yaptırabilirsin,idrarında mikrop ürüyormu ona bakıyorlar,yoksa zaten problem yok..varsa yıne ilaç verıyor geçiyor..

bana ilaç vermş bolda su içsn gecer demş. ilacım bitsn tahlil yaptrmaya giderm enfksyn için birdahaki randevuyu beklemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…